Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Pest megye csődben!

Kalap
| 2011.09.06 20:35:26
Lemaradt: " Akkor megteszem, csak írja meg. Köszönöm"
Kalap
| 2011.09.06 20:34:02
Tisztelt Dr. Demény! Nyilvános a megyei képviselők javadalmazása, nem annyira magas, nézze meg, mindenesetre abból az összegből nem lehet megtenni ( 6 jobbikos képviselőnk van, akik ezt a pénzt rá is fordítják a munkára, pár tíz ezer ft-ról van szó ugyanis, más pedig nem fog lemondani, biztos volt ilyen jobbikos felvetés,de naív, ha azt hiszi, hogy az MSZP, LMP, FIDESZ trió lemond bármilyen pénzről is). Ha megírja a feljelentéseket, akkor szívesen beadom ön helyett, ha ön nem meri, bár van egy olyan sejtésem, hogy semmi alapja nincs ezeknek... Nem vagyok jogász, ezért nem nyitok vitát, de valahogyan ön és mások is újból és újból felvetik ezt cselekedet nélkül és nem történik semmi. Ennek valami oka van a hűvös logikával is. Persze egyszerűbb, mindig másra várni és másra mutogatni. Mindenesetre, ha tudok valamiben segíteni ( szerintem az ügyészségen pont mindegy, hogy ön vagy egy parlamenti párt ad be egy ilyen feljelentést...).
dr demeny
| 2011.09.06 16:26:17
Úgy tudom a megyei közgyűlés tagjai tiszteletdíjat kapnak, mennyibe is fáj ez havonta? Úgy tudom az illetékbevétel a megyei kasszát gyarapítja, amelyből választott és kinevezett személyek jogszabály szerint részesülnek. Érdekelne milyen összegű jutalmak, javadalmazások esetleg utaztatások történtek közpénzből és kik voltak a kedvezményezettek az elmúlt egy-több évben. Van az ök-nál kafetéria és milyen összegben, van e túlfoglalkoztatás az apparátusban, vannak e felesleges megbízások külső cégek felé?

Szóval lenne mit megnézni, leverni, elvenni és jobb célra fordítani, nem összedobni. Hogy is mondta? "regulázni"?

Ezért háborít fel a települési képviselők utcatakarítási, stb. akciója, mert az adóforintjainkat pont ezen munkákra, célra adjuk és nem azért, h elherdálják és egyének gazdagodására költsék. Persze egyszerűbb saját vállukat veregetni, h dolgoztunk iksz órát, igaz amiért megválasztottak azt nem vagy pocsékul csináltuk.

Meg kell nézni pl. Verőcén a közzétett jegyzőkönyveket, évek óta hiányos. Hol az az erkölcsi, emberi tisztaság ha egy parlamenti párt és aktivistái nem tudják elérni, h egy általuk befolyásolt településen jogszerűen menjenekk a dolgok. Persze ezért el lehet tekinteni a szabályszerű engedélyezésről egy vitát kiváltó rendezvény esetében.

Ja, hogy nincs összefüggés, de igen ugyanis a jogszabályok mindenkire, minden esetben szólnak és egy törvénysértéstől való eltekintés gyengíti az államot azáltal, hogy precedenst teremt a másik törvénysértés elkövetésére.

Akkor pedig már nem az a kérdés, hogy fellépjünk e a törvénytlenség ellen, hanem az, hogy melyik ellen? Ez pedig már lehet alku alapja a politika színpadán. Szóval ez így működik. Aki ezt nem látja az vagy vak vagy nem akar látni.
Kalap
| 2011.09.05 20:22:13
Én csak az ön stílusában válaszoltam bicskanyitogató hsz-ére, a kérés nem ilyen volt. Eszerint úgy kezdődött ön szerint, hogy visszaütöttem, hisz ön támadott először... Mindenesetre, ha összeírnak egy olyan névsort, akik rászorulnak és el is fogadják ( ez a borzasztó nehéz), akkor nagyon szívesen gyűjtünk nekik is. Bár meggyőződésem, hogy elébb a szülőt kell megnézni.. Míg a megyében intézményről van szó, akinek a szülőjét, a megyei önkormányzatot sajnos nem tudjuk megregulázni...
dr demeny
| 2011.09.05 16:48:13
A szánalmas stílus még a jó ügyektől is elfordíthatja az embert.

Ez nem pont a legjobb segítségkérő stílus volt. Gyakorlás teszi a mestert.
Kalap
| 2011.09.05 08:32:11
Akkor, ha nem tudnak olvasni, így leírom még egyszer a gyűjtés apropóját:Pest Megye Jobbikos képviselői ( megyei önk-ban) megkérték az összes helyi szervezetet, hogy kezdjünk gyűjtésbe. Azaz, a gyűjtés kezdeményezői ők, végrehajtani helyben lehet. Igen, tudtam pár családról, ahol nem élnek jól a gyerekek ( bár továbbra is tartom, hogy ez nem az éhezés kategória és nem ezért vették őket elsősorban állami gondozásba), de válasszuk külön a kettőt és ne legyünk már ennyire demagógok. Nekem sincs kiírva egy táblára, hogy kin segítettem Verőcén, de tettem és tesszük is állandó jelleggel, ezért butaság, hogy elébb itt söprögessünk, mert tesszük itt is.... Ha Verőcén segítenénk a falu egyik részében akkor is akadna ( és akadt is már), olyan ember, aki szerint máshol kell a településen segíteni, de nem hiszem, hogy ez a lényeg ( mindenhol ugyanis nem lehet segíteni, csak meg kell próbálni). Mindenről lehet bárkinek véleménye, de amikor már ilyen gusztustalan formát ölt, akkor kinyílik képletesen a bicska az olvasó zsebében....
Ha pedig sikerül az a bizonyos aláírásgyűjtés, akkor átvitt értelemben mindenkin tudunk segíteni, de ezt nem kiabálom el.
dr demeny
| 2011.09.04 22:45:05
Kalap!


A baj a szövegértéssel van elsődlegesen, ezen én nem tudok segíteni."Szerintem műveljük kertünket, de a sajátunkkal kezdjük." írtam. Ez ugye nem azt jelenti,h. máshol ne, hanem azt,h először itt.

Úgy gondolom, hogy nem kell bizonygatnom, h kinek mit segítettem, mert azt gondolom ezt nem táblára írva kell hordani. Ami az éhezéssel kapcsolatosan fontos

Sajnálatosnak tartom, hogy nem azt mondja tévedtem, volt éhező, de már nincs. Egyébként komoly tévedésben van és lehet, h frázisok és Pest-megyei karrierépítés helyett szűkebb pátriájában nézelődne. Az meg ezt a tényt nem befolyásolja, hogy kit mennyire szeretnek.

Nem támadtam és a jövőben sem támadok semmilyen segítséget, de igaz, hogy először Verőcén és csak azután máshol. Ha ez kritizálható, hát legyen ez a véleményem.
V8
| 2011.09.04 22:41:45
Én, tudatlan, csak azt nem értem, miért nem a rászoruló helybeliek segítésére fog össze a Jobbik itt Verőcén.
Kalap
| 2011.09.04 22:37:28
Nem értem még egyszer, hogy egyeseknek miért jó, ha minden jó szándékú kezdeményezést valami másra hivatkozva támadnak... Teheti Dr. Demény továbbra is, de ezzel nagy mértékben nevetségessé teszi magát. A jó szándékot támogatni és nem támadni kell, illetve példát kell mutatni, nem egy fórumon osztani az észt. Kíváncsian várom.
Kalap
| 2011.09.04 22:33:20
Nem biztos, hogy mindenkiről tudtuk, de a környéken, akiket nem rég vettek gondozásba, azoknak adtunk, bár nem nagyon engedték. Adtunk és adunk is, itt intézményekről van szó és még egyszer mondom, nem tartozok ide, sőt, gusztustalannak tartom, hogy ide lett keverve.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Kismarosi Sváb Muzeális Gyűjtemény
Kismaros
túra
Teleki 50 teljesítménytúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Különleges lehetőség! Vác régi deákvári részen egyszintes, 175 m2 es lakóingatlan eladó. ...
- Készpénzes, leinformálható ügyfeleimnek kiadó lakást vagy családi házat keresek Vácon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Göd - Felsőgöd kiemelten frekventált részén eladó egy 87 m2-es felújítandó családi ház, ...
- Göd felsőn található 2 generációs, 5 szobás családi ház eladó! Göd Nevelek részén ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU