|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - CBA dolgozók kritikája |

V8 |
| 2011.11.18 08:45:32 |
Igen, úgy kellett volna tenniük, ahogy leírtad. De mivel ezer éve ismeri a nő a mamámat, meg a családunkat, szólhatott volna, hogy ez és ez van a mamával, ne engedjük boltba...
Ááá, mindegy is, végülis jelentéktelen porszem az említett ember, annyit sem érdemel hogy ránézzek...
Ide is csak azért írtam be, hogy tudja mindenki aki erre jár, hogy milyen ember nyomogatja a pénztárgépet.. |
BritishKing |
| 2011.11.17 20:16:43 |
V8!
Teljesen igazad van...valóban gusztustalan...
Vélemény: A vagyonvédelemben az általad leírt eseményt szankcionálják, büntetik...szabálysértés, v bűncselekmény gyanúval sem lehet egy embert emberi mivoltjában megalázni(kivétel cigányok)...az ő által alkalmazott ruházat csomag átvizsgálásnak ebben az esetben az lett volna a módja h a "gyanusitható" egyént egy elkülönített helyiségbe kiséri, és ott végzi el a ruházat, csomag átvizsgálását, tanu jelenlétében...ezt jegyzőkönyvezi eredménytől függetlenül..
ezt átgondolnám, és szóvá tenném a helyedben... |
dr demeny |
| 2011.11.15 22:06:16 |
úgy tudom az üzletlánc magyr tulajdonú. nem csak a piszok külföldiek számolják a profitot? |
Kalap |
| 2011.11.15 11:19:50 |
Ez is csak azt bizonyítja, hogy ezen a "rabszolgatartó" helyen csak olyan dolgozó marad meg ( tisztelet a kivételnek, van, aki "muszájból" ott maradt), aki nem olyan ember. Sajnos. Ezzel nem védtem meg senkit... |
V8 |
| 2011.11.15 01:27:48 |
Kedves CBA, köszönöm a tegnapi rohadt sajtot és a múlt heti zöld belű párizsit!!!
De ami fontosabb ennél is: szeretném megköszönni a pénztáros nőnek (majd magára ismer), hogy a kezdődő Alzheimer-kórral küzdő 80éves nagymamámat megmotoztatta a biztonsági őrrel, sokak szeme láttára, kiöntötték a szatyorját, belekotortak a ruhájába, megszégyenítve, mint egy tolvajt, úgy, hogy utána mamámat úgy hozták haza a "keresztelő" szobor melletti parkból, mert úgy sírt, és szégyellte magát, hogy nem mert még haza se menni. Annyi volt a gond, hogy elfelejtett kosarat venni és a szatyorjába tette nyilvánosan azt az egy valamit amiért bement. Hibázott, mert beteg, de mindenki évtizedek óta ismeri őt, a pénztáros is aki elrendelte és végigélvezte ezt a szégyenletes dolgot. Azt hiszem, el lehetett volna intézni másképp is, vagy szólhatott volna anyáméknak, akiket ugye szintén ismer, hogy mama ne menjen a boltba, mert ilyesmi előfordult, stb...
KÖSZÖNJÜK AZ EMBERSÉGÉT, KEDVES R.-né! |
sajnálom! |
| 2010.08.14 20:23:56 |
Üdv,még új vagyok:-)
Nagyon tetszett néhány beírás...
Azért SAJNÁLOM a Nicknév,mert egyetértek. És kérem a kilétem titokban tartását,ugyanis belsős vagyok...
Boldogan megnevezném a "hölgyet"..:-)
Beceneve TROLL...ezentúl hívjuk így:)
Hamarosan eljuttatom a fórum bizonyos részeit az illetékesekhez.
Addigis...várom a reakciókat,nekem kiönthetik a szivüket,névvel,konkrétumokkal.
Szép estét... |
spangár-díjas |
| 2010.06.26 22:06:09 |
szipkás!
Ezt a második zsugort már a nyakadba kötötted,azaz sikerült haza vinned?:)))
Különben nem is rossz tippet adtál...:)
Üdv. |
szipkás |
| 2010.06.26 20:33:58 |
Újabb szomorú szösszenet!
A mai napon volt szerencsém bevásárolni a topic címében szereplő műintézményben. Sajna, több dolgot vásároltam, és voltam annyira balfék, hogy egy részét a vásárolt, és kifizetett dolgoknak ott felejtettem. Konkrétan egy zsugor Fonyódi ásványvizet. (megjegyzem; nem az első esetben hagyom ott, de eddig mindíg a kassza előtt felejtettem el:))
Na most ki is fizettem, majd kivonultam a boltból és a bevásárló kocsiból kipakolva, a nagy sietségben elfelejtettem magammal vinni. Egy szóval sem reklamálnék, mivel én voltam hülye, feledékeny, ha nem történt volna meg az alábbi dolog:
Vásárolni a reggeli órákban voltam, és kb. délután kettő körül otthon döbbentem rá szenilitásomra. Ezt követően (próba szerencse) visszabaktattam a CBA-ba, ahol a - kedves! udvarias! (de komolyan) - pénztáros hölgy a "Janihoz" küldött, mivel ő az illetékes. Na a Janit megkerestem, szó szerint az alábbi kérdéssel:
- Ne haragudj, de délelőtt nem felejtettem itt egy zsugor Fonyódi ásványvizet?
Válasz:
- Kint a bolt előtt?
Mondom:
- Lehet.
Válasz:
- Akkor nem.
Erre én:
- Talán a boltban hagytam...
Válasz:
- Nem, nem találtunk.
Udvariasan elköszöntem, vettem egy újabb zsugorral, de felmerült a kérdés:
Miért fogadott egyből azzal, hogy a bolt előtt hagytam-e?
Lehet, hogy bizalmatlan vagyok, de ha egy egyszerű kérdést fötenne nekem valaki, mi okom lenne egyből a pontos helyszínt említeni? Persze a bolt területén kívül felejtett dolgot nem kötelesek megőrizni, visszaszolgáltatni. Persze ezek mind csak teóriák, hiszen a becsületes CBA dolgozók nyilván visszaszolgáltatták volna ezt a komoly 414.- Ft-os tételt. Kétlem, hogy bármelyiküknek is ez hiányzik a havi fizetéséből.
Egyébként is; aki vásárol, az vigye is haza a dolgait, ne hagyja faluszerte széjjel:(!
De azért a kérdés, hogy a bolt előtt hagytam-e, enyhén szólva is furcsa volt.
Na mindegy, legközelebb majd a nyakamba kötöm. |
spangár-díjas |
| 2010.06.17 22:36:58 |
A kisdobos ott segít ahol tud:)))
Íme egy CBA Fórum linkje:
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9151821 |
BritishKing |
| 2010.06.17 22:10:22 |
Szipkás!
Kimondottan gusztustalan h egy gyerkőcöt a nagy önállósodási próbálkozásai közepén ilyen ér..minden személyes nexustól függetlenül megérdemelte volna a panaszkönyves bejegyzést...Illetve a Pécsi is elmehet a pi**ba, értem én h bútordarab, meg régi dolgozó, de egy beszélgetést elbírna..na meg azért mindent ne már..neki is vannak gyerekei,szerintem ő is felháborodna ezen...igyekszem a fülébe juttatni ez a történetet...:) Gondolom én a CBA mint "multi" üzletlánc rendelkezik valamilyen fórummal, elérhetőséggel, kontaktal aki számára érdekes lehet a fenti story...végülis ezek a boltok frenchise rendszerben üzemelnek...hm? |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
 |
 |
Cégajánló
|
|

|
|
|
Hirdetés