|

|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
időjárás |
|
 |
16°C |
|
|
Nappali: |
Éjszakai: |
|
 |
17°C |
 |
8°C |
|
|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
|
 |

|
|
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
|

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Irma forrás rendbetétele- Magyarkút |

Greff Katalin |
| 2009.03.26 05:37:32 |
Kedves Fórumozók ! Természetesen idén is lesz forrástakarítás, Madarak és fák napja 2009. május 9-én szombaton. A részletes felhívást nemsokára közzé teszik a szervezők : a Verőcéért Alapítvány és a Verőcei Gyermekekért Alapítvány. Szeretettel várunk minden segítőt és játszani vágyó családot ! Üdvözlettel Greff Kata |
Pálma |
| 2009.03.23 11:53:00 |
Hát ez tényleg elég égő, észre sem vettem, hogy elkéstem egy évvel.
De ha már, akkor lehetne idén is takarítani mindenfelé, mert van mit.
Üdvözlettel
Pálma |
Natasa |
| 2009.03.13 10:06:43 |
az zsír, akkor esetleg időnként fésülni kellene az oldalt nem? Egyébként lehetne idén is. Szemét van dögivel. :( |
Pálma |
| 2009.03.12 16:00:49 |
Kedves Kati,
köszönjük, megyünk 10-én, feltehetőleg unokákkal.
Más:un. falutakarítást terveztek idén is? Gondoljatok akkor a Fűrésztelep környékére is. Aki arra jár, nézze meg a parkolót: két éve ott van egy faláda, tele (és körülötte) szeméttel. Azt jó lenne még a kirándulószezon kezdete előtt elvitetni, mert itt parkolnak le a biciklis autósok, és ez így borzasztó. És szégyen a falura nézve is.
Üdvözlettel:
Pohl Pálma |
V8 |
| 2009.03.01 15:36:12 |
Kedves Natasa!
Szerintem egy év eltelt azóta...:)
Bár lehet hogy idén is lesz, majd biztos ki lesz írva ide. |
Natasa |
| 2009.03.01 14:17:56 |
Üdvözletem, új felhasználó vagyok, Magyarkútról. Szóval akkor, ha jól értem, május 10-én lesz? Az jó, ott leszünk. Esetleg lehetne plakátokat nyomni, s kirakni Magyarkúton, s Verőcén? Hm? Tekintettel, hogy én is csak most szereztem tudomást erről, s mi is állandóan szemeteszsákokkal járjuk a környéket, ha mondjuk a forráshoz megyünk. Megjegyzem mindig megtelik, így hát támogatom az egész környék megtisztítását, tekintettel arra, hogy Magyarkút a nemzetközi kék-túra útvonalon is fekszik. Mit gondoltok, kutyus is jöhet? |
Greff Katalin |
| 2008.04.10 22:06:07 |
Forrástakarítás - új időpontban !!!
Elnézést kérek mindenkitől, de egy héttel később tartjuk a \"takarítást\" vagyis május 10-én szombaton várunk mindenkit 10 órára gereblyével, kapával, fűrésszel, talicskával felszerelve a forráshoz.Innen, ha elég sokan vagyunk 3 csoportra oszlanánk, 3 helyszínen dolgoznánk :a vasútállomáson, az y elágazásban, a telefonfülke, hírdető környékén és a forrásnál, a réten.Kb 13 óráig amikorra elkészülne a bográcsban az ebéd a \"lelkes munkásoknak\". 14 órától \"Madarak, fák napja\"tiszteletére vidám erdei akadályversenyt rendezünk a Verőcei Gyermekekért Alapítvánnyal közösen. Erről a programról még részletesen hírt adunk. András, ha van más fontosabb helyszín ,írd meg,te is sok embert ismersz, kérlek, segíts a szervezésben. Köszi Kata |
Greff Katalin |
| 2008.04.10 22:05:05 |
Forrástakarítás - új időpontban !!!
Elnézést kérek mindenkitől, de egy héttel később tartjuk a "takarítást" vagyis május 10-én szombaton várunk a 10 órára greblyével, kapával, fűrésszel, talicskával felszerelve a forráshoz.Innen, ha elég sokan vagyunk 3 csoportra oszlanánk, 3 helyszínen dolgoznánk :a vasútállomáson, az y elágazásban, a telefonfülke, hírdető környékén és a forrásnál, a réten.Kb 13 óráig amikorra elkészülne a bográcsban az ebéd a "lelkes munkásoknak". 14 órától "Madarak, fák napja"tiszteletére vidám erdei akadályversenyt rendezünk a Verőcei Gyermekekért Alapítvánnyal közösen. Erről a programról még részletesen hírt adunk. András, ha van más fontosabb helyszín ,írd meg,te is sok embert ismersz, kérlek, segíts a szervezésben. Köszi Kata |
Andrews |
| 2008.04.08 12:57:49 |
Szia Kati!
Csak forrás?
Tehetnél valamit a hirdetőtáblával is.
Mondjuk egy kulcs jó lenne hozzá.
Öszintén szólva nem tudom a Kálmánt utolérni.ű
Köszike. |
Greff Katalin |
| 2008.04.03 11:21:05 |
A Verőcéért Alapítvány 2008. május 3-án 10 órától "Irma napot" szervez Magyarkúton, melynek célja a forrás és környékének megtisztítása.Alapítványunk (a faluban 4 helyen már látható) hirdetőtáblát szeretne elhelyezni itt, rajta a falutérképpel, másik oldalán a forrásról készült régi képpel, a forrás történetével kiegészítve. Elkészítetjük az ÁNTSZ által a víz vizsgálatát, összetételének meghatározását- nem árt ha tudjuk mit iszunk- ezek az információk is felkerülnek a hirdetőtáblára.Szeretnénk a kőfalat megtisztítani, az átfolyó vezetéket, a patakmedret kitakarítani, a környéken összegyűjteni a szemetet. Ezért ezen a napon várunk minden lelkes segítő kezet a forráshoz, szerszámokkal felszerelkezve! Mivel sokan nem használnak internetet, ezért kérjük , hogy mondják el ismerőseiknek ezt a hírt és kérjék meg őket, hogy ők is csatlakozzanak, mert együtt könnyebb ! A gyerekes családokra különösen számítunk, mivel fontos megtanítanunk a gyermekeinknek a környezet megóvását és nem rossz program ha együtt dolgozik a család, közösségben, közösségért. A réten 14 órára remélhetőleg elkészül a bográcsban a finom ebéd, így azt közösen elfogyaszthatjuk !
Várjuk Önöket május 3-án szombaton 10 órától az Irma forrásnál Magyarkúton! Greff Katalin |
A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.

|
|
|
 |
 |
Cégajánló
|
|

|
|
|
Hirdetés