|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - jegyzőkönyvek |

admin |
| 2008.10.30 14:23:18 |
T. Fórumozók!
a JKV -ket én teszem fel a weblapra. Minden esetben igyekszem néhány órán belül ezt elvégezni.
A mostani JKV- ket, melyeket vitatnak 2008.10.22-n 13:39 -s idővel kaptam meg. Én aznap elutaztam de. 11-kor, így csak a hazaérkezésemet követően 10.26 -n valamikor késő du., vagy este tudtam fölrakni.
Tehát az az állítás igaz, hogy 20-n még nem volt a helyén és az az állítás is igaz, hogy a testületi ülés (10.28) idején már a helyén volt.
Szerintem ez a vita elkerülhető lett volna, ha mindenki hozzáteszi, hogy mikor nem volt és mikor volt fenn a vitatott anyag.
A mostani hosszabb távollétemet nem jeleztem a hivatal felé előre, de nem gondoltam rá, hogy ez ilyen galibát fog okozni. Ha néhány órával előbb megkapom, akkor még 22-n a helyére tettem volna.
A rekord bejegyzési dátumok kiíratását meg lehet oldani, ezen dolgozunk máris.
Remélem ez így elfogadható.
admin |
tyson |
| 2008.10.29 19:24:26 |
Kedves Nóra!
Én már egyszer valamikor lejegyeztem ezt az észrevételemet a fórumon a márciusi jegyzőkönyvvel kapcsolatban,(falugyűlés) de válaszra senki nem méltatott. Se a neveket nem jól írták le, se nem mindig a valós ott elhangzottak lettek leírva. Én is sok ilyet írtam már, engem,ha ilyen formájú és tartalmú jegyzőkönyvet írok, már kirúgtak volna érte. Ami még hozzá tartozik az ott elhangzottak problémákra megígérték, hogy írásban válaszolni fognak.Hát az hagyján,hogy nem válaszoltak,de nem is foglalkoztak az ott résztvevők problémájával(ezeket most nem írnám le még egyszer.)az biztos, hogy sokan belefáradtunk már ebbe. Annyi mindenhez hozzá tudnék szólni, de minek? Nem látom értelmét! Nincs megoldás. Kriszti |
Kálmán Nóra |
| 2008.10.29 14:30:03 |
Tisztelt fórumozók!
Egy másik témánál is megemlítette valaki a jegyzőkönyvek hiányát. Mivel én sem néztem bele abba a rovatba sokáig, leellenőriztem, és mivel hozzám fordultak információért, válaszoltam is ott erre.
( dátumok jól nyomonkövethetők )
A tegnapi testületi ülésen Szerdahelyi Róbert képviselő Úr a fórumra hivatkozva szintén feltette a fóromozók által feltett kérdést: hol vannak a jegyzőkönyvek? Az ülés jegyzőkönyvvezetője (miért ő, nem tudom, lett volna erre hivatottabb is szerintem ezügyben....vagy senki nem olvasna rajta kívül honlapot??? vagy akkor az ő feladata lenne a jegyzőkönyvek továbbítása, ezért volt ez a hangsúlyos védekezés, ki tudja.... ) illetékesnek találhatta magát ez ügyben, mert közölte, "nem igaz, fenn vannak a honlapon a jegyzőkönyvek ". Sz. R. képviselőúr ezek után hozzám fordult "erősítésül", én is hiába mondtam, hogy én is megnéztem, nem volt fenn jegyzőkönyv, megint az előző mondat hangzott el.
Nem is lenne ez lényeges, az okos enged: legyen igazuk, mi láttuk mindannnyian rosszul.........
Azonban 1-2 nap ide, vagy oda, 20-áig biztos nem volt semmi fenn a honlapon.
Hát, ha ennyi idő kell egy jegyzőkönyvig, meg a hitelesítésig, akkor pedig ne csodálkozzunk, ha a lakosság kérdez: jogos, hogy tudni szeretné, mi is történt a testületi ülésen.... Nem tudnak sokan ott lenni, de érdekli őket, hogy mi történt ott.
Beleolvastam gyorsan a jegyzőkönyvbe, és nem véletlen, hogy hova néztem.. Több ponton határozottan emlékszem, hogy más fontos mondat is elhangzott a hozzászólásban. Érdekes, hogy azok le lemaradtak. Persze, az ember szubjektíven rövidít.......
Éppen ezért végre jó lenne, ha azon képviselők, akik feladatul vállalták a nyilvánosság képviseletét, tennének is ezért és végre ragaszkodnának a szó szerinti jegyzőkönyvek közléséhez.
Pl. Szerdahelyi Róbert képviselőúr külön kérte, hogy egy mondatát jegyzőkönyvbe vegyék, miért nincs ott? ( hulladékfeltöltés- fuvarosok témájában..) Nem hiszem, hogy csak én emlékeznék erre, de én fel is jegyeztem e mondatot, a többiekkel mi a helyzet, már elfelejtették????
Fritzné Kovács Mária egyik mondatából is "csak" a lényegnek a fele hiányzik.
Nem feltételezek szándékosságot, a naív emberek során gyarapítom.
Ennek ellenére végre jó lenne, ha valaki a képviselők közül felvetné e témát. Nem hiszem, hogy egy szó szerinti jegyzőkönyv elkészítése több időt venne igénybe ( ahol csak gépírni kell jól tudni ) mint egy kivonat készítése, ahol mondatokat minimum nyelvtanilag át kell alakítani....
Kiváncsi lennék, mi erről a fórumozók véleménye.
További jó fórumozást:
Kálmán Nóra |
dr demeny |
| 2008.10.21 22:01:28 |
örülök, hogy ismét nem én kérdeztem |
mz/x |
| 2008.10.20 22:08:33 |
Tudja esetleg valaki, hogy miért a júniusi lakossági fórum jegyzőkönyve az utolsó elérhető ilyen jellegű dokumentum a honlapon? Azóta volt néhány testületi és bizottsági ülés is. |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
 |
 |
Cégajánló
|
|

|
|
|
Hirdetés