Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Nem lenne már itt az ideje, hogy néhányan önkritikát gyakoro

dr demeny
| 2009.05.25 21:59:20
Tisztelt Olvasó!

Megint egy fanyalgás!?

Nemrég olvastam az ülések jegyzőkönyvét és egy műszakis közszolga a következőt mondta márciusban ; "..., nem biztos, hogy a hivatalnokok szándékosan tüntették el." Mármint azon iratokat amely Verőce pénzügyeit érintő döntéseket voltak hivatottak megalapozni. Lehet esetleg szándékos is - áll a kérdésem?

Tovább már csak nagy vonalakban olvastam és magamban pöfögtem magamban.

Most azonban a 04/14. testületi ülésről szólnék néhány szót hátha valakit, netán az érintetteket is érdekli.

A testületi ülések levezetése nem ördöngösség csak az SZMSZ-t kellene betartani, jegyző is van, tehát elvileg nehéz hibázni. Ezért aztán érthetetlen miért nem szavazzák meg a napirendeket és azok sorrendjét. Aztán a 93 és 94/2009 sz határozatokhoz annyit, hogy az Ötv. 16,§ jól leírja a határozatokat és azok (rendeleti és határozati) elkülönítését, joghatályát. akkor minek keverni? Nem beszélve arról, hogy mi van ha a testületre vonatkozó határozatot figyelmen kívül hagyva a vállalkozó él alkotmányos jogával és megvárja az önkormányzat rendeletét az adott ügy vonatkozásában? Merthogy csak az és a hatósági intézkedés korlátozhatja jogait.

Az meg már bosszantóan nevetséges, hogy a képviselők megint tudomásul veszik, hogy a polgármester határozatok nélküli kifizetéseket tesz. Kérdésre a jegyző közli is, hogy ez törvénysértő és fegyelmivel büntetheti a testület ezzel le is zárul a napirend. Az meg röhej, hogy az iskola úgy működjön mint egy szabad csapat, fütyülve a testületi kérésre, szándékra.

Képviselők ébresztő, van már jegyző, meri is mondani mit kell tenni akkor mire várnak? Vagy csak a duma meg a színház szól a község érdekéről?
Tovább is van mondjam még?
dr demeny
| 2009.03.29 11:04:24
Tisztelt Olvasó!

Megint megdöbbenéssel tanulmányozom képviselőink tevékenységét és az érintett személyek sumákolását, felelősség alóli kibújási törekvését, megdöbbentő felelőtlenségét.

Csak tájékoztató jelleggel ismétlem, hogy az SZMSZ leírja a napirendek tárgyalási sorrendjét. Így érthetetlen, hogy a 3/2009/II.13.) Ör. miért nem ennek megfelelően került tárgyalásra?

A 4. napirend meg egyszerűen felháborít. Létrehoznak egy státuszt, és neki egy főnököt kreálva újabb kiadásra kényszerítik a települést.
Egyszerűen nem értem, hogy ebben a helyzetben miért adunk ki további 2.5 millió forintot (ami a műszaki feladatok címen összesen több mint 4 millió)? Senkinek nem tűnik fel, hogy társulásban, állami dotációval magasabb szinten lehet ellátni a feladatot? Egyáltalán mi lesz a feladata, nem kéne először egy közelítő munkaköri leírást összeállítani? Ha már azt mondjuk, hogy túlterhelt a hivatal nem kéne munkaterhelési vizsgálatot végezni, vagy csak hagyjuk, hogy kijelentsenek valamit és máris nyúlnak a zsebünkbe?

Az 5. napirend a hivatal 2009 teljesítménykövetelményeiről szól. Jó nagy általánosság és a leglényegesebb kérdés a számonkérés a célok elérésének módszere senkit, nem érdekel? Vagy jövőre újabb státusokat hoznak létre, mert nem sikerült a célokat elérni?

A 7. napirend; én megértem, hogy a testületi tagok nem főállásban tevékenykednek, de legalább a közismert dolgokat nem ártana érvrendszerükbe foglalni.
Sajnálom, de rossz hírt kell, közöljek. Nem a lelkész úr kötelessége a település érdekeinek védelme. Igaz jó lenne, ha ebben közreműködne.
A képviselők feledkeztek meg arról, hogy a megállapodásban rögzítsék a szükséges igazolás egy év utáni kiadási kötelezettséget. Ezért az előző testület, az akkori jegyző és a jogászokat terheli a felelősség.
Az első 47 milliót így sem lehetett volna megtakarítani, mert az a törvény szerint a települést illeti. Nem így a kapcsolódó közel 9 millió, ami a polgármester, jegyző és tanácsadói hallgatása miatt kamatként kellet kifizetni.
A most fizetendő 76 millió már egy kicsit más dolog. A 2006. októberi választásokat követően az új testület már volt abban a helyzetben, hogy intézkedhetett volna - de nem feltétlen sikerrel. De adós maradt, mert, elmarasztalhatta volna a jegyzőt, akinek feladata a jogszabályi változások - így a normatíva emeléséről szóló tájékoztatás, a polgármestert, aki ezt a folyamatot kézben tartja és Takács képviselőt, aki mint igazgató-helyettes valamennyi szükséges információval és lehetőséggel rendelkezett, hogy ezt a pénzt ne a község, hanem az állam fizesse.
És persze az új testület is hibáztatható, hogy ilyen késedelemmel lépett az ügyben és még most sem tesz azért, hogy a felelősök kártérítési eljárását megindítsák.

A polgármesteri számzsonglőrködés sem maradt el, és szinte természetes, hogy senki nem követte, és nem pontosított. Ezért én megteszem; Az Okfejtés szerint 2003-ban 87 milliót költöttünk az iskolafenntartatásra, ami mára már 100 millió így 15 év alatt (a bérleti időtartam) 1.5 milliárdot kellene kiadnunk. Szemben a tervezett és már kifizetett mindösszesen 380 millióval.

Elegáns feledékenység, hogy a felújításra, pályázati önrészre, a kismarosi iskolába járókkal összefüggő szerződéses kötelezettségekre már eddig 100 millió feletti összeget költöttünk.

Nézzük csak meg a számokat! Az iskola, évi költségvetése valóban 87 millió volt, de az állami támogatás levonásával körülbelül 20 milliós községi kiegészítő támogatását jelentett. Azóta az állami támogatás jelentősen megnőtt, tehát figyelembe véve az áremelkedéseket is, nem emelkedik a támogatás összege, hanem csökken, azaz 15 év alatt ez 300 millió terhet jelentene, szemben a már ismert 380 milliós eddigi kiadással szemben.
Jó lenne, ha nem dobálóznánk a számokkal, hanem egy vizsgáló bizottság valódi tények alapján megállapítaná a pontos számokat, felelősséget!

Tehát pénzügyileg egyértelműen rosszul járt a település. Mégis azt gondolom helyes volt az átadás, mert a jelenlegi szabályok szerint közel kétszeres az oktatásra ( és gyanítom más dolgokra) fordítható összeg. Természetesen az állampolgárok érdekét jobban kell megjeleníteni a megállapodásban.

Végül egy megjegyzés! A jegyzőkönyv minősége javult, de nagyon hiányoznak a beígért és a jegyzőkönyvben rögzített mellékletek.
dr demeny
| 2009.03.09 22:33:09
Talán önnek is le kéne írnia, természetesen a topik címéhez hasonló kifejezésekbe foglalva gondolatait. Tudja a csúf szavak alkalmazóit könnyű ellehetetleníteni és cenzorálva elhallgattatni
V8
| 2009.03.09 14:00:46
Lenne egy ötletem, mit csináljanak a képviselők, meg az egész banda. Oldaltól függetlenül.
De azt hiszem, nem írhatom le...
dr demeny
| 2009.03.09 09:49:00
Tisztelt Olvasó!

Lélegzetvételnyi szünetben a testületi ülések jegyzőkönyveit tanulmányoztam.
Sajnálattal állapítottam meg, hogy képviselőink három egymást követő rendkívüli ülést sem tudtak határozatképesen abszolválni.

Érdekesebb azonban a 2008.12.18. ülés jegyzőkönyve. Felháborító az egymásra mutogatás. Tisztelt képviselők elfelejtkeznek arról, hogy a kormányzásuk 2006-tól tart. Nem kéne az előző testületre áthárítani a felelősséget. Bár ők nem vétlenek a jelenlegi testületnek is felróható, hogy nem kísérte figyelemmel az eseményeket, nem avatkozott be a folyamatokba. Például nem követte az eseményeket az állami normatíva közel 40%-os emelkedéséről ami jelentősen befolyásolta a vállalt önkormányzati kiegészítő támogatás nagyságát.

Az már csak etikai kérdés, hogy a szájtépő képviselők csak arról beszéltek, hogy milyen nyomorba dönti a kormányzat az oktatást, arról hogy a fejkvóta 70.000 ft/fő növekedett mélyen hallgattak. (igaz ez nem fér már bele a hamis propagandába)

És elegánsan elfelejtik a képviselőink azt is észrevételezni, hogy Takács képviselő úr miért is nem képviseli a település érdekeit akkor amikor igazgatóhelyettesként nem jelzi a sokat kért(?) nyilatkozat kiadásának elmaradását, illetve amikor a testületet nem tájékoztatja a most már realizált kiadásról ami az iskola működésével kapcsolatban hárult az önkormányzatra, ránk, lakosokra. Persze van még képviselő aki helyzeténél megbízásánál fogva szintén megszólható. Persze ez nem menti jelen nagyhangú, felelősséget másra hárítani kívánó hangoskodó képviselők felelősségét. Mert ügyeink vitelét szolgáló megbízást (szavaztunkat) nem feltételekhez kötve adtuk . A képviselői eskütől pedig sokan eltávolodtak, ki tudatlanságból, ki rossz szándékkal.
dr demeny
| 2009.01.12 21:35:05
Tisztelt olvasó!

Elolvastam a Kisduna 2009.01. folyóirtban Verőce főcímmel megjelent tudósítást és interjút.

Dr. Dózsa Csaba közgazdász, a verőcei Pénzügyi Bizottság elnöke (és a településfejlesztésé is)nyilatkozata megdöbbentő.
Emlékeztetnék, hogy a választás 2006 októberében volt. Ezért aztán megdöbbentő az interjúalany kijelentése amikor azt mondja nem tudtuk,nincs semmilyen beleszólásunk, váratlanul érte a testületet stb.

Amikor a tisztségért kampányolt akkor nem tudta mire vállalkozik, amikor bejutott nem tudta érvényesíteni információhoz való jogosultságát, amikor pl. felmondhatta volna a szerződést, módosítást kezdeményezhette volna, vagy a több tízmilliós támogatásokat az iskolának megszavazta akkor nem gondolt rá, hogy azt lehetne feltételek teljesüléséhez kötni?

Egyáltalán, mikor első esetben elhallgatta a pm. az ügyeket és kárt okozott miért nem lépett fel ellene? Most amikor az ismétlés is megtörtént mit tesz a hallgatáson és ilyen nyilatkozatokon kívül a hasonló esetek elkerülésére?

A pm. nem okozott csalódást.
Kíváncsi lennék ha nem tudnám milyen régi szellemiséget kívánt visszavinni az iskolába egy ilyen új szellemiség szerint tevékenykedő személy.

Az egyházak lábbal tiprását illetően emlékeztetek, 1948-tól a papok állami fizetést és nyugdíjat kaptak és az iskolát illetően épp ő járt/végzett(?)egyházi iskolában. Egyikben a sok közül. És ne feledjük azt sem, hogy volt szabad hitoktatás is. (tudom, mert én is jártam, jól emlékezve a testi fenyítés, megszégyenítés keserű ízére.)

A számolást olvasva csak abban reménykedem tisztségéről leköszönve nem számtantanár állást keres( mármint ha az oktatási törvény lehetővé teszi, hogy képesítés nélkül is tanítson valaki -a múlt jegyében-)

Egyébként a megszólalásban egyházi támogatásról beszél a pm. talán azt sem tudja, hogy az iskolai oktatás támogatására kötöttek megállapodást? Vagy az igazság tör elő akaratlanul az indulatok mögül?

Merthogy az iskola 100 mill/ évbe kerül évente, -nyilatkozza a pm.- A visszaigényelt normatíva figyelembe vételével legalább 140- 170 millió folyik be az iskolának ( állami normatíva+kiegészítő) kérdésem 40-70 millióval minőségibb oktatás folyik? Ha nem hol is van ez a pénz?




Azt meg el kéne dönteni végre, hogy mekkora összeget nyertünk, mert más hangzott el a testületi ülésen.
dr demeny
| 2008.12.14 15:45:00
Tisztelt mindenki!

Mélységesen megdöbbentő ahogyan az önkormányzatnál mennek a dolgok. Lassan a győzelmi mámor mögül is kilátszik a puszta alsónk, mikozben néhány kedvezményezett pofátlanul gazdagszik a mi kárunkra.

Olvassuk, hogy az egyik kerületben ingatlanmaffia üzemelt, sejtjük, hogy az egész döntéshozó szerv sáros volt. Verőcén a Pap-rét egy része került kísértetiesen hasonló módom eladásra. Az értékbecslés kedvező volt, maga az értékesítés ugyan a helyi rendelettel ellentétes az érintet szemény extraprofitja több tízszerese a befektetésnek.

Az ügyletben olyan képviselők is részt vettek akik ma is helyettünk döntenek. Tették mindezt annak ellenére, hogy az összes ismeret birtokában voltak mivel magam bocsátottam rendelkezésükre.
Mondják a malmok lassan, de biztosan őrölnek.
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló

esküvők szervezése és lebonyolítása, vendéglő, információs iroda, idegenvezetés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, program szervezés, étterem, étterem, étterem, pályázati tanácsadás, étterem, étterem, étterem, étterem, sajtó, vendéglő, pizzéria, étterem, étterem, vendéglő, vendéglő, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, gurulóállványok bérbeadása, utánfutók bérbeadása, étterem, étterem, pizzéria, étterem, általános iskola, étterem, pizzéria, étterem, , étterem, étterem, étterem, söröző, étterem, pizzéria, cukrászda, étterem, étterem, pizzéria, borozó, étterem, turistaszállás, turistaszállás, vendéglő, turistaszállás, étterem, motel, hotel, hotel, motel, internet, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, motel, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, autószerviz, étterem, hotel, ajándékbolt, felvonulási konténerek bérbeadása, turistaszállás, turistaszállás, hotel, kerti partik, rádió, klub, klub, kör, klub, klub, klub, művészeti csoport, klub, klub, klub, klub, klub, klub, kör, klub, szakkör, szakkör, szakkör, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, pizzéria, vendéglő, vendéglő, vendéglő, kávéház, kávéház, vendéglő, kávéház, bár, lovassport, vendéglő, kávéház, pizzéria, étterem, pizzéria, étterem, étterem, golf, étterem, étterem, étterem, hotel, étterem, lovassport, kávéház, kávéház, turistaszállás, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, pizzéria, turistaszállás, étterem, turistaszállás, étterem, kávéház, étterem, hotel, cukrászda, turistaszállás, étterem, pizzéria, étterem, söröző, étterem, élelmiszerüzlet, étterem, kávéház, lovassport, turistaszállás, étterem, turistaszállás, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, cukrászda, hotel, étterem, pizzéria, étterem, hotel, hotel, hotel, hotel, információs iroda, utazási iroda, étterem, cukrászda, turistaszállás, pizzéria, turistaszállás, hotel, étterem, utazási iroda, hotel, étterem, étterem, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, cukrászda, strand, lovassport, étterem, kávéház, élelmiszerüzlet, pizzéria, cukrászda, étterem, hotel, hotel, étterem, cukrászda, bob, kávéház, étterem, pizzéria, étterem, étterem, hotel, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, büfé, turistaszállás, motel, turistaszállás, étterem, étterem, cukrászda, strand, étterem, sajtó, kör, kör, strand, falusi turizmus, ökoturizmus, falusi turizmus, program szervezés, gépi földmunka, utazási iroda, utazási iroda, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, ökoturizmus, lovassport, környezetvédelem, művészeti csoport, információs iroda, ökoturizmus, környezetvédelem, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, sajtó, televízió, televízió, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, rádió, sajtó, televízió, televízió, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, rádió, sajtó, televízió, sajtó, rádió, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, asztalosmunkák, utazási iroda, hotel, turistaszállás, hotel, hotel, lovassport, vendéglő, bár, turistaszállás, turistaszállás, hotel, hotel, rádió, golf, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, cukrászda, cukrászda, cukrászda, kávéház, kávéház, kávéház, presszó, presszó, presszó, presszó, presszó, kávéház, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fordítás, fordítás, fordítás, fordítás, fodrászat, fordítás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóbontó, autóbontó, autóbontó, autóbontó, autószerviz, zöldkártya, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, autószerviz, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, klub, evezés, kozmetika, kozmetika, kozmetika, kozmetika, kozmetika, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, turistaszállás, turistaszállás, falusi turizmus, hotel, falusi turizmus, étterem, klub, kör, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, népi mesterségek, művészeti csoport, művészeti csoport, gyógytorna, torna, karate, művészeti csoport, klub, klub, presszó, cukrászda, étterem, étterem, presszó, étterem, turistaszállás, étterem, étterem, cukrászda, cukrászda, presszó, söröző, büfé, presszó, presszó, cukrászda, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, könyvtár, klub, klub, művészeti csoport, klub, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művelődési ház, művelődési ház, szakszervezet, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, klub, szakkör, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, szakkör, klub, szakkör, népi mesterségek, szakkör, klub, klub, torna, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, szakkör, klub, aikido, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, torna, klub, művészeti csoport, kör, torna, asztalitenisz, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, torna, torna, klub, művészeti csoport, torna, karate, művészeti csoport, kör, művészeti csoport, kör, művészeti csoport, asztalitenisz, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, , szakkör, művészeti csoport, művészeti csoport, , művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, klub, torna, kör, torna, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, torna, asztalitenisz, klub, torna, szakkör, népi mesterségek, klub, művészeti csoport, torna, népi mesterségek, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, klub, iskola, művészeti csoport, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, étterem, hotel, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, építő és tetőfedő anyagok árusítása, világítástechnika, világítástechnika, világítástechnika, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, vízellátás, vízellátás, vízellátás, vízellátás, teniszpálya, tenisz, uszoda, szauna, könyvtár, művelődési ház, falusi turizmus, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, iskola, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, iskola, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, kávéház, bowling, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, kollégium, iskola, általános iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, kollégium, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, kollégium, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, általános iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, kollégium, iskola, óvoda, kollégium, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, fogorvosi rendelő, iskola, óvoda, iskola, virágbolt, óvoda, turistaszállás, tv-video-rádiószerviz, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, atm, bankautomata, atm, bankautomata, bankautomata, atm, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, bádogozás, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, tetőfedés, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, turistaszállás, kör, , idegenvezetés, információs iroda, program szervezés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási iroda, idegenvezetés, információs iroda, program szervezés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, turistaszállás, , étterem, bár, pizzéria, ökoturizmus, pizzéria, étterem, pizzéria, turistaszállás, étterem, pizzéria, étterem, étterem, étterem, vendéglő, étterem, vendéglő, étterem, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, étterem, iskola, , , óvoda, kajak-kenu, sajtó, étterem, vendéglő, sajtó, üvegezés, üvegezés, asztalosmunkák, üvegezés, lakatosmunkák, asztalosmunkák, autószerviz, autóbontó, autószerviz, alapítvány, , klub, bowling, kávéház, kávéház, kávéház, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, pizzéria, pizzéria, étterem, étterem, bowling, étterem, cukrászda, étterem, étterem, étterem, étterem, söröző, turistaszállás, turistaszállás, étterem, étterem, borozó, étterem, cukrászda, egyesület, söröző, turistaszállás, kávéház, pizzéria, hotel, étterem, étterem, étterem, pizzéria, étterem, lovassport, étterem, turistaszállás, hotel, hotel, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, rádió, televízió, sajtó, művelődési ház, nyomda, , üvegezés, falusi turizmus, falusi turizmus, falusi turizmus, falusi turizmus, étterem, hotel, falusi turizmus, falusi turizmus, utazási iroda, falusi turizmus, motel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, atm, sajtó, tervezés, falusi turizmus, borozó, turistaszállás, hotel, bölcsöde, állatorvos, állatorvos, fogászat, gyógytorna, állatorvos, , gyógyszertár, teleház, bölcsöde, óvoda, posta, bob, televízió, teleház, bowling, bowling, autószerviz, cukrászda, vasáru, pirotechnika, temetés rendezés, kegyeleti szolgáltatás, autószerviz, autójavítás, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, ételbár, könyvesbolt, , építészeti szaktanácsadás, építészeti tervezés, műszaki vezetés, rendezvények, , étterem, higiéniai anyagok árusítása, higiéniai anyagok gyártása, ajándékbolt, étterem, kávéház, tenisz, étterem, étterem, söröző, pizzéria, turistaszállás, ökoturizmus, magánszállás, magánszállás, grill terasz, lakásdekorációk és ajándéktárgyak, étterem, söröző, étterem, barkácsbolt, festék árusítás, festő és kőműves szerszámok árusítása, kül- és beltéri falfestékek árusítása, színkeverés, tapéták árusítása, hotel, borozó, hirdetésfelvétel, hobbi tanfolyamok, hobbi festékek árusítása, informatika, ingatlanközvetítés, büfé, ajándékbolt, antik- és fenyőbútorok árusítása, festmények árusítása, kreatív játékok árusítása, lakberendezés, numizmatika, régiség, könyv, antikvárium, hobby bolt, festékbolt, autószalon, esküvői csokrok és díszítések, happy box ajándéktárgyak árusítása, kerámiák,kosarak árusítása, virágbolt, üzlet és lakásdekorációk árusítása, fénymásolás, nyomtatási kellékanyagok árusítása, nyomtatók árusítása és szervíze, informatika, autószalon, autószerviz, autószalon, autószerviz, használt telefonok adás-vétele, havidíjas előfizetések és vitamax csomagok értékesítése, telefon előfizetések, telefon szervízelés, telefon tartozékok és kiegészítők árusítása, autóalkatrészek, autószalon, autószerviz, autószalon, autószalon, autóalkatrészek, autószerviz, autószalon, autószalon, autószerviz, autóalkatrészek, autószalon, autóalkatrészek, autószalon, autószerviz, autóalkatrészek, kár ügyintézés, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, autószerviz, autóalkatrészek, autószalon, kár ügyintézés, műszaki vizsgára való felkészítés, könyvárusítás, falusi turizmus, cukrászda, internet, sport, turistaszállás, ökoturizmus, művészeti csoport, torna, táncoktatás, virágbolt, utazási iroda, ügyvéd, utazási iroda, utazási iroda, játszóház, környezetvédelem, ökoturizmus, környezetvédelem, környezetvédelem, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási iroda, autóbérlés, repülőjegy értékesítés, utasbiztosítás, autóalkatrészek, autóbérlés, kár ügyintézés, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, asztalosmunkák, lakatosmunkák, nyomda, galvántechnológia, konfekcióipar, műanyagipar, állatvédő alapítvány, állatvédelem-kutyamenhely, konferenciaközpont, szauna, utazási iroda, utasbiztosítás, építészeti szaktanácsadás, építészeti tervezés, házépítés - felújítás, kőműves munkák, teljeskörű építőipari generálkivitelezés, műszaki vezetéssel, épületek felújítása, átalakítása és bővítése, információs iroda, fénymásolás, teleház, társkeresés, utazási iroda, e magyarország pont @, internet, számítástechnika, bankfiók, papírzsák, papírzacskó gyártás, turistaszállás, konferenciaközpont, melegburkoló ( parketta, pvc, szőnyeg ), fogadó, túravezetés- természetjárás, táncoktatás, ingatlanközvetítés, értékbecslés ( gép és ingatlan ), hirdetés felvétel expressz újságba, ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, ingatlan értékbecslés, ingatlan iroda, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, autóbérlés, autókölcsönzés, személy-teher gépkocsik-mikrobusz-lakóautó bérlés, lakóautó értékesítés, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, üzlethelyiségek bérbeadása, könyv, könyvárusítás, ingatlan értékbecslés, gyermeksport, bábszínház, hitelügyintézés, bútor árúsítás, házhozszállítás, lakberendezés, lakberendezési tanácsadás, hotel, konditerem, konferenciaterem, lovassport, étterem, duguláselhárítás, szauna, életmódtanácsadás, fogyókúraprogram, szolárium, kerítés készítés, javítás, lakberendezés, fuvarozás, csőszerelő mester, gépjárműtechnikus, tetőfedés, , fényező, autókozmetika, hotel, üdülő, festék árusítás, rovar- és rágcsálóírtás, villanyszerelés, autójavítás, gumiszerelés, centírozás, futóműbeállítás, műszaki vizsgáztatás, söröző, igazságügyi szakértői vélemények készítése, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, fordítás, nyelvoktatás, tolmácsolás, angol nyelviskola, ajtók, ablakok, tolóajtók, nyílászáró, garázskapu, télikert, uszodafedés, tetőablak, internet étterem, pizzéria, magánszállás, burkolás kivitelezés, hőszigetelés kivitelezése, hőszigetelő, csempe, padlólap, névjegykártya készítés, bélyegző készítés, esküvői meghívók, öntapadós matricák készítése, polók, -sportmezek számozása, -feliratozása, nemzeti színű zászlók készítése, céges lobogók készítése, grafikai munkák, kötöde, méteráru - rövidáru, vizsgáztatás, külföldi tanulás, felnőttképzés, nyelvi képzés, ingatlanforgalmazás, ingatlan iroda, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlan bérbeadás, ingatlanközvetítés, ingatlan értékesítés, hitelügyintézés, bérlet közvetítés, vendéglő, fogadó, bankfiók, elárusító asztalok bérbeadása őstermelőknek és vállalkozásoknak, vásár rendezés- vásár szervezés, épületszobrászat, műkő, kőműves munkák, gipszkarton, stukkó, hajósbolt és szervíz, hajózási felszerelés, kisgéphajóvezetői tanfolyam, üzembe helyezés és időszakos műszaki vizsga, redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenzők, klíma, ipari-gáz cseretelep, autógáz és általános szerviz, autógáz töltőállomás, kärcher tisztítórendszerek, kärcher tisztítórendszerek forgalmazása és javítása, konditerem, frissítő és talpmasszázs, jóga, kocka-has óra, training bike óra, infraszauna, műszaki vizsgáztatás, autójavítás, karosszéria javítás, kipufogók felújítása, javítása és cseréje, fényezés, kipufogó szervíz, szerkezeti lakatos munkák, katalizátor csere, sportdob, automata kapunyitok, optika, tetőfedés, , ács, tetőfedés, bádogozás, lapos tető vízszintezés, csatorna javítás, takarítás, tetőátrakás, ács, autóalkatrészek, autójavítás, autószalon, autószerviz, suzuki márkakereskedés, nagykereskedelem, árukiszállítás, kocsonyacsomag gyártása, autóalkatrészek, autójavítás, kár ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, benzinkút + shop, autósbolt, suzuki márkakereskedés, suzuki márkaszervíz, infraszauna, testkezelés, alakformálás, kozmetika, bútor árúsítás, házhozszállítás, hitelügyintézés, lakberendezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlan bérbeadás, motorfűrész, presszó, mélyhámlasztás, végleges szőrtelenítés, lakásbiztosítás, gépjárműbiztosítás, vállalkozói vagyon- és felelőségbiztosítás, mezőgazdasági biztosítások, műszaki biztosítások, életbiztosítások a k&h életbiztosítóval való együttműködésben, hitelügyintézés a k&h bank megbízásából, k&h egészségpénztári szolgáltatások, hőszigetelés kivitelezése, gipszkarton, kő- és térburkolat, kőműves, építőipari munkák, festés, vendéglő, műszaki kiskereskedés, upc direct értékesítés, upc direct ügyfélszolgálat, antennajavítás, klímajavítás, villanyszerelés, generál kivitelezés: épületbontás, földmunka, épület, híd, alagút közművezeték építése, tetőszerkezet építés, épületgépészeti szerelés, tervezés, tanácsadás, csarnoképítés, biztonsági üvegek, edzett üvegek gyártása, biztonsági üvegfóliázás, hőszigetelő üveggyártás, lakossági üvegezés, tükrök, katedrál üvegek és drótüvegek, üvegcsiszolás, fazettálás, autóalkatrészek, autószalon, hitelügyintézés, gépjárműbiztosítás, használtautó beszámítás, hyundai márkakereskedés, hivatalos gyári márkaszervíz, pékség, internetes pékség, friss péksütemény, pékárú házhozszállítás, pékfutár, építőanyag kereskedés, építő és tetőfedő anyagok árusítása, ajándéktárgyak, webáruház, könyvelés, adótanácsadás, szabályzatok, cégalapítás, bérszámfejtés, nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, felnőttoktatás, nyelvi táborozás, tananyagfejlesztés, nyílászárók szigetelése, lovassport, természetgyógyászat, fizikai közérzetjavító szolgáltatás, ezoterikus oktatás, mágnesterápia, aurafotózás, elemzés, gyógynövényterápia, életvezetési tanácsadás, fordítás, tolmácsolás, nyelv- és számítástechnika oktatás, cement értékesítés, cement felhasználás, tanácsadás, cement gyártás, építőanyag gyártás, étterem, kávézó, iskola, ajándékbolt, virágküldő szolgálat, ingatlan értékesítés, ingatlan értékbecslés, autóbérlés, autókölcsönzés, lakóautó értékesítés, személy-teher gépkocsik-mikrobusz-lakóautó bérlés, sí szállás, síbüfé, síelés, sípálya, ingatlanközvetítés, ingatlan értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlan értékesítés, szúnyogháló, szalagfüggöny, roló, napellenzők, nyílászáró, reluxa, igazságügyi gépjármű műszaki szekértő, étterem, pizzéria, házhozszállítás, rendezvények, házhozszállítás, magánnyomozás, adósságok beszedése, információvédelem, cégek biztonsági átvilágítása, ajándéktárgyak, sí szállás, síelés, sípálya, síbüfé, kávézó, étterem, rendezvények és esküvők lebonyolítása, zeneiskola, egyház, egyesület, múzeum, tánc csoport, egyház, egyesület, könyvtár, polgármesteri hivatal, művelődési ház, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, óvoda, orvosi rendelő, bölcsöde, bölcsöde, iskola, egyesület, egyesület, egyesület, egyesület, egyház, általános iskola, egyesület, általános iskola, tűzoltóság, általános iskola, hajósbolt és szervíz, étterem, egyesület, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, általános iskola, élelmiszerüzlet, iskola, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, étterem, autógumik, keréktárcsák, építőanyag kereskedés, gumis, gumiszerviz, egyesület, egyesület, barkácsbolt, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, orvosi rendelő, érdekérvényesítés, környezeti nevelés, fenntartható területfejlesztés, orvosi rendelő, múzeum, számítástechnika, internet tárhely, domain név regisztráció, élelmiszerüzlet, ingatlan értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlan értékesítés, értékbecslés, gumis, gumiszerelés, centírozás, gumiszerviz, telek értékesítés, építési telek, gumi kereskedelem, gumi javítás, felni kereskedelem, ingatlanközvetítés, takarítás, terület őrzés, kertápolás, gondnoki karbantartói tevékenység, ingatlanközvetítés, ingatlan iroda, költöztetés, építőanyag szállítás, tüzelőanyag szállítás, közúti áruszállítás, egyesület, festék árusítás, faáru, szerszám, csavar-kötőelem, kisgép, virágbolt, temetkezés, sír ápolás, koszorú készítés, orvosi rendelő, , közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, festékbolt, színkeverés, festő és kőműves szerszámok árusítása, virágbolt, ajándékbolt, kül- és beltéri falfestékek árusítása, gurulóállványok bérbeadása, bankfiók, gyógynövény, homeopátia, rendezvények, idegenforgalom, vendéglátás, szállás, üdülő, általános iskola, virágbolt, koszorú készítés, esküvői csokrok és díszítések, dísznövény, egyesület, általános iskola, ingatlan értékesítés, ajtók, ablakok, tolóajtók, asztalosmunkák, bútorasztalos, épületasztalos, belsőépítészet, bemer mágnesterápia, egészségügyi ellátások, kiskereskedelem, papír- írószer- nyomtatvány, bioptron, masszázs, táplálék kiegészítők, noni, internet előfizetés, internet tárhely, adsl, hirdetésfelvétel, telefon előfizetések, weblap készítés, okmányiroda, szállás, kiadó házak, kulcsos házak, kirándulás, kerékpár bérlés, vendéglátás, élelmiszerüzlet, hústermék, tejtermék, polgármesteri hivatal, egyesület, vasanyag kereskedés, heggesztéstechnikai anyagok, szállanyagok, kerítés anyagok, bölcsöde, óvoda, építőipari munkák, takarítás, generál kivitelezés, épületek felújítása, átalakítása, étkezde, közúti áruszállítás, fuvarozás, zuzottkövek forgalmazása, útépítési zúzottkövek, vízépítési zúzottkövek, építőipari törmelékek szállítása, zeneiskola, munkaerő kölcsönzés, horgásztó, horgászat, éjszakai horgászat, üvegezés, katedrál üvegek és drótüvegek, tükrök, katedrál üvegek és drótüvegek, tükrök, lakossági üvegezés, hőszigetelt üveg, képkeretezés, autóriasztó, futóműbeállítás, generátor javítás, műszaki vizsgáztatás, autóvillamosság, általános iskola, művelődési ház, művelődési ház, óvoda, polgármesteri hivatal, számítástechnika, óvoda, könyvtár, egyesület, egyesület, kávézó, élményfürdő, hitelügyintézés, büfé, szauna, squash club, hitelügyintézés, bérlet közvetítés, szálloda, wellness, gyógyászat, fittness és aerobic, kül-és beltéri medencék, bankautomata, bankfiók, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, orvosi rendelő, könyvtár, egyesület, egyesület, étterem, söröző, cukrászda, étel kiszállítás, menü étkezés, házhozszállítás, futárszolgálat, csomagküldés, hirdetésfelvétel, webáruház, üzletviteli tanácsadás, élelmiszerüzlet, hústermék, zöldség - gyümölcs, péksütemény - kenyér, vegyiáru, mirelite áru, tervezés, művelődési ház, autóalkatrészek, autóbérlés, autógáz töltőállomás, autószalon, autószerviz, szerszám, csapágy, ékszíj, simmering, barkácsbolt, házhozszállítás, bútorbolt, víz- gáz- fűtés szerelvények árusítása, lakásvilágítás, idegenforgalom, kávéház, rendezvények, vendéglátás, accesss-point, art-café, rendezvények, garázskapu, automata kapunyitok, sorompó, automatizálás, üvegajtó, automata üvegajtó, kertkapu automatizálás, billenő garázskapuk, szekcionált garázskapuk, kertkapu, ipari kapuk, beléptetők, sommer kaputechnika, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem, fuvarozás, költöztetés, fakivágás, ingatlan iroda, hitelügyintézés, hitelközvetítés, vállalkozói hitelek, , szolárium, kozmetika, kiállítások, koncertek, szállítás, egyesület, csaptelepek, szaniterek, burkoláshoz szükséges segédanyagok, burkolóanyag, fürdőszoba kiegészítők, térkövek árusítása, lakatosmunkák, garázsajtó készítése és szerelése, kovácsoltvas, kapunyitó motorok, lakatos munkák, kapu, kerítés, zárak, reklámiroda, szállás, apartman, parkolás, kerti grill, kerthasználat, szállítás, borkiegészítők, ajándékcsomagok alkalmakra, borkereskedés, nyílászárók szigetelése, festés, mázolás, tapétázás, hideg-meleg burkolás, asztalos ipari munkák, épületek felújítása, ács munkák, általános iskola, kegyeleti szolgáltatás, kő- és térburkolat, ablakpárkány, homlokzat, burkolás, márvány, mészkő, gránit faragás, egyház, thai herbál massage, thai herbál szuna sátor, thai lábmassage, thai olaj massage, tradicionális thai massage, marcipán múzeum és cukrászda, bankfiók, vagyonvédelem, bútor árúsítás, tüzelőanyag árúsítás, padlólap, bútor árúsítás, szoftver, karbantartás, rendszer követés, szoftverfejlesztés, adatfeldolgozás, stihl viking, sövény nyírók, fűrészláncok, permetezőgépek, fűkasza, szívó-fúvó gépek, fűnyírók, viking, komposztáló gépek, munkavédelmi eszközök, pszichoterapeuta szakorvos, pszichoterapeuta szakorvos, bőrgyógyász, kozmetológus, bőrgyógyász, kozmetológus, orvosi rendelő, üvegfólia, árnyékolástechnika, szalagfüggöny, roló, óvoda, autójavítás, karosszéria javítás, fényezés, autó állagmegőrzés, vizsgáztatás, nyomda, könyvkötészet, étterem, bár, szauna, szolárium, étterem, falusi turizmus, kerthasználat, parkolás, szállás, asztalitenisz, tenisz, strand, falusi turizmus, magánszállás, kulcsos házak, szállás, üdülő, vendéglátás, barkácskönyvek, túravezetés- természetjárás, asztalitenisz, fogadó, falusi turizmus, grill terasz, kerthasználat, magánszállás, turistaszállás, parkolás, ingatlan értékbecslés, hitelügyintézés, szerződéskötés jogi háttérrel, földhivatali ügyintézés, magyar bazár, épmp – hirdetés felvétel, kertápolás, taxi, falusi turizmus, turistaszállás, vendéglátás, szállás, redőny, nyelvoktatás, nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok, nyelvoktatás angol, német, francia, spanyol nyelveken, márvány, mészkő, gránit faragás, kő- és térburkolat, konyhai munka és pultlapok gyártása és beépítése, ablakkönyöklők, lépcsők, mediterrán és diszitőkő forgalmazása, sírkövek, urnák, gránit asztalok, faragás,, betűvésés, váza, mécses, bronz kellékek, emlék faragás, kandallók, sziklakövek, falburkolás, ablakpárkány, betörésvédelem, egzotikus utak, utazási iroda, last minute utak, nyaralások, wellness hétvégék, körutazások, városlátogatás, egyéni szállásfoglalás, síutak, hajóutak, céges (incentive) utaztatás, iskolai táborok, repülőjegyek és autóbuszjegyek értékesítése, külföldi nyelvtanfolyamok, utazásközvetítés, ajándék utazási utalvány, utasbiztosítás, kiskereskedelem, italfutár, sör, bor, szesz, üditő, víz, édesség, kávé, vegyiárú, tisztítószerek, műanyag, üvegárú,, papírárú nagykeráron, jövedéki ital - nagykereskedelem., ingyenes házhozszállítás, rendezvényszervezés és lebonyolítás, napközbeni ellátás, napközi, home service szolgáltatás, felzárkóztatás, fejlesztés, alapfokú oktatás, angol korrepetálás, baby hotel, gyermekmegőrzés, bölcsöde ellátás, úszás (vízhez szoktatás), kirándulás, természet megismerés, zenés torna, játékos angol foglalkozás, baba masszázs, utasbiztosítás, utasközvetítés, autóbérlés, autóbuszbérlés, egyéni és csoportos utazások, egyéni szállásfoglalás, repülőjegy értékesítés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási utalvány, utasbiztosítás, utazási iroda, utazásközvetítés, repülőjegy értékesítés, céges (incentive) utaztatás, síutak, rendészet, szállás, vendéglátás, vendéglátás, idegenforgalom, kerthasználat, falusi turizmus, idegenforgalom, sátorhely, turistaszállás, kemping, idegenforgalom, sátorhely, szabadtéri főzési lehetőség, turistaszállás, kirándulás, túravezetés- természetjárás, bob, tenisz, kajak-kenu, biztosítás, hitelközvetítés, pénzügyi-számviteli szaktanácsadás, biztosításközvetítés, víz-gáz-fűtés, napkollektoros rendszerek forgalmazása, mérnöki tevékenység, tanácsadás, műszaki vizsgálat, elemzés, apartman, accesss-point, falusi turizmus, idegenforgalom, kerthasználat, magánszállás, szállás, csocsó, kávézó, egyesület, gipszkarton, bambusz padló és falburkolatok készítése, kazettás álmennyezet szerelés, számítástechnika, képzés, egyesület, alapítvány, csatornázás, villanyszerelés, napkollektorok, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés, múzeum, könyvtár, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, katonai ruházat, munkaruházat, military, rock bolt, katonai ruházat, munkaruházat, military, rock bolt, autójavítás, kegyeleti szolgáltatás, általános iskola, egyesület, egyesület, orvosi rendelő, egyház, egyesület, könyvtár, egyesület, rendezvény kitelepítés, rendezvényszervezés, étterem, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, vendéglátás, rendezvényhajó, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvény kitelepítés, rendezvényszervezés, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, egyesület, polgármesteri hivatal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Fővárosi Gyermeküdülő
Zebegény
túra
Verőce körtúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Pénztárost keresünk heti 3 napi beosztással.Naszály áruház ...
Raktáros-csomag összekészítő A Dalnoki Sport Kft keresi új munkatársát ...
Rétság – Sofőr-raktáros kollégát keresünk A Dalnoki Sport Kft Sporteszközök ...
Ingatlanok Dunakanyarban
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU