|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Zenész topic |

V8 |
| 2011.10.01 00:09:11 |
Zenészeket keresek!
Zongoristát, bőgőst, funkys, swinges témákhoz. Énekes és gitáros jelentkezését is várom. Kor és nem mellékes. Jelentkezni az itt elérhető mail-címemen lehet. |
V8 |
| 2010.11.05 11:58:18 |
Verőcei, vagy környékbeli basszusgitárost és gitárost keresek!
squealer.band@gmail.com |
V8 |
| 2010.10.16 15:20:55 |
Gyerekeknek, kezdőknek doboktatás!
Kizárólag dobfelszerelésen folyik a tanítás, nincs kottázás, semmi egyéb, ami a kedvet, időt veszi el, azonnal dobhoz lehet ülni!
Rock, blues, funky alapok, és amihez éppen kedved van!
Érdeklődni:
drumstime@gmail.com |
V8 |
| 2010.10.16 15:18:06 |
Kedves Nóra!
Igen, nehéz elfogadni egy művháztól, hogy nem tud zenekari próbáknak helyet és időt adni.
Pár éve mondtak közel 3000 ft-ot/óra a próbákra.
Pesten próbáltunk abban az időben, 8000/hónap díj szerint, heti három alkalommal, és napi 4-5 órát. Szóval...:)
Igen, sok helyen működik, itt is működhetne az, hogy díjtalan a próba, és heti - kétheti rendszerességgel koncertet adunk, aminek bevétele a művházé.
Miért nem olyasvalaki veszi kézbe a dolgokat, aki ért is hozzá?? |
Kálmán Nóra |
| 2010.10.16 13:37:07 |
Kedves V8!
Örülök, hogy hivatalos válaszlevelet kapott, ez korrekt dolog. Azt azonban nem tudom elfogadni,hogy semmilyen lehetőség ne lenne a dologra.
EGy zenekari próba ideje változtatható, rendezvény esetén elmaradhat, más időbe áthelyezhető. Volt zenekarosként persze tudom, ez függ a zenekari tagok számától, de gondolom, nem fúvószenekarról lenne szó, hanem valamilyen kisebb létszámú zenekarról.
Gondolom, ha a hangszerek tárolása lett volna a baj, azt is megoldották volna.
Az ár: mi az, hogy mondtak? Tudomásom szerint a terembérlet szabályozva van, legalábbis volt. Megnézte a törvényt, rendeletet? Mit tartalmaz?
Szerintem a képviselőtestülethez is lehet fordulni a terembér csökkentése, eltörlése céljából, hiszen nem profitorientált dolog miatt kérik a termet. Ajánljanak fel x. számú ingyen koncertet cserébe, társadalmi munkát, egyebet.
7-8-ig nyitott műv. ház? Minden megoldható, csak egyeztetés kérdése. Édesanyám évtizedekig szervezte verőcei kulturális életét, én erről tudnék mesélni...Minden csak akarat és egyeztetés kérdése......
Ne adja fel, üdvözlettel:
Kálmán Nóra |
V8 |
| 2010.10.16 13:21:18 |
A művház igazgatói posztról ezt gondolom:
Sajnos vagy sem, hogy ez is ugye, szigorúan végzettséghez, azaz papírhoz van kötve. Ha nem így lenne, öt olyan embert tudnék erre a posztra, akik félelmetesen jól és erősen menedzselnék a dolgot, nemzetközi színvonalú produkciókat hoznának ide, mozgatnák az ügyet. Pezsegne a művház, program program hátán lenne.
Ezt így ahogy van és valószínűleg lesz, felesleges csinálni...szerintem. |
V8 |
| 2010.10.16 13:14:24 |
Régebben, egy másik zenekarommal szintén próbálkoztunk, akkor viszont olyan irreális árat mondtak óradíjként, hogy röhögnöm kellett, simán vertek vele egy profi budai hangstúdiót... nem próbatermet, hanem hangstúdiót!!:)
Vicces, de azért elég komoly dolog ez. Ha rajtam múlna, ez is, többek között, szinte ingyenes lenne, csakúgy, mint a gyerekek zenetanítása. |
V8 |
| 2010.10.16 13:10:45 |
Kedves Nóra!
Ezt a választ kaptam a Művháztól:
" Sajnálattal kell nemet mondanom kérdésükre, a verőcei Művelődési ház kicsi, folyamatos teremkihasználtsággal működünk.
Itt nem csak a nagyrendezvényekről van szó, hanem a heti rendszerességgekkel ismétlődő programokról is.
A ház este általában 7-8 óráig várja látogatóit, addig zajlanak le rendezvényeink.
Raktározási lehetőségünk nincs a hangszerek számára."
Akitől kaptam, Bágyoni Szabó György talán, ha jól emlékszem. |
Kálmán Nóra |
| 2010.10.16 12:38:56 |
Kedves V8?
Kihez tudott fordulni egyáltalán?
Ki adta az elutasító választ?
Mi volt az indoklás?
Nem hiszem, hogy a helyhiány lett volna az ok, annyira azért nem túlzsúfolt a műv. ház a rendezvényekkel....
Vagy az is lehet, hogy az egészségük miatt aggódtak volna, tudomásom szerint rossz a műv. ház fűtése....
Szerintem ne csüggedjen, hanem forduljon az új képviselőtestülethez! ( Hiszen ki tudja, mikor lesz végre műv.ház igazgató... Lassan már vicc kategóriába tartozik a meghiúsult pályázatok sora... )
A zene az kell........
Jó zenélést:
Kálmán Nóra |
V8 |
| 2010.10.16 12:07:25 |
Miért van az például, hogy a nagy környéken, egyedül a verőcei művházban nem lehet zenekarral próbálni? Szerettem volna a frissen alakult zenekarommal ott próbálni, elutasító választ kaptam. Egy Művelődési Háztól. Nem értem... |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
 |
 |
Cégajánló
|
|

|
|
|
Hirdetés