Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   közlemények
2022. október 21. - Vác
Nem minden hős visel köpenyt!
A Duna Dráva Cement Kft. (DDC) újra példát mutat; ezúttal a Váci Cementgyárban dolgozó munkavállalók fogtak össze, hogy közös erővel megtisztítsák a Hermány dűlőt.

A vállalat által létrehozott "DDC szuperhősök" program ezúttal azt a célt szolgálta, hogy a munkavállalók közös összefogás keretében megtisztítsák a Váci Cementgyár mellett található Hermány dűlőt. Korábban egy állatmenhelyen betonozásban segédkeztek már a DDC munkatársai a program keretében.

Az eseményt október 14-én rendezték meg, amelyre közel 40 munkatárs csatlakozott a cementgyárból. A szemétszedési akció során összesen 12 m3 hulladékot gyűjtöttek össze. Az akciónak köszönhetően a dűlőbe látogatókat remélhetőleg sokáig tiszta környezet fogadja.

Az esemény sikeressége azt bizonyítja, hogy a DDC minden munkavállalója számára fontos, hogy ne csak a gyáron belül, hanem azon kívül is példát mutassanak a településen élők számára.

"Az ehhez hasonló programok amellett, hogy pozitívan hatnak a környezetre, csapatépítőként is szolgálnak; a jó hangulat garantált, az eseményt pedig mindig finom falatokkal zárjuk." - nyilatkozta Guth Zoltán, a vállalat kommunikációs vezetője.

Így is lehet!

A DDC-nek nem ez az első ilyen kezdeményezése. A helyi közösségek támogatásának és egy tisztább, rendezettebb és élhetőbb környezet kialakításának érdekében hozták létre a DDC Zöld Város Programot, beépítve azt a további három pillérből álló társadalmi felelősségvállalási programjába.


A program keretében Vácott, a deákvári KRESZ park területén megtalálható vízfogót tisztították meg a munkavállalók családtagjaikkal közösen, illetve fákat és egyéb növényeket, például levendulákat is ültettek.
Duna-Dráva Cement Kft.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Citroen Szalon Vác

Vác
használt autó kereskedés, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem, autóalkatrészek, autógumik, keréktárcsák, autójavítás, autószalon, autószerviz, autóvillamosság, műszaki vizsgáztatás, zöldkártya, gépkocsi értékesítés, használt autó adás-vétel, autó felszerelések, kiegészítők
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Kálvária-kápolna
Vác
túra
Dél-Börzsöny, zöld turistajelzés
típus: gyalog
Kismarosról induló és Zebegénybe érkező mindenki számára ajánlott kellemes gyalogos útvonal a Gál-hegy, Török-mező és a Malom- völgy érintésével.
apróhirdetés
Tapasztalt pultost/felszolgálót keresünk! +36303600026
Biztos érdeklik kapott hitel € 5000 € 2.000.000 ?? a hitel finanszírozása Ön igényeinek ...
Kedves leendő főzni tudó Kolléganőnk! 20 fő befogadására alkalmas ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Ez a tégla épület nagyon jó állapotban van. Tulajdonosa egy Kft. A ház a város ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU