Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Tisztelt admin!

spangár-díjas
| 2009.03.03 16:38:35
Kedves Alien!

Valóban nem ismerjük egymást!
Higgye el kérem, én nem nyúltam most sem a gúny eszközéhez; nem szokásom, csak Karithyval szólva:"A humorban nem ismerek tréfát!"
Tehát én kissé homorosra fogtam a dolgot s mivel szegény Peterdi Pali már a törölt szösszenetét nem tudná beszerkeszteni a "Tücsök és bogár"-ba, így gondoltam, hogy ( mivel elég sokszor publikáltam már Grétsy tanár úr alant nevezett Folyóiratában /is/ ) én lepem meg vele a tanár urat:)))

Komolyabbra fordítva a szót: ha Ön Kedves Alien gúnyt vélt kis beírásomban felfedezni, akkor "a hiba nem az én készülékemben van."
Visszatérve a költői szabadságra: a költészetet soha nem szoktam összekeverni a magánéletemmel, bár abból fakad!
A költészetre felnézek és hálát adok a Teremtőnek, hogy megadta azt a kegyelmet, hogy én is költő lehettem!

Szeretettel üdvözlöm:

István
V8
| 2009.03.03 11:05:35
Olvasgatva a fórum régebbi írásait, meg most a frissebbeket is, megvilágosodtam.
Radírboltot fogok nyitni!!!
Érzem, meggazdagszom...:)
Alien
| 2009.03.03 02:48:30
Kedves István!

Bár valószínűleg nem a megfelelő topic-ba írok, de csak itt lenne érthető véleményem. Természetesen mélyen egyetértek önnel, a hozzászólásom eltávolítását illetően. Pejoratív megnyilvánulások valóban nem valók egy ilyen kényes ízléssel, és mély gondolatokkal íródott fórum keretei közé. Sajnos magam is kényszerűségből éltem anyanyelvünk adta lehetőségeink szélsőségesebb kifejezéseivel. Mivel ön költő, gondolom tudja, hogy minden írásnak megvan a maga célközönsége. Az én gondolatomnak ez a közönsége nyinnya69 volt, ezért az ő színvonalának megfelelő eszközt kellett használni mondandóm célba juttatásához. (Úgy vélem sikerült.) Továbbá kifejezésre óhajtottam juttatni azon véleményemet is, hogy nem illik ismeretlenül másokról politikailag, vallásilag, etnikailag degradáló, általánosító, sértő megnyilvánulásokat tenni. (Még akkor sem, ha ez manapság sikkes dolog lett.) S bár tudom én is megsértettem szegény nyinnya69-et, én fel is vállalom, EZT AKARTAM TENNI. Ezzel ezek szerint min. két másik ember szépérzékét megbántottam. Mea maxima culpa! Érdekes ugyanakkor az ön reakciója. Szintén ismeretlenül, azonnal, -és gondolom saját véleménye szerint joggal- a gúny eszközéhez nyúlt! Gondolom ez is az költői szabadság egyik vadhajtása, de kérem mondja már el miért? Nem bántott meg vele, csak nem értem! Az, hogy egy taknyos kölyök össze-vissza vagdalkozik marhaságokkal, még érthető számomra, de egy irodalmi díjjal kitüntetett személytől, azét több józanságot várna el az ember... Persze lehet, hogy ez csak amolyan Jupiter-Kisökör szindróma.

Más! Az admin, ha már veszi a fáradtságot, és törli a trágár szavakat, és a szexuális tartalomra utaló két hozzászólást, miért nem teszi ezt az alaptalanul a közösség képviselőit bántó, általánosító, és kisebbség ellen gyűlöletkeltő (Nem védem én a romákat, de erről most tényleg nem tehetnek.) véleményekkel is? Kicsit olyan mindenható-szaga lett így ennek a tevékenységnek, és leginkább a hozzá nem értést tükrözi...

Hát ez van! Nem akartam megbántani sem önt Ketykó úr, sem a t. adminunkat! Ha mégis sikerült, bátran töröljék ezt a hozzászólást is, tényleg nem zavar...

Üdvözlettel: Alien.
spangár-díjas
| 2009.03.02 15:08:29
Kedves Sándor!

Látom, nem vesztette el a radírját!

Alien "szakdolgozatát", melyet a CBA dolgozók kritikája topicra írt, épp el akartam küldeni Grétsy tanár úr ÉDES ANYANYELVÜNK c. folyóiratába:)))

Legyen is résen - bár én sem tartom magam egy szende lánynak-, de azt nem lehet megengedni, hogy egy község internetes Fórumán ilyen trágár szöveget olvasson a Tisztelt Nagyérdemű!

István
dr demeny
| 2009.01.09 19:27:54
Tisztelt Admin!

Megértem, hogy nem sok hozzáfűzni valója akadt felvetésekhez és ezért hallgat.

Mégis kérem szíves közbenjárását az illetékeseknél, hogy valamennyi bizottsági és testületi ülés anyaga felkerüljön a honlapra.
Pl. az ügyrendi bizottság üléseiről készülteket nem mind látom, volt közmeghallgatás is és bár a falugyűlés más műfaj talán arról is készült feljegyzés az utókornak, ha már nevesítésre is került az ügy kapcsán egy verőcei roma család.

Tudom csak kérni tud, no meg önként vagy felkérésre törölni a hozzászólásokat.

Köszönöm!
dr demeny
| 2008.12.11 09:50:58
Tisztelt Admin!

Sajnálom, hogy tettével épp ön szegte meg a "mások tiszteletben tartásának" elvét. Mert pont ön általánosított. Ki volt a rasszista, gyűlöletkeltő, faji kirekesztő? Akit vertek vagy aki a rendőröket hiányolva maga akarta megvédeni érdekeit, vagy azok akik vérmérsékletük szerint véleményt formáltak az ügyről?

Egyébként kik "fogjuk" törölni?

Nem szeretném, ha azt írnák rólam, hogy bűnöző vagyok, de szeretném tudni ha valaki az. Nem szeretném ha azt írnák rólam, hogy hülye vagyok, de tiszteletben tartanám más véleményét.
Nem zavarna, ha azt állítanák rólam nem vagyok magyar, mert nem a szavaim, a tetteim döntik el identitásomat. Nem zavar ha valakinek az enyémtől eltérő szokásai vannak, mert neki ez nyilván normális. Nem is kutakodom azonban mások életébe csak azért, hogy jól megítélhessem.
Jochen
| 2008.12.10 13:32:03
Csak egy topic-ot törölt! Tessék a többit is! Ez kirekesztés!
Jochen
| 2008.12.10 13:27:10
Késelni szabad,- erről véleményt írni nem szabad. Érthető! Köszönjük. Ehhez tartjuk magunkat.
admin
| 2008.12.10 12:36:36
T. Kalap!

egy másik topicban írtam, de most itt is leírom:

nem cenzúra, hanem moderálás történt, ugyanis a Fórum már törölt topicjában, több hozzászólásában rasszista, gyűlöletkeltő, faji kirekesztő hozzászólás volt és erőszakos cselekedetre felszólítás.
Az ilyen jellegű hozzászólásokat, topicokat ezen az oldalon nem tudjuk felvállalni, ezért ezeket a későbbiekben is mederálni, ha kell törölni fogjuk.
Ha ilyen jellegű témában szeretnének levelezni tegyek privát, vagy keressenek más portálon erre alkalmas fórumot, ahol ezt megtűrik(?).

Ezúton kérek minden Fórumost, hogy a Fórum beli hozzászólásaik során mások tiszteletbentartását tartsák szemelőtt. Csak olyanokat írjanak másokról, melyeket saját magukról is szivesen olvasnának.

admin
Kalap
| 2008.12.10 11:50:52
Nem tudtam,h hová írjam a következő kérdést, így esett erre a topicra a választásom! Kérem a moderátorokat, h jelezzék,h miért tűnt el a Döbbenetes c.fórumtopic?..... Elég furcsak és számomra felháboríó eset ez! Előre is köszönöm!
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Daidalos B&M Kft.

Vác
ablak dunakeszi, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ajtó, bejárati ajtó, redőny, reluxa, ablakpárkány, ablak vác, ablakcsere dunakeszi, nyílászárók, nyílászáró, ablakok, ablakcsere vác, ablakbeépítés, ablak árak, műanyag ablak vác, műanyag ablakok, műanyag ablak árak, műanyag ablak beépítés, műanyag ablak profilok, műanyag ablak dunakeszi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Keresztény Múzeum
Esztergom
túra
Dömös - Prédikálószék - Pilisszentlászló - Visegrád
típus: gyalog
apróhirdetés
Kétdiplomás, barátságos amerikai ANYANYELVŰ angol magántanár új tanítványokat ...
Az ország bármely területéről fogadunk ügyfeleket e-mailben, ...
November 1-től Vác történelmi belvárosában, pár lépésre a Duna parttól és ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
- A társasház aljában eladó egy teljesen önálló garázs. Bélelt ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladó ház Sződligeten! Tulajdonostól eladó egy 3 szintes ház Sződliget ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU