Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Vörös iszap

Kalap
| 2010.10.13 17:43:10
A lényeg még sem veszett el, hiszen, ha akartunk volna, akkor sem fordíthatjuk másra ezt az összeget, ráadásul a választás után történt, tényleg értelmetlen ezért ezt boncolgatni. Egyébiránt nem százezrekről, még csak 1 százról sincs szó.
dr demeny
| 2010.10.13 17:37:18
Látja mire jó a történelem? a dátumok közt elvész a lényeg. sajnos tudom mi- mikor történt.

Ami a kocsmát illeti nem önről írtam,de én még ennyiszer sem járok, ez nem érdem, tény.
Kalap
| 2010.10.13 17:02:36
Tisztelt Dr. Demény! Az ellenfél keresésről annyit, hogy olvasson vissza akármelyik topikban, tényleg akármelyikben, és látni fogja, hogy ki keresett először ellenfelet. Hogy felveszem a kesztyűt az természetes. Nem sajnálkozással kell megoldani Devecser kérdését, ez biztos. Beszélgetni viszont lehet róla. A kifejezés is rossz, mert megoldani önerőből nem tudjuk. Viszont valószínűleg 30-ra szervezünk egy gyűjtést, a héten derülnek ki a részletei. Ezzel próbálunk meg mi segíteni. Én is járok dolgozni, az egyetemre, illetve cikkeket írok a Kárpátiába és a többi. Kocsmázni pedig a szó pejoratív értelmében én sem járok. Engem nem láthatnak Verőce kocsmáiban maximum 2-3 havonta egyszer.Vagy ennyiszer sem. Abban pedig semmi szégyelni való. A kampányról annyit, hogy azt a pénzt,amit ráfordítottunk nem is fordíthattuk volna másra, mert egyrészről kaptunk központi támogatást. Amivel el kell számolni az ÁSZ felé és a kampányra kaptuk, számláznunk kellett. Másrészről pedig a szimpatizánsi pénzeket is csak kizárólag a kampányra kaptuk, semmi másra. Saját zsebbe nagyon nem tudtunk belenyúlni, mert nincs miből, ráadásul ne is volt rá szükség :) Ha szükség lett volna rá, akkor sem tettük, nem is tehettük volna meg. Az pedig demagógia ezen túl is, hogy Devecserre kellett volna költenünk a pénzt. Hiszen: 1. nem tehettük meg 2. Mikor is történt a katasztrófa? :) Segítek: október 4. Választás: október 3....
Szóval várunk minden segítő kezet a 30-i gyűjtésünkre, további részletekkel a hétvégén, vagy a jövőhét elején tudok szolgálni.
dr demeny
| 2010.10.13 16:00:34
Igaza van! Verőcéről oldjuk meg sajnálkozással és dumával Devecsr kérdését.

A választási erdményből levontam a tanulságot és közzé is tettem - igaz más topikban.-

Tudja én dolgozni és nem kocsmázni járok így valóban sok száz szavazó nem ismer személyesen,csak a "jól tájékozott egyirányú infó aélapján"én inkább törekszem megismerni az embereket.
4 évvel ezelőtt nem nagyon ismerhettek írásaimból, tehát ez a szavazói kör kiesett. Nem nagyon fordítottam figyelmet a kampányra, sem én sem érdekeltek nem fizettünk drága szóróanyagot. Ha pl Devecserre fordították volna azt a sok pénzt talán jobb lett volna igaz akkor ön is kevesebb szavazatot kap annak ellenére, hogy itt született és aktívan részt vállal még nekem nem tetsző dologban is.

Egyébként azt gondolom versenyben az első győz a többi meg vitatkozik az eredményen és annak értelmezésén, okán. Számomra az a fontos, hogy nem első lettem. el kell döntenem, hogy akarom e vagy nem ezt a versenyt. Most így döntöttem és ezt jelezték vissza. Egyébként választásra készülni jelen opció szerin 4 évig kell, nyilván ezért is fontos önnek, hogy már most keresi az ellenfelet. JUó munkát, nekem van más munkám!
Kalap
| 2010.10.13 15:04:13
Szerintem meg ez a topik nem erről szól :) Ha megtanulja elolvasni a címét úgy beszélgethetünk, akár az eboláról is egy új topikban :)Ha felvet egy problémát úgy hozzon létre rá egy topikot.
Egyébként az ebola és a Devecser, Kolontár környékén történteket nehéz párhuzamba állítani. Nagyon súlyos probléma az ebola azonban kétlem, hogy innen Verőcéről az okoskodáson túl bármit is tudnék tenni. Magyarországhoz pedig összehasonlíthatatlanul jobban kötődöm, mint Afrikához. Nem szomszédi viszony van Devecser és Verőce közt az én lelkemben, ahogy ön felvázolja (képletesen, nem közvetlen szomszédság),hanem testvéri. Ami sokkal erősebb kapcsolat a kozmopolita szolidaritásnál, amit az Afrikaiakkal szemben tanúsítok. Nem a szocialista internacionalizmusban hiszek,mint ön,ettől persze sajnálom az ebolás afrikai embereket, de más a kötődés mértéke. Viszont, ha ön ennyire el kívánja bagatellizálni magyar testvéreink problémáit hát tegye. Csak abból az okból, hogy vitázhasson velem, pedig 3 másodperc alatt létrehozhatott volna egy új topikot. Ne csodálkozzon viszont, ha 4 évről 4 évre egyre kevesebb ember szavaz önre és szereti önt ( a kettő persze nem ugyanaz), ahogy egyre jobban megismerik az ilyesféle megnyilvánulásait. Apropó! Ez az önkormányzati választás topikhoz tartozik, de mivel pár sor így nem írom külön: Levonta a csúfos szereplése kapcsán a következtetéseket? 4 év után még kevesebb szavazat, mint akkor, pedig már az sem verte az eget. Ennek csak van valami oka? 8 éve itt él, azért valamennyire ismerik.
dr demeny
| 2010.10.13 14:54:00
Nem zárja ki, hanem a hangsúlyról beszélek, fontossági sorrendről.

Voltaire mondja "műveljük kertünket" gondolom ezzel azt is mondta, hogy lássuk a szomszédainkat, de a sajátunkra helyezzük a hangsúlyt.

Egyébként tudja, hogy az ebola milyen nagy gond az afrikai kontinensen? No meg az éhezés vízhiány és a Mo határához közeli erőművek negatív hatása stb., stb. De mi itt járunk a trutyiban, a csőd szélén egyensúlyozva. Vagy nem?
Kalap
| 2010.10.13 13:23:50
Tisztelt Dr. Demény! Hányszor írjam le önnek, hogy egyetértek azzal, hogy ezzel is foglalkozni kell? Csak ön szerint zárja ki a kettő egymást. Magyar nyelv, kérem olvasson!
dr demeny
| 2010.10.13 13:14:42
Tisztelt Solidariti!

Jó volt olvasni friss hangvételű sorait.
Sajnálom, hogy nem választott illetve, hogy így választott. Ugyanakkor megértem. Egyről beszélünk, csak nem tudom ismert e, hogy egy ilyen beruházás esetén az érintett településeknek vannak kötelezettségeik, lehetőségeik. Érdekelne ki és mi módon érvényesítette ezen jogosítványokat?
Mint írja feltehetően "tudatlanul".

Tisztelt Kalap!

Vajon a kiöntött verőceieket melyik kár foglalkoztatja jobban? Az együttérzés a távoli problémákkal nem zárja ki a helyi fájdalmak orvoslásának igényét.
solidarity
| 2010.10.13 09:41:48
Tisztelet Kalap!

Ha hiszi, ha nem fél évvel ezelőtt az önkormányzat illetékesének feltettem a kérdést, és a válasz ez volt: Miért..van Berkenyén tó!? Az messze van...

Szóval ennyit az illetékesről..

Ezek után sok jóra ne számítsunk....
Kalap
| 2010.10.13 09:30:01
Hogy mit okozhat, azt önök sajnos már tudják. Mindenképpen érdemes lenne "szakértővel" megvizsgáltatni. Csak ma már annyi az "álszakértő", hogy nehéz igazit találni...
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Mészáros Melinda e. v.

Vác
afrofonás, hajfelvarrás, haj kereskedés, hajdúsítás, hajhosszabbítás, 3d műszempilla, műköröm, manikűr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Farkas Vince hajóskapitány magángyűjteménye
Zebegény
túra
Kismaros-Szokolya túra
típus: gyalog
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Készpénzes, leinformálható ügyfeleimnek kiadó lakást vagy családi házat keresek Vácon ...
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladóvá vált Csörögben egy 716 m2-es telken álló 5 szobás téglaépítésű családi ház! A ...
- Csörög, Kecskerágó oldalán több funkciós vállalkozásra alkalmas ingatlan eladó. Családi ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU