|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Bull-típusú terrierek mentése |

V8 |
| 2010.11.29 18:55:44 |
Szeretném örökbeadni Aida nevű szuka Staffordomat. Gyerekkel, felnőttel nagyon aranyos, kedves, barátságos, más kutyával viszont pont az ellenkezője. Mentett kutya, elég félős. Kell vele foglalkozni, meghálálja. Sajnos nem jön ki a másik kutyánkkal, és elég a véres verekedésekből. :(
Gondos gazdát, jó helyet keresek neki. Segítsetek ha tudtok! Köszi! |
csillácska |
| 2010.05.24 19:54:58 |
Zöldmenedéknél van egy Verőcén talált fiatal kaukázusi kan
érdeklődni a 06 20 80 50 175 telefon számon
http://1.1.1.3/bmi/gallery.site.hu/d/13835316-1/P1300778_.jpg |
Bull |
| 2010.05.03 15:10:02 |
Megtörtént az első mentés, köszönöm a bejelentést, egy Amerikai Pitbull Terrier élt Verőcén szomorú körülmények között, méteres láncon. Bementem a "gazdához" és közöltem vele hogy akkor ezt itt most elviszem... Nem nagyon tiltakozott. A kutyus Dunántúlra került, szerető családhoz, vidám, jól érzi magát. Köszönöm, kedves Imre a bejelentést!!! |
Bull |
| 2010.04.27 11:31:45 |
Üdv mindenkinek!
Bull-típusú terrierek fajtamentésével foglalkozom a Dunakanyarban,- mostantól.
Staffordshire terrier, Amerikai Staffordshire terrier, Amerikai Pitbull terrier, Bullterrier.
Egy gondolat már régóta foglalkoztat: miért nincsenek hazánkban igazi állatmentők, nem úgy, mint sok sok országban? Sokféle oka lehet, tudom, nem is ezekkel akarok foglalkozni. Elsősorban a kezdeményezés és az összefogás hiányzik. Nos, kezdeményezőnek itt vagyok én, az összefogás pedig csak meglesz!
Várom ambíciózus, állatszerető emberkék jelentkezését közös munkához!
Amink már van: autó a mentéshez, szállításhoz. Amire szükségünk lesz: támogatás. Nem elsősorban pénzre gondolok (persze üzemanyag nem jön majd rosszul), hanem lelki, szóbeli támogatásra, baráti hozzáállásra, bejelentésekre bántalmazott, kóbor, stb bullokról. Tegyünk együtt ezekért a félreismert, "rossznevű" kutyákért, akik valójában született, kedves kis jószágok.
Természetesen segítségre váró más fajtájú és keverék kutyák mellett sem megyünk el szó nélkül!
Várom továbbá staff- és mindenféle bull-tulajdonos levelét Verőcéről, a környékből, lássuk, hányan vagyunk!
http://www.youtube.com/watch?v=daa_eHdmV7I
Minden jót!
Bull |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
Cégajánló
|
Daidalos B&M Kft.
|

Vác
|
|
|
Hirdetés