|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Minden házra kötelezően házszámot vagy házszámtáblát! |

spangár-díjas |
| 2012.03.08 22:37:40 |
T. Sándor!
"...ha tömeges megrendelést kap a cég, akkor még olcsóbb is lesz."
Ez itt a Reklám helye?:)
Üdvözlöm.
István |
admin |
| 2012.03.07 14:41:41 |
T. dr demeny és CsJ!
az a kisebb probléma, ha a házszámot nem találni egyik, vagy másik házon, azonban sokkal nagyobb baj az, ha az utcák neve sincs kiírva az elején. Ember legyen a talpán, aki ezek után megtalálja a keresett utcát. Én személyesen csináltattam házszámtáblát, melyen még az utca neve is szerepel és jól láthatóan elhelyeztem az utca fronton. Nem nagy összeg, mert kb. 6-700Ft -ért csinálják. Csak össze kell fogni egy utcában, legyártatni, majd fölszerelni. Biztos vagyok benne, ha tömeges megrendelést kap a cég, akkor még olcsóbb is lesz.
Véleményem, hogy ha nincs rendesen kitáblázva, akkor az odalátogatókkal szemben tiszteletlen a tulajdonos, ha az utca név hiányzik, akkor meg a település vezetői! Én tisztelem a hozzám látogatókat! |
dr demeny |
| 2011.12.04 20:39:04 |
253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet
az országos településrendezési és építési követelményekről
40.§(6) A telek helyrajzi számát, illetőleg az épület házszámát a közterületről, illetőleg a magánútról jól látható módon fel kell tüntetni az erről szóló helyi önkormányzati rendelet szerint.
Melyik helyi rendelet is szól erről? |
dr demeny |
| 2011.12.04 20:38:18 |
253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet
az országos településrendezési és építési követelményekről
40.(6) A telek helyrajzi számát, illetőleg az épület házszámát a közterületről, illetőleg a magánútról jól látható módon fel kell tüntetni az erről szóló helyi önkormányzati rendelet szerint.
Melyik helyi rendelet is szól erről? |
CsJ |
| 2011.11.30 10:45:41 |
Annak idején dolgoztam olyan cégnél kettőnél is ahol sokat kellett mennem házakhoz,(posta és rendőrség) és sajna nem mindenhol divat (bár törvény írja elő) a házszám kihelyezése.
Mostanában a postásunkat helyettesítik, és aki erre jár nem tudja, ki hol lakik, mert még csak nem is láthatja a házszámokat, ugyanis van egy számból /a;/b;/c is.
Én meg tudtommal nem vagyok köteles mások leveleit szétszortírozni, és még egyszer kézbesíteni, ugyanis hozzám dobálják be mindenki, sőt a szembe lévő szomszéd leveleit is, pedig az ő házszáma nem is közelit az enyémhez... Mielőtt lustasággal vádolnának, megtettem, hogy széthordoztam a leveleket, de ez nem megy immár a 5-6. alkalommal is, ennyire azért lehetek lusta...
Javaslat: Hatni kellene a Polgármesteri hivatalnak odáig, hogy mindenütt legyen kitéve házszám, ahol erre nem képesek, ott kiadnak egy házszámot, amit kötelező felhelyezni mindenkinek. |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
Cégajánló
|
Car Sector Autóvillamossági és Klímaszerviz
|

Vác
|
|
|
Hirdetés