Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Legyen mindenkinek anonim az e-mail címe!

MZsuzsa
| 2006.09.14 13:33:34
Rengeteg ember álnév mögé bújva elkezd mocskolódni, udvariatlan lenni.
Szerintem jó dolog az álnév, de csak akkor, ha mögé bújva tisztességes tudsz maradni (értsd: korrekten szólsz a másikhoz a virtuális világban is).
Üdvözlettel: Máté Zsuzsanna
Lajos
| 2006.09.10 14:05:06
"Ha valaki kamu névvel ír, hogyan lehet őt felismerni?"

Kedves Lász-ló!

Hát úgy, ahogyan a kedves tini csinálta----Pörgessen csak lefelé e topicon!!!

Nagy Lajos
Lász-ló
| 2006.09.09 22:59:10
Úgy látom már arra is született határozat, hogy a fórum is legyen anonim. A Barnáék fórumában olvastam, hogy hatalmi szóval megszüntették a verőcei fórumot. Onnan értesültem, hogy ide áthelyezték. Az elmúlt napokban történt hozzászólásokból következik, hogy ezt a fórumot nem csak áthelyezték, azt meg is ölték. Eddig csak olvasgattam, nem volt hozzáfűzni valóm. Most azonban rászántam magam, hogy billentyű ragadok és írni fogok. Miért nincs semmi hozzászólás? Mások sem tudják, hogy az oldal ide került. Pedig egykori tanárom midig azt mondta: a téma az utcán hever, csak le kell hajolni érte! Biztosan lenne miről beszélgetnünk.
Például itt van mindjárt, hogy a felhasználói név legyen anonim. Ha valaki kamu névvel ír, hogyan lehet őt felismerni? Egyik lovas leírt valamit amiről tud, később még hozzátesz valamit. Erre a másik lovas hirtelen felismerni véli. Miből, hogyan? Ő is tudott a történtekről és tudta, hogy azt rajta kívül csak Ágika tudja? Vagy utánanézetett ki merészelt meg nem történt dolgokat, rágalmakat terjeszteni? Nem cáfol, nem védekezik. Megszünteti az oldalt. Telihold van, ez hatással van egyes emlősökre. Én már hallom!
Lajos
| 2006.09.06 22:00:39
Kedves admin!
Ha lehet, legyen szíves törölni az azonos két beírásom közül az egyiket!
Dadogott a netem...
Köszönöm:

Nagy Lajos
dr demeny
| 2006.09.06 18:51:10
Tisztelt admin és mindenki más!
Pontosítani szeretnék. A falu vezetője az általunk választott képviselő-testület.
A település tulajdonát, így honlapját, annak működését befolyásoéó döntést Ők hozhatnak.
A többiek végrehajtók, akik visszélve helyzetükkel száműzik a nyilvánosság fórumait. Ez egy újkori cenzúra amelyet a legvadabb pártállami rendszer sem engedett meg magának.
Még szerencse, hogy választások idején nem csak látjuk a farkasok villogó fogát, de érezzük is, ha szabadon vannak milyen féktelenek és brutálisak a megoldásokat illetően.
Lajos
| 2006.09.06 17:48:31
Kedves tini!

Nyugodjon meg, természetesen számíthat titoktartásomra!

Üdvözlöm:

Nagy Lajos

u.i.

Higgye el, nem csak a szőkéknek megy néha balul a számítástechnika!
Az viszont igaz, hogy ha tini nevű freemailes felhasználót kreált, akkor nem a saját becsületes nevére kellett volna magát regisztrálni, hanem például: "Piroska és a farkas"-ra...
Spongya rá- a sírba viszem titkát, ígérem!!!
Lajos
| 2006.09.06 17:38:01
Kedves tini!

Nyugodjon meg, természetesen számíthat titoktartásomra!

Üdvözlöm:

Nagy Lajos

u.i.

Higgye el, nem csak a szőkéknek megy néha balul a számítástechnika!
Az viszont igaz, hogy ha tini nevű freemailes felhasználót kreált, akkor nem a saját becsületes nevére kellett volna magát regisztrálni, hanem például: "Piroska és a farkas"-ra...
Spongya rá- a sírba viszem titkát, ígérem!!!
admin
| 2006.09.06 10:35:34
Kedves verőcei fórumos társak!

a Fórum megszüntetésében semmi részem nincs, sőt minden erőmmel azon voltam, hogy ne szünjön meg, de a falu vezetői ezt hatalmi szóval megteték.
A szándékukról is a szolgáltató tájékoztatott, de mire a válaszolni tudtam volna addigra már meg is szünt.
A véleményem továbbra is az, amit a jegyzőnek is megírtam, hogy a Fórumot, mint a falu demokratikus intézményét nem megszüntetni kell, hanem szükség esetén moderálni. Nem voltak benne partnerek.
Felhívtam a figyelmüket, hogy ha ezt Fórumot elhallgattatják, attól még máshol többen is meg fognak szólalni. Remélem a választások után ismét vissza tudjuk állítani a Fórumot és az indulatok is le fognak csillapodni pro és kontra.
Én magam részéről igyekszem minden esetben, minden párttól egyenlő távolságra állni és az eddigiekben is így cselekedtem. A véleményemet majd a szavazófülkében fejtem ki.
Addig is szertném, ha a Fórum itt a dk.hu -n tovább élne, hiszen a létrejötte egy kicsit az én művem, ezért is fáj, hogy megszüntették hatami szóval.

admin
tini
| 2006.09.06 08:08:50
Kedves Fórumozó Társaim!
Úgy látszik nem igazán megy nekem az álnév mögé bújás. Privát levelet küldök saját névvel, címmel, álnévvel aláírva. Erre mondják, hogy nagyon szőke. Természetesen nem azok előtt akartam titkolódzni akik most rájöttek ki vagyok és számítok a diszkréciójukra. Nem félek a farkastól, de nem örülnék egy fogait vicsorító oroszlánnak.
Köszöttel Tini
korbelyneteri
| 2006.09.06 00:57:27
Kedves XY!
Köszönöm, már én is megkaptam sz értesítést. A honlap áttétele ellen semmi kifogásom, érthető és várható volt, hogy valami történni fog. A község hivatalos honlapja nem a választási kampányhoz kapcsolódó, nem mindíg szalonképes hozzászólásaihoz lett elindítva. Ha valakiről megtudunk valamit nem mindíg a fórumon kell kitálalni. Adminnak is köszönöm az értesítést, de szerintem fordítva kellett volna. Először szólni, utána áthelyezni.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Car Sector Autóvillamossági és Klímaszerviz

Göd
autóklíma szerviz göd, autóklíma szerviz vác, autóklíma szerviz dunakeszi, autóklíma szerviz sződliget, autóklíma szerviz rád, autóklíma szerviz kosd, hibakód olvasás és törlés, autóklíma javítás, autóklíma töltés, autóvillamossági és klímaszerviz, autóklíma beépítés, elektromos ablakemelők beépítése, állófűtés javítás, autórádió csere, autóhangszóró csere, akkumulátor árusítás, autó hifi értékesítés, generátor javítás, autó hifi beszerelés, mechanikus lopásgátlók, központi zárak, autóriasztó, akkumulátorok, önindítók, bosch akku, tab akku, perion akku, varta akku,
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Római katolikus templom
Nagymaros
túra
Visegrád - Sajgó-kapu - Kalicsa-völgy - Tahi (Vác)
típus: gyalog
A Visegrádi révátkeléstől induló túra igen változatos, jelzésekkel jól ellátott útvonalon vezet. Több helyen mély árkok, nyiladékok, rétek és források teszik változatossá és a szép ...
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Komoly szándékú, készpénzes ügyfelem részére keresek 2 db azonnal kiadható lakást 32 M ...
- Vác Alsóvároson tulajdonostól, 43 m2-es társasházi lakás eladó. - A lakás ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Göd felsőn található 2 generációs, 5 szobás családi ház eladó! Göd Nevelek részén ...
- Göd Nevelekben kínálom megvételre ezt az 1940 nm-es telket, mely csendes, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU