Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Jelenet Verőcén, 2009-ben

V8
| 2009.09.28 20:57:29
Kedves Tamás, így már más a helyzet, és elnézést kérek az előzőért!
rozsa59
| 2009.09.28 20:07:49
Kedves bulatamas!

A magam részéről nem kívánok senkit meggyőzni. Amiért irkálok annak egy az oka, megjeleníteni azt, amiben hiszek: sokfélék vagyunk, sokféleképp gondolkodunk, ezzel leképezzük a világ sokszínűségét. A világ nem felosztható jókra és rosszakra. Ennél sokkal gazdagabb és bonyolultabb. Egész életemet arra tettem, hogy megismerjem és élvezzem ezt a változatosságot.
Más dolgok a tények: azok bizony makacs dolgok.
Egyetértek Önnel. Több javaslatot is tettem a fórumon, rendezvények, közösségi programok kellenek, ahol mi verőceiek Verőcéért és magunkért dolgozunk. Sajnálom, hogy nem voltam a vásárban, de nagyon örülök annak, ha ilyen jónak tartja az óvoda ( az óvodapedagógusok) munkáját.
Kalap
| 2009.09.28 18:25:52
Kedves bulatamas! Az alapelvben igazad van és dícséretes,amit képviselsz ( a pálinkára pedig vevő vagyok:D),de azt hiszem félreérted a mi vita felfogásunkat (a magam nevében beszélhetek). A jó vita építőjellegű és előrébb viszi az egész közösséget. Lehet,hogy néha úgy tűnik, hogy sosem visszük dűlőre, nem fogunk megegyezni, de bízom benne és abban biztos vagyok, hogy igazi aggressziót sosem fog szülni köztünk.
bulatamas
| 2009.09.28 17:58:20
Ne sértődjél már meg V8! Nem vagyok felvilágosult, tündöklő jelenség. A nép egyszerű gyermeke vagyok :-). A vásárba is dolgozni mentem.
Csak arra akartam, kilyukadni, hogy szerintem a verőcei közösségnek nem használna ha a fórumokon elharapódzó viták kimennének az utcára (ahogy látom úgysem tudjátok egymást meggyőzni), hanem inkább az ilyen rendezvényekre kellene a hangsúlyt fektetni. Jövőre remélem jöttök. Aki a fórumról jön, azt megkínálom egy kupica házipálinkával (már ha nagykorú).

Jó egészséget!
Tamás
Kalap
| 2009.09.28 17:46:24
Kedves rózsa59! Azért, hogy a drogoknál súlyosabb lenne az alkohol önmagában, hát... egy kis túlzásnak vélem. Társadalmi hatásaiban azért súlyosabb, mert elérhető, legális, egyébként, ha egy drogost és egy alkoholistát egymás mellé állít, nem rosszabb vagy inkább jobb(=mert rosszabb nehezen lehet)az egyik a másiknál. Erre fel egyesek, több közt Jancsó a legalizálás mellett kardoskodik, gratulálok neki. V8 stílusát én sem értem, nem akarom bántani,mert egyetértünk és engem védett, de a fogalmazást túlzásnak véltem:) A stílus tényleg maga az ember, ezt kár ecsetelni, bár azért ennyi írás, amennyit itt ír még önmagában nem jellemzi őt. Maximum a pillanatnyi hangulatát stb.
rozsa59
| 2009.09.28 15:13:16
Kedves V8!

Csak emlékeztetem: a stílus maga az ember. Érdekelne: miért ilyen rosszkedvű?

A drogokról: ahány ország, annyi szabályozás,más-más megfontolásokból. A drogoknál egyébként sokkal súlyosabb az alkoholbetegség, ami mögött pedig többnyire ott a fel nem ismert és nem kezelt depresszió.
V8
| 2009.09.28 12:28:35
Kedves bulatamas!

Igen, mi csak erre vagyunk képesek...hiába, no, nem lehet mindenki olyan felvilágosult, tündöklő jelenség, mint Te...
Köszönjük hogy lealacsonyodtál hozzánk és írtál!
Kalap
| 2009.09.28 12:12:30
Kedves bulatamas! Megértem,ha nem tetszik neked ez, de jó,ha látod, hogy itt nem a hétköznapi emberek közti konfliktusról van szó,mert ha észrevetted azért egymást nem gyűlöljük, egyszerűen vitázunk. Ellenben egy közvélemény formáló értelmiségi vagy politikus esetében más a helyzet. És ezzel igenis foglalkozni kell amellett, hogy kisközösségeinkben a harmóniára törekszünk. Egyébként kishúgom óvodás és neki is nagyon tetszett a vásár. Kár, hogy Verőcén már csak az óvoda,amely ápol hagyományokat és mindent megtesz azért, hogy jól működjenek.
bulatamas
| 2009.09.28 11:53:19
Szombaton volt az iskolában/óvodában a Mihály napi vásár. Volt ott sváb, tót, cigány, pápista, kálomista, ateista, biztos zsidó is, volt szélsőségesen liberális, volt konzervatív, radikális nemzeti érzelmű és pártsemleges, volt ott művész, munkás, értelmiségi és munkanélküli, voltak férfiak és nők. Úgy láttam mindenki jól érezte magát. Legtöbben a jókedvű gyerekek voltak akiknek szerencsére fogalmuk sincs arról a sok irdatlan okosságról amiről itt mindannyian vitáztok.

Kár, hogy nem voltatok ott minél többen, csak egy kedves fórumtársat láttam.

bt
V8
| 2009.09.28 10:04:54
Ugye?...Nekem elég volt ezt látni a tévében, meg hogy Orbánra azt mondta nyilvánosság előtt hogy az egy szar alak...Művész? Szerintem egy elmeroggyant.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Crazy Bikers Kerékpárbolt és Szerviz

Vác
kerékpár alkaltrész, merida, shimano, kerékpárbolt, kerékpárszervíz, kerékpár, bringa, mtb, bmx, országúti, használt kerékpár, kerékpár javítás, neuzer, dt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Helytörténeti Múzeum
Pomáz
túra
Kismaros-Szokolya túra
típus: gyalog
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác közkedvelt részén a Nagymező utcában, 5 percre a vasútállomástól, csendes zöld ...
- Vác külterületen, frekventált helyen eladó 5 HEKTÁR beépítetlen földterület! Vác ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Galgagután eladó egy 1055 nm-s építési telek. Víz, villany és a csatorna a telken ...
- Galgaguta Nógrád megye déli részén elhelyezkedő csendes község hangulatos ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU