Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - ülünk a langyos pocsolyában

dr demeny
| 2009.04.04 18:00:54
Tisztelt V8!

Azt gondolom a fásultság nem magyarázhatja a passzivitást. A leültetésről meg annyit, hogy próbáljon meg leültetni egy 3-7 éves gyereket. Azt nem lehet mert tenni akar és megismerni a köröttes világot, átalakítani azt a saját arculatára. (mázga spenóttal stb.)

Nem, én azt gondolom a malacok fekszenek a sárba, meg egyéb élőlények akik nem akarnak a világról tudomást venni, csak élvezni a biztonságosnak tűnő langy meleget. Nem hibáztatom őket, mert azzal az értelemmel mi is marad számukra?

A langy meleg pocsolya és a vágóhíd!
V8
| 2009.04.03 11:20:38
Szerintem fásultak az emberek...
Meglátásom szerint nem ülünk a pocsolyában, hanem le vagyunk ültetve benne.
dr demeny
| 2009.04.03 10:34:44
Tisztelt Olvasó!

Nézem a régi oldalakat és azon gondolkodom, hogy ennyire érdektelenek vagyunk? Ennyire nem jók a témák, vagy értelmetlen a dolog?

Még a viccek is erőtlenek, majdnem humortalanok (még az enyém is).

Tényleg jobb ülni a pocsolyában.!?
dr demeny
| 2009.03.22 09:11:09
Nézem a fórum témáit és egy igen fontos tájékoztatás több topikban történő megjelenése miatt egyre hátrébb tolódik ez a számunkra fontos(?) téma. Lássuk tényleg fontos, vagy ezt is mint annyi mást elnyel az újabb rárakódott réteg.
dr demeny
| 2009.03.12 23:15:19
Tisztelt Levelezőtársak!

Azt gondolom, hogy ma valóban belefáradtak az emberek a tettekbe, beszélni meg minek?

Szóval úgy gondolom, hogy ezen kellene változtatnunk. Ha egyszer csalódtunk akkor nem mindenben és mindenkiben, ha ez így van akkor mást kell választani, mert tétlenül tűrni, támogatást a rossz konzerválását jelenti.


Miért vesztenénk el azt a jogunkat, hogy válaszunk és nézeteinkhez társakat toborozzunk, esetleg mi magunk választottként vegyünk részt a folyamatokban. Megszólni mást nem olyan nehéz mint jobban, bátrabban a közösség számára hasznosabban tenni mint a megkritizáltak.
Kálmán Nóra
| 2009.03.10 22:13:50
Kedves tyson!

Örülök, hogy az irónia mellett a hiány szavai is hangot kaptak.
Azért nem írtam azóta:
- mert nem voltam egyetlenegy testületi vagy bizottsági ülésen sem;
- hogy miért, leírtam, de ennek még egy oka volt: sajnos most, hogy kevesebb az időm, nem tudnám elolvasni a könyvtárban az előterjesztéseket, ezek hiányában pedig nincs kedvem az ülésekre elmenni, mert nem tudnám,hogy miről is vitatkoznak, akkor meg minek.
És sajnos, akkor már megint oda jutunk el, hogy súlyos a felelőssége azoknak, akik nem teszik lehetővé az előterjesztések honlapon való olvasását.
És ez már nem langyos pocsolya, hanem a gaz, mely lehúz a magyar Ugaron, ahogy a maga korában Ady megfogalmazta.
Mivel sokan hiányolják a helyzetjelentéseimet és nemsokára az iskolám kiadja a gyed, gyes alatt felgyülemlett szabadnapjaimat,igérem, ha tudok, elmegyek az ülésekre és tudósítok. És köszönöm, hogy az azokról készített írásaimat Ön is, - ha jól értem, de remélem, nem adok olyat a szájába, amit nem gondol - hitelesnek tartja. Igyekszem. Ha néha túl loyálisnak tartotta a mondataimat, akkor sajnálom, másrészt nem sajnálom. dr. Deménynek megválaszoltam a hasonló aggályait a fórumon. Én abban bízom ugyanis, hogy aki ismer, nemcsak a szavaim, hanem a tetteim alapján ítél meg.
A szavak pedig önmagukban sokféleképpen értelmezhetők, ez adja a dolog szépségét és nehézségét...

Tisztelettel:
Kálmán Nóra
tyson
| 2009.03.10 21:45:00
Kedves Nóra!

Hiányoltam, nem szándékoztam bántani, bár beismerem szavaim tartalmaztak enyhe iróniát. Igen mióta Dr. Deménnyel vitatkoztak hosszan azóta nem olvastam Öntől semmit-Sz.R. képviselő által írtakról és akkor én is túlzottan lojálisnak éreztem szavait. Na ,de mindegy a következőkben mint fórum képviselő viszont már nem volt semmilyen sérelem vagy bántó szándék-bár az előzőekben sem, hanem egyszerűen hiányérzetét írtam le amin azt értem, hogy nincs aki az ülésekről és jegyzőkönyvekről hitelesen írjon,(ezért neveztem f.k.-nek mert foglalkozott a fórumon írtakkal, és fel is vetette időnként a képv.t.-nek(tehát képviselte a fórumozók problémáit) s mivel mostanában nincs ki tegye ezt eddig Ön tette és (dr. Demény)arra gondoltam bedarálódótt a képviselő testület gépezetébe, vagy egyszerűen csak belefáradt. Azért vetettem fel s került az Ön neve is szóba mert a topic eredeti témája a fórum tehetetlensége-címe is erre utal- ülünk a langyos pocsolyában- számomra természetes ,hogy régi fórumozók mint Ön is akikkel meg van az esélye ,hogy tehetnénk együtt valamit hova tűnhettek? De most megkaptam a választ . Köszönöm.
Kálmán Nóra
| 2009.03.10 21:10:37
Kedves tyson!

Köszönöm, hogy hiányolt. Vagy hiányolt???
Kérdésére válaszolva: nem nyelt el semmiféle gépezet ( persze, jó lenne tudni, mire gondolt....), csak a dolgos hétköznapok.
A fórumot olvasom, de írni nincs időm, rengeteg órányit tanítok 3 különböző szintéren, valamint tanulok is mellette és a legfontosabb: nevelem az immáron 3 éves kisfiam is...Folytassam?
Azért inkább hívjon mezei fórumozónak legyen kedves, ne fórum képviselőnek, mert így nem tudom másként értelmezni, mint bántásnak...

Tisztelettel:
Kálmán Nóra
tyson
| 2009.03.10 14:01:40
Miért vagyunk nokedlik és miért ülünk a langyos pocsolyában?

Mert a magyar sajnos olyan,hogy addig nem érdekli a dolog míg vele nem történik hasonló-ha már igen akkor is dögöljön meg a szomszéd macskája is elven viselkedik. Egyszóval kimerem állítani nem először és nem utoljára-nincs összetartás,csak saját érdekek. Ha valaki egyetért a felszólalóval akkor sem beszél, mert majd rajtam torolják meg. Nem véletlenül érezzük úgy néha a napi politikában is,hogy elkéne egy Habsburg uralkodó, mert egymásra féltékeny, irigy nép vagyunk.
Helyi viszonyokra lefordítva: számtalanszor éltem át én is azt, hogy lemegyünk a falugyűlésre, felszólalunk? Persze. Mikor elérkezett az idő egyedül maradtam, és ha egy szomszédom csatlakozott is hozzám és felszólaltunk.-semmi értelmeset nem értünk el, mert egyedül voltunk. Itt a fórumon is tapasztaltam hasonlókat. Volt akit bántott bizonyos képviselő-k viselkedése,visszaélése,sokan csatlakoztak hozzá,ő viszont más fórumozók problémáihoz nem-így mindenki csak a saját kis dolgait látja másé nem foglalkoztatja, így elég nehéz bármin is változtatni.És akik olvassák a topicokat fogják a hasukat a röhögéstől és üres időtöltésnek gondolják tevékenységünket.Egyre pesszimistábban látom a jövőt. Pedig ideje lenne tenni végre valamit,mert elviszik az országot és a falut is a fejünk felől-teljesen mindegy melyik oldalról van szó-pártállástól függetlenül gondolom így-nem szeretném,ha beskatulyáznának jobbra vagy balra. Az oktatás romokban, az egészségügy lassan szétrohad-munkahely nincs, és még lehetne sorolni.
Ja és még valami apró észrevétel:törölve vagy le lett szedve a településfejlesztési terv térképe-vajon miért??? Hová lett Kálmán Nóra mint fő fórum képviselő? Benyelte a gépezet?

A palesztin kérdésre reagálva, ha annyira fontos Palesztina az araboknak Szaud Arábia és a többiek miért nem dobják rá össze a pénzt? Ez csak egy kis szösszenet, nem is igazán ide való, csak én azt gondolom a probléma mélyebben gyökeredzik mint sejtetni lehet azt.
Üdv, minden megoldás érdekel.
V8
| 2009.03.10 09:59:54
Lényeges dolgot kihagytam: a falunak anyagi haszna lett volna az ügyemből. Ez fontos.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Ász-Építők Építőipari és Szolgáltató kft

Verőce
gipszkartonozás, építőipari generálkivitelezés, festés-mázolás, villanyszerelés, vízszerelés, kőműves munkák, dryvit rendszerű homlokzati hőszigetelés, melegburkolás, hidegburkolás, szárazépítés, térburkolás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Heckenast-kúria
Pilismarót
túra
Drégelypalánk-Diósjenő túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Drégelypalánkról indulva - a piros jelzésen - a 444 méter magasan fekvő Drégelyvárhoz érkezünk. Innen a kék jelzésen haladva a ...
apróhirdetés
A váci Korall Kft. központi ...
A hazai és nemzetközi biztosítási szektor meghatározó szereplőjeként jól ismert ...
Nagymarosi Mol töltőállomasra várjuk leendő munkatársunkat aki munkájára ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Befektetők, összeköltözők figyelem! Eladó Vác közkedvelt, csendes, de ...
- Vác – Alsóvároson 4 emeletes házban eladóvá vált egy felújított 4. emeleti ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Eladó Dunakeszi központjában egy azonnal költözhető, tehermentes, 58 nm-es ikerház. Az ...
- Eladó Dunakeszi közkedvelt részén, Duna-part közelében kétgenerációs családi ház! A ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaros Börzsönyliget Ciklámen utcában 991 m2 építési telek erdei környezetben. ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Nógrádsápon megkezdődött az Ön házának felújítása. Nagyon praktikus elosztással veheti ...
- FALUSI CSOK IGÉNYELHETŐ! Eladó Vanyarcon egy jó állapotú, 116 négyzetméteres ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU