2022. november 25. - Vác
Januártól új vezérigazgató a DDC élén
A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) Magyarország egyik meghatározó építőanyag gyártó vállalata. A számos üzletágat működtető nagyvállalatot Szarkándi János elnök-vezérigazgató nyugdíjba vonulása után 2023 januárjától Szilágyi Zsolt fogja irányítani.

A vállalat kötelékében eltöltött több mint négy évtizedet követően tervezetten leköszön Szarkándi János, a DDC eddigi elnök-vezérigazgatója. Utódját a tulajdonosokkal közösen választotta ki a cégcsoport vezetése Szilágyi Zsolt személyében.

Az új vezető hosszú ideje a vállalat meghatározó tagja, különböző területeken több mint két évtizede segíti és támogatja munkájával a DDC működését.

Szilágyi Zsolt jelenleg építőanyag és kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként dolgozik a vállalatnál, 2023. január 1-től a DDC elnök-vezérigazgatójaként folytatja munkáját. Egy átadási, betanulási folyamat zárásaként kerül majd sor a vezetőváltásra.

"Megtiszteltetés számomra, hogy az elmúlt évtizedek közös munkáját követően, annak elismeréseként haladhatok tovább az elődöm által megkezdett úton. Immár a teljes vállalatcsoport vezetőjeként, felelve a DDC mögött álló kiváló csapatért. Köszönöm a tulajdonosok, Szarkándi János elnök-vezérigazgató és minden munkatársam támogatását és elkötelezettségét az eddigi és a leendő folyamatokban." - hangsúlyozta Szilágyi Zsolt.

Szilágyi Zsolt 1999-ben, műszaki koordinátor pozícióban kezdte el pályafutását a DDC-nél. Később dolgozott beruházási projektvezetőként, majd a Váci Cementgyár termelési vezetőjeként, illetve gyárigazgatójaként is. Szakirányú műszaki végzettségei mellett mesterdiplomát is szerzett, majd a Stanford Egyetemen Operatív vezetés szakot is elvégzett.

A Duna-Dráva Cement Kft-ről

A DDC cementet, transzportbetont, valamint kavics és beton-adalékanyag termékeket állít elő és szolgáltatásai a betontechnológia teljes spektrumára kiterjednek. A vállalat két, németországi székhelyű építőanyag-ipari társaság, a Heidelberg Materials és a SCHWENK Zement KG 50-50 százalékos tulajdonában van. Cement-, Beton-, Kavics- és Térkőüzletágai, valamint a Beton Technológia Centrum Kft. országszerte közel 700 alkalmazottat foglalkoztatnak.
www.duna-drava.hu

Citroen Szalon Vác

használt autó kereskedés, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem, autóalkatrészek, autógumik, keréktárcsák, autójavítás, autószalon, autószerviz, autóvillamosság, műszaki vizsgáztatás, zöldkártya, gépkocsi értékesítés, használt autó adás-vétel, autó felszerelések, kiegészítők

Belgrád templom