Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Gokart pálya

Jochen
| 2008.03.27 22:47:26
Tisztelt dr demeny!

A lőtér környéke az a katalinpusztai út mentén van ugye? Ha igen- próbálkoztam de nagyon nagy része magánterület, és nem adják el- ki..
Nem gondolkodtam sípályán, de a gokart pálya mellett lehet hogy belefogok(köszönöm az ötletet!), körülnézek ezügyben, a domborzati adottság megvan hozzá, és a helyek szépsége is...ha lenne érdeklődés ezirányban, lehet hogy belefognék. Mégegyszer köszönöm!
dr demeny
| 2008.03.27 21:19:53
Tisztelt Jochen!

Érdekes ötlet a gokart pálya, alkalmas hely lehet Lósi patak völgye a lőtér környékén, de mi a véleménye egy műagyag sípályához? A domborzat alkalmas, a hely szintén, széles kör venné igénybe.
Jochen
| 2008.03.07 09:46:48
Kedves Kálmán Nóra!
Köszönöm hozzászólását, észrevételeit.
Igen, belátom mik azok a dolgok amik lehetetlenné tették itt a pálya megépítését. Úgy néz ki megtaláltam az ideális helyet, Diósvölgy után, a körforgalomnál. De az oktatási részét továbbra is Verőcén szeretném csinálni, de erről majd később is elég lesz gondolkodni, hogy hol is..
Remélem a quadosok és a motorosok is találnak valami távolabbi helyszínt a Dunamezőnél az öngyilkossági kísérleteikre, tényleg nem fair ott parádézni, főként ha kisgyermekek is felbukkanhatnak.. Magyarkúton van nyaralóm, hihetetlen hogy ott is mit alkotnak..
Kálmán Nóra
| 2008.03.06 21:50:59
Kedves Jochen!

Nagyon szép cél a gyermekek és fiatalok újabb szabadidős tevékenységhez való hozzásegítése. Sok sikert hozzá, bárhol tesz majd ebben lépéseket.
Eredetileg nem akartam e témához hozzászólni, de mint a Dunamezőben lakó, mégsem tudom megállni, hogy véleményt nyilvánítsak.
Való igaz, nincs igazán alkalmas terület Verőcén e célra.
A mezőgazdasági területek aránya a lakóterületekhez viszonyítva már több hivatal által kifogásoltan kevés, további beépítést nem javasolnak. ( Több régebbi testületi ülés témája volt ez...) Maradt hát a Dunamező még erre a célra, látható, hogy van, aki itt termel, és van, aki csak kivár, hátha egyszer majd súlyos milliókért továbbadhatja az ittlevő földjeit.
Nem hiszem, hogy Gokart-pálya céljából majd eladják, bár ki tudja....
Azon azonban érdemes elgondolkodni, hogy ha egyszer mégis további lakóházak épülnek itt, egyre többen lesznek, akik nem fognak örülni egy ilyen pályának.
Mint itt lakó, tudom, hogy errefelé már most is igen sokan mérgesek, hogy a környéken nemcsak az egyre elszaporodó tüzijátékok
zaja miatt nem tudnak pihenni, ( ilyenkor a 3 kutyánkból kettő betörve a lakásba az ölünkben reszket,így át tudom érezni, hogy mit élhetnek ők is át..) hanem az itt átmenő, vagy itt gyakorló terepmotorosok miatt is örjöngenek...
Én a toleránsak táborához tartozom, bár ahogy közeleg a tavasz és nyitott ablaknál kell majd ebéd után elaltatnom a kisfiam, egyre jobban félek...
Féltem a Fehérhegyre vezető kis nyugodt utat, ahol az óvodások szoktak sétálgatni tanösvény gyanánt..Egyre kevesebbszer látom itt őket.
Remélem, nem érez majd bántó szándékot a véleményemben.
További jó munkát, sportolást:
Kálmán Nóra
Jochen
| 2008.03.06 12:44:57
Üdv!
Köszönöm a hozzászólást! Igen, tegnap végigjártam a lehetséges területeket, Kismaros felé nem is mentem, mert ott nincs hely erre. Katalin völgy felé nem is lenne célszerű, túl szép ahhoz, erdő közepén csak nincs helye a pályának...Maradt a Dunamező, a San-Team felé nézelődtem inkább. Ott jó lenne, de oda meg kiönt néha a Duna.. hát nem is tudom..lehet hogy arrébb kell vonulni az ötletemmel. Viszont Verőcétől elszakadni teljesen mégsem akarok, az itteni gyerekeknek gondoltam először is ezt a lehetőséget, de a vezetésen kívüli temérdek dolog, oktatás, edzés, jó lenne ha Verőcén "tudna zajlani". Én annyira nem ismerem itt az iskola körüli helyzetet, nem tudom, azt lehetne-e bővíteni valamelyest, vagy a Műv.házban, vagy netán külön valahol..
bulatamas
| 2008.03.06 11:01:39
üdv Jochen!

Végiggondolva a lehetséges helyszíneket nem nagyon találtam ideális helyet egy ilyen pályának. A Duna-mező mezőgazdasági terület, A Katalin völgyben nincs hely, Magyarkút felé beépített az egész völgy, Kismaros felé ott a Füzes, utána közvetlenül a házak. A faluban nem lehet mert hangos és nem illik a faluképbe. Talán szemben a szigeten jobb lenne.
Jochen
| 2008.03.05 19:34:42
Igen, azt olvastam az előző hozzászólásban is.. ide is kellenek majd emberek, akik dolgoznak. Verőceiek például. Szerintem ez sem rossz dolog.
tosti
| 2008.03.05 17:39:55
Mert megfizettek érte.Dolgoztam.
Jochen
| 2008.03.05 13:59:07
Nem is a központba gondoltam, jómagam Formula autók "között" dolgoztam, tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal. De ha "sok(k)" volt Önnek, miért maradt évekig gokart futamok mellett?
tosti
| 2008.03.05 12:57:24
Ha javasolhatnám és kérhetném, akkor ezt a gokart pályát jó messzire létesítse Verőcétől.Én több évig dolgoztam gokartfutamokon, abból néhány perc is sok(k).
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Daidalos B&M Kft.

Vác
ablak dunakeszi, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ajtó, bejárati ajtó, redőny, reluxa, ablakpárkány, ablak vác, ablakcsere dunakeszi, nyílászárók, nyílászáró, ablakok, ablakcsere vác, ablakbeépítés, ablak árak, műanyag ablak vác, műanyag ablakok, műanyag ablak árak, műanyag ablak beépítés, műanyag ablak profilok, műanyag ablak dunakeszi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Fábián-Sebestyén kápolna
Dunabogdány
túra
Börzsönyi gyermekvasút Kismaros-Királyrét
típus: vonat
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
- Vác külterületen, frekventált helyen eladó 5 HEKTÁR beépítetlen földterület! Vác ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladóvá vált Csörögben egy 716 m2-es telken álló 5 szobás téglaépítésű családi ház! A ...
- Csörög, Kecskerágó oldalán több funkciós vállalkozásra alkalmas ingatlan eladó. Családi ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU