|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - erdélyi találka |

Kálmán Nóra |
| 2008.05.01 06:01:56 |
Kedves admin!
Köszönöm válaszát, valóban elkerülte a figyelmemet, mivel soha nem nyitottam meg a hírek pontot, a híreket csak a címlapon olvastam mindig el és azt hittem, a hírek pont alatt is ez szerepel.
De gondolom, nem volt hiábavaló, hogy megkérdeztem, lehet, hogy mások se tudtak róla.
További jó munkát, köszönettel, jó pihenést a hosszú hétvégén:
Kálmán Nóra |
admin |
| 2008.04.30 14:43:21 |
Kedve Kálmán Nóra!
a híreket megtalálhatja bárki az arhivumban és keresni is lehet benne.
Amikor egy hírt olvas, akkor a hír fölötti részen van a keresőmező és ott lehet beírni a keresendő szót és szűrni is dátumra és témakörre.
Bizonyára elkerülte a figyelmét.
próbálja ki, pl. írja be, hogy "erdély" és a keresett hírt 2008. április hírei között meg fogja találni.
Viszont nagyon örülök annak, hogy egyre többen és egyre többet használják a Fórumot. Végre a két évesfennállásának a végére belendül!
A hírek is szépen jönnek és rakom föl azokat is, naponta akár többször is frissítve.
további jó Fórumozást!
admin |
Kálmán Nóra |
| 2008.04.30 06:45:45 |
Kedves Betty, kedves admin!
Gondolom, admin is olvasta a kérdését és újra feltette a hírek közé a kérdezett rendezvényről szóló híradást.
De ha már végre volt rá konkrét példa is, akkor meg szeretném ragadni a kínálkozó alkalmat hogy megkérdezzem:
Kedves admin?
HOgyan lehetne megoldani,megoldható-e egyáltalán, hogy a régi híreket is olvasni lehessen? ( Több honlapon erre külön hírarchivum rész van. )
Köszönettel, további jó munkát:
Kálmán Nóra |
betty |
| 2008.04.28 19:59:23 |
Hol lehet többet olvasni az erdélyiek találkózójáról? |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
Cégajánló
|
Ász-Építők Építőipari és Szolgáltató kft
|

Verőce
|
|
Hirdetés
|