Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Hozzászólás oldalainkhoz - Haldoklik a Duna!

Frucu
| 2003.12.10 09:29:57
"hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni egy pici szócskát: azt, hogy ELÉG. A technikából, a tudományból, a pénzhajszából, a szabad(os)ságból is..."
Mami, 100%-ban egyetértek! Nekem is vesszőparipám ez baráti élő és virtuális beszélgetésekben egyaránt, de ez döntési pozícióban lévők számára ismeretlen fogalom, sőt, ő az egy nyomorult x évig tartó földi életében akarja magát az átlaghoz képest (létszám és létminőség tekintetében)irreálisan pompával kényeztetni, s más nem érdekes.


A halála (rohadása...) utáni világ már nem érdekli, max. a saját utódjáé, aki természetesen hozzá hasonlóan felsőbbrendű, mindenki más az ő kiszolgálására született.


(Ja, és nem vagyok kommunista, mielőtt az utóbbi néhány szó arra engedne következtetni :-)))
Frucu
| 2003.12.10 09:18:04
Üdv, Mami!
"Mit gondoltok: kezdődik?... (Bár, ha én volnék ez a szegény bolygó, lehet, hogy már rég leráztam volna magamról ezt a kellemetlen bandát...) "
Hát... bizony mondasz valamit. Hollywoodnak filozófiai magasságokat tulajdonítani, azt elvárni tőle - nem szabad. De a Mátrix 1-ben Smith ügynök szavai bizony telibe trafálták az igazságot:


"A Földön minden élőlény harmóniára törekszik a környezetével - kivéve az embert. Az ember a bolygó vírusa."


mami
| 2003.12.03 10:58:57
Még a végén kénytelenek lennénk személyesen beszélgetni.... Micsoda merész gondolat!!!!!!!
WAX
| 2003.12.01 16:08:53
Internet nélkül összeomlana a "fejlett" világ. Egyik pillanatról a másikra leállna a közlekedés, bankok, gyárak, telefonok, tévék, rádiók minden. Kíszámíthatatlan hatása lenne. Az emberek nem jutnának a bankban tartott pénzükhöz a hipermarketek bezárnának nem lenne áram nem lenne benzin.


Ja....és a dunakanyar.hu szerverébe karcolgatott hozzászólásaink is elvesznének.


Szörnyű!!!
mami
| 2003.12.01 10:47:39
Három évig a Balaton partján laktunk, egy hegytetőn, volt alkalmam elgyönyörköni a b.fenyvesi szigetekben a tó közepén. Idén viszont a Duna szigetein sétáltam a sétány és a Liget között...


Kedves Frucu! Amit írsz, az már-már Mátrix-ízű, és valahol igaza is van annak a csúnya Smith ügynöknek (aki mellesleg a Szépek Népének feje, Elrond a Gyűrűk Urában, ha-ha), de ez szerintem annyiban módosítandó, hogy nem az emberrel, mint olyannal van a legfőbb gond, csupán azzal az emberi mértéktelenséggel, miszerint (talán alaptulajdonságunk ez?) általában hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni egy pici szócskát: azt, hogy ELÉG. A technikából, a tudományból, a pénzhajszából, a szabad(os)ságból is... és mára már lassan ott tartunk, hogy szinte belőlünk, emberekből is... De engem még csak nem is ez izgat a legjobban, hanem az, hogy mennyire determinált vajon ez az egész. Mert ugyebár a maja jövendölések, az asztrológiai világkorszakok, a Biblia (hogy csak a legismertebbeket említsem) ezer évek óta azt prognosztizálják, hogy mostanában úgyis befellegzik a jelenkori társadalomnak (de nem az emberi fajnak!). Hát akkor hányadán is állunk?


(Amúgy nyugodtan szóljatok rám, hogy ne tereljem el a szót a Dunáról...)


Egyébként mért lenne érdeke az iszlám fundamentalistának vagy a csecsen terroristának tönkrevágni a net-et? Hát ő is vígan használja, nem?
kakukk
| 2003.11.29 08:24:36
Bennem már jó néhány éve megfogalmazódott, hogy nem stimmel valami. Nincsenek évszakok. Teljesen dilis az idő. De hogy a Mikulás nyárias időben érkezzen, ez már mindennek a teteje. Viszont a Mikulásnál tartva, néhány éve volt szerencsém Lappföldön meglátogatni a Joulupukkit (finn Mikulás). Felkészültünk mínusz 30 fokra, aztán mi vittük a meleget november közepén. Tehát a konklúzió: ott is bolond a világ. Más: Lillafüreden járva augusztusban a kiszáradt Szinva patak medrét találtam csak. Nem semmi. Előbb-utóbb a Dunán illetve medrén is átsétálunk száraz lábbal.


WAX
| 2003.11.28 16:13:02
Kedves Mami!


Üdvözlünl a fórumban!


Kevesen vagyunk, de nem vagyunk elegen! :-)


Lehet, hogy jön a világvége. Szerintem a biztos jel az lesz, ha összeomlik az internet...úgy mindenestül megszünik.


Tegnap a statsector számlálórendszere ment gallyra, három weboldalam -nem kis munkával elért- nézettsége tünt el egy szempillantás alatt. Komolyan elgondolkodtam azon, hogy a világban létező rendszerek egyszercsak összeomlanak. Semmi nem örök. Ha én iszlám szélsőséges lennék csak az internetre öszpontosítanék. Egy profin megírt vírussal leformázni a világot az-az igazi merénylet.


Olyanok vagyunk itt a földön mint valami halálos betegség. A vérét szíjjuk a szerencsétlennek és csak egy esélye van a földnek, ha minden ember elpusztul.
mami
| 2003.11.28 14:39:48
Kedves Frucu!


Lehet, hogy felkelünk, de mindent összevetve: bennem egyre erősebbé válik a világvége-hangulat. Árvíz, aszály, extrém időjárás, napkitörések, kozmikus viharok... ráadásul én sem érzem túl jól magam :(


Mit gondoltok: kezdődik?... (Bár, ha én volnék ez a szegény bolygó, lehet, hogy már rég leráztam volna magamról ezt a kellemetlen bandát...)


Frucu
| 2003.11.27 20:29:05
WAX, alighanem egy malomban őrlünk...:-))
WAX
| 2003.11.27 17:01:11
akarommondani négy
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Migazzi-kastély
Verőce
túra
Kismaros-Diósjenő túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kismarosról a gyermekvasúttal Királyrétig megyünk, innen a Taxi nyiladékon, majd a Grófi úton keresztül a Magas-taxi turistaházhoz érünk. A kék ...
apróhirdetés
Albérletet keresek! Vác területén belül kiadó bútorozott kis lakást keresek 1 ...
A Csubi-Ker Kft. (élelmiszer nagykereskedés) keres 1 fő C és 1 fő ...
Jogai védelme szerződéssel. Lehetséges? Ha érdeklik a részletek, hívjon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác belvárosától mintegy negyedórányi sétára kínálom megvételre ezt a 60 nm-es ingatlant, ...
- Kiadó! Vácon,a Beniczky utcai új társasház teremgarázsában kiadó egy ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Eladóvá vált Dunakeszin egy 248 négyzetméteres 8 szobás dupla összkomfortos családi ház, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Megvételre kínálok Rétságon egy tégla falazatú, 115m2-es családi házat! Kialakításra ...
- Csodálatos, elegáns családi ház vár gazdára Rétságon! Rétság jó ellátottságú, mégis ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU