Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - magyar sziget 2011 gyilkosképzés

V8
| 2011.10.18 00:28:07
...olyan sokan nem lehettek..:)
dr demeny
| 2011.09.25 08:48:34
Tiszteltek!

Ki volt, mi volt? Ha valaki esetleg tud róla kérem tájékoztasson minket "lustákat".

Köszönöm!
Kalap
| 2011.09.13 06:50:18
Csatlakozom, mármint ahhoz, hogy számoljanak be kérem, mert 5 óra után érek haza. Köszönjük!
bobek
| 2011.09.13 00:14:34
Na, ma a testületi ülésen napirendre kerül a magyar sziget. Kíváncsi vagyok az elhatárolódáson kívül lesz-e szó másról is. Ha valaki megy, beszámolhatna az eseményről.
Kalap
| 2011.09.07 21:23:17
Nekem elég, hogy láttam sokszor és hallottam a mo-i királyukat, Németh Sándort ( egyrészt a Tv-ében, ahol közvetítik, tehát nem kell el sem menni...). A Jobbikosok pedig nem depressziósak, a 99%-unk tudja, hogy mit csinál ( fenntartom a helyet, az egy-két butának :D ), érti is, nem csak úgy lépett be, mint ön, és kiegyensúlyozott, boldog. Maximum az országa miatt aggódik. Viszont nálunk egy találkán, összejövetelen annyi jó kedélyű és rendezett életű ember jön össze, akivel máshol ritkán találkozom. Van kivétel, ahogy mindenhol, de leírom az általános érvényű tapasztalatom, min aki már 3 éve jobbikos és előtte is ott volt, mikor "lőttek"... Had kérdezzem meg még egyszer, ki volt az az illető? Az ilyennek illik utánanézni és, ha tudjuk akkor "felelősségre vonni". Ettől még nem hull le az inkognitója, ne izguljon :)
Igenember
| 2011.09.07 21:09:01
Had kérdezzem meg kedves kalap, hogy hányszor voltál a Hit gyülekezetébe?
Mert ha minden nap oda jársz és onnan tudod ezeket az információkat akkor elfogadom állításodat de miovel sztem én többet vagyok ott és én igazából én a jobbikba is benne voltam és látom hogy a Biblia szerint melyik a helyes. Mért léptem be a jobbikba? Csak szimplán azért mert belázítottak a helyi kemények és ahogy mondtam akkor még nem kaptam meg Istentől az érintést. Nagyon könnyen tudnak ilyen mézesmadzagos szövegekkel jönni amúgy, hogy eddig 22 éve nem csináltak semmit a politikában majd mi megcsináljuk hú nekünk akkora hátterünk van hogy csak na. Mi lett ebbő rendőrök összevernek mert azt hiszem hogy nekem van igazam stb.. Hatalmas depresszióban van egy pár jobbikos ezek a dolgok miatt mert azt hiszik ő miattuk van az egész és beletörnek hogy csináljanak valami hasznosat dehát így nem lehet...
Kalap
| 2011.09.07 20:38:19
Kedves Igenember! Megkérdezhetem, hogy miért léptél be a Jobbikba? Mert, ha ezeket így gondolod, akkor valószínűleg semmit sem tudtál a belépéskor rólunk. Azért ennél illik jobban meggondolni egy pártbelépést. Mindenesetre csak röviden: Hogy miben nincs igazunk, azt pontonként kell meghatározni nem általánosan..
Nem akarja senki a vallást 1-2 egyházra bekorlátozni ( van elég sok olyan, ami megérdemli a történelmi jelzőt, nem csak kettő), csupán a családokat tönkretevő hitgyülekezet nem történelmi egyház!! A Hitgyülekezet tagjai nem a Biblia szerint élnek, nyíltan magyar gyűlölők és példának okáért, ha egy gyülekezetes anya gyermeke nem lesz tag, akkor megbélyegzik, átvitt értelemben kicsinálják. A Hitgyülekezete nem a Biblia, hanem Izrael egyháza. Nem néz le senki senkit, sőt magunk közt sok a valóban vallásos ember. Persze biztos van olyan, aki nem ( kíváncsi lennék az illető nevére, mármint akivel beszéltél, mert utánajárnék, ilyet nem lehet csinálni... Viszont ebből általánosítani sem, nálunk belépnél biztos nem ez történne, és a környéken sem),de a többség valóban mélyen hívő. Kiirtani pedig nem akarunk senkit, ha egy mérvadó jobbikos politikus beszédéből idézel ilyet, akkor gratulálni fogok. Ifj. Hegedűs Lóránt pedig zseniális és nem gyűlölködő. Nyugodtan hallgasd végig figyelmesen egy-két beszédét, senkinek a gyűlöletére és kiirtására sem buzdít, csak vallja, hogy maga Jézus is kiverte a kufárokat a templomból ( ez is Biblia, nem csak az az idézet). Néha erre van szükség, néha arra, gyűlölni nem kell, de a bűn alól sincs felmentés. Ha van zseni és csodálatos magyar ember a Jobbik környékén, akkor éppen a Hegedűs tiszteletes család a leginkább az ( mások is persze, de én mindég őket szoktam kiemelni, mert a kedvenceim).
Igenember
| 2011.09.07 20:16:44
Én csak azt nem értem a Jobbikban, hogy miért ilyen radikális minden kérdésben amikor nagy többségben nincs is igazuk? Nem értem, hogy a vallást hogy és mért akarják bekorlátozni 1-2 egyházra ami haldoklik? Nem értem mért vetnek el olyan egyházakat és szektáznak le olyan egyházakat ahol az emberek tényleg a Biblia alapján élnek és növekedik a gyülekezet? Nem értem, hogy mért kell kinézni mindig valami témát és azt benyomni a fórumokon gúnyos megjegyzéseknek? Nem értem, hogy mért nézik le azokat az embereket akik tényleg az Istent követik és valójában a Bibliával foglalkoznak és nem képmuttóan járnak a kocsmától a templomig. Nekem amikor beléptem szervezeti tagnak a Jobbikba akkor idejött a megyei nemtudom kicsoda és azt mondta, hogy tőle mehetünk akár hova aláírni a papírokat neki egy kocsma is jó lenne. Utána fél órán keresztül nyomta a dumát, hogy ő mekkora keresztény ember hehe. Akkor persze még csak bólogattam mert akkokr még Isten nem érintette meg a szívemet, de így utólag gondolkodva hát egy hatalmas keresztény embernek mindegy hogy hova megy aláírni egy papírt (sztem ha itt nálunk lenne night klubb akk még azt is mondta volna, hogy oda is mehetünk, de ő hatalmas keresztény)miközben a Biblia nyilvánvalóan írja, hogy ne válaljunk közösséget a bűnnel (tehát ne járjunk ha lehet kocsmába) meg mondja itt hogy mekkora keresztény és akkor melléfűzi, hogy a cigányokat írtsuk ki innen amilyen hamar csak tudjuk a zsidókkal majd ők lerendezik amit kell hát nem is tudom hogy ez mennyire keresztény megfogalmazás volt de mindegy. Végülis ott van Ifj. Hegedűs Lóránd is aki református lelkész és úgy utálja a zsidőkat mint a végterméket és még egyszer nem halott egy beszédében sem említette meg azt amit Jézus mondott idézem: "Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyűlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket." tehát Jézus nagyon konkrétan azt mondja hogy akátór mit csinál veled akár kicsoda neked akkor is törvényed az hogy szeresd őt. Még egy lelkész fikáz embereket heh ki halott már ilyet?
Kalap
| 2011.09.07 07:40:49
Kedes bobek! Az országos vezető politikusokat tekintve nem vagyok naiv, de van egy pártom, ahol igen is számít az erkölcs, ha ezt ön nem látja, akkor nem ismer minket....
Churchillről: Megvédte az országot, természetesen, ez szép volt, még akkor is, ha ezt csak az íróasztal és a szivar mögül tette, de jött Jalta, jött Potsdam és a legnagyobb hóhérnak átadták Kelet-Európát, kinyalták a hátsóját és ezzel milliókat küldtek a halálba ( gulágok, málenkij robot, hadifogság, kényszermunka és a többi). Persze az USA volt a fő bábú, nem Churchill és Anglia, de kérem, ez az ő antikommunizmusa? Szavakban mindenki könnyen antikommunista és aztán lehet hivatkozni arra, hogy Hitler mekkora gyilkos ( megjegyzem a 30-as években még őt is támogatták a nagy erkölcshuszárok, csak ellenük fordult, szó sem volt itt elvekről), ha a másik gyilkost támogatom közben. Aztán jött a hideg háború, amelyet ugyan már szembenállást hozott,de mégis létezett a szocialista világrend ( ez még talán rendben van, az atombomba korában már nehezebb lett volna fellépni), sőt, 89-ben Anglia azt szerette volna, ha nem omlik le a berlini fal és a vasfüggöny! Ez nem antikommunizmus, egyszerűen csak szavakban volt bátor Churchill úr. Mit jelent Verőce érdeke? Ha példának okáért az lenne a tét, hogy nekünk egy-két évig kicsit nehezebben megy, de nem hal meg Magyarországon ( Verőcén kívül) több százezer ember ( extrém példa, csak a 44-45-ös Angliához akarom viszonyítani), akkor nyilván első az egyetemes emberi erkölcs. Egy polgármester biztosan nem állítódik ilyen kihívás elé, így elég, ha azt mondom, hogy természetesen Verőce érdekeit nézném ( de például úgy nem, hogy az korrupcióval, vagy egyéb erkölcsi meghasonulással járjon együtt....)
bobek
| 2011.09.06 23:19:26
Kedves Kalap!
Nem szívesen írom ezt, mert nem szeretek offolni egy topikban, de maga olyan naív mint egy tizenéves. Erkölcs és politika?
Seggnyalás, amikor Churchill a saját országát védte, ráadásul nála nagyobb antikommunistát nem igen lehetett találni? Persze hogy érdekekről szól a politika, mi másról? Maga talán nem Verőce, érdekeit tartaná szem előtt, ha netalán polgármester lenne itt?
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ 61-70 ] [ 71-80 ] [ 81-90 ] [ 91-100 ] [ 101-110 ] [ 111-120 ] [ 121-130 ] [ 131-140 ] [ 141-150 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Car Sector Autóvillamossági és Klímaszerviz

Göd
autóklíma szerviz göd, autóklíma szerviz vác, autóklíma szerviz dunakeszi, autóklíma szerviz sződliget, autóklíma szerviz rád, autóklíma szerviz kosd, hibakód olvasás és törlés, autóklíma javítás, autóklíma töltés, autóvillamossági és klímaszerviz, autóklíma beépítés, elektromos ablakemelők beépítése, állófűtés javítás, autórádió csere, autóhangszóró csere, akkumulátor árusítás, autó hifi értékesítés, generátor javítás, autó hifi beszerelés, mechanikus lopásgátlók, központi zárak, autóriasztó, akkumulátorok, önindítók, bosch akku, tab akku, perion akku, varta akku,
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Szabadtéri Néprajzi Múzeum
Szentendre
túra
Drégelypalánk-Diósjenő túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Drégelypalánkról indulva - a piros jelzésen - a 444 méter magasan fekvő Drégelyvárhoz érkezünk. Innen a kék jelzésen haladva a ...
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác belvárosában 60 m2-es szép állapotban lévő, önálló telken álló családi ház eladó. A ...
- Az ingatlan környezete csendes, természetközeli, jó levegőjű. A telken gyümölcsfák ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Megvételre kínálok Magyarnándorban egy 90m2-es családi házat! Az ...
- Eladó telket, nyaralót, családi házat keresek a Dunakanyarban, és Nógrád megyében, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU