Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Bethlen Farkasék nem merik vállalni mai arcukat!

dr demeny
| 2010.03.04 17:35:42
Tisztelt Olvasó!

Vác-Dunakeszi vonalat járva óriásplakáton karba tett kezű B.F. hívja fel a választókat egy rossz választásra.

Nem is szólnék róla, ha a kék mezőben nem ez a szöveg állna; "Az itt élőket képviselem" Azt régről tudom, hogy a Verőcén élőket nem, de furcsa így látni hirdetve, hogy verőcéről csak a pénz az előnyök kellenek, mert mást képvisel és akar képviselni. Köszönet érte? Kire, mire is esküdött isten engem úgy segéljen-nel?

Lám tévedtünk(?) mégis meri vállalni arcát, vagy csak az orcátlanságot?
tosti
| 2007.10.27 20:44:08
Részlet egy a héten megjelent híradásból:
Fűtéskorszerűsítés Kismaroson
Sikeresen pályázott Kismaros Község Önkormányzata egy energiatakarékossági beruházás megvalósítására, ennek köszönhetően az elmúlt hónapban teljesen átépítették a Polgármesteri Hivatal fűtési rendszerét. A községháza fűtése így jóval gazdaságosabban lesz üzemeltethető és kevesebbe is kerül majd az eddigi költségeknél.Eddíg a hír.
Ezzel szemben pl. a verőcei polgármesteri hivatal lassan összeomlik, beázik, stb.Verőce sajnos nem pályázhat addíg míg ki nem fizeti a polgármester által letagadott tartozását.
tosti
| 2007.10.27 20:42:52
Részlet egy a héten megjelent híradásból:
Fűtéskorszerűsítés Kismaroson
Sikeresen pályázott Kismaros Község Önkormányzata egy energiatakarékossági beruházás megvalósítására, ennek köszönhetően az elmúlt hónapban teljesen átépítették a Polgármesteri Hivatal fűtési rendszerét. A községháza fűtése így jóval gazdaságosabban lesz üzemeltethető és kevesebbe is kerül majd az eddigi költségeknél.
Ezzel szemben pl. a verőcei polgármesteri hivatal lassan összeomlik, beázik, stb.Verőce sajnos nem pályázhat addíg míg ki nem fizeti a polgármester által letagadott tartozását.
tosti
| 2007.10.07 10:52:21
A "Nagy Magyar" vezér és ingatlanai. Na ez is megérne egy-két szót. Tudja valaki egyáltalán követni hol tart ezen a téren polgármesterünk?Jó lenne.Talán ez már csak felnyitná az elvakultak szemét.Persze nem csapattársaira gondolok, ők valamiért kitartanak még mellette, de a többi naív verőcei polgár?Egy jó hírem azért van. Úgy látom egyre többen keresztül látnak rajta.Persze még így is sokan a "zsebében vannak" ezért tudja azt csinálni amit.Remélem az a bizonyos hat képviselő aktívabb lesz és kiborul a bili hamarosan.Bíztató a Tükör legutóbbi száma is.Belekerült egy kis kritika.Elszomorító viszont, hogy még így is 3:1 az arány a vezér javára.
dr demeny
| 2007.10.06 20:21:04
Üdvözlet mindenkinek.
Végre van időm csevegni, ha egyoldalúan is.
Nem dolgozik a testület, mert a polgármesterés csapata mindent elkövet,hogy ez így legyen. Van 6 képviselő és vannak mások akik csak a "vezérre + emelt szemmel vakon képesek tevékenykedni. Őket eddig és eztán sem éredekli a mi sorsunk. Ök eladták kb egy éve a Paprét egy részét- Ma a vezér 30 szoros áron hirdeti vagy tán el is adta?
A Verőcei Tükörben írtakról máskor.
tosti
| 2007.10.06 13:39:59
Hát még most sajnálhatjuk magunkat igazán! Május óta nem volt testületi ülés és a kötelező közmeghallgatás is csúszik. Ki tudja mikor lesz!
A polgármester bejár a hivatalba,de beteget jelent amikor kell.Mi lehet vajon a baja?Melyik orvost kell megkérdezni állapotáról?
A hivatal akadozva működik, a képviselők nem sok mindent csinálnak.
Mi lesz itt?Írigykedve nézem a TV-t, ahol olyan polgármesterekről szól a műsor, akik szinte a semmiből építik jobbá falujukat.Nálunk,Verőcén ez pont fordítva működik.
dr demeny
| 2006.09.19 16:27:22
Nem gondoltam, hogy hozzászólok jogászdr mondandójához, de sajnos a fejlemények cáfolják egy gondolatát!
Bethlen Farkas igenis vállalja mai arcát, de talán csak a következő plakáton láthatjuk, ahol a Parlament előtt raktoron ülve, gulyáságyúval, örjöngő, vandál hordákkal a háttérben jelenik meg.
Csak remélni tudom nem Verőce
szineiben. Sajnálom, magunkat is!
tini
| 2006.09.03 11:58:21
A képektől már vízióim vannak. Látom amint a Farkas és a Szabó Feri a kép előtt énekli, hogy "az akarok lenni ami akkor voltam, mikor az akartam lenni ami most vagyok". Kívánom, hogy így legyen.
jogaszdr
| 2006.09.02 21:10:37
Megjelent Bethlen Farkasék rendkívül silány, hibákkal és maszlaggal teli választási program nélküli füzete.
Ami megdöbbentő benne, hogy a címlapon lévő, a valóságban már megőszült, megtört vonású polgármester nem vállalta mai arcát, régi képet közölt.
Szabó Ferenc is érettségiző képet akar mutatni, pedig ő is őszül, kopaszodik, csupa ránc a valóságban.
Ha ezek az emberek még a mai arcukat sem vállalják, mennyi egyéb takargatni való felől rántja le majd a leplet az új polgármester, ha jogismerő lesz.
A füzetecske sokban egy másik polgármesterjelölt anyagából lett eltulajdonítva. De legalább most nem a faluét lopták el. Az a kilenc képviselőjelölt akik képe szerepel még itt, vajon gondolt arra, hogy már most bűnszövetségben szellemi termék eltulajdonításának Btk-ba ütköző cselekményét követték el, a lopást magyarul.
Óvakodjunk tőlük is verőceiek!
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Halló Mintabolt

Vác
háztartás eszközök értékesítése, számítógép értékesítés, javítás, telefonközpont telepítése, telefon,fax, nyomtató, telefonközpont, kaputelefon javítása - szerelése, faxok feladása - fogadása, iratok bekötése – fűzése, iratmásolás, mobil telefonkártyák elektronikus feltöltése, iroda bútorok értékesítése, távbeszélő és irodatechnikai eszközök értékesítése, számítástechnikai eszközök értékesítése, nyomtató kellékanyag értékesítés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Régi pincék
Nagymaros
túra
Drégelypalánk-Diósjenő túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Drégelypalánkról indulva - a piros jelzésen - a 444 méter magasan fekvő Drégelyvárhoz érkezünk. Innen a kék jelzésen haladva a ...
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó Vác – Deákváron téglaépítésű utcai bejáratos üzlethelyiség! Az ingatlan ...
- Megtalálta Vác legolcsóbb lakását! Belvárosszéli rendezett utca ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladóvá vált Csörögben egy 716 m2-es telken álló 5 szobás téglaépítésű családi ház! A ...
- Csörög, Kecskerágó oldalán több funkciós vállalkozásra alkalmas ingatlan eladó. Családi ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU