Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   




közlemények
2022. április 29. - Vác
EGÉSZSÉGTÁBOR a Balaton partján, ahová 6-7. osztályos gyerekek pályázhatnak
28 évvel ezelőtt olvashattuk először az EGÉSZSÉGTÁBOR pályázati felhívást. A szervezők az idén sem adták fel a program szervezését. Az idén is egy ötlet-rajzpályázattal indul, ahol a pályázók munkáit kiállítják a művelődési házban és a legsikeresebb 30 pályamunka tulajdonosát ingyenes Balaton parti 4 napos táborozásra viszik az "egészségtáborba".

A tábor alapötlete Dr. Silling Tibor pszichiáteré volt, akihez Bíró György környezetmérnök és Bíró Andrea rendőr alezredes csatlakozott. Így aztán nem is nehéz kitalálni, hogy a táborozást a szórakozás, sportolás és fürdés mellett a drogmegelőzés, környezetvédelem, és balesetmegelőzés témakörében tartják. Ezek, a gyerekek számára nem unalmas foglalkozásokat, hanem érdekes kalandokat jelentenek, ahol játékos formában ismerkedhetnek meg fontos tudnivalókkal, amelyeket remélhetőleg a tábor után tovább adhatnak társaiknak. Az éjszakai bátorságpróba a strandröplabda, vagy az interaktív vetélkedők mellett a legérdekesebb esemény a balatoni rendőrhajós kirándulás, ahol a lassú sétahajó helyett a táborozók a tó leggyorsabb rendőr motorcsónakjaival üldözéses hajózáson vehetnek részt a tajtékzó habok között.

Mikor jó egy tábor? Ha a táborozók, a szülők és a szervezők is meg vannak elégedve elvárásaikkal. És ez pont az a hely, ahol a gyerekek élménydús programokon vehetnek részt, barátságokat köthetnek, a szülők biztonságban tudhatják gyerekeiket egy ingyenes programon és a szervezők tanító szavai is eljutnak a diákokhoz.

Az elmúlt közel 3 évtized legendássá tette a tábort és ma már nem csak az iskolák, hanem a 6-7. osztályos diákok maguktól is pályáznak a programra. A pályázat kiírói nem csak a művészi alkotásokat, hanem az eredeti ötleteket is várják, ahol a speciális iskolák tanulóinak is esélyt adnak a táborozás lehetőségére.

Olvassák el a pályázati kiírást és írják fel a gyerkőc bakancslistájára az EGÉSZSÉGTÁBOR-t!
Pályázati kiírás

A Területi Összefogással a Megelőzésért Alapítvány, a Vác Város Baleset-megelőzési Bizottság és az Egészséges Ifjúságért Alapítvány, "Egészségtábor 2022" címmel, környezetvédelmi, addiktológiai (drog, alkohol, játék, internet) és baleset-megelőzési pályázatot hirdet 28. alkalommal az alábbiak szerint:

A pályázat célja: Az általános iskolák tanulói készségeinek, ismereteinek fejlesztése, növelése a fenti témákban.

A pályázók köre: Vác, és a váci járás általános iskoláinak 6-7 osztályos tanulói. Pályamunka csak egyénileg adható be, nincs lehetőség a közös pályázásra. A táborozást csak a 6-7. osztályosok részére szervezzük.

A pályázat beadásának határideje: május 19. csütörtök 12 óra.

A pályázat leadásának helye: Madách Imre Művelődési Központ portája

Kérjük a pályázatok hátoldalára, írják rá az iskola, és a pályázó nevét, címét és az osztályát. Az értékelést szakmai zsűri végzi. A témához való viszonyulás és a kivitelezés szempontjából kiemelkedő alkotásokból kiállítást szervezünk a Madách Imre Művelődési Házban.

A kiállítás megnyitója és a pályázati eredmények kihirdetése:2022. május 25. szerda 17 órakor a Madách Imre Művelődési Ház Átrium Galériájában (Vác, Dr. Csányi László krt. 63.).

A pályamunkák címei, témakörei:

Környezetvédelem témában:
- Védett madár, amit én legjobban szeretek

Függőségek megelőzése, témában:
- Miktől válhatunk függővé?

Baleset-megelőzési témában:
- A kedvenc közlekedési eszközöm

A Pályamunkák témáinak megfogalmazása: Képzőművészeti alkotás (rajz, festmény, grafika, számítógépes grafika nyomtatott formátumban és egyéb vizuálisan megfogalmazott, kiállítható anyag.).

A pályamunkák mérete: Az alkotások kivitelezésére, megvalósítására nincs semmiféle megkötés, viszont nem lehet nagyobb A/2-nél a mérete.

A pályamunkák díjazása: A szakmai zsűri által kiemelt 30 pályamunka készítője a 6-7 osztályosok közül, június 16-tól (Csütörtök), június 19-ig (Vasárnap), négy napos Balaton parti táborban -„Egészségtábor”-vehet részt. A tábori program, elhelyezés, étkezés a diákok részére térítés mentes. Az oda - és visszautaztatás külön autóbusszal történik, ami önköltséges. Ennek díját a későbbiekben ismertetjük.

A díjak kiosztására, és a táborozással kapcsolatos feltételek, tudnivalók ismertetésére a kiállítás megnyitóján kerül sor.

A pályázattal kapcsolatos további információk:

Bíró György
Egészséges Ifjúságért Alapítvány Elnöke
Tel: 06 (30) 9 213 924
E-mail: birogyorgy@yahoo.com


Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Szent Tamás kápolna
Esztergom
túra
Vác-Nógrád túra
típus: vonat
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Vác rengeteg látnivalót tartogat számunkra, több napot is el lehetne itt tölteni, mire mindent végig tudnánk nézni.
A vasútállomásról, a "kis ...
apróhirdetés
Szakácsot és konyhai kisegítőt keresünk. Barátságos légkör és versenyképes ...
Az Eco Smart Group Kft. gödi telephelyére keres műszaki feladatokra, ...
Őrbottyáni lakatos cég keres lakatos-hegesztő kollégát azonnali munkakezdéssel. Főbb ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU