Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Aszfaltozás, kontra bunkók

kluzo
| 2010.07.09 20:57:01
Üdv mindenkinek.
Sajnos sok emberre nem vonatkoznak itt Verőcén sem a Kressz sem más szabályok.
Pl.lovat etetni-itatni csak rendszám és egyéb papír nélküli autóval járokra gondolok (szélesrét).A polgárőrség felíratú terepjáró tulajának se telik rendszámos utánfutora,és ezek osszák az észt Verőcén. Senki nem akarok bántani az írásommal,csak már néha a pofátlanság határait feszegetik a látottak.
bea
| 2010.07.08 16:08:59
szomorú.. :((
blazejarnost
| 2010.07.05 21:01:00
Igazad van Tamás! Elírtam. Valóban a Lugosi utcáról volt szó.
bulatamas
| 2010.07.05 11:59:32
Gondolom Lugosi utca akar az lenni (nem Losonczi).
V8
| 2010.07.03 22:55:55
Sok köcsög...

Hofi:
"..a bunkó mire képes, ha elengedi magát..."

Ez igaz most is, ugye?:)
Kár hogy az ilyenekből kimaradok, mint pl. e halom bunkó látványa, de talán jobb is. Nekik.
blazejarnost
| 2010.07.03 22:29:51
Tudom, kissé durva a topic címe, de másképp nem tudom jellemezni egy-két lakótársunk hozzáálását, melyet tegnap tapasztaltam.
Már jó ideje panaszkodtak kicsiny falunkban a Losonczi utca lakói az út minősége miatt. Na most egy pár napja megkezdődött az út felújítása. Nem csak kátyúzás, hanem egyes szakaszok telibe aszfaltozása.
Lehet, hogy nem volt szerencsés, az út mindkét irányból egyszerre történő felújítása, de végre történt valami ez ügyben!

Ami engem felháborított, az a következő volt:
Tegnap sétáltam arra gyalogosan, és megjegyzem még a kis hetven kilós súlyom mellett is tapadt az aszfalt a cipőmre. A felújítást végzők - gondolom pont emiatt - bólyákkal lezárták a frissen elkészült szakaszokat. Ennek ellenére "kishölgy" érkezett a Rákóczi út felől, piros kis autójával, és abból kiszállva, a templom utáni részen hanyag eleganciával oldalra dobta a bóját, és áthajtott a lezárt szakaszon! KB. 50 métert!!!!! Majd tíz perc múlva ugyanarra vissza!!! Szegénykémnek sokat kellett volna gyalogolni! Persze a bóját nem állította vissza!
Újabb öt perc elteltével a másik irányból érkező autó (bordó, régi merci - gondoljon mindenki arra, akire akar:() utasai még le is rugdalták a bóját, és áthajtottak a lezárt szakaszon. Miután valaki visszarakta az úttestre a kúpokat, kb. fél órás társasjáték vette kezdetét; úgymint a korrektebb autósok a bólyák láttán visszatolattak, míg a bunkóbbak megközölték a kúpokat és lelkiismeret furdalás nélkül belehajtottak a friss aszfaltba! Sajna ők voltak többen!!!

De ami a legundorítóbb, az az Orom utcában lakó (persze nem állandó lakos!!) értelmiségi (állítólag) házaspár - talán orvos? - akik böszme nagy fekete gépkocsijukkal közelítették meg a Tibetet, egy-egy sör kedvéért, és beálltak annak "parkolójába". Amikor az ott lévők egyike megkérdezte tőlük, hogy az amúgy lezárt, és frissen aszfaltozott területen való közlekedésük szerintük mennyire szabályos; mindössze annyit válaszoltak, hogy őket senki ne gátolja szabad mozgásukban, és egyébként sincs kint figyelmeztető tábla, hogy nem lehet behajtani! Na ennek kívánom, hogy legközelebb egy három méteres munkaárokba hajtson bele, ami előtt szintén nincs felirat, csak korlát, szalag, vagy bólya.

Az eset kapcsán még megjegyezném, hogy ezzel egyidőben a Rákóczi-Brassói utca sarkán okvetetlenkedett Verőce Polgárőrségéből legalább 5 fő Babuk Úr, és csodaszép villogós járgánya vezetésével (melyre azért kiváncsi lennék, hogy milyen engedélye van, amikor pl. a marhát jár etetni:)), aki szemmel láthatóan a Csattogó völgy felé menő forgalmat számlálták.

Ja, az Erdélyország a mi hazánk rendezvényre van polgárőr, az onnan 50 méterre lévő utca védelmére nincs. Főleg, hogy egyébként az adott helyszínen semmit sem csináltak!

Sajnos ez van. Verőce, 2010., a polgármesteri választások előtt.
Szomorú.
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Ász-Építők Építőipari és Szolgáltató kft

Verőce
gipszkartonozás, építőipari generálkivitelezés, festés-mázolás, villanyszerelés, vízszerelés, kőműves munkák, dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelés, melegburkolás, hidegburkolás, szárazépítés, térburkolás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Magyar Néprajzi Gyűjtemény
Pomáz
túra
Teleki 50 teljesítménytúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Megvételre kínálok Romhányban két családi házat! Az 58m2-es vályog falazatú ...
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Göd felsőn található 2 generációs, 5 szobás családi ház eladó! Göd Nevelek részén ...
- Göd Nevelekben kínálom megvételre ezt az 1940 nm-es telket, mely csendes, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU