Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Express tábor

dr demeny
| 2009.10.09 21:53:38
Sok mindennek úgy van értelme, ha az illetékesek megszólalnak. Megszólalnak?
Amit tudok az az, hogy magántulajdon és én ott voltam amikor a befektetők képviselője szabad átjárást, uszodahasználatot, parkosítást ígért. De gyorsan öregszem lehet felejtek is, ezért a testületi ülés jegyzőkönyveit javasolom olvasni, (könyvtár, hivatal-"só") az, az!
P.Csaba
| 2009.10.08 09:25:40
Meglepődtem volna. :(

Meglepődtem volna, ha választ kapok a kérdésre, mármint, hogy szabad-e az átjárás a volt Express tábor területén. Létezik-e a szerződésben az említett kikötés, ha igen a tulajdonos milyen alapon tagadja meg az átjárást, illetve az önkormányzat miért nem szerez ennek érvényt? Ha az "építési terület" a vevő kifogása, mi van akkor, ha száz év múlva sem fejeződik be az úgynevezett építkezés. Ami köztudomású, hogy nincs is, hiszen a bontások óta nem történt ott semmi. (a parlagfű nagyüzemi termesztésén kívül. Az mind szép és jó, hogy a fórumban lehetőséget kapunk a problémák közzétételére, de jó lenne, ha ez nem merülne ki egymás közti beszélgetésben. (nem mintha ezzel bajom lenne) Néha azért nem ártana, ha a falu illetékes vezetői, az önkormányzat tisztségviselői megszólalnának és állást foglalnának. Szerintem a fórumnak csak így van értelme.
üdvözlettel. P.Csaba
Kalap
| 2009.09.23 07:35:24
Tisztelt hun az igazság! Igaza lenne,de a helyzet az, hogy sokan tudnak héberül olyanok még a mai médiavilágában is ( na nem a pártállami médiában), akik számomra hiteles. Egyrészről ez a válaszom, másrészről pedig az, hogy ez egy olyan volumenü dolog, melyet tagadtak voltak, ha nem igaz. Márpedig az elhangzást és a mondatok konkrét értelmét senki sem tagadta, csak félrepróbáltak magyarázni ( a lakájmédiában). Szóval ez az érve nem állja meg a helyét.
hun...az igazság
| 2009.09.22 23:38:08
Tisztelet Kalap Úr!

Nem ön írta (ha nem akkor elnézést kérek!), azt, hogy a jelen helyzetben a média sok mindenért felelős!?
Pl. félrevezető?
Nem hiteles?
Pártfüggő?

Mert ha az utóbbi háromban egyetért velem, akkor sajnos nem biztos, hogy Simon Perez azt mondta, amit mondott... tud héberül!?
Azt fordították amit hallani akartunk?
Vagy azt fordították amit mondott?

Pl. CNN, CIA, AP, ENSZ...stb... Ön szerint?
Kalap
| 2009.09.22 19:40:38
Kedves zöldsas! Ez a zsidó nem zsidó kérdés magának volt fontos, én csak leírtam az igazságot, hogy ez egy izraeli cég volt, mégpedig épp azért írtam le, mert ha egy amerikai netán, német, bármilyen cég lenne akkor is megtenném, csak akkor nem mondaná senki, hogy miért kell itt amerikaizni, vagy németezni!! Ez a kettős mérce kedves hölgyeim és uraim! Abban igaza van, hogy zsidó vagy nem zsidó egyre megy, de ezt senki nem is feszegette, szóval tárgytalan. A gazdasági hatalom kérdése pedig legenda és összeesküvés szinten terjed, maga sem tudhatja, én sem, hogy kik ezek és valszeg sosem tudjuk meg. minket viszont az izraeli felvásárlás érdekel, mert Simon Perez 2007-es beszéde és a folyamatosan gyűrűző botrányok ( egy példának Sukorót mondhatnám,de rengeteg van még izraeli érdekcsoportokhoz köthető, elsőként a Perez-i beszéd bizonyítja ezt). Az elnevezésük alapján pedig nyilván a szabadkőművességre gondolok, na ezzel egyetértek, részben ők okozták Trianont is. De ennél összetettebb és több érdekeltségből, cégcsoportból áll a globális birodalom.
zöldsas
| 2009.09.22 15:42:29
Tudják azért kíváncsi lennék, hogy ha nem lennének a zsidók, akkor kire fognánk a dolgokat....
Felteszem a kezem és elfogadom, hogy sok mindenben benne van a kezük..., de sok kezük van, meg hát sajnos szabad kezet is adunk nekik... mindenhol a világban!
Egyébként erről a 13 családról hallottak már?
Astor
Bundy
Collins
DuPont
Freeman
Kennedy
Li
Onassis
Rockefeller
Rotschild
Russel
Van Duyn
Meroving

Ezek a családok általában egymással kötnek házasságot, így biztosítva, hogy a vérvonal tiszta marad. Természetesen a családok között időnként kitörnek ellentétek, aminek súlyosabb következményei is lehetnek (például a Kennedy család leamortizálása).

Beszéljünk kicsit a gazdasági hatalomról. A fenti családok neveit végigolvasva, gondolom már senkinek sincs kétsége abban, hogy nagyon komoly gazdasági hatalom összpontosul a családok kezeiben.

Tudják ki ők? Mi az elnevezésük? Az összefoglaló nevük!?

Mert ne haragudjanak meg, de az hogy valaki zsidó, roma vagy magyar... szóval ekkora hatalom nem tud csoportosulni egy kézben vagy egy irányító csoport kezében...szerintem.
Én inkább az előző felsoroltak csoportosulásában látom a fő dolgot!
Ők már igen! Már képesek lehetnek valami NAGY dobásra!
V8
| 2009.09.22 10:59:14
Igen, ez az igazság, személyes ismerősöm az, aki sajnos segédkezett a kijátszásában...Nevetséges összegért, egyébként.
Az eredeti terv az volt hogy lakóparkot építenek oda, aztán valahogy így maradt. A lakópark(elejétől tudtuk)csak csali volt a pm felé. Meg hogy mennyi helybelinek ad majd munkát...Ugyan már, ezen akkor is nevettünk.
Mindent összevetve, sok dolog van ami miatt erre a népre jogosan fújnak emberek...mert nem szép dolog odamenni idegen országban, és rendezkedni...Szerintem legalábbis.
Kalap
| 2009.09.21 10:07:00
egyébként pedig egyetértek, azért, hogy ne legyen Magyar sziget, legalábbis ne legyen nagyobb és "bezárva" legyenek
Kalap
| 2009.09.21 10:06:16
ki lehet mondani V8, én úgy tudom, hogy izraeli cég vásárolta meg. Persze elnézést, ha tévedek én ezt akkor hallottam csak.
V8
| 2009.09.21 09:57:43
Amikor anno beindult a Magyar Sziget, és már x. éve ott tartották, és egyre nagyobb lett, a tábort megvásárolta egy .... befektetői csoport, szöveg ide vagy oda, azért, hogy ne legyen több Magyar Sziget.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Keresztes Alpin - Favágási szolgáltatás

Kismaros
alpintechnika, fakivágás, fakivágás alpintechnikával
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Belgrád templom
Szentendre
túra
Nógrád-Nagymaros (Országos Kéktúra)
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Az Országos Kétúra Börzsönyi szakaszát érdemes Nógrádról indulva elkezdeni, így nem a túra végére maradnak a nagy hegyek ...
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó 25 éve 10x16m2-en épült, földszint+ tetőtér téglaépület. Földszinten ...
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Csak önre vár ez a telek Kisecseten! Elege van a zajos, füstös városból, a folyton ...
- Ipolyvecén eladóvá vált egy tetőtér-beépítéses családi ház! Az 1990-ben épült ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU