Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Diák fórum - A Fidesz jelenlegi választókerületi elnökéről

kompakt11
| 2010.08.07 19:17:27
Úgy látszik soha nem állnak le.
Ismét egy új őrület:
http://szodligetszemete.blog.hu/

Ez már régen többről szól szerintem, mint Sződliget szemete!
kompakt11
| 2010.06.12 12:07:18
Egy sződligeti honlapon találtam ezt a videót és a fenyegető hozzászólásokat.
http://www.tisztaforras.net/index.php?oldal=aktualis&aktualis=40&cikk=725
kompakt11
| 2010.05.20 10:24:12
Trianoni emlékmű avatás Sződligeten, nemzeti megemlékezés

Leírás: Találkozási hely és időpont:
Budapest, IV. kerület Váci út 12-nél található Andretti cukrászda előtt13 óra 30 perctől, indulás 14 órakor.
Csatlakozási pont: 2-es főút 27 km-nél a Sződligeti tábla után található Petrol Sea benzinkútnál
14 óra 15 perctől, indulás 14 óra 45 perckor.
Majd Sógi felvezetésével érkezés a megemlékezés helyszínére, mely 15 órakor kezdődik.

14.55 Gój Motorosok és szimpatizáns motorosai bevonulása,
15.00 Himnusz
15.03 Moderátori bevezető – Szentpéteri Eszter
15.07 Szokolyai Dalárda énekel (Magyar Miatyánk, Honfoglalás)
15.12 Verset mond Szentpéteri Eszter
15.17 Pitti Katalin elénekli az Ave Maria-t
15.24 Sződliget polgármestere Bábiné Szottfried Gabriella elmondja ünnepi beszédét
15.32 Koszorúzás, Dr. Cseh József, Millin Tamás, Gój Motoros Egyesület
15.37 Népi mesemondó kisfiú előadása Jólészről, a testvér településről
15.44 Tumbász Márton és Barátai hagyományőrző zenecsoport előadása
15.52 Iskolai kórus előadása
15.57 Az emlékművet felszenteli és megáldja: Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök
Szotyori Nagy Gábor református lelkész, Kovács László evangélikus lelkész
16.07 A szokolyai Dalárda énekel (Székely kesergő, Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország)
16.13 Szózat
16.15 Székely Himnusz
16.18-20. Motorosok elvonulása, az ünnepség vége.

A rendezvény után minden résztvevőt szeretettel várnak egy pohár frissítőre a rendezők.
(természetesen egy gulyásra is)
Szervezők: Markóczy Sándor és Millin Tamás

Minden motoros társunkat szívesen látunk, akik betartják a csapatban való motorozás szabályait !

Meghirdetve: 2010. április 29.
kompakt11
| 2010.05.13 18:51:19
Ugye jól tudom,hogy pénteken nevezik meg a bizottsági tagokat?
Láttam a hölggyel a DTV.-n egy riportot, ahol egészségügyi szakembernek állította be magát. Ha valaki 20 évig fűtő a parlamentben, az mindjárt parlamentáris szakértő? Aki 20 évig védőnő, az mitől táltosodik úgy meg, hogy szakértőnek adja el magát?
méhész
| 2010.05.08 12:01:08
Talán ideje elemezni az elmúlt választásokat. Két meglepő szám-adat. Az egyik a fideszes jelölt rossz szereplése, hiszen országosan 52,37% jutott a Fidesznek, Sződligeten mindössze 30%. Választókerületi szinten mindössze 37,79%!
A másik meglepő, hogy az MSZP jelölt felülreprezentálta pártja szereplését.Szintén érdekes az, hogy egy független jelölt ilyen sok szavazatot tudott elérni.
Véleményem szerint az MSZP jelöltjének a jó szereplése köszönhető a jó jelöltállításnak, hiszen kistérségi szinten mindig jelentős szavazatvonzó képessége volt az úgynevezett helyi értelmiség körébe sorolt, közismert embereknek. Gondolok itt az orvos, ügyvéd, stb. foglalkozású jelöltekre.
Az MSZP jelöltje általánosságokba véve jól felkészültnek mondható. Ismerte a helyi problémákat és azokra kínált megoldást. Legnagyobb hibája az egészségügyi miniszter látogatásán elkövetett baki volt. Nem elég, hogy nem tudta jól kihasználni azt, hogy egy un. „nagyember” volt látogatóban a váci kórházban, de azt a magas labdát sem tudta leütni, hogy szembesítse a kórház áldatlan állapotáért aggódó petíció átadását, az akkor már köztudatban lévő kórházi ultrahang berendezés beszerzése körüli korrupciógyanús ügylettel.
Összességében úgy gondolom, hogy a jelölt jó szereplése okán, megerősödve jön ki a választási küzdelemből és hosszabb távon számíthatunk vele a helyi politikában.
Bethlen Farkas független jelölt szereplését nem lehet elvonatkoztatni Bábiné Szottfried Gabriella Fidesz jelölt szereplésétől. Sokan tudni vélik, illetve a Fidesz jelöltje több helyen lenyilatkozta, hogy Bethlen támogatói azok a volt Fidesz-KDNP tagok, akik az elmúlt idők folyamán a belső hatalmi harcok miatt kizárásra kerültek a váci, gödi, sződligeti Fideszből. Elgondolkodtató, hogy az első forduló számait tekintve, mindössze 29% volt a különbség. Tehát mindössze 29%-kal tudott többet a „hivatalos” Fidesz jelölt, mint egy számunkra, az ismeretlenség homályából előbukkanó, de a helyi jobboldal egy részének támogatásával bíró, független jelölt. A pártlistára leadott szavazatok alapján, három olyan választóból, aki pártlistán a Fideszre szavazott, mindössze egy szavazott Bábinéra! Ez rossz ómen a jövőre nézve.
Meglátásom szerint, Bábiné Szottdried Gabriella Fideszes jelölt kampánya lényegesen többe került, mint egy átlag Fidesz jelölt kampánya. Itt elsősorban nem az óriásplakátok, szórólapok, buszreklámok, megjelenési gyakoriságára gondolok, hanem az olyan, a párt számára később is jelentkező költségekre, mint a Demokrata újság címoldalán megjelenés, vagy a Magyar Nemzetben félhasábos cikk. Ezek a költségek nem csak pénzben mérhetőek. A politikai ellenfelek által napirenden tartott öszödligeti beszéd, nagyon nagy kárt okozott a Fidesznek. Vélhetően ennek meglesznek a következményei. Az angol parlamentre, hogy elöl ülnek az un. frontbencherek, azok a képviselők, akiknek politikai súlyuk van és a hátsó sorokban az backbencherek, akiket leginkább gombnyomogatóknak lehetne magyarra lefordítani. Ha ismert lesz a parlamenti ülésrend (amit a www.parlament.hu oldalon majd meg lehet nézni), abból már sok következtetést le tudunk vonni.
Amennyiben hátsó pados (backbencher) lesz Bábiné Szottfried Gabriella, akkor vélhetően a párvezetés nem felejtette el, hogy milyen sok kellemetlenségbe és pénzbe került ez a mandátum. Akkor várhatóan elmozdítják a választókerületi vezetői tisztségről is, így már érdemben nem tudja befolyásolni sem a sződligeti, sem a gödi, vagy váci önkormányzati választásokat.
Összefoglalva elmondható, hogy nagyobb volt az MSZP kormányteljesítményének az elutasítása, mint Bábiné Szottfried Gabriella választókerületi vezetői „munkájának” elutasítottsága, ezért nyerhette meg a választást. Ettől függetlenül az, hogy lakóhelyén mindössze 30%-ot kapott, az vaskos vélemény a polgármesteri munkájáról. A helyi politikai jövőkép, a parlamenti ülésrendből következtethető lesz.
kompakt11
| 2010.04.20 19:08:04
http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/megosztott-jobboldali-szavaz ok-kinos-ugyek-a-vaci-valasztokeruletben.html

Megint gáz van!
kompakt11
| 2010.04.19 18:23:49
Vácott nem csak a doktor úr nem az, aminek látszik. Itt van mindjárt a fideszes jelölt, Bábiné Szottfried Gabriella, aki miatt a komplett váci Fideszt fel kellett oszlatni, miután a józanabbak szóvá merészelték tenni a sződligeti polgármesterként ténykedő politikusnő botrányos ügyeit, és az országos pártvezetés irányába is hiába jelezték Bábiné alkalmatlanságát.
A váci Fidesz „újraszervezésénél” pedig a városszerte terjengő hírek szerint nemcsak a helyi viszonyokat nem ismerő újpesti alpolgármester, de az a Szamosvölgyi Csaba is szűrő volt az új tagok felvételénél, aki korábban Tasnádi Péter „kedves barátja” (In Tasnádi: „Maffia életre halálra” c. könyv) és cellatársa volt (önbíráskodás miatt ült), illetve Bóth János MSZP-s polgármester bizalmas embereként, „tanácsadójaként” általában a kényes ügyek elsimításában vállalt szerepet. (A „vállalkozó” Szamosvölgyi amúgy nemcsak kommunikációs tanácsokat ad a váci kórháznak jó pénzért, de a helyi hírek szerint bagóért jutott hozzá a kórházlaborhoz és a mosodához, amit a jól ismert recept szerint nem kis összegért bérel vissza tőle a kórház.) Így lehettek tagok az újjászervezett Fideszben olyanok, akiket váci nemzeti érzelmű körökben árulónak tartanak, akik miatt jelenleg is szocialista polgármestere lehet Vácnak.
Hogy színektől függetlenül milyen politikusokat termelt ki az elmúlt 20 év, arra jó példa Bábiné botrányos ügye, ami szintén a kórházhoz kapcsolódik: A hvg.hu hozta nyilvánosságra azt a hangfelvételt, amelyen az országos Fidesz-főnökségre hivatkozva egy kardiológiai ultrahang-készülék lízingjéért harcolt egy Fidesz gyűlésen. „Gabika” igen szenvedélyesen érvelt amellett, írja a hvg.hu, hogy a szocialista vezetésű város eladósodott kórháza nehéz – egyes vélemények szerint ma már csődközeli – anyagi helyzete ellenére is meg kell szavaznia – máshol állítólag 7 millióért beszerezhető – gép lízingjét, mert az semmi máshoz nem mérhetően értékes emberi életeket menthet meg, idézet: „Leegyeztettem a Fidesz-felsővezetéssel, az ő jóváhagyásukkal mertem én ezt így behozni, bízván abban, hogy ti meg fogjátok érteni, hogy ebből mennyit lehet profitálni (…) Nemcsak én vállaltam ezért a cégért kezességet, hanem rajtam kívül a felső vezetés is (…) Pesti Imre, Molnár Ágnes, akik benne vannak, tehát én nélkülük biztos nem mentem volna bele.”
Barikád, 2. évf. 14., 2010. április 8.
Nyerjen a Jobbik!!!!!!!!!!
kompakt11
| 2010.04.19 11:13:17
Úgy tudom, hogy a 2010 április 19.-én, délután 6-tól, mikor Varga Mihály itt lesz Vácon a Galamb utcában, demonstráció lesz.

A jelszó Fidesz igen, Bábiné nem!

Azt hiszem, minden igaz magyar embernek ott a helye.
pythia
| 2010.04.15 15:14:31
Kedves kompakt11!
Ha jól tudom hárman maradtak még állva
a második fordulóban:
Bábiné,
Dr Jakab és
Bethlen Farkas

Vajon vissza fog lépni Bethlen Farkas Bábiné javára, vagy meg próbál fordítani?
kompakt11
| 2010.04.07 19:41:57
Elismerte az MSZP váci országgyűlési képviselőjelöltje, hogy érintett a helyi kórház teljesítési igazolásai körüli botrányban. Dr. Jakab Zoltán cége az általa szignózott valótlan tartalmú jelenléti ívek alapján kapott pénzt az egészségügyi intézménytől, de erről szerinte nem ő tehet. Néhány hete a Fidesz-KDNP jelöltjére, Bábiné Szottfried Gabriellára ugyancsak árnyék vetült, miután korrupcióra utaló hangfelvétel jelent meg róla. Mindkét politikus úgy véli, a botrányokat a pártjukból kitett, egykori MSZP-sek, illetve fideszesek gerjesztik - alaptalanul. Az egymással szövetkező csoportok célja, bírálóik szerint, hogy helyzetbe hozzák Bethlen Farkast, a jobboldali alternatívának szánt független jelöltet, a Magyar Sziget védnökét. A váci ügyek, helyi politikusok szerint, a Fidesz-KDNP legfelső köreiben is feszültséget oko„Egymásnak estek”
A Bábinéhoz kötött 2008-as kórházi beszerzési ügy volt az, ami végleg megroppantotta a választókerületi elnök és a váci fideszes képviselők kapcsolatát. A párton belüli konfliktus utóbbiak kizárásával végződött 2009 őszén. „Az ellenállásba torkolló beszélgetés után minden érdemi kapcsolat megszakadt a Fidesz választókerületi elnökével, aki minden lehetséges eszközzel törekedett arra, hogy a politikai partvonalon kívül helyezzen minket. Tagkizárásokkal, kizárási javaslatokkal, hiteltelenítő média nyilatkozatokkal, a felső vezetés felé történő folyamatos áskálódással, végül a teljes szervezet feloszlatásával ...” – tartalmazza a váci jobboldali frakció három tagja, Tomori Pál, Kriksz István és Rózsa Ferenc képviselők márciusi közleménye.
Bábinénak, aki a Vác melletti Sződliget polgármestere, korábban is több kínos ügye volt – állítják kritikusai. A települést, ahol a helyi Fidesz és Fidelitas elnöki pozícióját a politikus családtagjai töltik be, sokan csak Ősződligetnek hívják. Az új váci Fidesz-szervezet elnöke, Pető Tibor világbajnok evezős szerint a pártból kizártak egy csoportja folytatja a személyes ellentétek vezérelte aknamunkát Bábiné ellen. A Fideszből kitett csoport bírálói szerint különösen Tomorinak fájhat, hogy a párt országos vezetése tavaly Bábiné mellett döntött. Ezzel ugyanis végleg elszállt annak esélye, hogy a váci jobboldali frakció egyik hangadója legyen a település országgyűlési képviselőjelöltje.
Vácon Kövér László, a Fidesz alelnökének tavalyi, Origónak adott nyilatkozata szerint, azért kellett feloszlatni a helyi pártszervezet, mert annak vezetése és az önkormányzat fideszes képviselői egymásnak estek. Kövér szerint nem a konfliktus volt a probléma, hanem az, hogy képtelenek voltak ezeket kezelni, így az már a működést veszélyeztette.
Tavaly ősszel néhány más városban is beavatkozott a párt felső vezetése. Kövér erről novemberben azt mondta az Origónak, a feloszlatott szervezetek kevésbé voltak vonzóak a környéken élők számára. Ráadásul a 2009-es EP-választást megelőző kampányban sem voltak túl hatékonyak. A politikus szerint mindez meglátszott az összegyűjtött kopogtató cédulák számában, valamint abban, hogy a kampányban a helyi tagokon, képviselőkön kívül jóval kevesebb szimpatizáns vett részt, mint általában a többi alapszervezetnél.
MSZP-s hagyományok
A Kövér László által fél éve említett problémák egy része, úgy tűnik, tovább él Vácon. A tavaszi kampány során Bábinénál szinte minden jelölt több kopogtatócédulát gyűjtött, és egyik márciusi lakossági fóruma, amelyre nem hívott meg közismert vendéget, szintén csak mérsékelt érdeklődést váltott ki. (Ezzel szemben a Gyulay Zsolt olimpiai bajnokkal a magyar sportélet jövőjéről rendezett beszélgetés, ötven-hatvan érdeklődővel, viszonylag népszerű fideszes rendezvénynek számított.)
A felemásan sikerült mozgósítás ellenére, helyi vélemények szerint, a mostani országos politikai helyzetben, ha bárki narancssárga pólót húz, Vácon is jó eséllyel megnyerheti a választást. Ráadásul, a körzet választóinak csak kisebb része tájékozott a helyi politikia küzdelmek részletei felől.
A Duna menti településen a 2009-es EP-választáson 53 százalékot kapott a Fidesz, 20-at az MSZP, 17-et a Jobbik. A Fidesz országos átlagánál kicsivel rosszabb, a másik két párt valamivel jobb eredményt ért el a városban. A választókerület másik két településén, Gödön és Sződligeten a Fidesz és a Jobbik szempontjából hasonlóan alakult az eredmény, az MSZP pedig kicsivel gyengébben szerepelt, mint Vácon.
A városban korábban már az MSZP-nek és a Fidesznek is állt a zászló. 1990 után - amikor az MDF jelöltje nyert egyéniben - kétszer a baloldali (1994, 2006), kétszer a jobboldali induló győzött (1998, 2002). Vácot mégis többen úgy jellemezték, hogy eddig MSZP-s erősségnek számított. Nem annyira a szocialista Bóth János 2006-os parlamenti választásokon aratott győzelme, inkább az önkormányzati megmérettetések eredményei miatt.
A városnak 1994 óta szocialista polgármestere van. Bóth János 2002 óta tölti be a tisztséget, amelyet az őszödi beszéd utáni voksoláson is meg tudott őrizni, bár csak néhány tucatnyi szavazatkülönbséggel nyert. Saját ismertségén túl Vác MSZP-s hagyományaiban bízik Dr. Jakab is, aki a hivatalos magyarázat szerint azért vette át Bóth Jánostól a parlamenti jelöltséget, mert politikustársa ismét indulni kíván a polgármesterségért, de hatvanadik évén túl már nem akar két ilyen fontos pozíciót egyszerre betölteni.
Bóth háttérbe húzódásának másik magyarázata, hogy a tavaszi országgyűlési választáson nem akar belefutni egy biztos vereségbe, arra azonban esélyt lát, hogy őszre, a polgármester választás idejére javul az MSZP megítélése.
„Fellázadt a lakosság”
A legtöbb nyilatkozó a fideszes Bábiné győzelmét jósolja az országgyűlési választásokon, de az is általános vélemény, hogy gyengébben fog teljesíteni pártja országos átlagánál.
Bábiné választási esélyeit rontja, hogy a személyével elégedetlen Fidesz-szimpatizánsok külön egyéni jelöltet állítottak a környéken népszerű verőcei polgármester, Bethlen Farkas személyében. A Váctól néhány kilométerre fekvő, de választókerületen kívüli település vezetője, állítása szerint, hatezer kopogtatócédulát gyűjtött össze - Bábiné ennek negyedét.
A fideszes jelölt a múlt pénteki Magyar Nemzetben nem tartotta jó lépésnek Bethlen indulását. Bábiné szerint a jobboldali szavazótábor megosztásával a független jelölt csökkenti a nyugodt konzervatív erő történelmi jelentőségűnek érzett győzelmi esélyeit. Bábiné szerint ráadásul úgy tör ellene a Magyar Sziget fesztivál védnökeként is ismert politikus, hogy korábban mindig közéjük tartozónak vallotta magát. Bábiné azt is elmondta, információi szerint a Fideszből kizárt sértett politikusok keresték meg Bethlent.
A sokak által jobboldali alternatívaként emlegetett verőcei polgármester természetesnek tartja, hogy az elmúlt tizenöt évben a Fideszt támogatta, mert úgy érezte, az állt legközelebb magyar lelkéhez. Vácon azonban a párt nem jól választott Bábinéval, a helyi lakosság pedig fellázadt – nyilatkozta a független jelölt az MR Online-nak.
Bethlen elmondása szerint indulása előtt nem csak a váci jobboldali frakcióból keresték meg, rengeteg civil is bombázta, hogy szálljon versenybe. Elmondása szerint a felkérésen több hétig gondolkodott, döntése nem a Fidesz ellen szól, a magyarságért szeretne tenni. Azt azonban elismerte, hogy Bábiné győzelme szerinte is veszélybe kerülhet. Bethlen egyben cáfolta, hogy SZDSZ-es vagy MSZP-s vonzódásai lennének, mint ahogy azt Bábiné a Magyar Nemzetben állította.
További adalék a váci politikiai konfliktusokhoz, hogy a helyi MDF elnöke, Regyep János, miután kellő számú ajánlószelvény hiányában nem tud indulni a választáson, közölte, egyéniben Bábinéra szavaz. A Pest megyei MDF sajnálatosnak tartja Regyep Fidesz-jelölt melletti nyilatkozatát, és szankciókat helyezett kilátásba. Regyep korábban a városi Fidesz alelnöke volt, majd a Bábiné mostani ellenfeleivel folytatott viták miatt 2006-ban függetlenként indult az önkormányzati választáson.
„Félelmetes szövedék”
Az MSZP-s induló, Dr. Jakab egyetért Bábinéval abban, hogy Bethlen Farkas indulása a váci jobboldali frakció szervezkedésének köszönhető. A képviselőcsoport 2009 nyarától, amióta a váci MSZP-ből kizárt két testületi tag is velük szavaz, átvette a város irányítását. Dr. Jakab szerint az új csoportosulás tagjai hatalmukat semmi másra nem használják, minthogy elősegítsék Bethlen Farkas győzelmét. A jelenléti ívek kapcsán őt ért támadást is ennek tudja be, szerinte a jelenlegi városházi többség vezetői egyszerű kalandorok, akik gátlástalanul megvádolnak bárkit, hajuknál fogva előrángatott ügyekkel.
Dr. Jakab szerint a várost uraló tömörülés félelmetes politikai szövedéket alkot: több pártot megjárt egykori MIÉP-esek, kirúgott fideszesek és MSZP-sek álltak össze egyéni érdekből. Mintha az ördög szállta volna meg őket, vagy valami démon – tette hozzá egy nyilatkozó. Egyes helyi politikusok szerint a csoport meghatározó alakja Ferjancsics László, aki egykor fideszes volt, majd átment az MSZP-be, 2009-től pedig ismét a jobboldallal szavaz.
Ferjancsics némely vélemények szerint azért került ki az MSZP-ből, mert Bóthnak, a párt helyi erős emberének a hatalmára tört, és konfliktusaik voltak a kórház ügyében is. Az önkormányzatban a mérleg nyelvének számító Ferjancsics tevékenysége azóta a bosszúállásról szól, ennek köszönhető, hogy átállása után az új többség azonnal felfüggesztette Bóthot polgármesteri tisztségéből – mondják ellenfelei. Dr. Jakab utalásai szerint a jelenléti ívek ügye mögött is felfedezhető egykori párttársa revánsvágya. „Kibújt a bokorból a nyulacska” – mondta kevésé talányosan az MSZP-s jelölt, aki nyilvánosan nem mondja ki a Mr. Hűtlenként is gyakorta emlegetett ellenfelének nevét. Bóth János helyi MSZP-elnök is úgy véli, gyáva háttér emberek eszköznek használják a jobboldali frakciót, illetve annak egyik meghatározó figuráját, Tomori Pált.
A jobboldali frakcióból származó vélemények szerint azonban a jobboldallal szavazó Ferjancsics, és az MSZP-ből vele együtt kirúgott Makrai Zsolt esetében arról van szó, hogy nem akarnak asszisztálni a szocialisták mutyizásaihoz.
Furcsa helyzet
Azt a jobboldali frakció megkérdezett tagjai is elismerik, hogy furcsa helyzet állt elő a váci politikai életben. Nem csak az önkormányzati erőviszonyok 2009-es átrendeződése, hanem a jobboldali képviselőjelöltek támogatása tekintetében is. A Fideszből történt kirúgások óta az egykor nagyrészt kettős tagságú, ma már csak KDNP-s politikusok próbálják érvényre juttatni Vácon a jobboldali értékeket - volt MSZP-sek szavazataival. Eközben a kereszténydemokrata képviselők bírálják a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjét, aki mellett pártjuk, a nyilvánvaló ellentétek dacára is kiállt hivatalosan.
A jobboldali városi képviselőktől származó vélemények szerint azonban a kusza helyzetben is világos, hogy nincsenek egyedül Bábiné elleni érzéseikkel. A Fidesz-KDNP részéről tett nyilvános deklarációk ellenére, többen állítják, hogy Bábiné megítélése a legfelső vezetésben sem egyértelmű. Különösen a műszerbeszerzésről szóló hangfelvétel nyilvánosságra kerülése után lett feszült a hangulat a kormányzati szerepre készülő pártszövetség országos vezetésében. Arra azonban nincs magyarázat, hogy ha Bábiné valóban tehertétel a Fidesz-KDNP-nek, miért maradhatott jelölt. Talán a választások közelsége, vagy egyes meghatározó emberekkel való személyes kapcsolata miatt – mondják néhányan.
A váci KDNP elnökségi tagja, Gyombolai Péter Vince önkormányzati képviselő nem erősítette meg, hogy pártjának bármilyen kifogása lenne Bábinéval kapcsolatban. Gyombolai azonban annyit mondott, hogy ő maga javarészt egyetért a Bábiné ellen megfogalmazott kritikákkal, de erről bővebben nem akar nyilatkozni. A KDNP sajtóosztálya részéről azt közölték, a Bábiné körüli vitához a Pesti Imre által korábban elmondottakhoz nem tudnak többet hozzátenni.
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ 21-30 ] [ 31-40 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló

esküvők szervezése és lebonyolítása, vendéglő, információs iroda, idegenvezetés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, program szervezés, étterem, étterem, étterem, pályázati tanácsadás, étterem, étterem, étterem, étterem, sajtó, vendéglő, pizzéria, étterem, étterem, vendéglő, vendéglő, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, gurulóállványok bérbeadása, utánfutók bérbeadása, étterem, étterem, pizzéria, étterem, általános iskola, étterem, pizzéria, étterem, , étterem, étterem, étterem, söröző, étterem, pizzéria, cukrászda, étterem, étterem, pizzéria, borozó, étterem, turistaszállás, turistaszállás, vendéglő, turistaszállás, étterem, motel, hotel, hotel, motel, internet, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, motel, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, autószerviz, étterem, hotel, ajándékbolt, felvonulási konténerek bérbeadása, turistaszállás, turistaszállás, hotel, kerti partik, rádió, klub, klub, kör, klub, klub, klub, művészeti csoport, klub, klub, klub, klub, klub, klub, kör, klub, szakkör, szakkör, szakkör, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, pizzéria, vendéglő, vendéglő, vendéglő, kávéház, kávéház, vendéglő, kávéház, bár, lovassport, vendéglő, kávéház, pizzéria, étterem, pizzéria, étterem, étterem, golf, étterem, étterem, étterem, hotel, étterem, lovassport, kávéház, kávéház, turistaszállás, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, pizzéria, turistaszállás, étterem, turistaszállás, étterem, kávéház, étterem, hotel, cukrászda, turistaszállás, étterem, pizzéria, étterem, söröző, étterem, élelmiszerüzlet, étterem, kávéház, lovassport, turistaszállás, étterem, turistaszállás, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, cukrászda, hotel, étterem, pizzéria, étterem, hotel, hotel, hotel, hotel, információs iroda, utazási iroda, étterem, cukrászda, turistaszállás, pizzéria, turistaszállás, hotel, étterem, utazási iroda, hotel, étterem, étterem, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, cukrászda, strand, lovassport, étterem, kávéház, élelmiszerüzlet, pizzéria, cukrászda, étterem, hotel, hotel, étterem, cukrászda, bob, kávéház, étterem, pizzéria, étterem, étterem, hotel, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, büfé, turistaszállás, motel, turistaszállás, étterem, étterem, cukrászda, strand, étterem, sajtó, kör, kör, strand, falusi turizmus, ökoturizmus, falusi turizmus, program szervezés, gépi földmunka, utazási iroda, utazási iroda, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, ökoturizmus, lovassport, környezetvédelem, művészeti csoport, információs iroda, ökoturizmus, környezetvédelem, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, sajtó, televízió, televízió, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, rádió, sajtó, televízió, televízió, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, rádió, sajtó, televízió, sajtó, rádió, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, asztalosmunkák, utazási iroda, hotel, turistaszállás, hotel, hotel, lovassport, vendéglő, bár, turistaszállás, turistaszállás, hotel, hotel, rádió, golf, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, cukrászda, cukrászda, cukrászda, kávéház, kávéház, kávéház, presszó, presszó, presszó, presszó, presszó, kávéház, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fordítás, fordítás, fordítás, fordítás, fodrászat, fordítás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóbontó, autóbontó, autóbontó, autóbontó, autószerviz, zöldkártya, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, autószerviz, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, klub, evezés, kozmetika, kozmetika, kozmetika, kozmetika, kozmetika, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, turistaszállás, turistaszállás, falusi turizmus, hotel, falusi turizmus, étterem, klub, kör, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, népi mesterségek, művészeti csoport, művészeti csoport, gyógytorna, torna, karate, művészeti csoport, klub, klub, presszó, cukrászda, étterem, étterem, presszó, étterem, turistaszállás, étterem, étterem, cukrászda, cukrászda, presszó, söröző, büfé, presszó, presszó, cukrászda, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, könyvtár, klub, klub, művészeti csoport, klub, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művelődési ház, művelődési ház, szakszervezet, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, klub, szakkör, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, szakkör, klub, szakkör, népi mesterségek, szakkör, klub, klub, torna, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, szakkör, klub, aikido, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, torna, klub, művészeti csoport, kör, torna, asztalitenisz, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, torna, torna, klub, művészeti csoport, torna, karate, művészeti csoport, kör, művészeti csoport, kör, művészeti csoport, asztalitenisz, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, , szakkör, művészeti csoport, művészeti csoport, , művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, klub, torna, kör, torna, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, torna, asztalitenisz, klub, torna, szakkör, népi mesterségek, klub, művészeti csoport, torna, népi mesterségek, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, klub, iskola, művészeti csoport, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, étterem, hotel, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, építő és tetőfedő anyagok árusítása, világítástechnika, világítástechnika, világítástechnika, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, vízellátás, vízellátás, vízellátás, vízellátás, teniszpálya, tenisz, uszoda, szauna, könyvtár, művelődési ház, falusi turizmus, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, iskola, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, iskola, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, kávéház, bowling, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, kollégium, iskola, általános iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, kollégium, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, kollégium, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, általános iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, kollégium, iskola, óvoda, kollégium, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, fogorvosi rendelő, iskola, óvoda, iskola, virágbolt, óvoda, turistaszállás, tv-video-rádiószerviz, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, atm, bankautomata, atm, bankautomata, bankautomata, atm, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, bádogozás, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, tetőfedés, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, turistaszállás, kör, , idegenvezetés, információs iroda, program szervezés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási iroda, idegenvezetés, információs iroda, program szervezés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, turistaszállás, , étterem, bár, pizzéria, ökoturizmus, pizzéria, étterem, pizzéria, turistaszállás, étterem, pizzéria, étterem, étterem, étterem, vendéglő, étterem, vendéglő, étterem, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, étterem, iskola, , , óvoda, kajak-kenu, sajtó, étterem, vendéglő, sajtó, üvegezés, üvegezés, asztalosmunkák, üvegezés, lakatosmunkák, asztalosmunkák, autószerviz, autóbontó, autószerviz, alapítvány, , klub, bowling, kávéház, kávéház, kávéház, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, pizzéria, pizzéria, étterem, étterem, bowling, étterem, cukrászda, étterem, étterem, étterem, étterem, söröző, turistaszállás, turistaszállás, étterem, étterem, borozó, étterem, cukrászda, egyesület, söröző, turistaszállás, kávéház, pizzéria, hotel, étterem, étterem, étterem, pizzéria, étterem, lovassport, étterem, turistaszállás, hotel, hotel, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, rádió, televízió, sajtó, művelődési ház, nyomda, , üvegezés, falusi turizmus, falusi turizmus, falusi turizmus, falusi turizmus, étterem, hotel, falusi turizmus, falusi turizmus, utazási iroda, falusi turizmus, motel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, atm, sajtó, tervezés, falusi turizmus, borozó, turistaszállás, hotel, bölcsöde, állatorvos, állatorvos, fogászat, gyógytorna, állatorvos, , gyógyszertár, teleház, bölcsöde, óvoda, posta, bob, televízió, teleház, bowling, bowling, autószerviz, cukrászda, vasáru, pirotechnika, temetés rendezés, kegyeleti szolgáltatás, autószerviz, autójavítás, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, ételbár, könyvesbolt, , építészeti szaktanácsadás, építészeti tervezés, műszaki vezetés, rendezvények, , étterem, higiéniai anyagok árusítása, higiéniai anyagok gyártása, ajándékbolt, étterem, kávéház, tenisz, étterem, étterem, söröző, pizzéria, turistaszállás, ökoturizmus, magánszállás, magánszállás, grill terasz, lakásdekorációk és ajándéktárgyak, étterem, söröző, étterem, barkácsbolt, festék árusítás, festő és kőműves szerszámok árusítása, kül- és beltéri falfestékek árusítása, színkeverés, tapéták árusítása, hotel, borozó, hirdetésfelvétel, hobbi tanfolyamok, hobbi festékek árusítása, informatika, ingatlanközvetítés, büfé, ajándékbolt, antik- és fenyőbútorok árusítása, festmények árusítása, kreatív játékok árusítása, lakberendezés, numizmatika, régiség, könyv, antikvárium, hobby bolt, festékbolt, autószalon, esküvői csokrok és díszítések, happy box ajándéktárgyak árusítása, kerámiák,kosarak árusítása, virágbolt, üzlet és lakásdekorációk árusítása, fénymásolás, nyomtatási kellékanyagok árusítása, nyomtatók árusítása és szervíze, informatika, autószalon, autószerviz, autószalon, autószerviz, használt telefonok adás-vétele, havidíjas előfizetések és vitamax csomagok értékesítése, telefon előfizetések, telefon szervízelés, telefon tartozékok és kiegészítők árusítása, autóalkatrészek, autószalon, autószerviz, autószalon, autószalon, autóalkatrészek, autószerviz, autószalon, autószalon, autószerviz, autóalkatrészek, autószalon, autóalkatrészek, autószalon, autószerviz, autóalkatrészek, kár ügyintézés, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, autószerviz, autóalkatrészek, autószalon, kár ügyintézés, műszaki vizsgára való felkészítés, könyvárusítás, falusi turizmus, cukrászda, internet, sport, turistaszállás, ökoturizmus, művészeti csoport, torna, táncoktatás, virágbolt, utazási iroda, ügyvéd, utazási iroda, utazási iroda, játszóház, környezetvédelem, ökoturizmus, környezetvédelem, környezetvédelem, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási iroda, autóbérlés, repülőjegy értékesítés, utasbiztosítás, autóalkatrészek, autóbérlés, kár ügyintézés, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, asztalosmunkák, lakatosmunkák, nyomda, galvántechnológia, konfekcióipar, műanyagipar, állatvédő alapítvány, állatvédelem-kutyamenhely, konferenciaközpont, szauna, utazási iroda, utasbiztosítás, építészeti szaktanácsadás, építészeti tervezés, házépítés - felújítás, kőműves munkák, teljeskörű építőipari generálkivitelezés, műszaki vezetéssel, épületek felújítása, átalakítása és bővítése, információs iroda, fénymásolás, teleház, társkeresés, utazási iroda, e magyarország pont @, internet, számítástechnika, bankfiók, papírzsák, papírzacskó gyártás, turistaszállás, konferenciaközpont, melegburkoló ( parketta, pvc, szőnyeg ), fogadó, túravezetés- természetjárás, táncoktatás, ingatlanközvetítés, értékbecslés ( gép és ingatlan ), hirdetés felvétel expressz újságba, ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, ingatlan értékbecslés, ingatlan iroda, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, autóbérlés, autókölcsönzés, személy-teher gépkocsik-mikrobusz-lakóautó bérlés, lakóautó értékesítés, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, üzlethelyiségek bérbeadása, könyv, könyvárusítás, ingatlan értékbecslés, gyermeksport, bábszínház, hitelügyintézés, bútor árúsítás, házhozszállítás, lakberendezés, lakberendezési tanácsadás, hotel, konditerem, konferenciaterem, lovassport, étterem, duguláselhárítás, szauna, életmódtanácsadás, fogyókúraprogram, szolárium, kerítés készítés, javítás, lakberendezés, fuvarozás, csőszerelő mester, gépjárműtechnikus, tetőfedés, , fényező, autókozmetika, hotel, üdülő, festék árusítás, rovar- és rágcsálóírtás, villanyszerelés, autójavítás, gumiszerelés, centírozás, futóműbeállítás, műszaki vizsgáztatás, söröző, igazságügyi szakértői vélemények készítése, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, fordítás, nyelvoktatás, tolmácsolás, angol nyelviskola, ajtók, ablakok, tolóajtók, nyílászáró, garázskapu, télikert, uszodafedés, tetőablak, internet étterem, pizzéria, magánszállás, burkolás kivitelezés, hőszigetelés kivitelezése, hőszigetelő, csempe, padlólap, névjegykártya készítés, bélyegző készítés, esküvői meghívók, öntapadós matricák készítése, polók, -sportmezek számozása, -feliratozása, nemzeti színű zászlók készítése, céges lobogók készítése, grafikai munkák, kötöde, méteráru - rövidáru, vizsgáztatás, külföldi tanulás, felnőttképzés, nyelvi képzés, ingatlanforgalmazás, ingatlan iroda, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlan bérbeadás, ingatlanközvetítés, ingatlan értékesítés, hitelügyintézés, bérlet közvetítés, vendéglő, fogadó, bankfiók, elárusító asztalok bérbeadása őstermelőknek és vállalkozásoknak, vásár rendezés- vásár szervezés, épületszobrászat, műkő, kőműves munkák, gipszkarton, stukkó, hajósbolt és szervíz, hajózási felszerelés, kisgéphajóvezetői tanfolyam, üzembe helyezés és időszakos műszaki vizsga, redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenzők, klíma, ipari-gáz cseretelep, autógáz és általános szerviz, autógáz töltőállomás, kärcher tisztítórendszerek, kärcher tisztítórendszerek forgalmazása és javítása, konditerem, frissítő és talpmasszázs, jóga, kocka-has óra, training bike óra, infraszauna, műszaki vizsgáztatás, autójavítás, karosszéria javítás, kipufogók felújítása, javítása és cseréje, fényezés, kipufogó szervíz, szerkezeti lakatos munkák, katalizátor csere, sportdob, automata kapunyitok, optika, tetőfedés, , ács, tetőfedés, bádogozás, lapos tető vízszintezés, csatorna javítás, takarítás, tetőátrakás, ács, autóalkatrészek, autójavítás, autószalon, autószerviz, suzuki márkakereskedés, nagykereskedelem, árukiszállítás, kocsonyacsomag gyártása, autóalkatrészek, autójavítás, kár ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, benzinkút + shop, autósbolt, suzuki márkakereskedés, suzuki márkaszervíz, infraszauna, testkezelés, alakformálás, kozmetika, bútor árúsítás, házhozszállítás, hitelügyintézés, lakberendezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlan bérbeadás, motorfűrész, presszó, mélyhámlasztás, végleges szőrtelenítés, lakásbiztosítás, gépjárműbiztosítás, vállalkozói vagyon- és felelőségbiztosítás, mezőgazdasági biztosítások, műszaki biztosítások, életbiztosítások a k&h életbiztosítóval való együttműködésben, hitelügyintézés a k&h bank megbízásából, k&h egészségpénztári szolgáltatások, hőszigetelés kivitelezése, gipszkarton, kő- és térburkolat, kőműves, építőipari munkák, festés, vendéglő, műszaki kiskereskedés, upc direct értékesítés, upc direct ügyfélszolgálat, antennajavítás, klímajavítás, villanyszerelés, generál kivitelezés: épületbontás, földmunka, épület, híd, alagút közművezeték építése, tetőszerkezet építés, épületgépészeti szerelés, tervezés, tanácsadás, csarnoképítés, biztonsági üvegek, edzett üvegek gyártása, biztonsági üvegfóliázás, hőszigetelő üveggyártás, lakossági üvegezés, tükrök, katedrál üvegek és drótüvegek, üvegcsiszolás, fazettálás, autóalkatrészek, autószalon, hitelügyintézés, gépjárműbiztosítás, használtautó beszámítás, hyundai márkakereskedés, hivatalos gyári márkaszervíz, pékség, internetes pékség, friss péksütemény, pékárú házhozszállítás, pékfutár, építőanyag kereskedés, építő és tetőfedő anyagok árusítása, ajándéktárgyak, webáruház, könyvelés, adótanácsadás, szabályzatok, cégalapítás, bérszámfejtés, nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, felnőttoktatás, nyelvi táborozás, tananyagfejlesztés, nyílászárók szigetelése, lovassport, természetgyógyászat, fizikai közérzetjavító szolgáltatás, ezoterikus oktatás, mágnesterápia, aurafotózás, elemzés, gyógynövényterápia, életvezetési tanácsadás, fordítás, tolmácsolás, nyelv- és számítástechnika oktatás, cement értékesítés, cement felhasználás, tanácsadás, cement gyártás, építőanyag gyártás, étterem, kávézó, iskola, ajándékbolt, virágküldő szolgálat, ingatlan értékesítés, ingatlan értékbecslés, autóbérlés, autókölcsönzés, lakóautó értékesítés, személy-teher gépkocsik-mikrobusz-lakóautó bérlés, sí szállás, síbüfé, síelés, sípálya, ingatlanközvetítés, ingatlan értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlan értékesítés, szúnyogháló, szalagfüggöny, roló, napellenzők, nyílászáró, reluxa, igazságügyi gépjármű műszaki szekértő, étterem, pizzéria, házhozszállítás, rendezvények, házhozszállítás, magánnyomozás, adósságok beszedése, információvédelem, cégek biztonsági átvilágítása, ajándéktárgyak, sí szállás, síelés, sípálya, síbüfé, kávézó, étterem, rendezvények és esküvők lebonyolítása, zeneiskola, egyház, egyesület, múzeum, tánc csoport, egyház, egyesület, könyvtár, polgármesteri hivatal, művelődési ház, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, óvoda, orvosi rendelő, bölcsöde, bölcsöde, iskola, egyesület, egyesület, egyesület, egyesület, egyház, általános iskola, egyesület, általános iskola, tűzoltóság, általános iskola, hajósbolt és szervíz, étterem, egyesület, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, általános iskola, élelmiszerüzlet, iskola, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, étterem, autógumik, keréktárcsák, építőanyag kereskedés, gumis, gumiszerviz, egyesület, egyesület, barkácsbolt, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, orvosi rendelő, érdekérvényesítés, környezeti nevelés, fenntartható területfejlesztés, orvosi rendelő, múzeum, számítástechnika, internet tárhely, domain név regisztráció, élelmiszerüzlet, ingatlan értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlan értékesítés, értékbecslés, gumis, gumiszerelés, centírozás, gumiszerviz, telek értékesítés, építési telek, gumi kereskedelem, gumi javítás, felni kereskedelem, ingatlanközvetítés, takarítás, terület őrzés, kertápolás, gondnoki karbantartói tevékenység, ingatlanközvetítés, ingatlan iroda, költöztetés, építőanyag szállítás, tüzelőanyag szállítás, közúti áruszállítás, egyesület, festék árusítás, faáru, szerszám, csavar-kötőelem, kisgép, virágbolt, temetkezés, sír ápolás, koszorú készítés, orvosi rendelő, , közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, festékbolt, színkeverés, festő és kőműves szerszámok árusítása, virágbolt, ajándékbolt, kül- és beltéri falfestékek árusítása, gurulóállványok bérbeadása, bankfiók, gyógynövény, homeopátia, rendezvények, idegenforgalom, vendéglátás, szállás, üdülő, általános iskola, virágbolt, koszorú készítés, esküvői csokrok és díszítések, dísznövény, egyesület, általános iskola, ingatlan értékesítés, ajtók, ablakok, tolóajtók, asztalosmunkák, bútorasztalos, épületasztalos, belsőépítészet, bemer mágnesterápia, egészségügyi ellátások, kiskereskedelem, papír- írószer- nyomtatvány, bioptron, masszázs, táplálék kiegészítők, noni, internet előfizetés, internet tárhely, adsl, hirdetésfelvétel, telefon előfizetések, weblap készítés, okmányiroda, szállás, kiadó házak, kulcsos házak, kirándulás, kerékpár bérlés, vendéglátás, élelmiszerüzlet, hústermék, tejtermék, polgármesteri hivatal, egyesület, vasanyag kereskedés, heggesztéstechnikai anyagok, szállanyagok, kerítés anyagok, bölcsöde, óvoda, építőipari munkák, takarítás, generál kivitelezés, épületek felújítása, átalakítása, étkezde, közúti áruszállítás, fuvarozás, zuzottkövek forgalmazása, útépítési zúzottkövek, vízépítési zúzottkövek, építőipari törmelékek szállítása, zeneiskola, munkaerő kölcsönzés, horgásztó, horgászat, éjszakai horgászat, üvegezés, katedrál üvegek és drótüvegek, tükrök, katedrál üvegek és drótüvegek, tükrök, lakossági üvegezés, hőszigetelt üveg, képkeretezés, autóriasztó, futóműbeállítás, generátor javítás, műszaki vizsgáztatás, autóvillamosság, általános iskola, művelődési ház, művelődési ház, óvoda, polgármesteri hivatal, számítástechnika, óvoda, könyvtár, egyesület, egyesület, kávézó, élményfürdő, hitelügyintézés, büfé, szauna, squash club, hitelügyintézés, bérlet közvetítés, szálloda, wellness, gyógyászat, fittness és aerobic, kül-és beltéri medencék, bankautomata, bankfiók, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, orvosi rendelő, könyvtár, egyesület, egyesület, étterem, söröző, cukrászda, étel kiszállítás, menü étkezés, házhozszállítás, futárszolgálat, csomagküldés, hirdetésfelvétel, webáruház, üzletviteli tanácsadás, élelmiszerüzlet, hústermék, zöldség - gyümölcs, péksütemény - kenyér, vegyiáru, mirelite áru, tervezés, művelődési ház, autóalkatrészek, autóbérlés, autógáz töltőállomás, autószalon, autószerviz, szerszám, csapágy, ékszíj, simmering, barkácsbolt, házhozszállítás, bútorbolt, víz- gáz- fűtés szerelvények árusítása, lakásvilágítás, idegenforgalom, kávéház, rendezvények, vendéglátás, accesss-point, art-café, rendezvények, garázskapu, automata kapunyitok, sorompó, automatizálás, üvegajtó, automata üvegajtó, kertkapu automatizálás, billenő garázskapuk, szekcionált garázskapuk, kertkapu, ipari kapuk, beléptetők, sommer kaputechnika, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem, fuvarozás, költöztetés, fakivágás, ingatlan iroda, hitelügyintézés, hitelközvetítés, vállalkozói hitelek, , szolárium, kozmetika, kiállítások, koncertek, szállítás, egyesület, csaptelepek, szaniterek, burkoláshoz szükséges segédanyagok, burkolóanyag, fürdőszoba kiegészítők, térkövek árusítása, lakatosmunkák, garázsajtó készítése és szerelése, kovácsoltvas, kapunyitó motorok, lakatos munkák, kapu, kerítés, zárak, reklámiroda, szállás, apartman, parkolás, kerti grill, kerthasználat, szállítás, borkiegészítők, ajándékcsomagok alkalmakra, borkereskedés, nyílászárók szigetelése, festés, mázolás, tapétázás, hideg-meleg burkolás, asztalos ipari munkák, épületek felújítása, ács munkák, általános iskola, kegyeleti szolgáltatás, kő- és térburkolat, ablakpárkány, homlokzat, burkolás, márvány, mészkő, gránit faragás, egyház, thai herbál massage, thai herbál szuna sátor, thai lábmassage, thai olaj massage, tradicionális thai massage, marcipán múzeum és cukrászda, bankfiók, vagyonvédelem, bútor árúsítás, tüzelőanyag árúsítás, padlólap, bútor árúsítás, szoftver, karbantartás, rendszer követés, szoftverfejlesztés, adatfeldolgozás, stihl viking, sövény nyírók, fűrészláncok, permetezőgépek, fűkasza, szívó-fúvó gépek, fűnyírók, viking, komposztáló gépek, munkavédelmi eszközök, pszichoterapeuta szakorvos, pszichoterapeuta szakorvos, bőrgyógyász, kozmetológus, bőrgyógyász, kozmetológus, orvosi rendelő, üvegfólia, árnyékolástechnika, szalagfüggöny, roló, óvoda, autójavítás, karosszéria javítás, fényezés, autó állagmegőrzés, vizsgáztatás, nyomda, könyvkötészet, étterem, bár, szauna, szolárium, étterem, falusi turizmus, kerthasználat, parkolás, szállás, asztalitenisz, tenisz, strand, falusi turizmus, magánszállás, kulcsos házak, szállás, üdülő, vendéglátás, barkácskönyvek, túravezetés- természetjárás, asztalitenisz, fogadó, falusi turizmus, grill terasz, kerthasználat, magánszállás, turistaszállás, parkolás, ingatlan értékbecslés, hitelügyintézés, szerződéskötés jogi háttérrel, földhivatali ügyintézés, magyar bazár, épmp – hirdetés felvétel, kertápolás, taxi, falusi turizmus, turistaszállás, vendéglátás, szállás, redőny, nyelvoktatás, nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok, nyelvoktatás angol, német, francia, spanyol nyelveken, márvány, mészkő, gránit faragás, kő- és térburkolat, konyhai munka és pultlapok gyártása és beépítése, ablakkönyöklők, lépcsők, mediterrán és diszitőkő forgalmazása, sírkövek, urnák, gránit asztalok, faragás,, betűvésés, váza, mécses, bronz kellékek, emlék faragás, kandallók, sziklakövek, falburkolás, ablakpárkány, betörésvédelem, egzotikus utak, utazási iroda, last minute utak, nyaralások, wellness hétvégék, körutazások, városlátogatás, egyéni szállásfoglalás, síutak, hajóutak, céges (incentive) utaztatás, iskolai táborok, repülőjegyek és autóbuszjegyek értékesítése, külföldi nyelvtanfolyamok, utazásközvetítés, ajándék utazási utalvány, utasbiztosítás, kiskereskedelem, italfutár, sör, bor, szesz, üditő, víz, édesség, kávé, vegyiárú, tisztítószerek, műanyag, üvegárú,, papírárú nagykeráron, jövedéki ital - nagykereskedelem., ingyenes házhozszállítás, rendezvényszervezés és lebonyolítás, napközbeni ellátás, napközi, home service szolgáltatás, felzárkóztatás, fejlesztés, alapfokú oktatás, angol korrepetálás, baby hotel, gyermekmegőrzés, bölcsöde ellátás, úszás (vízhez szoktatás), kirándulás, természet megismerés, zenés torna, játékos angol foglalkozás, baba masszázs, utasbiztosítás, utasközvetítés, autóbérlés, autóbuszbérlés, egyéni és csoportos utazások, egyéni szállásfoglalás, repülőjegy értékesítés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási utalvány, utasbiztosítás, utazási iroda, utazásközvetítés, repülőjegy értékesítés, céges (incentive) utaztatás, síutak, rendészet, szállás, vendéglátás, vendéglátás, idegenforgalom, kerthasználat, falusi turizmus, idegenforgalom, sátorhely, turistaszállás, kemping, idegenforgalom, sátorhely, szabadtéri főzési lehetőség, turistaszállás, kirándulás, túravezetés- természetjárás, bob, tenisz, kajak-kenu, biztosítás, hitelközvetítés, pénzügyi-számviteli szaktanácsadás, biztosításközvetítés, víz-gáz-fűtés, napkollektoros rendszerek forgalmazása, mérnöki tevékenység, tanácsadás, műszaki vizsgálat, elemzés, apartman, accesss-point, falusi turizmus, idegenforgalom, kerthasználat, magánszállás, szállás, csocsó, kávézó, egyesület, gipszkarton, bambusz padló és falburkolatok készítése, kazettás álmennyezet szerelés, számítástechnika, képzés, egyesület, alapítvány, csatornázás, villanyszerelés, napkollektorok, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés, múzeum, könyvtár, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, katonai ruházat, munkaruházat, military, rock bolt, katonai ruházat, munkaruházat, military, rock bolt, autójavítás, kegyeleti szolgáltatás, általános iskola, egyesület, egyesület, orvosi rendelő, egyház, egyesület, könyvtár, egyesület, rendezvény kitelepítés, rendezvényszervezés, étterem, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, vendéglátás, rendezvényhajó, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvény kitelepítés, rendezvényszervezés, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, egyesület, polgármesteri hivatal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Vajda Lajos Múzeum
Szentendre
túra
Nagybörzsöny-Márianosztra túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Nagybörzsönyből elindulva - sárga jel - egy nehéz, meredek szakaszon tuljutva érünk fel a Hegyes-hegy-oromhoz (571m). Innen mintegy 200 métert ...
apróhirdetés
Kiegészítő munkát keresek jelenlegi főállásom mellé, banki ...
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola azonnali kezdéssel takarító munkatársat ...
Naszálytej Zrt. váci telephelyére keres kereskedelmi ügyintézőt. Elvárások: ...
Ingatlanok Dunakanyarban
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU