Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Áramszünet

Sándor
| 2008.11.21 19:43:19
Idézet a Címoldal Közlemények rovatából:

"2008. november 17. - Verőce
Áramszünet
Kérjük a lakosságot, hogy mindenki figyelje az ELMŰ plakátokat, mert november 20-21-én az egész faluban nem lesz áram."

Én ezt nem észleltem, pedig Verőcén lakom!
Nem kellett volna pontosabban fogalmazni és nem ijesztetni a honlap olvasóit?

Sándor
Belsőellenőrzés
| 2008.11.16 19:56:09
Teljesen mindegy. Ennek a karbantartásnak semmi értelme sincs. Ezt simán meg lehetett volna oldani abban az időben is,amikor nem tünt volna fel a villany hiánya. De hát az ELMÜ is csak egy szolgáltató cég,akinek csak akkor érdeke a lakosság,ha be kell szedni a pénzt.
dr demeny
| 2008.11.09 16:25:16
Nóra!

Szeretném tisztázni! Ha úgy látszott megvédtem terminátor kollégát, hát sajnálom. Pontosítok; ostobaságnak tartom amivel vagdalkozik. Ezért kérdeztem tőle nyilván feleslegesen a korábbiakhoz hasonlóan.

Javasolom te se félj állást foglalni. ami a véleményeket illeti az szabad, mint ahogy vitatni más álláspontját. Természetesen kultúrált módon. Nem ellenségem a beszélgető- (vita) partnerem, de egyetértő társam vagy szellemi ellenfelem.
Kálmán Nóra
| 2008.11.08 23:40:40
Kedves Feri, kedves terminátor!

Na, épp ezért kezdem úgy, hogy remélem, nem fogja félreérteni a mondataimat...Kedves, hogy megvédted terminátort, bár azt hiszem, nem bántottam....
Feri, nem írtam olyat egy szóval sem, hogy "baj" lenne a más tintaszinű vélemény, sőt egy későbbi mondatban hozzá is tettem, hogy megértem terminátor indulatait. Személyes megjegyzést meg egyáltalán nem tettem az íróra, csak azon sajnálatomnak adtam hangot, hogy nem a felvetett áramszünethez szólt hozzá, javasolt valamit.
Egy másik fórumon, a rétságin, melyet rendszeresen olvasok, van egy állandó téma, a címe: oszágos politikai időjárás, vagy valami hasonló. Ott kapnak hideget és meleget a politikusok, helyiek, nem helyiek. Ott mindenki megírhatja az ilyen irányú nyomdafestéket tűrő, néha inkább nem tűrő véleményét.
Talán itt a fórumon is egy ilyen témába lehetne írni a hasonló macskajajokat. Nem hiszem, hogy az ilyen helyi ügyek megoldásában ezek segítenének ugyanis.
Ezt próbáltam megfogalmazni röviden terminátornak, most meg mindenkinek részletesebben...
Egyébként 100 százalékig egyetértek azzal Feri, amit leírtál.
Üdvözlettel, jó fórumozást:
Kálmán Nóra
dr demeny
| 2008.11.07 22:16:41
terminator 7710!

Igaza van! Ostobaság volt eladni.
Ostobaság volt a bősi erőműúvet megakadályozni a tenger sok pénzt szemétbe dobni és ugyanannyiért "rehabilitálni", kártérítéseket fizetni stb. Ön hogy szavazott? A kórház privatizáció, -emlékeztetem- FIDESz találmány a választási program része volt. Lehet ostobaság volt átvenni az ostobaságot.

Egyébként mindegy ki a szolgáltató ez az eljárás, csigaság függetlenül a tulajdonosi szerkezettől. Egyébként vannak hasonló önkormányzati példák is ott pedig mi illetve választottjaink uralkodnak.

Nóra! A vélemények tükrözik az embert. A piros vagy kék tinta is csak saját színén tud megjelenni. miért baj ez? A többségnek tetsző álláspont a fontos a többi meg csak szín, szórakoztató, elrémítő szín a palettán.
Kálmán Nóra
| 2008.11.07 21:59:51
Kedves terminator!

Ne értse félre majd az alább leírt mondataimat, hiszen aki ismeri az írásaimat, tudja, hogy távol áll tőlem a mások véleményének a bírálata, sőt: ahol lehet, olyan témát vetek fel, amelyben véleményt várok.
Ám engedje meg, hogy azt mondjam, hogy az áramszünet ilyetén megközelítése nem hiszem, hogy messzebb vinne minket verőceieket: attól, hogy politikát viszünk bele, attól a dolog még nem oldódik meg, nem lesz jobb.
Megértem az indulatát, bár nem hiszem, hogy a leírt történelmi változásokban kellene a ma kialakult helyzet okát keresni és nem biztos, hogy csak a tulajdonos személye felől kellene a dolgot megközelíteni.
Remélem, hogy a felvetett témárhoz van még egyéb gondolata is, további jó fórumozást:
Kálmán Nóra
terminator7710
| 2008.11.07 08:12:02
No lám... talán ismét szép példa egy liberális dogma bukására?

Az állam rossz tulajdonos!!!!
Bezzeg a magántőke az majd olcsóbb és jobb minőségű szolgáltatást ad!!!

Nesztek! Itt a jobb (!) és olcsóbb (!) szolgáltatás!

Ki is adta el az áramszolgáltatókat a a németeknek a fenti dogmákat harsogva?

Csak nem az isteni Horn Gyula ?

Élvezzük barátaim (itt a Dunakanyarban
is) a mindenható magántőke áldását!
és fizessük az egyre nagyobb villanyszámlát, mert megérdemeljük.

(egyszer majd az egészségügyben is ez lesz, mert egyszer úgyis keresztülverik, hiába közködünk)
Jochen
| 2008.11.06 22:37:31
Üdv mindenkinek!

Verőcén élő rokonomnál voltam tavaly télen vendégségben, akinél minden elektromos...és áramszünet volt, másfél napig. Sapkában és kabátban ücsörögtünk a nappaliban..es mikor telefonon rákérdeztünk itt-ott hogy vajon mikor "élhetünk" tovább, és mikor olvaszthatjuk ki a hibernált rokonokat, mindenki fel volt háborodva a vonal túlsó felén...
dr demeny
| 2008.11.06 15:52:41
Tisztelt Nóra.

Valóban fura ez a hosszú karbantartási idő, különösen azoknak akik vízellátása (nyomásfokozó) illetve szennyvízelvezetése (helyi átemelő)az áramellátástól függően biztosított.

Jelzem ezen feladatok kötelező ellátása az önkormányzatot illeti.
Kálmán Nóra
| 2008.11.05 23:35:38
Tisztelt fórumozók, verőcei lakosok!

Kiváncsi lennék a véleményükre a következő témában:
Bizonyára nem vagyok egyedül, aki megértést mutat abban, hogy falunk elektromos vezetékeinek folyamatos karbantartása fontos feladat, de évről évre bosszankodik ugyanakkor, hogy ezt a lakosság szinte kizárólag a téli időszakban észleli. Nyáron, elviselhetőbb lenne az áramkimaradás, hiszen a fűtés hiánya nem okoz gondot, nem tapasztaltam, hogy akár néhány órára is, de áramszünet lett volna.
Évről évre vegyes érzelmekkel tarkított véleményeket hallok viszont eme hosszú áramkimaradásokról. Mindenki kiemeli, hogy általában tisztességes a tájékoztatás, hiszen az ELMŰ idejében, hetekkel korábban értesíti a lakosságot, lépten-nyomon plakátokba botlunk, ezzel nincs is gond.
Nem értik viszont sokan, hogy miért éppen fűtési idényben kell a karbantartást csinálni. Vagy legalább jó lenne tudni, hogy mit is csinálnak ilyenkor, ( mert a fenti indokot csak találgatjuk ) azt miért nem lehetett máskor, előbb stb. stb. stb.
Talán megnyugodnának a kedélyek.

Persze tudom megszólalhat a másik érv is: "nehogy már ne bírjatok ki 2 napot áram nélkül....". Miután sok nomád helyszinen jártam és "túléltem" sokszor az ilyen nehézségeket, tudom, hogy az ember sok mindent megold, ha muszály.
De tudom, hogy kisgyerekes anyukák aggódnak a picinyeik miatt, nem mindenkinél van alternatív fűtési lehetőség. ( mi pl. az elmúlt 2 tél tapasztalata miatt rakattuk át a még kéménnyel rendelkező szobába a gáz bevezetése óta üzemen kívül lévő cserépkályhánkat, miután meguntuk, hogy a lakás kihűlése után a váci könyvtár olvasótermébe való menekülés maradt csak babahordozóstul....)

Fontosnak érzem ez ügyben, hogy tájékoztatást kapjuk: lenne-e a jövő évekre nézve választási lehetőség???? Vagy nincs????? Minden télen számítanunk kell e népi játékra?
Jó lenne, ha a hivatal,a hivatali alkalmazottak, a falu érdekében dolgozók és azért fizetést kapók ( polgármester, alpolgármester, jegyző pl. ) vagy ha ők nem, akkor legalább választott képviselőink utánajárnának:
nincs-e más út....

Köszönettel, további jó fórumozást:
Kálmán Nóra
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Citroen Szalon Vác

Vác
használt autó kereskedés, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem, autóalkatrészek, autógumik, keréktárcsák, autójavítás, autószalon, autószerviz, autóvillamosság, műszaki vizsgáztatás, zöldkártya, gépkocsi értékesítés, használt autó adás-vétel, autó felszerelések, kiegészítők
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Királyréti Erdei Vasút
Kismaros
túra
Verőce - Nógrádi-vár
típus: gyalog
A Verőcéről induló útvonal érinti a
Nagy-Kő-hegy kilátóját és a
Nógrádi várnál ér véget.
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác – Belvárosában 2 emeletes társasházban eladóvá vált egy felújított ...
- Vác közkedvelt részén a Nagymező utcában, 5 percre a vasútállomástól, csendes zöld ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- INGATLAN LEÍRÁSA Göd Alsógöd Dunai oldalon, iskolától óvodától, Duna-parttól pár percre ...
- Göd - Felsőgöd kiemelten frekventált részén eladó egy 87 m2-es felújítandó családi ház, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU