Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Közérdekű - Szentendrei 0-24 "állatkórház"

ormaip
| 2020.05.21 19:57:32
Maya, a kutya kislány halálára
Engedjék meg, hogy megosszak Önökkel egy szomorú története, mely a mi kis hercegnőnkről, Mayáról, a 13 hónapos belgajuhászról szól. Csak azért tartom fontosnak elmondani ezt, mert nem szeretném, ha mással is megtörténne. Kizárólag tapasztalataimat és a tényeket kívánom feltárni.
Ez év február 25-én este a „Kicsi lány” izomrángással járó rohamot kapott, számunkra ismertlen okból. Sajnos teljesen bepánikoltunk. Minek következtében felkaptuk Őt és elrohantunk az első állatorvoshoz. Ez egy szentendrei 0-24 órás állatkórház volt.
Mikor odaérkeztünk az ügyeletesállatorvos megmérte a lázát, mely elég magas volt. Ezt követően beadott a neki egy valamilyen nyugtató koktélt, mely semmilyen hatással sem volt a rohamra. Ekkor közölte, hogy sajnos elfogyott az ilyen rohamok esetén használatos Diazepam Desitin oldat és szaladják már el a közeli gyógyszertárba érte. Elmentem, vettem és beadta azt is neki, de sajnos nem volt hatással a rohamra. Ekkor bekötött egy infúziót és további nyugtatókat, mely úgy leszedálta, hogy végre lenyugodott és elaludt.
Ekkor közölte a hölgy, hogy sajnos ott kell hagynunk Őt, de nyugodjunk meg minden rendben lesz. Kérdeztem, miért nem vett vért tőle, hiszen fogalmunk sincs mi a baja. Azt mondta, hogy már késő, mert túl sok a nyugtató a szervezetében. Ekkor eljöttünk azzal, hogy két óra múlva beszélünk. 22.45-kor hívott azzal a hírrel, hogy alszik, nyugodt és minden rendben.
Legközelebb 5.45-kor hívott, hogy sajnos 00 óra folyamatosan rohamai vannak és nincs jól. Sajnos neki el kellett mennie a rendelőből, de 8 -ra ha odamegyek a kollégái már ott lesznek. Tehát több mint két órán keresztül felügyelet, gondozás nélkül hagyták az ekkorra már kihűlt, haldokló kutyánkat az állatkórházban.
Mikor reggel 7.45-kor odamentem senki sem volt ott, majd 8-kor megjött egy orvos és egy ápoló. Közölték, hogy a kutya nincs jól, folyamatos rohamai vannak. Ekkor közöltem, hogy el akarom vinni onnan, melynek láthatóan nagyon örültek és kiadták a haldokló és hipotermia minden jelét magán viselő kis testet, melynek a testhője ekkor 34,5 fok volt.
Sajnos a másik helyen a gondos, több mint 12 órán keresztül tartó kezelés és rengeteg gyógyszer hatására sem tudták Őt megmenteni. Így elveszettük a mi kis Hercegnőnket 342 nap együttlét után.
Pár általános személyes megjegyzés. Nagyon rég óta, több mint 30 éve „kutyázom”. Ez azt jelenti, hogy nagyon sok állatorvossal találkoztam már. Volt köztük ilyen, olyan, amolyan, úgy ahogy minden szakmában találkozunk sokféle hozzállással.
De azt gondolom, aki bármilyen élőlény gyógyítására adja a fejét, nem tekinthet a pácienseire munkadarabként, pénzforrásként. Aki az ilyen hivatást üzletből csinálja és nem hitvallásból és elhivatottságból, az azonnal hagyja abba, mert jóvátehetlen károkat tud okozni.
Amikor elvisszük a beteg kis kedvencünket az orvoshoz, kitesszük a szívünket neki, átadjuk az életünk egy részét és a bizalmunkba fogadjuk 100 %-osan. Minden amit mond, számunkra szentírás. Tehát az az orvos aki ezzel nincs tisztában és nem e szerint dolgozik, azonnal hagyja abba a munkáját.
Lezárásként annyi, hogy minden fórumon panaszt teszek ez ellen az „intézmény” ellen. Nem szeretném, hogy ezt az ügyet zavartalanul zárnák le ebben a szentendrei 0-24 órás állatkórházban és továbbra is előfordulna ilyen felelőtlen, gondatlan és érdektelen kezelési folyamat bármely kis élet terhére. Azt akarom, hogy emlékezzenek örökre erre az igazi versenyző, nagy küzdő és sokra hivatott belgajuhász kislányra, Charlotte Maya Bestseller-re és sose felejtsék el mit tettek a kis életével.
Ormai Péter
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Ász-Építők Építőipari és Szolgáltató kft

Verőce
gipszkartonozás, építőipari generálkivitelezés, festés-mázolás, villanyszerelés, vízszerelés, kőműves munkák, dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelés, melegburkolás, hidegburkolás, szárazépítés, térburkolás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Országzászló
Zebegény
túra
Verőce - Nógrádi-vár
típus: gyalog
A Verőcéről induló útvonal érinti a
Nagy-Kő-hegy kilátóját és a
Nógrádi várnál ér véget.
apróhirdetés
Váchartyáni fürdőszobabútort gyártó cég betanított munkára keres, ügyes kezű ...
If you can read this, then I can help you... ...also online via Skype, Zoom, ...
Konyhai munkára keresünk női és férfi munkatársakat nappali és éjszakai ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Különleges lehetőség Vác belvárosában! Önálló egyszintes, vállalkozási célokra ...
- Komoly szándékú, készpénzes ügyfelem részére keresek 2 db azonnal kiadható lakást 32 M ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Dunakeszi Barátság úton eladó egy 66 nm-es, földszinti panel lakás. Az ingatlan ...
- Eladó Dunakeszi közkedvelt részén, Duna-part közelében kétgenerációs családi ház! A ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaros Börzsönyliget Ciklámen utcában 991 m2 építési telek erdei környezetben. ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Különleges lehetőség, kedvező áron! Hangulatos kis házrész vált eladóvá, Csörög ...
- Eladó Csörög belterületén, családi házas környezetben 2 db 900nm-es építési telek. A ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU