Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Mi a véleménye Verőce község új honlapjáról ?

Andrews
| 2007.07.09 12:56:17
Üdv!

Aki teheti mondja már el az illetékeseknek, hogy a Verőce tábla után, Magyarkút felé az útra belogó bokrok miatt kezd a közlekedés, "kissé" bonyolult lenni!!!
KÉRJÜK!!! Ha lehetne, he nem nagy gond..., talán levághatnának belöle. A telefonálás ezidáig nem sok sikert hozott!
MÁS!
Észrevettem a minap, hogy a szokolyai részen (útobb vagy 5 éve...) kiszáradt a patak..., utánajártam (út nincs!!! beépítették..., úgyhogy a mederben mentem..), szóval beszéltem egy Szokolyai illetöségű öregemberrel, aki elmondta, hogy a Berkenyeiek zárják el a patak folyását!!! Hogy is van ez?!
Valaki a hivatalból vagy a B.F vagy H.Sz, vagy akárki nem kénne utánajárni??? Ilyet tudomásom szerint nem leht! Vagy mégis?
dr demeny
| 2007.06.23 14:29:47
Mi is a véleményem a honlapról?
Röviden; hiányos.
Hosszan? Nagyon hiányos, ugyanis az "ÚJ" testület 7/2007 (11.29.) SZMSZ módosítása szerint e naptól az üléseket követő 10 napon belül olvasnunk kéne a jegyzőkönyveket. Nem látom és miért nem?
Egyébként megjegyzem, hogy a jegyzőkönyv a mellékleteivel együtt értendő, tehát előterjesztés, határozatok, rendeletek, az ülés jegyzőkönyve, hogy csak a lényeges elemeket emeljem ki.
Mindez azért fontos, mert ellenőrizhetnénk választottjaink tevékenységét, netán név szerint megtudhatnánk azon választott személy nevét aki az egyik ülésen azt mondta "leszarom mi jó a falunak" (bocs a szövegért, de csak idézem). Esetleg olvashatnánk emberek milliós feledékenységéről, amelyet majd mi fizetünk meg, vagy arról, hogy miként szidják azon állami vezetőket akik tettei eltörpülnek -egyes címek mögé bújó "helyi választottunk"- tettei mellett.
Netán választ kaphatnánk arra miként lehet a képviselők támogatásával 1 milliós befektetésből 29 milliós bevételre szert tenni, fél éves futamidő mellett, netán nyilatkozhatnának az előző csapatból visszamaradt jelenlegi döntnökök hogyan látják ezen döntéseket ma? Esetleg az ötven milliós megtakarításról szóló dicshimnusz zengői beszélhetnének a tetteik következtében beálló pénzügyi HELYZETRŐL, a ránk váró jövőről, akár egy új szoborállításról.
Apropó kúltúra;talán azt is megtudhatnánk miért nem működik a könyvtár, ha sok pénzért hónapok óta kijavították a bezárás okát, a hibákat.
És persze lennének emberek akik leírnák véleményüket és nem csak suttyomban helyeselnének, vagy itélkeznének.
Szóval jó ez a honlap, hiszen lehetőséget teremt a nyilvánosságra. De rossz, hogy csak az jelenik meg benne amit mi emberek írunk... vagy amit nem!?
Greff Katalin
| 2007.06.16 12:59:21
Tisztelt Ketykó István, Szakonyi István !

Szeretném helyreigazítani a honlappal kapcsolatos információkat.
Tudomásom szerint Verőce honlapjára Perneky Sándor webmester szokta feltölteni a Verőcei Tükör anyagát. Ő kb. 9 éve végzi önkéntesen , díjazás nélkül a honlap tartalmi fríssítését- ezúton is köszönet érte ! Emellett, 2007. május 31-ig Török János végezte megbízásos munkaviszonyban a hivatal és intézményei rendszergazdai feladatait.(A webmesterek neve a honlap alján olvasható.) A Verőcéért Alapítvány sikeres pályázatának köszönhetően támogatta az új honlap létrehozását.Információkkal való ellátását pedig mint előbb említettem eddig a fenti két ember végezte.A Művelődési Ház programjainak feltelepítését 2007.március 6-áig, betegállományom megkezdéséig munkakörömből adódóan, én láttam el. Üdvözlettel: Greff Katalin
spangár-díjas
| 2007.06.08 17:02:24
Kedves István!

Higgye el, hogy nem magam miatt szóltam; én kaptam Haritól egy tiszteletpéldányt, sőt a pdf-et is -jó szokása szerint!!!- e-mailben megküldte részemre!
Magam miatt sosem dohognék, azaz "Érted haragszom, nem ellened" ( J. A.)

Köszönöm válaszát István, de ettől még a hiány- főleg a verőceieknek, aki neten (is) olvassák Tükröt!!- az hiány!

Tisztelettel üdvözlöm:

Ketykó István költő
Szakonyi István
| 2007.06.08 12:31:36
A verőcei honlap webmastere, akinek kötelessége lenne felrakni a friss Tükröt nem a Bahamákon nyaral, hanem GYES-en van, mert hogy a verőcei honlapot a Verőcéért Alapítvány készítette és az ő feladat a honlap karbantartása, melynek vezetője Greff Katalin
spangár-díjas
| 2007.06.08 08:05:39
Ma június 8, péntek reggel nyolc óra 5 perc van és a Verőcei Tükör e havi száma még mindig nincs fenn a honlapon!!!
MIÉRT???
Az üzletekben az újságot már 2-án meg lehetett vásárolni...
Ki a verőcei honlap webmastere, akinek kötelessége lenne felrakni a friss Tükröt, netán a Bahamákon nyaral...?:-)
spangár-díjas
| 2007.05.04 18:52:56
Kedves Andrews!!!

Mea culpa...

Féreolvastam, ez már azt jelenti, hogy öregszem...
Mea maxima culpa...

Üdv.:

István
u.i.:
A másik topicban tett kérdésedre nincs válaszom!
Andrews
| 2007.05.04 13:31:49
Tisztelet!

Most nem értem mi a gond?
Én a Vác-Diósjenő vonalat irtam (amit a gazd.miniszt. honlapján meglehet tekinteni, hogy veszélyeztettet)...
Öszintén! Most én nem értem amit te mondasz, vagy forditva?!
spangár-díjas
| 2007.04.29 18:19:42
u.i.:
Nem mindegy ám, hogy bezár, vagy bazár...:-)

Azért légy üdvözölve!

id. Ketykó István
spangár-díjas
| 2007.04.29 18:17:05
Kedves Andrews!
Már ne haragudj, de "le vagy maradva egy brossúrával...":-)
Múlt időben Andrews...múlt időben!!!

Íme a http://www.retsag.net magánhonlap februári tudósítása a honlap tulajdonosának, Girasek Károlynak a tollából:

"Már csak 3 hétig közlekedik sokak kedvence "Piroska". Március 3-án jár utoljára, 4-étől autóbuszok váltják fel. Hogy hová kerül a vonat nem tudjuk (ami persze sem nem vonat, sem nem szerelvény, már évek óta egyetlen kocsis sinbusz), de a Diósjenő-Romhány szárnyvonalon már nem fog közlekedni. Innen tehát nyugdíjba vonul.
Ezért még az utolsó lehetőségekkel élve végigutaztuk. Lehet hogy nosztalgia, lehet, hogy csak emklékgyűjtés, lehet, hogy búcsú egy régen nagyon közkedvelt közlekedési eszköztől. Mindenesetre vettünk egy-egy retúrjegyet, nekivágtunk az útnak. Pontosabban vettünk volna, mert az állomásokon már nemcsak jegyet nem lehet kapni, hanem semmit! Még váróterem sem áll az utasok szolgálatára. Jegyet a vonaton lehet váltani a kalauztól. Ami azt illeti a legkorszerűbb berendezés az egész szárnyvonalon a kalauz hordozható számítógépe. Szépen be van építve az oldaltáskába, és az elején adja ki a nyomtatott bilétát. Képzeljék, már a jó öreg lyukasztó sem funkcionál, mert ezeket a tiketteket nem kell lyukasztani. Azért a vasút lelkes munkatársa kedvünkért megmutatta, hogyan volt az régen. Kedvünkbe akart járni, mert látta, hogy vonatnéző turisták vagyunk. Mostanában megnövekedett a kisvasút forgalma. Sokan rászánják magukat, hogy még egyszer utoljára tesznek egy kört. Több utitársunk - hozzánk hasonlóan - felszállt egy állomáson, majd a végállomásnál a szusszanásnyi szünetet követve ugyanoda utazott, ahonnan indult. És persze kattogtak a fényképezőgépek, hallatszottak a sajnálkozások, hogy milyen kár...
Diósjenő igazi városi pályaudvar látszatát kelti. Tiszta, gondozott, és a több vágányon jönnek-mennek a vonatok. Itt még igazi vasutast, indítótárcsát, sorompókezelőt - baktert - is lehet látni, és szól a hangosbemondó. "Személyvonat érkezik Romhányból, a 3. vágyány mellett tessék vigyázni..." A váci és gyarmati vonatok - amelyek ugyancsak "Piroskák" csak több kocsiból állnak - találkozásakor lehetett átszállni a szárnyvonalra, vagy az azzal érkező utazhatott tovább más irányokba. A jegy nem túl drága, egy retúr a teljes szakaszra 460 Ft. A menetidő "fatasztikus". 50 percet is biztosít a MÁV, hogy a turista akkurátusan szétnézhessen a kb 17-18 km-es út során. Ezért - vagy talán más oka lehet(?) - a vonat szinte lépésben halad. Van idő megnézni a pálya mellett kígyózó kis patakokat, a domboldalakat, vadászleseket, a szomorúan hajladozó öreg fákat, a nádasokkal szegélyzett lápos területeket és persze a sok helyen elburjánzó gazt is.
Tolmácsot elhagyva Rétságra, majd Bánkra gördül a vonat. Mindenütt bezárt ajtók, és az elmúlás szomorú jelei. A végállomás Romhány, ahol ugyancsak dísznek van a valamikor jobb napokat látott vasútállomás, bár nincs éppen díszes állapotban. Más funkciója pedig nincs. Még a vonaton dolgozó "mozdonyvezető" és kalauz is egyórányi pihenőjét a vasúti kocsiban kénytelen eltölteni. A motor dübörög, a fülkében meleg van, minden idillinek tűnhetne.
Három hét múlva már csak emlék lesz Rétságon is, hogy naponta 14 alkalommal lezárják a sorompót, mert jön a vonat. Március 4-től nem jön! Aki ezekben az időkben, és helyszínek között akar utazni, nem marad jármű nélkül, mert vasúti menetjeggyel közlekedő vonatpótló autóbuszok veszik át az eddigi járatok szerepét.
Képeink a nosztalgiautazás állomásait mutatják, és búcsúképpen a megszokott "szerelvényt" több nézetben is. Még van három hét! Aki akarja és teheti még vonatozhat egyet... Utána pedig akadhatna egy élelmes vállakozó, aki nyaranta legalább hétvégeken "megjáratná" az interpicit. Lehessen megmutatni a gyerekeknek, unokáknak, hogy egykor ilyen járművön utaztak az errefelé lakó emberek.
GiK"
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ 61-70 ] [ 71-80 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Ász-Építők Építőipari és Szolgáltató kft

Verőce
gipszkartonozás, építőipari generálkivitelezés, festés-mázolás, villanyszerelés, vízszerelés, kőműves munkák, dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelés, melegburkolás, hidegburkolás, szárazépítés, térburkolás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Szônyi István Emlékmúzeum
Zebegény
túra
Börzsönyi gyermekvasút Kismaros-Királyrét
típus: vonat
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Nagyszerű lehetőség! Eladó Vác belvárosában egy kétgenerációs, polgári családi ház, mely ...
- Eladó 25 éve 10x16m2-en épült, földszint+ tetőtér téglaépület. Földszinten ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Göd Nevelekben kínálom megvételre ezt az 1940 nm-es telket, mely csendes, ...
- Nagypolgári „különlegesség „Felsőgöd központjában! Szeretne Ön egy ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU