|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Tisztelt Admin! |

admin |
| 2008.07.01 10:20:08 |
Kedves Kálmán Nóra!
részmről volt egy kis hiba.
Én 06.22-n elindítottam a feltöltést és valószinüleg megszakadhatott, mert végül is nem került a helyére. Mással lehettem még elfoglalva és nem ellenőríztem rá, hogy rendben van-e vagy sem.
Köszönöm a figyelmeztető hozzászólását.
Ha hasonlót tapasztal, akkor kérem a veroce-webmaster@dunaweb.hu -ra is jelezheti, mert azt gyakrabban olvasom, mint a Fórumot.
admin |
Kálmán Nóra |
| 2008.07.01 07:01:38 |
Tisztelt Admin!
Vártam a válaszra, de most látom, hogy végre a helyére került a júniusi VT a honlapon.
Azért sokan örülnének, ha tudnák, hogy mi volt a késedelem oka és ezután mikor figyelgessék a honlapon a VT megjelenését.
Ha tud valamit, ossza meg velünk legyen szíves, köszönjük.
Tisztelettel: Kálmán Nóra |
Kálmán Nóra |
| 2008.06.26 14:39:10 |
Tisztelt Admin! Tisztelt Fórumozók!
Bizonyára másoknak is feltünt, hogy lassan itt a hónap vége és a honlapon a VT. júniusi számának még se híre, se hamva.
Több nyaraló már szóvá tette nálam emailben...
Remélem, csak technikai az ok, gondolom, még nem kapta meg az anyagot a szerkesztőtől.
További jó munkát:
Kálmán Nóra |
bulatamas |
| 2008.06.03 16:22:43 |
Tisztelt Admin!
Szerintem hírértékű, hogy Verőce lovasa 4. lett a nemzeti vágtán. Fel lehetne rakni az oldalra?
link:
http://www.vagta.hu/index.php?page=latest
üdv
bt |
dr demeny |
| 2008.05.24 22:40:40 |
Tisztet Admin!
Továbbra is értékelem tevékenységét, ha rosszul értelmeztem mondatait elnézést kérek, nincs bennem bántottság, kérem ön se érezzen másként. Tegyünk együtt jobb jövő reményében! Igaza van, a testület tehet többet. Mi ön mögött állunk, képviseljen minket! Kérem! |
admin |
| 2008.05.22 11:14:03 |
T. dr demeny!
egy kicsit nagyon rosszul érzi, mert nem volt semmi ingerültség előző hozzászólásomban. Igyekeztem a kérdéseit pontról ponra megválaszolni.
A rendeletek közül 7db került ugyan föl, 4 db 2005-s, 2 db 2006-s és egy 2008-s!?! Nem feladatom és tisztem, hogy vitassam, hogy miért is. Biztosíthatok mindenkit, hogy amiket megkapok, azokat haladéktalanul elhelyezem az oldalon.
Tehát csak annyit szeretnék elmondani, hogy én nem kötődöm a testülethez, hívatalhoz. Én önkéntesen végzem amit végzek, amire megkérnek, hogy tegyek föl, vagy esetleg vegyek le.
Biz' nagyon szeretném én is, ha folyamatosan minden eljutna. A VT felkerülését sem én döntöm el, hanem szerintem max a testület tud ebben döntést hozni.
de demeny!
amit irok és eddig is írtam higgye el, hogy igerültség nélkül tettem és teszem.
Nagyon örülök annak, hogy a Fórumunk él és időnként érdemi dolgokról is eik szó. Nagyon rossz volt, amikor a ez előző ciklus végén talán a kritikáktól félve, hatalmi szóval el lett halgattatva a demokráci ezen eszköze. Az új testületnek szerencsére az első lépési közé tartozott, hogy ismét működik...
admin |
dr demeny |
| 2008.05.21 18:10:40 |
Tisztelt Admin!
Ingerült szavait nem értem. Nem önnek szólt a kritika, hanem a testületnek.
Ha már felhozta örülök,h. új rendelet is felkerült, de mennyivel érthetőbb lenne a végrehajtásról szóló rendelet ha ismernénk a 2007. évi költségvetési rendeletet. És ha már beszéltek az illetékessel a rendeletekről, mitől függ, hogy melyik kerül fel, vagy előbb melyik kerül fel a honlapra. Látom már 8 volt ebben az évben és a többi hét(7), hogy a 2007. évről vagy a korábbiakról ne beszéljek.
Egyébként ironikusan kérdeztem az idő múlására. Az aljegyzővel történt beszélgetésnél ő milyen okot jelölt meg, hogy a képviselők hónapokig nem jegyzik ellen a jegyzőkönyveket? Persze a bizottsági üléseket nem is kell ellenjegyezni, Akkor miért is nem olvashatjuk? Aztán hogy tudja végrehajtani az aljegyző a feladatát a 15 napos felterjesztési határidőt illetően, ha a képviselők akadályozzák. Egyáltalán melyik választott vezetőnk az aki akadályozza a munkát.(Szívesen vennék neveket, ugyanis a határidőknek komoly hatályossági jelentősége van. Ezért is alkottak róla törvényt, vagy Verőce ez alól kivétel?)
Megannyi kérdés és ha már beszél illetékesekkel nem osztaná meg velünk, velem - az ingerültségén túl - ezt is?
A VT-t illetően szeretném javasolni, hogy előbb, legalább a lapzártát megelőző néhány nappal kerüljön föl, mert ugye a demokrácia jegyében legalább a viszontválasz lehetősége adott legyen. Persze, ha nem nagy álom a nyilvánosság ilyen értelmezése.
Látom és értékelem a munkáját, még ha ezt nem is látrja be, de kérem önnek van legitimitása képviselni minket.
A falu lakosait illetően csak annyit, hogy még a képviselőink, illetékeseink se nagyon reagálnak a fontos kérdésekre. Vajon mi ennek az oka? Tudnánk ezen változtatni valahogy?
nyugodt válaszát várva, üdvözlettel;
demény |
admin |
| 2008.05.20 21:40:17 |
T. dr demeny!
az idő nem állt meg, sőt néha nagyon is rohan.
Tegnap voltam az aljegyzőasszonynál és néhány dolgot átbeszéltünk. A testületi jkv-t, még nem hitelesítette mindenki, ezért nem érkezett meg. A rendeletekből az első fölkerült. És olvasható a "Letölthető nyomtatványok" között. Várhatóan ez is fog kapni egy önálló menüpontot az oldalon.
A VT májusi számát is megkaptam és a helyén is van ma du. óta. Ezentúl 20-kát követően kerül föl, így kapom meg.
Ha hiszi, ha nem, de naponta többször is az oldalra nézek és ha kapok közölni való anyagot, akkor azt késlekedés nélkül a helyére is kerül.
Várnám a falu lakosaitól is a híreket, a faluban rendezett eseményekről, hiszen arra is kiváncsiak sokan. Igéretet már többször és több mindenkitől kaptam, de azt nem lehet föltenni :)
Különösebb segítséget pillanatnyilag nem kérek, de ez változhat.
Admin |
dr demeny |
| 2008.05.20 18:36:12 |
Tisztelt Admin!
Megállt az élet a képviserlőknél? Testületi jk. 2008. 03. 25.
A Verőcei Tükör áprilisi számát olvashatjuk.
A jegyző igérete ellenére semilyen rendelet nem került a honlapra.
Lehetséges, hogy ön felejtett el minket?
Kérem szíves tájékoztatását az elmaradás okáról és az esetleges költségvetési támogatás ügyében kapott információjáról. Ha szükséges, vagyunk néhányan akik szívesen segítjük munkáját. |
dr demeny |
| 2008.05.09 17:39:26 |
Tisztelt Admin!
Az aljegyzőtől kapott információ szerint már, vagy rövidesen megkapta/ja a rendeleteket, remélem az előterjesztéseket is megismerjük még a testületi vita előtt.
Kérem ne felejtsék a 2005.évi XC tv. az elektronikus információszabadságról a 21.§ kötelezettség végrehajtására már csak 2008. július 1.ig van idő. |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
Cégajánló
|
Daidalos B&M Kft.
|

Vác
|
|
|
Hirdetés