Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - CENZÚRA??!!

Kalap
| 2008.12.22 22:13:26
Tisztelt dr demeny! sajnos nem tudok olyan esetről, ami ezt igazolná, annyiban viszont biztos vagyok, hogy mit tervezünk tenni. Mint a magyar oldal egyik barátja (nem voltam ott, de mindannyian a barátaim). Erről már írtam, Magyar Gárda, lakossági fórum,amit mi Jobbikosok szervezünk még január során. Valószínűleg 24-én ,de biztosat még nem tudok mondani. Egyébként kívételesen 90%-ig meg voltam elégedve pm úrral, egy-két dolgot hiányoltam csupán. Korrekt volt barátommal is, aki beszélt neki a tervezett lépéseinkről.
dr demeny
| 2008.12.22 21:37:57
Tisztelt Mindenki!

Azt hallom, hogy a nemzetiség kontra magyar rangadó tovább gyűrűzik és a pm. Diadalmámora ellenére új fejlemények vannak. KI_MIT_TUD?
Kalap
| 2008.12.16 06:38:43
Tisztelt dr demeny! Nem azt írtam,h megfogják keresni a felelősöket és minden rendben fog menni! Azt hiszem félreértett! Én csak azt írtam,h meg kell keresni,h mi lesz ebből a vágyálomból azt meglátjuk, de mi mást írhatnék?
dr demeny
| 2008.12.15 22:20:01
Tisztelt Kalap!

Kedves naív barátom, a lényeg épp itt van, nincs személyi felelősség, testület van.

Csak a testület kezdeményezhet személyi felelősség ügyében eljárást. Megpróbálták a korábbi jegyzővel, önhitten, de tudatlanul, most fizetnek a pénzünkből.
Aztán nem indítanak eljárást mert a végén még egyesek épviselők, nem a tanúk helyén végzik. Ez utóbbira konkrét példát is mondhatnék, de minek csináljak reklámot?
Kalap
| 2008.12.15 08:32:47
Tisztelt dr demeny! Maradjunk annyiban,h megnyugtató és biztos források hiján nem akartam pálcát törni senki felett, ezért használtam csupán a link kifejezést. Most már egyre inkább biztos vagyok benne,h ennél erősebb kifejezést kell használni. Viszont, amit írtam azt tartom, nem az iskola átadásával volt a baj,hanem a módszerekkel és az itt történő panamákkal... Személyi felelősöket meg kell keresni és bűnhődniük kell.
dr demeny
| 2008.12.15 00:19:27
Tisztelt Kalap!

Jól megtanultam a leckét; Kinek áll érdekében szól a kérdés, tudom sorolni és akkor már nem csak linkség, a kötelesség szegés más kategória a közpénzekkel linken bánni szintén más.
Kalap
| 2008.12.14 16:31:18
Tisztelt dr Demény! Ahogy írtam ez véleményem szerint is felháborító dolog és komoly linkségre utal. Viszont az iskola átadásának kérdését nem vonnám ide,mert ez egy elkerülhető és csúnya hiba volt. Nem abból adódik a hiba,h az iskola egyházi és h át lett adva.... Hanem a személyi felelősöket kell megkeresni, ebben egyetértünk. Jobbik egyelőre pedig semmilyen szerepkörben nincs,de ha leszünk akkor biztosíthatom,h tenni fogunk ez ellen.
dr demeny
| 2008.12.14 15:27:30
Tisztelt Kalap!

Abban biztos vagyok, hogy büntetésről szó sincs. Ugyanis ilyen nem létezik. Egyébként most is az a véleménye, hogy nem vagy kevesebbe kerül a falunak az iskola ilyetén üzemeltetése? Mindezt figyelemmel arra, ha a hír igaz, hogy ez az összeg csak a 2006-07 tanévre szól.

Aztán emlékeztetem arra is, hogy milyen a fejlődése a településnek irásokban másként hangzott el a dolog. Holis állunk most pénzügyoileg? Hol az a nagy megtakarítás?

Persze mindez nem csak önnek, de a beszélgetésben résztvevőknek is szól. Ideje lenne már tisztán látni az tényeket asztalra tenni, mert az emberekbe folytott szónál és a cenzorálással kordába tartott valóságnál nincs rosszabb. Ez ellen kéne tenni a jobbiknak, talán tényleg a jobbik lehetne.
Kalap
| 2008.12.14 13:47:00
Tisztelt dr demeny! Sajnos én azt hallottam,h igaz a pletyka, édesanyám a suliba szokott járni dolgozni és ott volt az említett ülésnél, ő azt mondta,h hallotta valamilyen papírok nem voltak jók még az iskola átadásánál és ezért már másodszor is igen komoly büntetést kapott a falu. Ha anyum jól hallotta akkor ez igen komoly bűn , abból a pénből nagyon sok dolgot lehetne csinálni, mindezt csupán a linkség miatt......
dr demeny
| 2008.12.14 10:39:12
Tisztelt Kalap!

A Nóra írt valami pénzügyi bejelentésről. A pletyi szerint az iskolát érintő, magas összegről van szó. Ön mit tud?
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Hlinka Bt.

Vácduka
konténerszállítás, konténerrendelés, konténer bérlés, konténer vác
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Csíksomlyói Mária szobor
Püspökszilágy
túra
Verőce körtúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Komoly szándékú, készpénzes ügyfelem részére keresek 2 db azonnal kiadható lakást 32 M ...
- Eladó erkélyes, jó elrendezésű lakás Vác Deákvár csendes, nyugodt zöldövezeti ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladóvá vált Kosdon egy 2 szobás családi ház 1170 négyzetméteres telekkel! Azoknak ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU