Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Mi a véleménye a Verőcei Tükör szeptemberi számáról?

admin
| 2007.11.05 21:34:43
T. Fórumozók!

a Verőcei Tükör máris olvasható az oldalon.

admin
Bártfai Veronika
| 2007.11.05 19:25:10
Kedves Olvasók!
A Verőcei Tükör novemberi számáról szeretnék írni néhány sort.
Azt gondolom, hogy a hat képviselő soha sem a fórumon, sem az újság hasábjain semmiféle személyes, sértő véleményt nem közölt sem a polgármester sem pedig a jegyző személyéről.
Csak és kizárólag azokat a tényeket közöltük és közöljük, amiket dokumentumokkal bármikor igazolni tudunk és a célunk, bármilyen hihetetlen is egyesek számára az, hogy Verőce TÖRVÉNYESEN működjön. A Duna sem hagyhatja el a medrét, mert akkor óriási pusztításokat végez.
A novemberi újság néhány cikke azonban távol áll az objektivitástól, arra szolgál, hogy bennünket lejárasson mindenféle alaptalan vádakkal,sőt, a múltban is vájkál, megsértve azzal emberek becsületét. Annak az embernek, aki mások múltját besározza, "kiteregeti" teljesen makulátlan az élete, s az volt mindig is?
Még egy észrevétel. Az egyik cikk írója szerint mi az éj leple alatt, bújkálva tettük be a levelünket a postaládákba.
Azt azonban elfelejti, hogy nem név nélkül, hanem személyünket felvállalva közöltük véleményünket,nem pedig azzal a módszerrel élve, mint a választások előtt a "Nyissátok ki a szemeteket!" kezdetű röpirat!
Nem tudom kik írták, mert aláírva nem volt, de vannak sejtéseim.
Bártfai Veronika
képviselő
dr demeny
| 2007.11.04 21:59:33
Tisztelt Málna!
Nem olvastam az újságot, bár önhöz hasonlóan felhívták a figyelmemet az engem ért támadásra. Nyilván lesz mód, hogy megismerjem annak tartalmát és ezen a fórumon reagálhatok is ha értelmét látom. Azt azonban megdöbbenve hallottam, hogy az időben leadott hozzászólásom a Veröcei Tükörben nem, csak a személyemet érintő iromány jelent meg.
Örülök, hogy a régmúlt , elfelejtésre érdemes kor stílusát, módszerét véli felfedezni az írásban. Nyilván az alkalmazók csak verbálisan hangoztatják a megújulást, békét, szeretetet, módszereik szerint pedig a régi gyakorlatukból táplálkoznak. Fogjuk látni milyen eredménnyel.
Minden esetre elgondolkodtató, hogy a hatalomban lévő polgármester egy települési polgár személyét olyen figyelemre méltassa, hogy a közpénzt, hivatali apparátusokat nem kímélve évtizedes eseményeket fülénél fogva előrángatva játszótársat keres félelmei előli meneküléséhez.
Málna
| 2007.11.04 14:32:46
Mivel a múlt hónapban is elég későn került fel a honlapra, én e hónapban kicsengettem a pénzt, és megvettem a Tükröt.

Hát Demény, Önt lenyomozták, konkrétan jelenlegi polgármesterünk. Nem is most, hanem még régen, gondolom, amikor kinyitotta a száját. Engem ez a kis szösszenet a Tükörben leginkább az átkosban szokásos jelentésekre emlékeztet, amikor is a szocializmusban diktatúra-formán hívők írásban tájékoztatták egymást vélt ellenségeik mindennapi tetteiről. A tartalomhoz nincs hozzáfűznivalóm, nem voltam ott, nincs ott ismerősöm, hogy én is nyomoztassak és jelentéseket (pletykákat) kérjek. Ebben az írásban a MÓDSZER a probléma. Ugyanolyan etikátlan ilyen írást kérni és egy ilyet megírni. Aztán még egy újságba is betétetni.

Ezen kívül nem tudom, miért nem JELENLEGI problémákról ír Kedves Polgármester Úr. Nem mintha nem lennének. Ha annyi pénzünk van mint amennyi itt az újságban áll (bár megjegyezném, készpénzben tartani 91millió forintot, ez komoly felelőtlenség, bár lehet, hogy ez csak hibás fogalmazás volt az Ön részéről), miért nem törlesztünk az állam felé még mindig, miért hagyjuk (bocsánat, hagyja ÖN), hogy a kamatok tovább nőjenek? Vagy a minisztériumot szándékozik pénzelni?

Sajnálattal érzékelem, hogy arra telik a drága idejéből, hogy a környező települések pénzügyi egyenlegeit firtassa, arra meg nem, hogy az Ön felelősségi körébe tartozó egyenlegen nemhogy javítani nem tetszik, de tovább rontja azt passzivitásával. Hozzátenném, egy önkormányzat mínusz egyenlege, működési hiánya sok mindenből előállhat. Nekünk, főként Önnek, a saját háza táján kellene körülnéznie.
admin
| 2007.11.04 00:11:55
szép jóestét dr demeny!

tenném, tenném, de még nem kaptam meg.

Amint megkapom, azonnak teszem a helyére.

admin
dr demeny
| 2007.11.02 22:09:42
Tisztelt spangár-díjas Ketykó István Úr!
Köszönöm jólértesült tájékoztatását, de a község adófizetőjeként már fizettem (gondolom önnel együtt) a lapért az is benne foglaltatik a "díjban", hogy itt a honlapon is elolvashassam. Ez a fórum a csiszolt kioktatásokon túl azonban arra is jó, hogy az érdeklődők a reakciókat is megismerhetik. Akkor fogok 100, de akáre több forintot fizetni az említett termékért, ha nem csak egyesek szócsöve, de az adófizető polgárok megjelenési lehetősége is biztosítva lesz. jelenleg ez nem adott lehetőség, mert egyetlen esetben sem jelenteték meg írásomat. Ez talán nem engem minősít, különösen ha látjuk az évek óta tartó színvonalat.
Köszi még egyszer a segítségért, de talán admin hatékonyabb lépést tesz az ügyben, szokásához híven.
Demény
spangár-díjas
| 2007.11.02 14:22:13
Tisztelt Demény Úr!

A Verőcei Tükör legfrissebb, novemberi száma már a község valamennyi üzletében bruttó 100.-forintért megvásárolható...:-)

Üdv.:

Ketykó István
dr demeny
| 2007.11.02 14:01:18
Tisztelt Admin!

Legyen szíves feltölteni a "tükör" novemberi számát!
Úgy értesültem van engem érintő írás benne.
Köszönettel; Demény
admin
| 2007.10.15 10:49:18
Mindenkitől elnézést kérek, én szoktam feltölteni.
Előkészítettem és úgy emlékeztem, hogy fel is tettem, de valamiért elmaradt, de ezt tegnap már pótóltam is.

admin
tosti
| 2007.10.14 01:10:12
Lehet, hogy van benne egy olyan cikk, ami nem a polgármestert dícséri!?
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Silverstar Művészképző Iskola

Vác
silverstar társulat, balett, versenytánc, modern tánc, tánctanfolyamok, tánc oktatás, tánc, hip hop, tánciskola vác, jazz, talentum, versenyeztetés, óvodai táncelőkészítő, bordás péterné, silverstar, néptánc
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Csíksomlyói Mária szobor
Püspökszilágy
túra
Kismaros-Diósjenő túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kismarosról a gyermekvasúttal Királyrétig megyünk, innen a Taxi nyiladékon, majd a Grófi úton keresztül a Magas-taxi turistaházhoz érünk. A kék ...
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác – Belvárosában 2 emeletes társasházban eladóvá vált egy felújított ...
- Elegáns otthon Vác-Deákvár legkedveltebb részén! Ha fontos Önnek a rendezett környezet, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Gyors pénz hitel-ajánlat súlyos magánszemélyek között Hello hölgyem és uram Egyének ...
- Vácegresen dupla telek eladó! Szeretne egy dombokra épülő, pest megyei község tagja ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU