Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Politika a Kossuth téren: Kalapnak

Kalap
| 2009.06.05 09:22:10
Egy kis hangulatkeltés:):) Fankadeli két legújabb száma! Egyik ,melynek címe Hazátlan árulók, egy kis radikális és rasszista, fasiszta, trappista maszlag:D: http://www.youtube.com/watch?v=Zx1HM7vSWiI
A másik pedig Trianonról szóló igen szép száma ( bár nem kedvenc műfajom a hip-hop és nem szoktam ilyet mondani, de ez tényleg megér egy misét): http://www.youtube.com/watch?v=lqfK93lpWp0
Kalap
| 2009.05.17 17:20:30
Tisztelt szipkás! Mindenhol vannak sajnos ilyen emberek, még ilyenebbek is. Ez a saját véleménye és nem kell vele egyetérteni, mint ahogy én sem értek vele egyet és a Jobbik így Vona elnök úr sem. A moderálásról meg annyit, hogy nem diktatúrában élünk, hogy mindent cenzúrázni lehet ( diktatúra szerű rendszerben élünk,de a Jobbik honlapja nem ennek a helye), a cenzurázás a gyávák fegyvere, akik nem mernek vitázni és nem próbálják meggyőzni akivel nem értenek egyet. Nyomdafestéket tűr, amit írt az illető és egyáltalán nem is veszélyes a dolog,mert ez egy ember, nem egy neves közéleti személyiség példának okáért. Ezek után, aki ezt kimoderálja annak egész egyszerűen semmi lövése nincs a szólásszabadság és a demokrácia alapelveiről. Mondom ezt úgy, hogy biztos vitába száltam volna vele, ha olvasom,mert nem értek egyet. Az elkeseredettségét pedig értem, nyilván ismerőseit is állat módon megverték a rendőrök. vagy akár még rosszabb is történhetett. Ennek ellenére ez nem jogosítja fel semmi erőszakra, mint ahogy nem is olvastam olyat ebben, hogy tenni szerette volna, vagy biztatott volna rá.
szipkás
| 2009.05.17 14:15:26
Tisztelt Kalapos Gábor!

Némi keresgélés után találtam a Jobbik oldalán (sok keresés nem kellet hozzá:() az alábbiakat:

Sajnos csak a tv-ben, de a legjobban az tetszett amikor ma de. elismerték, hogy a rendőrök besz**tak amikor meglátták, hogy mi jön feléjük.
Nem lehetett egy kellemes érzés amikor szemben állsz vele. Még jó, hogy a tüntetők indították be, és nem a rendőrök.
Csak azt sajnálom, hogy nem volt megtöltve.
Megérdemelték volna, hogy a tüntetők is egy kicsit túlkapjanak.
Legfeljebb a tüntetők is azt mondták volna, hogy ők is szabályosan jártak el mint a rendőrök.
Nem akarom én sem elkomolytalankodni, de jó érzéssel tölt el, hogy volt egy alkalom a tegnapi napon amikor végre a rendőrök is féltek.
Üdv.
» A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges | email this page

Ez lenne a megoldás??????????
Lőjük egymást halomra????????
Kár, hogy a tank nem volt megtöltve???????????
Ez a hozzászólás nemcsak a hozzászólót, hanem a honlap üzemeltetőjét is minősíti, aki nem moderálja az ilyen hozzászólást.
Ez lenne a Jobbik????????????Köszi, de akkor inkább a ˇˇRosszabbikˇˇ :)
Kalap
| 2009.05.07 09:06:26
Na megérkezett még egy névtelen, arctalan, hihetetlen bátor és felvilágosult internetbetyár:D
Alien
| 2009.05.07 02:07:04
V8!

Bár megfogadtam, h ebbe a topicba nem írok, inkább csak röhögök rajta, de legutóbbi hozzászólásodat nem tudom szó nélkül hagyni. Egyszerűen zseniális. Egy karakterbe foglalva a lényeg, és a kritika! Felülmúlhatatlan! Köszönöm!

Alien.
V8
| 2009.05.06 20:35:49
.
Kalap
| 2009.05.06 15:54:18
Nézd ezen kár vitázni, mikor én oldalakat írtam érvekkel, ti két sort kiemelve válaszoltatok. Most sem válaszoltál mindenre, viszont én fogok! Akkor most miről beszélünk?
Négy-öt éve kezdtem el politizálni, de azt nem állítottam, hogy akkor már tapasztalt voltam,de onnantól nagyon aktívan és ez nem is lényeg, csak azért írtam le,mert butaságokat írtál, szerintem ez most egyáltalán nem számít.
Hogy jön ide a kommunizmus és a rendszerváltás? A hitelesség kérdéséhez kapcsolódik, mégpedig nagyon is szorosan, de ha tudni akarod miért írtam le, hát azért, hogy elkezdhetünk itt beszélgetni, hogy miért hiszek én bármiben is,ahhoz vissza kell nyúlni idáig és elő kell venni a 40-es évek történetétől egészen napjainkig a magyarság genocídiumát ( mely remélhetőleg hamarost véget ér), és csak így tudom elmagyarázni kimerítően, hogy számomra kik hitelesek és miben hiszek.
A családoddal történtek sajnálatosak és tisztelet,megbecsülés jár érte, hidd el az én családomban is sok ilyen van,de nem is számít,mert ennek nincs itt helye, nem erről beszélünk.
Nem ismersz, pár gondolatomat ismered csupán és elvakíthatónak gondolsz, hát gratulálok...Én semmit sem tudok rólad, még csak a neved sem, hogyan és miért lennél hiteles? Hogy hinne neked bárki, mikor még a konkrét érveidet sem mered leírni ilyen-olyan okokból? A munkádra vagy másra hivatkozva, egy barátomnak ezt lehet elhinném így, egy ismeretlen, névtelen valakinek biztosan nem. Aki még a munkahelyét sem meri elmondani, miközben én teljesen nyílt lapokkal játszom... Hát büszke lehetsz magadra.... Nem kell elmondanod, de akkor ne használd érvnek, mert csak magadat teszed nevetség tárgyává ezzel az alaptalan, pökhendi magabiztossággal. És mielőtt azt mondod, hogy támadlak, olvass vissza, mert te kezdted ezt! Ha pedig legközelebb szeretnél eszmét cserélni, szívesen várunk bármelyik Jobbik rendezvényen, itt is fogok hirdetni, ha ezt személyesen elmered mondani és megvitatjuk normálisan hitelessé válsz mind az én, mind mások szemében. Addig írhatsz ide bármit...
V8
| 2009.05.06 15:34:22
Nem, aki csak a neki tetszőt írja ide, az Te vagy! Bizony!
Elnézést kérek, elfelejtettem hogy a "gimnázium közepe" azt az időszakot takarja, amikor az ember sokat látott, tapasztalt, nem mások állításaira hagyatkozik. Szóval amikor már van kellő élettapasztalata. Ugye?
Hogy jön ide a kommunizmus, rendszerváltás, stb?? A Jobbik hitelességéről szól?? Az én családom néhány tagja többet tett a Hazáért, és többet szenvedett a gulágon, meg az Andrássy úton, mint azt el tudnád képzelni, úgyhogy felesleges nekem ezzel a viccel jönnöd, ezekhez semmi de semmi köze a Jobbik-dolognak. Én a nemzeti oldalon állok, pártoktól (szerencsére) függetlenül, és eleget láttam és tapasztaltam már ahhoz, hogy ne higgyek egy ránk ültetett dologban.
Nem is vitázom tovább, felesleges. Nekem bőven elég, hogy már rég nem vagyok "elvakítható", mint pl. Te, és az sem érdekel picit sem, hogy hiszel-e nekem, vagy sem. Tedd csak a dolgodat, add oda a lelkedet egy pártnak, a Te döntésed, Te életed. De rá fogsz döbbenni idővel, micsoda butaság volt ez. Magyar enélkül is lehetsz, tudod? És nem hiszem hogy beszámolóval tartoznék a munkámról, bármekkora "támadási felületet" is adok Neked ezzel.:)
Tudom, amit tudok, és ez nekem- elég.
Kalap
| 2009.05.06 12:40:47
Ja és a politizálás! 4-5 éve, ami gimnázium közepét jelenti. Úgy látszik azt is jobban tudod, hogy hány éves vagyok.....
Kalap
| 2009.05.06 12:39:20
Kedves V8! Nem tudom miről beszélsz, mert szerintem az összes ide író közül én voltam az egyetlen, aki mindenre válaszolt és írt, míg ti csak a nektek tetsző vagy nem tetsző dolgokat emeltétek ki. Gondolkodjatok már! Nem írtam, hogy buta vagy, két megoldást vázoltam fel, de odaírtam, hogy te lehet valami harmadik vagy ( a kettőből is csak az egyik volt a buta) ,ami nem jutott eszembe. Akkor miért is tartalak butának? Látod, figyelmesen kéne olvasni! Nézd nyugodtan elkezdhetjük az elejétől, rendszerváltással, kommunizmussal, minden mással és bizonyítékok tömkelegét hozom fel neked, ha pedig te azokat nem fogod fel hitelesnek, akkor tessék bizonyítsd be az ellenkezőjét nekem, ha látom el fogom hinni. De amit te mondasz annak nem lehet utánanézni! Mert te olyan helyen dolgozol, állítólag és ismersz mindenkit. Akkor tessék hol dolgozol? És mire alapozod a kijelentéseid? Én legalább elmondtam és utána tudsz nézni, de te csak ködösítesz. Komolyan mondom az értelmes témákról való vita helyett itt személyeskedünk, meg szőrszálhasogatást csinálunk. Azt tartasz hitelesnek, akit és amit akarsz, de akkor bizonyítsd be az ellenkezőjét, a saját állításaidhoz pedig legalább rendelj olyan dolgokat, amiknek utána lehet nézni. Vagy esetleg NBH-ás vagy és államtitkokról beszélsz? Azért ezt kétlem.Szóval nyugodtan meséld csak el, hogy honnan származnak az infóid,mert addig így névtelenül bármit mondhatsz. És még az én állításaimnak nincs alapja... Pedig én vagyok az, akinek neve van, aki oldalakat ír ide és aki pl elérhető lett volna egy rendezvényen, ahová persze egyik interbetyár sem mert eljönni vitázni!
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ 41-50 ] [ 51-60 ] [ 61-70 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Crazy Bikers Kerékpárbolt és Szerviz

Vác
kerékpár alkaltrész, merida, shimano, kerékpárbolt, kerékpárszervíz, kerékpár, bringa, mtb, bmx, országúti, használt kerékpár, kerékpár javítás, neuzer, dt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Mátyás Király Múzeum
Visegrád
túra
Királyrét - Csóványos - Királyrét
típus: gyalog
Királyrétről indulva juthatunk el a Börzsöny-hegység legmagasabb pontjára, a Csóványosra (938 m)
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
- Vác közkedvelt részén a Nagymező utcában, 5 percre a vasútállomástól, csendes zöld ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Nagypolgári „különlegesség „Felsőgöd központjában! Szeretne Ön egy ...
- Göd - Felsőgöd kiemelten frekventált részén eladó egy 87 m2-es felújítandó családi ház, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU