Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Magyarkút

V8
| 2011.04.04 23:21:07
Dehogynem tudott a régin átmenni teherautó...épp azért szándékosan lett ekkorka híd építve, hogy elterelje onnan a nagyteher-forgalmat...Nem szép dolog.
Az önkormányzat Magyarkút-politikája pedig nem nulla, hanem erős mínusz.
tension
| 2011.04.04 12:53:58
A megközelítés már autóval sem egyszerű a föld út állaga miatt. Az új hídon sajnos egy személyautó is neccesen fér el, de még mindig jobb, mintha át se tudna jönni. Önkormányzatnak lenne ideje végre egy híd építése, mert szerintem a két régi patak átjárón se tudott volna átjutni se mentő, se tűzoltó, se kisteherautó. A körbe járás Verőcén keresztül pedig körülményes. Az önkormányzat tehetne valamit, ha már fizetünk adót is. :)
bakonyi
| 2011.04.03 23:25:19
Tudtommal Magyarországon hidat csak hatósági engedéllyel, az érvényes előirá-soknak megfelelve lehet és szabad építeni.Ha Magyarkúton az új híd nem alkalmas még kisebb teherautók közlekedésére sem, úgy valaki nagyot hibázott s kérdés, hogy kié a felelősség ha például leég egy vagy több épület azért,mert a Tüzoltóság nem tudja megközelíteni, vagy mentés hiányában meghal valaki. Ezeket a dolgokat tisztázni kellene, még mielőtt tényleg baj keletkezik, mert ez nem játék!
Egy másik biztonságot érintő dolog, hogy a magyarkúti vasúti megállóból indulva a forrás felé (itt járnak az iskolások is) a vágányok keresztezése után bal oldalt a járda minősíthetetlen állapotban van, a valószínűleg 1oo évesnél régibb vasbeton oszlopokra szerelt csőkorlát kifordulva, dűlöngélve meredezik. A korlátot annak idején a patak mély (helyenként néhány emeletnyi) szakadékos medrébe való zuhanás ellen létesítették. A korlát helyreállítása sajnos nem egyszerű feladat, de legalább valami ideiglenes intézkedéssel elejét kellene venni egy esetleg tragikusan végződő balesetnek, sőt ugyanez elmondható a meredély azon szakaszára is, ahol eredetileg sem készült korlát. Mi történik, ha egy megbotló játékosan virgonc gyerek 25-3o méteres zuhanás után meghal, ki fog börtönbe vonulni? Ezeken el kellene gondolkodni!
dr demeny
| 2011.03.14 20:23:54
Tisztelt Érintettek!

Tudom nem ez a megoldás, de szívesen segítek az átsorolással összefüggésben esetlegesen felmerült káraik megtérítése ügyében.

A betörések sajnos nagyon elharapóztak és a szomorú az, hogy többen tudni vélik hol kell keresni javainkat.

V8!
Menni? Én hiszem, hogy harcolni és nem menekülni kell.
V8
| 2011.03.13 11:46:24
Ja, kedves "tension", tudom hol a telked, anyáméknak veletek szemben van(majdnem), hozzájuk is betörtek, sorban öt telekre. Valószínűleg többre is, csak éjjel ennyit fedeztünk fel.
V8
| 2011.03.13 11:20:23
Az új híd tényleg jó lett, eltekintve attól, hogy a "hídember" úgy építette, hogy teherautók ne tudjanak átmenni rajta. Ez azt eredményezte, hogy kb. egy hónapja 3 tűzoltóautó fel-alá járkált hogy na most hogyan tovább, az első átjáró jéggé fagyva, Verőce felől az erdei úton nem tudtak átjönni, a hídon meg nem fértek át... Amúgy tényleg jó hogy van, ezt nem vitatom, csak...
tension
| 2011.03.13 10:31:52
Hát az nem jó. Már azt hittem, nyugodtan át lehet vészelni ezt az évet betörés nélkül. Jó, hogy jobb lett a közbiztonság! (iróniát remélem lehetett érezni!) Amúgy miért fizetünk mi adót Magyarkúton? Csak a szemét szállításért? Már közúton használt autóval meg se tudom közelíteni a telket, mert úgy szét ment. A hídról nem is beszélve. Még jó, hogy megépült az új híd, ha az nem lenne, akkor semmi esély nem lenne bejutni! A mi telkünk is mezőgazdasági kert lett. Jó kérdés mit takar ez!?
V8
| 2011.03.12 19:17:21
Ma elég sok helyre betörtek itt a patak mentén, akinek nyaralója van errefelé, nézzen körül...
V8
| 2011.03.07 09:36:50
Bocs a hangsúlyokért, miegyébért, de a tököm tele lett a helybeli és nem helybeli bizniszmagyarokkal!!!!!!! Húzok innen a francba, már előbb kellett volna. Élhetetlen sz.r ország, tényleg elég már!!! Csak a harács meg az irigység...
Mégegyszer elnézést a hangnemért, de ami itt helyben is folyik, elképesztő.
V8
| 2011.03.07 09:33:28
JA, hogy a megkérdezésem nélkül, tájékoztatásom nélkül, hopp, átminősítették a zártkerti telkemet, amin a házam van, ahol lakom, szántófölddé???!!! Jaaa, bocsánat. Értéktelen sz.r lett?? Netán bontani kell? Sebaj, aki kastélyból nevezgeti át a telkemet, értékteleníti el, annak hopp, ugyanúgy "átminősítődött" a telke, csak épp nyaralóvá??? Bocsánat, zászlólengetés, Magyarország. Hajrá.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ 61-70 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Visegtórádi Bob Pálya Bt.

Visegrád
gyermekjátszótér, kirándulás, bob, nyári bob, alpesi bob, bobpálya
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Kozáky- vagy Evva-kúria
Penc
túra
Dél-Börzsöny, zöld turistajelzés
típus: gyalog
Kismarosról induló és Zebegénybe érkező mindenki számára ajánlott kellemes gyalogos útvonal a Gál-hegy, Török-mező és a Malom- völgy érintésével.
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Különleges lehetőség Vác belvárosában! Önálló egyszintes, vállalkozási célokra ...
- Nagyszerű lehetőség! Eladó Vác belvárosában egy kétgenerációs, polgári családi ház, mely ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Különleges lehetőség lovasoknak vagy szép kilátásért rajongóknak! 11.000 m2 ...
- Különleges lehetőség lovasoknak vagy szép kilátásért rajongóknak! 33000 m2 ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU