Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - ülünk a langyos pocsolyában

dr demeny
| 2009.04.04 18:00:54
Tisztelt V8!

Azt gondolom a fásultság nem magyarázhatja a passzivitást. A leültetésről meg annyit, hogy próbáljon meg leültetni egy 3-7 éves gyereket. Azt nem lehet mert tenni akar és megismerni a köröttes világot, átalakítani azt a saját arculatára. (mázga spenóttal stb.)

Nem, én azt gondolom a malacok fekszenek a sárba, meg egyéb élőlények akik nem akarnak a világról tudomást venni, csak élvezni a biztonságosnak tűnő langy meleget. Nem hibáztatom őket, mert azzal az értelemmel mi is marad számukra?

A langy meleg pocsolya és a vágóhíd!
V8
| 2009.04.03 11:20:38
Szerintem fásultak az emberek...
Meglátásom szerint nem ülünk a pocsolyában, hanem le vagyunk ültetve benne.
dr demeny
| 2009.04.03 10:34:44
Tisztelt Olvasó!

Nézem a régi oldalakat és azon gondolkodom, hogy ennyire érdektelenek vagyunk? Ennyire nem jók a témák, vagy értelmetlen a dolog?

Még a viccek is erőtlenek, majdnem humortalanok (még az enyém is).

Tényleg jobb ülni a pocsolyában.!?
dr demeny
| 2009.03.22 09:11:09
Nézem a fórum témáit és egy igen fontos tájékoztatás több topikban történő megjelenése miatt egyre hátrébb tolódik ez a számunkra fontos(?) téma. Lássuk tényleg fontos, vagy ezt is mint annyi mást elnyel az újabb rárakódott réteg.
dr demeny
| 2009.03.12 23:15:19
Tisztelt Levelezőtársak!

Azt gondolom, hogy ma valóban belefáradtak az emberek a tettekbe, beszélni meg minek?

Szóval úgy gondolom, hogy ezen kellene változtatnunk. Ha egyszer csalódtunk akkor nem mindenben és mindenkiben, ha ez így van akkor mást kell választani, mert tétlenül tűrni, támogatást a rossz konzerválását jelenti.


Miért vesztenénk el azt a jogunkat, hogy válaszunk és nézeteinkhez társakat toborozzunk, esetleg mi magunk választottként vegyünk részt a folyamatokban. Megszólni mást nem olyan nehéz mint jobban, bátrabban a közösség számára hasznosabban tenni mint a megkritizáltak.
Kálmán Nóra
| 2009.03.10 22:13:50
Kedves tyson!

Örülök, hogy az irónia mellett a hiány szavai is hangot kaptak.
Azért nem írtam azóta:
- mert nem voltam egyetlenegy testületi vagy bizottsági ülésen sem;
- hogy miért, leírtam, de ennek még egy oka volt: sajnos most, hogy kevesebb az időm, nem tudnám elolvasni a könyvtárban az előterjesztéseket, ezek hiányában pedig nincs kedvem az ülésekre elmenni, mert nem tudnám,hogy miről is vitatkoznak, akkor meg minek.
És sajnos, akkor már megint oda jutunk el, hogy súlyos a felelőssége azoknak, akik nem teszik lehetővé az előterjesztések honlapon való olvasását.
És ez már nem langyos pocsolya, hanem a gaz, mely lehúz a magyar Ugaron, ahogy a maga korában Ady megfogalmazta.
Mivel sokan hiányolják a helyzetjelentéseimet és nemsokára az iskolám kiadja a gyed, gyes alatt felgyülemlett szabadnapjaimat,igérem, ha tudok, elmegyek az ülésekre és tudósítok. És köszönöm, hogy az azokról készített írásaimat Ön is, - ha jól értem, de remélem, nem adok olyat a szájába, amit nem gondol - hitelesnek tartja. Igyekszem. Ha néha túl loyálisnak tartotta a mondataimat, akkor sajnálom, másrészt nem sajnálom. dr. Deménynek megválaszoltam a hasonló aggályait a fórumon. Én abban bízom ugyanis, hogy aki ismer, nemcsak a szavaim, hanem a tetteim alapján ítél meg.
A szavak pedig önmagukban sokféleképpen értelmezhetők, ez adja a dolog szépségét és nehézségét...

Tisztelettel:
Kálmán Nóra
tyson
| 2009.03.10 21:45:00
Kedves Nóra!

Hiányoltam, nem szándékoztam bántani, bár beismerem szavaim tartalmaztak enyhe iróniát. Igen mióta Dr. Deménnyel vitatkoztak hosszan azóta nem olvastam Öntől semmit-Sz.R. képviselő által írtakról és akkor én is túlzottan lojálisnak éreztem szavait. Na ,de mindegy a következőkben mint fórum képviselő viszont már nem volt semmilyen sérelem vagy bántó szándék-bár az előzőekben sem, hanem egyszerűen hiányérzetét írtam le amin azt értem, hogy nincs aki az ülésekről és jegyzőkönyvekről hitelesen írjon,(ezért neveztem f.k.-nek mert foglalkozott a fórumon írtakkal, és fel is vetette időnként a képv.t.-nek(tehát képviselte a fórumozók problémáit) s mivel mostanában nincs ki tegye ezt eddig Ön tette és (dr. Demény)arra gondoltam bedarálódótt a képviselő testület gépezetébe, vagy egyszerűen csak belefáradt. Azért vetettem fel s került az Ön neve is szóba mert a topic eredeti témája a fórum tehetetlensége-címe is erre utal- ülünk a langyos pocsolyában- számomra természetes ,hogy régi fórumozók mint Ön is akikkel meg van az esélye ,hogy tehetnénk együtt valamit hova tűnhettek? De most megkaptam a választ . Köszönöm.
Kálmán Nóra
| 2009.03.10 21:10:37
Kedves tyson!

Köszönöm, hogy hiányolt. Vagy hiányolt???
Kérdésére válaszolva: nem nyelt el semmiféle gépezet ( persze, jó lenne tudni, mire gondolt....), csak a dolgos hétköznapok.
A fórumot olvasom, de írni nincs időm, rengeteg órányit tanítok 3 különböző szintéren, valamint tanulok is mellette és a legfontosabb: nevelem az immáron 3 éves kisfiam is...Folytassam?
Azért inkább hívjon mezei fórumozónak legyen kedves, ne fórum képviselőnek, mert így nem tudom másként értelmezni, mint bántásnak...

Tisztelettel:
Kálmán Nóra
tyson
| 2009.03.10 14:01:40
Miért vagyunk nokedlik és miért ülünk a langyos pocsolyában?

Mert a magyar sajnos olyan,hogy addig nem érdekli a dolog míg vele nem történik hasonló-ha már igen akkor is dögöljön meg a szomszéd macskája is elven viselkedik. Egyszóval kimerem állítani nem először és nem utoljára-nincs összetartás,csak saját érdekek. Ha valaki egyetért a felszólalóval akkor sem beszél, mert majd rajtam torolják meg. Nem véletlenül érezzük úgy néha a napi politikában is,hogy elkéne egy Habsburg uralkodó, mert egymásra féltékeny, irigy nép vagyunk.
Helyi viszonyokra lefordítva: számtalanszor éltem át én is azt, hogy lemegyünk a falugyűlésre, felszólalunk? Persze. Mikor elérkezett az idő egyedül maradtam, és ha egy szomszédom csatlakozott is hozzám és felszólaltunk.-semmi értelmeset nem értünk el, mert egyedül voltunk. Itt a fórumon is tapasztaltam hasonlókat. Volt akit bántott bizonyos képviselő-k viselkedése,visszaélése,sokan csatlakoztak hozzá,ő viszont más fórumozók problémáihoz nem-így mindenki csak a saját kis dolgait látja másé nem foglalkoztatja, így elég nehéz bármin is változtatni.És akik olvassák a topicokat fogják a hasukat a röhögéstől és üres időtöltésnek gondolják tevékenységünket.Egyre pesszimistábban látom a jövőt. Pedig ideje lenne tenni végre valamit,mert elviszik az országot és a falut is a fejünk felől-teljesen mindegy melyik oldalról van szó-pártállástól függetlenül gondolom így-nem szeretném,ha beskatulyáznának jobbra vagy balra. Az oktatás romokban, az egészségügy lassan szétrohad-munkahely nincs, és még lehetne sorolni.
Ja és még valami apró észrevétel:törölve vagy le lett szedve a településfejlesztési terv térképe-vajon miért??? Hová lett Kálmán Nóra mint fő fórum képviselő? Benyelte a gépezet?

A palesztin kérdésre reagálva, ha annyira fontos Palesztina az araboknak Szaud Arábia és a többiek miért nem dobják rá össze a pénzt? Ez csak egy kis szösszenet, nem is igazán ide való, csak én azt gondolom a probléma mélyebben gyökeredzik mint sejtetni lehet azt.
Üdv, minden megoldás érdekel.
V8
| 2009.03.10 09:59:54
Lényeges dolgot kihagytam: a falunak anyagi haszna lett volna az ügyemből. Ez fontos.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Daidalos B&M Kft.

Vác
ablak dunakeszi, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ajtó, bejárati ajtó, redőny, reluxa, ablakpárkány, ablak vác, ablakcsere dunakeszi, nyílászárók, nyílászáró, ablakok, ablakcsere vác, ablakbeépítés, ablak árak, műanyag ablak vác, műanyag ablakok, műanyag ablak árak, műanyag ablak beépítés, műanyag ablak profilok, műanyag ablak dunakeszi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Szerb Egyházművészeti Gyűjtemény
Szentendre
túra
Teleki 50 teljesítménytúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
- Eladó Vác – Deákváron téglaépítésű utcai bejáratos üzlethelyiség! Az ingatlan ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladó Patakon egy 3300m2-es építési telek! A telek rendezett, kertje művelve ...
- Megvételre kínálok Érsekvadkerten egy 120 m2-es családi házat. Kialakításra ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU