Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - A jóízlés megzavarása !

Andrews
| 2006.09.27 12:35:50
Szabadna érdeklődnöm, hogy miből és kiéből, ad ingyen "kaját" a poli!?
Baranyi Barna
| 2006.09.20 03:17:11
"Bethlen Farkas polgármester úr 16 órakor már nyilatkozatával ellentétben Baranyi Barna polgármesterjelölt kampányjogászának és a helyi választási bizottságba delegáltjának eskütételén vett részt."
Pedig már többen aggódtunk, hogy nem tud majd résztvenni 22-én Baranyi Barnáék Művelődési Házban tartandó rendezvényén, ahova Dr. Szabó Imrét a megye első emberét és Bajnai Gordon kormánybiztost várják.
No comment...

Baranyi Barna
www.veroceivaltas.hu
Polgármesteri Szolgálatra Készülve
tini
| 2006.09.20 00:45:32
Olvastam, hogy a tiltakozók nagy üdvrivalgása közepette egy kis taraktorral vontatott gulyáságyú érkezett a tér közepére, amelyet Bethlen Farkas, Verőce polgármestere vezetett és addig marad a téren és élelmezi saját költségén a tüntetőket, amíg követeléseik nem teljesülnek, azaz amíg a kormány le nem mond. Lehet, hogy erre az eseményre tanulmányozta a "verőcei kőleves" elkészítésének tudományát? Nem hinném, hogy beállt volna a televíziók által is közvetített vandál csőcselék közé. Csak "etette" őket.
A tüntetésen résztvevők kezében láttam egy transzparenst, amire ez volt felírva "VÉTKESEK KÖZT CINKOS AKI NÉMA!" Lehet, hogy Ő nem olvasta?
Azt mondják elkeseredett emberek tömege lepte el a Kossuth teret. Bethlen Farkas is elkeseredett. Vajon mitől? A jövő heti választáson független polgármesterként indul. Ezek után elgondolkodtató a függetlensége is.
Baranyi Barna
| 2006.09.20 00:25:32
Tisztelt Demény Ferenc úr!
Végtelen bizalmát irányomba köszönöm:"ígérem bármely válaszát tudomásul veszem " írja. Remélem belém helyezett hitét a rám leadott szavazatával is kifejezi majd. Utóvégre is az ön szavatata is szavazat.
Mint Verőce polgármesteri szolgálatába lépő, a minden lakosnak rám nézve kötelező tiszteletadásnak megfelelően, bár nem igényli , megszólításom után reflektálok önnek is.
Szavahihetőségéről pusztán impressziók szerzésére alkalmas ismeretségünk alapján nem nyilatkozhatok. Ön bizonyára önismerete alapján teszi ezt. Én csak a rosszat igyekszem cáfolni mindig.
Tanmeséje tetszik. A mandulának bizony van egy kesernyés íze is. Aki nem ismeri mást kell, hogy rágcsáljon, még ha mézes is. A mézesről a madzag is eszembe jut. Én azt is el szoktam kapni. Kimosom és utána felkötöm vele a gatyám, úgy mint most polgármesterjelöltként. Más mást köt fel vele. Mondjuk:.....Hmm. Senkinek nem ajánlom.
Jó köpködést nem kívánok, inkább abból való jó megtérést mindenkinek.
Én önnek is jó polgármesterként állok majd szolgálatára.
Minden építő észrevételét, javaslatát előre is megköszönöm.
Tisztelettel:

Baranyi Barna
Polgármesteri Szolgálatra Készülve
pallaci
| 2006.09.19 20:14:47
Még, ha csak bohócot csinált volna magából.
És a viselkedésük nem kínos mosolyt
fakasztott.

Csőcselék.
A világ összes televíziója elött.
dr demeny
| 2006.09.19 16:46:39
Baranyi Úr!
(nem kívánok a tegeződésen változtatni)

Ha valaki, akkor Ön tudja szavatartó ember vagyok. Az eltelt idő történései egyértelműen bizonyították állításom igaz voltát.

Vitázni sem szeretnék és ígérem bármely válaszát -bár nem igénylem- vita nélkül tudomásul veszem.

Egy történés Önt idézte elém.
Egy piacon -gyönyörű csomagolásban- mézbe merített hántolt mandulát vettem .
Ünnepi örömmel bontottam fel,
és kínáltam barátaimnak, akik a várakozással teli kóstolót követően, köpködve szabadultak meg a különlegességtől.
Keserű volt a mandula.
dr demeny
| 2006.09.19 16:10:51
Talán új témát kellene nyitni, de ennek elnevezése annyira témámra illő, hogy nem teszem.
Érdekel mi a véleményük, hogy b.f. polgármester traktorral, gulyáságyúval ment a Parlament elé, bohócot csinálva magából, beégetve településünk lakóit, legalábbis a gondolkodóbb részét.
Érdekelne, hogy szabadságon, vagy hivatali időben okoz kárt településünknek kínos mosolyt fakasztó tettével.
A felhördülők figyelmébe ajánlom, hogy törpeminoritás vett részt az elégedetlenségi megmozdulásokon, viszont azok egy része nem eurokonform kultúráról tett tanúbizonyságot. Vandál, embertelen magatartással kárt okoztak, a dolgozó emberek (rendőrök) életét és becsületét sodorták veszélybe. Az alapügynek ártva legtöbbet.
Tapasztaltam, hogy testületi ülésen nevezett személy hogyan gyakorolta a hatalmat. Sajnálom, hogy akkor nem tudtam, hogy hozzá az ilyen megoldások állnak közel. Talán egyszerűbben eljuthattam volna a tudatáig nehány kanna teával és a tomboló, örjöngő, romboló, gyujtogató kissebbséggel.
Megjegyzem, erre a szintre a jövőben sem szeretnék leereszkedni.
Ezért bízom abban, hogy a következő polgármester jól képviselve a falu érdekét és az európai értékrendet, nem az utcai harcokban, hanem a demokratikus intézményrendszerek működtetésében fog jeleskedni.
Baranyi Barna
| 2006.09.17 19:43:36
Tisztelt Szerdahelyi Úr!
Köszönöm megnyugtató válaszát. Örülök, hogy nem a Barna Party Kisvendéglőnkre gondolt a konspirációs elméletek szülőhelyeként. /Konspirálnak itt nélkülünk is bőven mások./ Külön köszönöm, hogy ezt nyílvánosan fel is vállalta.
Külön nagy örömömre szolgált, hogy már több alkalommal lehettünk az Önök vendéglátói. Az, hogy már többször is, az én javíthatatlan optimizmusom szerint némileg pozitívan minősíti éttermünket.
Foglalkozásának, annak, hogy egy pénzintézetben középvezetői státuszban van, hogy ezen a területen 10 éves munka után idáig felküzdötte magát az én olvasatomban valódi jelentősége van.
Ön iránti tiszteletre ad okot az egészséges lelkületű emberek gondolkodásában. És ez számít.
Családi kisvendéglőnkben a legnagyobb kincs a vendég. Hála az Úrnak van belőlük bőven. Mint minden kemény és tisztességes munka által megszerzett kincsére, az ember általában, úgy mi is szeretettel nézünk. Azt igyekszünk megtartani. Nem lehet ez másként az Ön és barátai esetében sem.
Üdvözlettel:
Baranyi Barna
Szrob
| 2006.09.17 00:56:33
Tisztelt Baranyi úr!
Nem az Ön által üzemeltetett vendéglőre gondoltam a legutóbbi hozzászólásomban. És nevesítve egyik hasonló típusú egységre sem. De hogy SENKI se érezze magát megbántva (mert messze nem ez volt a szándékom), szeretném egyértelműbben jelezni: kissé sutára sikerült vélemény-nyilvánításomnak nem a konspirációs elméletek születésének a helye volt a lényege, hanem az, hogy rávilágítsak, lassan nincs hely a településen, ahol ne a jelenlegi testület megbuktatására szövődő összeesküvés hálóját látnák egyesek. Ez véleményem szerint túlzott paranoiára utal és kifejezetten egészségtelen. Mindannyiunknak.
Végezetül visszatérve leveléhez, szeretném Önnek jelezni: több alkalommal voltam már kisvendéglőjükben barátaimmal, az nem ismeretlen számomra.
Azonban nem gondolom, hogy az én jelenlétem, vagy bárminemű előfordulásom egy-egy vendéglátóhelyen bármit is determinálna, vagy minősítene. Kérem Önt, ne tulajdonítson a valódinál nagyobb jelentőséget annak, hogy mi a foglalkozásom. Mert nem ez számít. Tekintsen úgy rám és barátaimra, mint bármelyik vendégére.
Üdvözlettel
Sz.R.
Baranyi Barna
| 2006.09.16 16:02:28
Tisztelt Szerdahelyi Róbert !
Ön képviselőjelöltként indul a helyhatósági választásokon. Döntése tiszteletre méltó előttem. Jövőbeni közös munkáink reményében/ én polgármesterjelöltként indulok/, örülnék ha mindkettőnket méltónak találnának a község választópolgárai az általunk felvállalt szolgálatra a jövőben is.
A kampány ezt megelőzően lehet a saját programunk, terveink, magunk szándékait bemutató tisztességes folyamat, de lehet övön aluli ütésektől uralt, förtelmes is.
Verőcén sajnos ez utóbbinak érzem saját bőrömön hagyományát.
Tegnap két okból nem tudtam a verőcei CBA megnyitóján részt venni :a.) az öregek otthonában társaimmal, saját költségünkön gépkocsi behajtót készítettünk
b.) névtelen feljelentés után, az ÁNTSZ Barna Party Kisvendéglőnkben, kötelessége szerint, ellenőrzést tartott.
Kerüljön minden a helyére ! Írásban kiadott programfüzetünkben nyilvánítottuk ki szándékunkat. Szeretném ha ez most is így lenne !
Etikátlannak és mindenki számára károsnak tartom, ha a megélhetésünket adó munkánkat keverik bele közszereplésünkbe.
Sem az ön pénzügyi területen pozíciói által elismert hivatását, sem az én a gazdasági élet különböző területein végzett tevékenységeimet nem szabadna a választásokba belesodorni.
Önnek sem.
Feleségem által vezetett Barna Party Kisvendéglőnk a térség egyik leglátogatottabb és legkedveltebb étterme. Sajnálom, hogy ön még sohasem méltatott arra, hogy hozzánk betérjen, a magyarországi bankszakma első embere-embereivel ellentétben, akiket rendszeres vendégeink között üdvözölhetünk többek között. Amennyiben idelátogatóink igénylik, a választásokról vagy másról is szívesen elbeszélgetünk velük, mi vendéglátók vagyunk. Remélem, hogy ami késik az nem múlik az önök oldaláról sem. Éttermünk, mivel látszólag könnyű célpont régóta nemtelen támadások kereszttüzében van. Az erről szóló jegyzőkönyveket és sajtót feltettük a

www.veroceivaltas.hu

honlapunkra. Annak Fórumát is megkönnyített és követhetetlen regisztrálással nem eldugva üzemeltetjük, azzal a gondolattal, hogy a hozzászólások a hozzászólót minősítik. Ott is állunk rendelkezésére, szolgálatára, írjon oda ön is, éljen a pozitív minősítés lehetőségével ott.

Az azért számomra is furcsa, hogy olyan „törpös” megoldások is vannak amelyek nyíltan kimondva már „ a jóízlést megzavarják”.

Haspókként regisztrált valaki. Könnyű asszociálni rám ! Én is nagyon szeretek jókat enni, mulatni. Verőcét és az éttermünket is nagyon ismeri. Engem feltűnően dicsér ! Remélem törzsvendégünk ő, akinek pozitív elfogultságát valóban én vívtam ki. Hozzászólásait mindkét oldalon köszönöm, de kérem majd őt is a neten, hogy inkább beszélgessünk tovább személyesen. Hétvégeken általában megtalál a Barna Party Kisvendéglőben. Minden túlzott véleményezőnek ezt tudom javasolni.
Önnek is Szerdahelyi úr, ha méltónak talál erre.
A konspirációs elméleteket étel mellé tálaló étterem félreérthető. „Haspók” úr hozzászólásaiból az derül ki, hogy hozzánk jár „étkezni”. Az ön őt óvatosságra intő szavai ezért üzletünk jó hírnevét és hitelét ronthatják, amennyiben nyilvánosan nem jelenti ki, hogy
nem a Barna Party Kisvendéglőről beszél.

Kérem ezt tegye meg ! Különösen fontos ez számunkra üzleti szempontból is, hiszen sokakat befolyásolhat egy ismert, széles klientúrával bíró köztiszteletben álló bankfiókvezető véleménye.
Várom mielőbbi jelentkezését!
Minden észrevételét javaslatát előre is megköszönöm.
Maradok Tisztelettel.

Baranyi Barna
Polgármesteri Szolgálatra Készülve
30/ 231 28 60
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Ász-Építők Építőipari és Szolgáltató kft

Verőce
gipszkartonozás, építőipari generálkivitelezés, festés-mázolás, villanyszerelés, vízszerelés, kőműves munkák, dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelés, melegburkolás, hidegburkolás, szárazépítés, térburkolás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Az alsó vár
Visegrád
túra
Dömös - Prédikálószék - Pilisszentlászló - Visegrád
típus: gyalog
apróhirdetés
Kétdiplomás, barátságos amerikai ANYANYELVŰ angol magántanár új tanítványokat ...
Az ország bármely területéről fogadunk ügyfeleket e-mailben, ...
November 1-től Vác történelmi belvárosában, pár lépésre a Duna parttól és ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- A társasház aljában eladó egy teljesen önálló garázs. Bélelt ...
- Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Jó állapotú második emeleti társasházi lakás Rétságon, ár alatt sürgősen eladó.
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU