Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Mikor lesz testületi ülés Verőcén??

bulatamas
| 2007.12.13 17:06:45
jogos!
Két dolgot nem kellene szerintem: minden új gondolatnál új topic-ot nyitni és hirdetésre használni a fórumot.
Kálmán Nóra
| 2007.12.13 12:27:12
Kedves fórumozók!

Remélem, senki nem érti félre, amit most javasolnék: távol áll tőlem a "majd én megmondom az okosat" magatartás, de nem kellene a fennt megadott témánál maradni ebben a topicban?
Jómagam ezért nyitottam új témát, "Vallási csoportok....Válasz Br. Úrnak", hogy inkább ott legyen szó a kérdésében szereplő dolgokról, és ne egy olyan témakörben, amely nem arról szól.

Szóval, maradjunk csak e témánál itt inkább, és legyen egy másik témakör talán a falu energiapolitikája,szélenergiája, erdeinek állapota ( az is megérne egy misét...) stb. stb. Ha van valakinek ezekről véleménye, talán célszerű lenne új témakort nyitnia.
Pl. örömmel tapasztalom, hogy vannak, akiket mélyen foglalkoztat a téma...
Hajrá!

Jó fórumozást mindenkinek:
Kálmán Nóra
emeszter
| 2007.12.13 02:18:59
Örömmel veszem, hogy egy másik témában felvilágosultam: Brandhuber úr (talán nincs is, csak valaki inkognitóban szeretne hozzászólni, véleményt mondani és kérdezni a fórumban. Akkor remélem, a kiszemelt, elhagyott katonai laktanya környékén létesíteni szándékozott szélerőmű is kacsa, esetleg találgatás, hogy milyen is a fogadtatás. Miután üzleti befektetőknek (és Brandhuber úrnak) nyilván a területet meg kell szerezni egy létesítményhez, csak egyszerű ingatlanszerzési akcióról lehet szó? Esteleg, közösen a faluval, apportként bevíve a telket?
Látom, úgy megy ez, mint régen. Ha ilyen témában az is lényegtelen, hogy létezik-e egy illető és fogalmunk sincs, hogy mi az ábra, akkor miről is fórumozunk? Hol van itt a falu mai valósága? A létező(vagy nem létező) Brandhuber úr semmi olyant nem mondott és kérdezett, amit névvel ne lehetne vállalni. Úgyhogy, ha Brandhuber úr nincs, akkor kérem ne vegyék figyelembe az előbb saját néven írt hozzászólásomat, akár törölheti is az admin. Nincs időm és kedvem fantasy játékokban részt venni. Úgyhogy elnézést.
Faragó Mária Eszter
emeszter
| 2007.12.12 10:29:42
Tisztelt Brandhuber Úr!
Egy kis óvatosságra inteném fejlesztési terveivel kapcsolatban. Ha mostanában került ide barátai hívására, feltételezem, hogy fogalma sincs a magyar viszonyokról. Sajnos, nekünk vannak fogalmaink arról, mi történik, ha kifejezetten befektetési céllal ide jönnek idegenek, beruháznak, hasznot szednek, aztán, ha kinövik a lehetőségeiket ("őshazámat kinőttem"), odébbálnak újabb hasznot szerezni.
Mivel nekem is őshazám ez a falu, többszáz évre visszamenőleg, bár én nem kinőni akarom, hanem megpihenni benne, és nemrégiben tapasztaltam meg, milyen az, ha valaki a pénzén "amit akarok azt véghez viszem" módon talál beruházási lehetőséget "ebben a szép országban", a magam részéről nem szeretném, ha kérés nélkül boldogítanának bennünket. Persze tudom, hogy a pénz könnyen hajlít döntési helyzetben lévőket, talán reménykedjünk, hogy most nem így lesz.
Ez a falu jó párszáz éve elboldogul hagyományos módon, előnyeit (pl. Budapesthez közeliség, Duna) egészen jól ki tudta használni. Például a Duna még nagyon sok lehetőséget rejt magában. A területe a hegyek általi Dunára szorítottság következtében már alig fejleszthető, de ha még vannak külső területek, a falu szűk belső áteresztő képessége miatt merénylet a mostani lakosokkal szemben nagyarányú fejlesztésben gondolkodni. A mi szép kis falunknak egyetlen előnye van a mai zaklatott világban, a kicsisége, nyugodtsága. Egy kis sziget Budapesthez közel, de már látszik a mohó szándék, a pénz megtérülni szeretne.
Ilyen erdős-hegyes vidéken az energiagazdálkodás, ha a jövőbe mutat, a környezetei adottságokat kell, hogy kihasználja (pl. erdőgazdálkodás). Természetesen szükséges lenne minél több egyedi napkollektorra, napelemre, házi szélkerékre. Talán eljut a mi országunk is oda, hogy az egyéni boldogulást támogatja, nem a nagyobb beruházásokat, amiknek a HASZNA azonnal kiszámítható, megpályázható a létrehozás. Állíthatom, hogy ebben a faluban az emberek azért tudtak oly sok évszázadig megmaradni, mert génjeikben van az önálló boldogulásra törekvés. A kommunizmus rémes TSZ-esítése talán még jó példa arra, hogy ne közös bulikat akarjanak létrehozni. Energetikai szempontból semmi értelme egy házi törpe szélerőműnek (bár jelenleg az áramszolgáltatók kénytelenek átvenni a felesleget akkor is,ha nem kell nekik, ugyebár itt alapvetően ez a jó buli! ez bármikor változhat a jövőben), amikor minden tulajdonos saját háztetején megoldhatná gondjai egy részét az ingyen nappal, kertjében esetleg elég lenne egy darab szélkereket felállítania, vagy új építkezés esetén földhőt használni. Persze, ehhez az kellene, hogy végre politikusaink a saját létrehozóikat, a magyar népet akarják támogatni pl. a pályázatokkal, nem pedig mindenféle beruházó társaságot. (Nagyon leegyszerűsítve a problémát.)
Szóval, miután kérte a hozzászólásokat, csak annyit mondhatok, tessék előbb itt pár évtizedet lehúzni, a helyzettel tisztába jönni, aztán esetleg beruházni. Vagy ha ez túl időigényes, valóban jó lenne, bár ezt "nem fenyegetés"-nek vesszük, ha üzlettársaival "arréb teszi a pénzét, pénzüket". Talán szerencséje is a falunak, hogy éppen nincs olyan faluvezetés, amely boldogan asszisztálna . Előbb talán a falu rendezési tervét kellene elkészíteni közmegegyezéssel, mielőtt minden szabad négyzetcentijén jó kis beruházások valósulnának meg.
Remélem, nem bántásnak veszi hozzászólásomat, de mindenképpen patrióta, környezetvédő, magyar érdekvédő (ebben a faluban a magyar haza szeretete hagyományos), profitellenes szemléletből indulok ki.
Faragó Eszter
tosti
| 2007.12.11 22:11:23
Lehet, hogy a Közigazgatási Hivatalnak köszönhetően mégis lesz idén testületi ülés?(Nyilvános). Igaz kedd este még voltak képviselők, akik nem kaptak meghívást.Pm.úr! Rendezni kellene már a falu dolgait, hiszen egy ha minden összejön hamarosan egy nagy beruházás gazdagítja Verőcét.Ehhez viszont a korábban említett amatőr színtársulatnak is fel kellene ébrednie.Szerintem nem szégyen értelmes dolgok mellett kiállni akkor sem, ha azt nem a vezérszellem lengi körül.A hivatali dolgozó pedig olvassa el a Verőcei tükör 5. oldalán Dózsa Csaba beszámolóját és ha eddíg nem tudta most megtudhatja milyen állapotok uralkodnak kis falunkban.
Kálmán Nóra
| 2007.12.11 21:47:51
Tisztelt funerator!
Igen, jól tudja, helyes az információ.
Greff Katalin az ön előtti (alatti )hozzászólásában is megemlíti, hogy a testület egyhangúlag döntött e kérdésben, én is ott voltam, és tanusíthatom, de bizonyára nemsokára az ülés jegyzőkönyvében is utánaolvashat.
funerator
| 2007.12.11 19:51:21
Úgy tudom, hogy az iskola és óvoda pályázattal kapcsolatban a megbeszélés sikeresen és teljes egyetértésben lezajlott. A képviselőtestület tagjai egyhangúan támogatták az egyházat a pályázat benyújtásában.
Greff Katalin
| 2007.12.11 06:56:18
Tisztelt fórumozók, nos a nagy interregnum után a múlt héten megtört a jég és újra volt testületi ülés. Szerencsére ellátogatott az ülésre Dr. Dombovári Ottó a Közig. Hivatalból és segítette az ülés levezetését, illetve több érdekes dologról tájékoztatott mindenkit.
Észrevételei: nem kell minden pontban zárt ülést tartani, éljen a nyívánosság, a képviselőknek és a polgármesternek együtt kell működni /lásd később alpolgármester választás/, a Közig. Hivatal 8 törvényességi észrevételt tett a Képviselőtestületnek különböző ügyekben, amelyre eddig nem érkezett válasz- ebből csak egy jutott el a testülethez(pont az amely sérelmezi, hogy nem zárt ülés keretében kapott fegyelmi megrovást a polgármester)a többi nem /jajjjj,jaj borzasztó ez az állandó feledékenység./Így a Közig .Hiv. javaslatára bizottságot állított fel a testület a törvényességi észrevételek kivizsgálására és azok testületi döntésre való előkészítésére, Dr. Dombovári Ottó felajánlotta, hogy elküldi a bizottságnak az anyagot, de a polgármester úr megnyugtatta, hogy megvannak a levelek...
Napirendi pontok:
-250 millió Ft-os iskola, óvodafejlesztési pályázat, a testület egyhangúlag elvi támogatásáról bíztosította a Református fenntartót, hogy az alábbi feltételekkel hozzájárul a pályázat benyújtásához - szerződésben kerül rögzítésre hogy a fejlesztések az önkormányzat tulajdonát képezik, a fenntartó semmiféle követelést nem támaszthat az Önkormányzattal szemben, a sportcsarnok üzemeltetését a fenntartó végzi. /a határozat pontos szövege a jegyzőkönyveben remélhetőleg hamarosan olvasható a neten.../

-alpolgármester választás- avagy kiváló teljesítményt nyújtottak amatőr színészeink a képviselőtestület tagjai és a polgármester úr.
Méltán lehet bűszke legújabb rendezésére a polgármester úr! A megbékélés, az együtt munkálkodás és a falu érdeke címszavakkal ékesített bevezető mondatai után polgármesterünk Heincz Sándort javasolta alpolgármesternek - a 6 naivat sikeresen alakító képviselők döbbenten lelkesültek fel, itt tényleg kompromisszumra kész a polgármester..., rajta ! -a másik 5 képviselő hallgat. A titkos szavazás eredménye. 6:6, nincs alpolgármester.Majd néhány ember elmondja, milyen dolog jelölni valakit , majd nem megszavazni ezek után a bevezető mondatok után...Válasz az ötök egyikétől:"taktika".
/Nos erről az a véleményem, hogy lehet taktikázni , de előtte nem kell a demagóg mézesmadzag - a faluért, a sikeres működésért stb..., és mi lesz ha hirtelen ismét megbetegszik a polgármester úr, hogyan működik a testület tovább ha nincs akinek joga lenne levezetni a testületi ülést- mire is megy itt ki a játék.../

-aljegyző választás: a törvény szerint Oroszi Beáta betegállományban lévő jegyző megválaszthatja a munkatársát, a testület meg bólintson rá...Nos 16 pályázóból sikerült olyan jelöltet megneveznie Orosz Beátának, akinek nincs jegyzői gyakorlata és nem dolgozott még önkormányzatnál... a testület kérte Oroszi Beáta jegyzőt, hogy a most pénteken tartandó ülésre nevezzen meg több jelöltet, akiket a testület behív személyes meghallgatásra, aztán ott egyeztet a jegyzőnővel.../a másik megoldás egy másik településen müködő jegyző ideiglenesen ellátja megbízással ezt a feladatot is/

Körölbelül ennyi történt ezen az ülésen, ezentúl megpróbálok majd mindig beszámolót készíteni-bár szubjektív lesz...

Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy pénteken jöjjön el a testületi ülésre és tekintse meg az ott folyó munkát, szinielőadást nem ígérhetek, de sose lehet tudni, lehet hogy anélkül is tanulságos egy este lesz...

Greff Kata képviselő

Ma kedden 18 órakor a Református imateremben /a templom mellett/ megbeszélés lesz az iskola, óvodapályázattal kapcsolatban,jó lenne ha minél több érdeklődő megfogalmazná segítő javaslatát, véleményét! Mindenkit szeretettel várunk !
Kálmán Nóra
| 2007.12.07 23:11:43
Tisztelt fórumozók!

Tegnap este rendkívüli testületi ülés volt, ahogy azt sokan vártátok/várták.
Sajnálatos, hogy a képviselőtestületen kívül csak néhány hallgató volt jelen, de remélem, hogy az illetékesek az ülés teljes, szószerinti jegyzőkönyvét nyilvánosságra hozzák.
Aki figyelte az eddigieket, kb. tudta, hogy mi fog ott történni, nem kell hozzá sok fantázia. Müködött a szavazógépezet, továbbra sincs Verőcén alpolgármester. Ezt sejteni lehetett. Csodák, úgy látszik nincsenek. Aki kiváncsi a történetre, kérdezősködjön, tanulságos lesz.
Azt viszont csak remélni tudom, hogy dr. Dombovári Ottónak, a Közigazgatási Hivatal általános hivatalvezető helyettesének az ülés elején elhangzott bevezetőjéről sok falubeli értesülni fog. Mondanivalóját azzal kezdte, ami már mindenki előtt ismert volt: e településen súlyos törvénytelenségek vannak. Alig telt el 1,5 perc, döbbent arcokat láthatott viszont akkor, amikor elmondta, hogy február óta 8 törvényességi észrevételt küldtek a testületnek, ( 7 régebbi keletű, a nyolcadik már úton van )amire nem érkezett válasz.
Igen, nem kell sok képzelőerő: kiderült, hogy a törvényességi észrevételeket egy kivételével - mily véletlen, hogy csak azt, amely a polgármester fegyelmi vizsgálatával volt kapcsolatos - a polgármester nem továbbította a képviselőtestületi tagoknak. ( Nyilván ezt is "elfelejtette", ahogyan azt tette a 48 millió Ft. esetében. )
A fórumon már többen feltették a kérdést, hogy ki is hátráltatja e faluban az ügyek továbbhaladását. Akinek ez eddig kétséges volt, most választ kaphatott. Ez ugyanis most azt jelenti, hogy értelmes munka helyett az elhangzottak szerint kb. 40 határozatot kell átgondolniuk az erre vállalkozó bizottsági tagoknak, majd újra döntenie kell azokról a testületnek. Köszönhetik ezt annak, akinek törvényadta kötelessége lett volna e információkat továbbítani, ahogyan ezt Dombovári úr is kiemelte.
Kedves gesztus volt tőle, ( némi iróniával a hangjában ) hogy felajánlotta, hogy amennyiben eme iratok már nem lennének meg a hivatalban, ( vajon véletlenül feltételezte ) a Közigazgatási Hivatal segít abban, hogy ezek végre eljussanak a képviselőkhöz, valamint felajánlotta a hivatal segítségét konzultáció formájában.

Kiváncsi lennék, mi jár a fejükben most azon képviselőknek, akik mindeddig azt állították minden fórumon, hogy Verőcén minden rendben van, lenne, csak azok az átkozott ellenkező testületi tagok ne piszkálódnának... Nem hiszem, hogy ők örülnek, hogy a szabadidejüket most erre áldozhatják értelmes, előrevivő javaslatok helyett, miközben az, aki fizetést vett fel azért, hogy a falu érdekében cselekedjen, nem tett eleget törvényadta kötelességének.
Jómagam közel 15 éve járok testületi ülésekre, de ehhez hasonló mulasztásra nem emlékszem. Ha tévedek, előre is bocsánatot kérek az érintettektől. Ha igazam van, akkor elkeserítő a falura nézve az, hogy ez egyáltalán megtörténhetett.
Kiváncsian várom a folytatást, hátha történik valami csoda, mint a mesékben...
dr demeny
| 2007.11.16 18:08:47
Tisztelt Brandhuber Úr!
Üdvözlöm ismeretlenül is. Az ötlete reménykeltő és a hely is egybevág az én elgondolásommal. A polgármester úrral 2002-ben már beszéltem egy ilyen lehetőségről. Mo. széltérképe elkészülte után szintén. Ma-holnap 2008. évet írunk. A patakszabályozás és hasznosítás szintén felmerült. Az energiakinyerésben a Missisippi folyón telepített medertudbinákat ajánlom figyelmébe az talán még elérhetőbb álom lenne, ha a többi hozzászóló és az ön tapasztalata szerinti helyzet nem uralkodna községünkben. Remélem nem adja fel terveit, céljait. Mi néhányan már több éve küzdünk. Üdvözlet a jobbat, többet akarók táborában.
Ami az igazoltatást illeti, sajnos nem véletlen,hogy ilyen patrónusokra hivatkozva néhányan elbizonytalanodnak. Az ön hazájában sokkal egyértelműbbek a dolgok és jobb "a honvédelmi" és a nemzettudati nevelés. Talán jó lenne ha segítene ebben a munkában itt is.
Üdvözlettel; Demény Ferenc
[ 1-10 ] [ 11-20 ] [ >>> ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló

esküvők szervezése és lebonyolítása, vendéglő, információs iroda, idegenvezetés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, program szervezés, étterem, étterem, étterem, pályázati tanácsadás, étterem, étterem, étterem, étterem, sajtó, vendéglő, pizzéria, étterem, étterem, vendéglő, vendéglő, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, gurulóállványok bérbeadása, utánfutók bérbeadása, étterem, étterem, pizzéria, étterem, általános iskola, étterem, pizzéria, étterem, , étterem, étterem, étterem, söröző, étterem, pizzéria, cukrászda, étterem, étterem, pizzéria, borozó, étterem, turistaszállás, turistaszállás, vendéglő, turistaszállás, étterem, motel, hotel, hotel, motel, internet, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, motel, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, hotel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, autószerviz, étterem, hotel, ajándékbolt, felvonulási konténerek bérbeadása, turistaszállás, turistaszállás, hotel, kerti partik, rádió, klub, klub, kör, klub, klub, klub, művészeti csoport, klub, klub, klub, klub, klub, klub, kör, klub, szakkör, szakkör, szakkör, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, pizzéria, vendéglő, vendéglő, vendéglő, kávéház, kávéház, vendéglő, kávéház, bár, lovassport, vendéglő, kávéház, pizzéria, étterem, pizzéria, étterem, étterem, golf, étterem, étterem, étterem, hotel, étterem, lovassport, kávéház, kávéház, turistaszállás, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, pizzéria, turistaszállás, étterem, turistaszállás, étterem, kávéház, étterem, hotel, cukrászda, turistaszállás, étterem, pizzéria, étterem, söröző, étterem, élelmiszerüzlet, étterem, kávéház, lovassport, turistaszállás, étterem, turistaszállás, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, cukrászda, hotel, étterem, pizzéria, étterem, hotel, hotel, hotel, hotel, információs iroda, utazási iroda, étterem, cukrászda, turistaszállás, pizzéria, turistaszállás, hotel, étterem, utazási iroda, hotel, étterem, étterem, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, cukrászda, strand, lovassport, étterem, kávéház, élelmiszerüzlet, pizzéria, cukrászda, étterem, hotel, hotel, étterem, cukrászda, bob, kávéház, étterem, pizzéria, étterem, étterem, hotel, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, söröző, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, büfé, turistaszállás, motel, turistaszállás, étterem, étterem, cukrászda, strand, étterem, sajtó, kör, kör, strand, falusi turizmus, ökoturizmus, falusi turizmus, program szervezés, gépi földmunka, utazási iroda, utazási iroda, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, ökoturizmus, lovassport, környezetvédelem, művészeti csoport, információs iroda, ökoturizmus, környezetvédelem, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, sajtó, televízió, televízió, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, rádió, sajtó, televízió, televízió, sajtó, sajtó, televízió, sajtó, sajtó, rádió, sajtó, televízió, sajtó, rádió, sajtó, sajtó, sajtó, sajtó, asztalosmunkák, utazási iroda, hotel, turistaszállás, hotel, hotel, lovassport, vendéglő, bár, turistaszállás, turistaszállás, hotel, hotel, rádió, golf, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, környezetvédelem, cukrászda, cukrászda, cukrászda, kávéház, kávéház, kávéház, presszó, presszó, presszó, presszó, presszó, kávéház, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, virágbolt, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, zöldség - gyümölcs, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fodrászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fordítás, fordítás, fordítás, fordítás, fodrászat, fordítás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, fuvarozás, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, ajándékbolt, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, asztalosmunkák, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóalkatrészek, autóbontó, autóbontó, autóbontó, autóbontó, autószerviz, zöldkártya, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, autószerviz, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, ácsok és épületasztalosok, autószerviz, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, állatorvos, klub, evezés, kozmetika, kozmetika, kozmetika, kozmetika, kozmetika, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvelés, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvesbolt, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, lakatosmunkák, turistaszállás, turistaszállás, falusi turizmus, hotel, falusi turizmus, étterem, klub, kör, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, népi mesterségek, művészeti csoport, művészeti csoport, gyógytorna, torna, karate, művészeti csoport, klub, klub, presszó, cukrászda, étterem, étterem, presszó, étterem, turistaszállás, étterem, étterem, cukrászda, cukrászda, presszó, söröző, büfé, presszó, presszó, cukrászda, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, könyvtár, klub, klub, művészeti csoport, klub, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művelődési ház, művelődési ház, szakszervezet, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, klub, szakkör, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, szakkör, klub, szakkör, népi mesterségek, szakkör, klub, klub, torna, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, szakkör, klub, aikido, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, torna, klub, művészeti csoport, kör, torna, asztalitenisz, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, torna, torna, klub, művészeti csoport, torna, karate, művészeti csoport, kör, művészeti csoport, kör, művészeti csoport, asztalitenisz, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, , szakkör, művészeti csoport, művészeti csoport, , művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, klub, torna, kör, torna, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, művészeti csoport, művészeti csoport, torna, asztalitenisz, klub, torna, szakkör, népi mesterségek, klub, művészeti csoport, torna, népi mesterségek, művészeti csoport, művészeti csoport, klub, művészeti csoport, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, klub, iskola, művészeti csoport, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, pékség, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, söröző, étterem, hotel, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, taxi, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tv-video-rádiószerviz, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, tervezés, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, ügyvéd, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, üvegezés, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vagyonvédelem, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, vasáru, építő és tetőfedő anyagok árusítása, világítástechnika, világítástechnika, világítástechnika, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, villanyszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, víz-,gáz-,központifűtésszerelés, vízellátás, vízellátás, vízellátás, vízellátás, teniszpálya, tenisz, uszoda, szauna, könyvtár, művelődési ház, falusi turizmus, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, iskola, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, iskola, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, művelődési ház, könyvtár, könyvtár, kávéház, bowling, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, rendőri szervek, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, posta, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, kollégium, iskola, általános iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, kollégium, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, iskola, kollégium, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, általános iskola, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, kollégium, iskola, óvoda, kollégium, iskola, óvoda, óvoda, óvoda, iskola, iskola, iskola, óvoda, iskola, fogorvosi rendelő, iskola, óvoda, iskola, virágbolt, óvoda, turistaszállás, tv-video-rádiószerviz, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, atm, bankautomata, atm, bankautomata, bankautomata, atm, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, atm, bankautomata, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, fogászat, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, bádogozás, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, tetőfedés, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, gyógyszertár, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, bankfiók, turistaszállás, kör, , idegenvezetés, információs iroda, program szervezés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási iroda, idegenvezetés, információs iroda, program szervezés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, turistaszállás, , étterem, bár, pizzéria, ökoturizmus, pizzéria, étterem, pizzéria, turistaszállás, étterem, pizzéria, étterem, étterem, étterem, vendéglő, étterem, vendéglő, étterem, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, étterem, iskola, , , óvoda, kajak-kenu, sajtó, étterem, vendéglő, sajtó, üvegezés, üvegezés, asztalosmunkák, üvegezés, lakatosmunkák, asztalosmunkák, autószerviz, autóbontó, autószerviz, alapítvány, , klub, bowling, kávéház, kávéház, kávéház, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, kávéház, étterem, kávéház, étterem, étterem, étterem, pizzéria, pizzéria, étterem, étterem, bowling, étterem, cukrászda, étterem, étterem, étterem, étterem, söröző, turistaszállás, turistaszállás, étterem, étterem, borozó, étterem, cukrászda, egyesület, söröző, turistaszállás, kávéház, pizzéria, hotel, étterem, étterem, étterem, pizzéria, étterem, lovassport, étterem, turistaszállás, hotel, hotel, hotel, étterem, étterem, étterem, étterem, étterem, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, teleház, rádió, televízió, sajtó, művelődési ház, nyomda, , üvegezés, falusi turizmus, falusi turizmus, falusi turizmus, falusi turizmus, étterem, hotel, falusi turizmus, falusi turizmus, utazási iroda, falusi turizmus, motel, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, turistaszállás, atm, sajtó, tervezés, falusi turizmus, borozó, turistaszállás, hotel, bölcsöde, állatorvos, állatorvos, fogászat, gyógytorna, állatorvos, , gyógyszertár, teleház, bölcsöde, óvoda, posta, bob, televízió, teleház, bowling, bowling, autószerviz, cukrászda, vasáru, pirotechnika, temetés rendezés, kegyeleti szolgáltatás, autószerviz, autójavítás, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, ételbár, könyvesbolt, , építészeti szaktanácsadás, építészeti tervezés, műszaki vezetés, rendezvények, , étterem, higiéniai anyagok árusítása, higiéniai anyagok gyártása, ajándékbolt, étterem, kávéház, tenisz, étterem, étterem, söröző, pizzéria, turistaszállás, ökoturizmus, magánszállás, magánszállás, grill terasz, lakásdekorációk és ajándéktárgyak, étterem, söröző, étterem, barkácsbolt, festék árusítás, festő és kőműves szerszámok árusítása, kül- és beltéri falfestékek árusítása, színkeverés, tapéták árusítása, hotel, borozó, hirdetésfelvétel, hobbi tanfolyamok, hobbi festékek árusítása, informatika, ingatlanközvetítés, büfé, ajándékbolt, antik- és fenyőbútorok árusítása, festmények árusítása, kreatív játékok árusítása, lakberendezés, numizmatika, régiség, könyv, antikvárium, hobby bolt, festékbolt, autószalon, esküvői csokrok és díszítések, happy box ajándéktárgyak árusítása, kerámiák,kosarak árusítása, virágbolt, üzlet és lakásdekorációk árusítása, fénymásolás, nyomtatási kellékanyagok árusítása, nyomtatók árusítása és szervíze, informatika, autószalon, autószerviz, autószalon, autószerviz, használt telefonok adás-vétele, havidíjas előfizetések és vitamax csomagok értékesítése, telefon előfizetések, telefon szervízelés, telefon tartozékok és kiegészítők árusítása, autóalkatrészek, autószalon, autószerviz, autószalon, autószalon, autóalkatrészek, autószerviz, autószalon, autószalon, autószerviz, autóalkatrészek, autószalon, autóalkatrészek, autószalon, autószerviz, autóalkatrészek, kár ügyintézés, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, autószerviz, autóalkatrészek, autószalon, kár ügyintézés, műszaki vizsgára való felkészítés, könyvárusítás, falusi turizmus, cukrászda, internet, sport, turistaszállás, ökoturizmus, művészeti csoport, torna, táncoktatás, virágbolt, utazási iroda, ügyvéd, utazási iroda, utazási iroda, játszóház, környezetvédelem, ökoturizmus, környezetvédelem, környezetvédelem, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási iroda, autóbérlés, repülőjegy értékesítés, utasbiztosítás, autóalkatrészek, autóbérlés, kár ügyintézés, karosszéria javítás, műszaki vizsgára való felkészítés, asztalosmunkák, lakatosmunkák, nyomda, galvántechnológia, konfekcióipar, műanyagipar, állatvédő alapítvány, állatvédelem-kutyamenhely, konferenciaközpont, szauna, utazási iroda, utasbiztosítás, építészeti szaktanácsadás, építészeti tervezés, házépítés - felújítás, kőműves munkák, teljeskörű építőipari generálkivitelezés, műszaki vezetéssel, épületek felújítása, átalakítása és bővítése, információs iroda, fénymásolás, teleház, társkeresés, utazási iroda, e magyarország pont @, internet, számítástechnika, bankfiók, papírzsák, papírzacskó gyártás, turistaszállás, konferenciaközpont, melegburkoló ( parketta, pvc, szőnyeg ), fogadó, túravezetés- természetjárás, táncoktatás, ingatlanközvetítés, értékbecslés ( gép és ingatlan ), hirdetés felvétel expressz újságba, ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, ingatlan értékbecslés, ingatlan iroda, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, autóbérlés, autókölcsönzés, személy-teher gépkocsik-mikrobusz-lakóautó bérlés, lakóautó értékesítés, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, üzlethelyiségek bérbeadása, könyv, könyvárusítás, ingatlan értékbecslés, gyermeksport, bábszínház, hitelügyintézés, bútor árúsítás, házhozszállítás, lakberendezés, lakberendezési tanácsadás, hotel, konditerem, konferenciaterem, lovassport, étterem, duguláselhárítás, szauna, életmódtanácsadás, fogyókúraprogram, szolárium, kerítés készítés, javítás, lakberendezés, fuvarozás, csőszerelő mester, gépjárműtechnikus, tetőfedés, , fényező, autókozmetika, hotel, üdülő, festék árusítás, rovar- és rágcsálóírtás, villanyszerelés, autójavítás, gumiszerelés, centírozás, futóműbeállítás, műszaki vizsgáztatás, söröző, igazságügyi szakértői vélemények készítése, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, fordítás, nyelvoktatás, tolmácsolás, angol nyelviskola, ajtók, ablakok, tolóajtók, nyílászáró, garázskapu, télikert, uszodafedés, tetőablak, internet étterem, pizzéria, magánszállás, burkolás kivitelezés, hőszigetelés kivitelezése, hőszigetelő, csempe, padlólap, névjegykártya készítés, bélyegző készítés, esküvői meghívók, öntapadós matricák készítése, polók, -sportmezek számozása, -feliratozása, nemzeti színű zászlók készítése, céges lobogók készítése, grafikai munkák, kötöde, méteráru - rövidáru, vizsgáztatás, külföldi tanulás, felnőttképzés, nyelvi képzés, ingatlanforgalmazás, ingatlan iroda, ingatlan értékbecslés, ingatlanközvetítés, ingatlan bérbeadás, ingatlanközvetítés, ingatlan értékesítés, hitelügyintézés, bérlet közvetítés, vendéglő, fogadó, bankfiók, elárusító asztalok bérbeadása őstermelőknek és vállalkozásoknak, vásár rendezés- vásár szervezés, épületszobrászat, műkő, kőműves munkák, gipszkarton, stukkó, hajósbolt és szervíz, hajózási felszerelés, kisgéphajóvezetői tanfolyam, üzembe helyezés és időszakos műszaki vizsga, redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenzők, klíma, ipari-gáz cseretelep, autógáz és általános szerviz, autógáz töltőállomás, kärcher tisztítórendszerek, kärcher tisztítórendszerek forgalmazása és javítása, konditerem, frissítő és talpmasszázs, jóga, kocka-has óra, training bike óra, infraszauna, műszaki vizsgáztatás, autójavítás, karosszéria javítás, kipufogók felújítása, javítása és cseréje, fényezés, kipufogó szervíz, szerkezeti lakatos munkák, katalizátor csere, sportdob, automata kapunyitok, optika, tetőfedés, , ács, tetőfedés, bádogozás, lapos tető vízszintezés, csatorna javítás, takarítás, tetőátrakás, ács, autóalkatrészek, autójavítás, autószalon, autószerviz, suzuki márkakereskedés, nagykereskedelem, árukiszállítás, kocsonyacsomag gyártása, autóalkatrészek, autójavítás, kár ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, benzinkút + shop, autósbolt, suzuki márkakereskedés, suzuki márkaszervíz, infraszauna, testkezelés, alakformálás, kozmetika, bútor árúsítás, házhozszállítás, hitelügyintézés, lakberendezés, lakberendezési tanácsadás, ingatlanközvetítés, hitelügyintézés, értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlan bérbeadás, motorfűrész, presszó, mélyhámlasztás, végleges szőrtelenítés, lakásbiztosítás, gépjárműbiztosítás, vállalkozói vagyon- és felelőségbiztosítás, mezőgazdasági biztosítások, műszaki biztosítások, életbiztosítások a k&h életbiztosítóval való együttműködésben, hitelügyintézés a k&h bank megbízásából, k&h egészségpénztári szolgáltatások, hőszigetelés kivitelezése, gipszkarton, kő- és térburkolat, kőműves, építőipari munkák, festés, vendéglő, műszaki kiskereskedés, upc direct értékesítés, upc direct ügyfélszolgálat, antennajavítás, klímajavítás, villanyszerelés, generál kivitelezés: épületbontás, földmunka, épület, híd, alagút közművezeték építése, tetőszerkezet építés, épületgépészeti szerelés, tervezés, tanácsadás, csarnoképítés, biztonsági üvegek, edzett üvegek gyártása, biztonsági üvegfóliázás, hőszigetelő üveggyártás, lakossági üvegezés, tükrök, katedrál üvegek és drótüvegek, üvegcsiszolás, fazettálás, autóalkatrészek, autószalon, hitelügyintézés, gépjárműbiztosítás, használtautó beszámítás, hyundai márkakereskedés, hivatalos gyári márkaszervíz, pékség, internetes pékség, friss péksütemény, pékárú házhozszállítás, pékfutár, építőanyag kereskedés, építő és tetőfedő anyagok árusítása, ajándéktárgyak, webáruház, könyvelés, adótanácsadás, szabályzatok, cégalapítás, bérszámfejtés, nyelvoktatás, fordítás, tolmácsolás, felnőttoktatás, nyelvi táborozás, tananyagfejlesztés, nyílászárók szigetelése, lovassport, természetgyógyászat, fizikai közérzetjavító szolgáltatás, ezoterikus oktatás, mágnesterápia, aurafotózás, elemzés, gyógynövényterápia, életvezetési tanácsadás, fordítás, tolmácsolás, nyelv- és számítástechnika oktatás, cement értékesítés, cement felhasználás, tanácsadás, cement gyártás, építőanyag gyártás, étterem, kávézó, iskola, ajándékbolt, virágküldő szolgálat, ingatlan értékesítés, ingatlan értékbecslés, autóbérlés, autókölcsönzés, lakóautó értékesítés, személy-teher gépkocsik-mikrobusz-lakóautó bérlés, sí szállás, síbüfé, síelés, sípálya, ingatlanközvetítés, ingatlan értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlan értékesítés, szúnyogháló, szalagfüggöny, roló, napellenzők, nyílászáró, reluxa, igazságügyi gépjármű műszaki szekértő, étterem, pizzéria, házhozszállítás, rendezvények, házhozszállítás, magánnyomozás, adósságok beszedése, információvédelem, cégek biztonsági átvilágítása, ajándéktárgyak, sí szállás, síelés, sípálya, síbüfé, kávézó, étterem, rendezvények és esküvők lebonyolítása, zeneiskola, egyház, egyesület, múzeum, tánc csoport, egyház, egyesület, könyvtár, polgármesteri hivatal, művelődési ház, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, óvoda, orvosi rendelő, bölcsöde, bölcsöde, iskola, egyesület, egyesület, egyesület, egyesület, egyház, általános iskola, egyesület, általános iskola, tűzoltóság, általános iskola, hajósbolt és szervíz, étterem, egyesület, élelmiszerüzlet, gyógyszertár, általános iskola, élelmiszerüzlet, iskola, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás, étterem, autógumik, keréktárcsák, építőanyag kereskedés, gumis, gumiszerviz, egyesület, egyesület, barkácsbolt, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, orvosi rendelő, érdekérvényesítés, környezeti nevelés, fenntartható területfejlesztés, orvosi rendelő, múzeum, számítástechnika, internet tárhely, domain név regisztráció, élelmiszerüzlet, ingatlan értékbecslés, ingatlanforgalmazás, ingatlanközvetítés, ingatlan értékesítés, értékbecslés, gumis, gumiszerelés, centírozás, gumiszerviz, telek értékesítés, építési telek, gumi kereskedelem, gumi javítás, felni kereskedelem, ingatlanközvetítés, takarítás, terület őrzés, kertápolás, gondnoki karbantartói tevékenység, ingatlanközvetítés, ingatlan iroda, költöztetés, építőanyag szállítás, tüzelőanyag szállítás, közúti áruszállítás, egyesület, festék árusítás, faáru, szerszám, csavar-kötőelem, kisgép, virágbolt, temetkezés, sír ápolás, koszorú készítés, orvosi rendelő, , közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, közhasznú, festékbolt, színkeverés, festő és kőműves szerszámok árusítása, virágbolt, ajándékbolt, kül- és beltéri falfestékek árusítása, gurulóállványok bérbeadása, bankfiók, gyógynövény, homeopátia, rendezvények, idegenforgalom, vendéglátás, szállás, üdülő, általános iskola, virágbolt, koszorú készítés, esküvői csokrok és díszítések, dísznövény, egyesület, általános iskola, ingatlan értékesítés, ajtók, ablakok, tolóajtók, asztalosmunkák, bútorasztalos, épületasztalos, belsőépítészet, bemer mágnesterápia, egészségügyi ellátások, kiskereskedelem, papír- írószer- nyomtatvány, bioptron, masszázs, táplálék kiegészítők, noni, internet előfizetés, internet tárhely, adsl, hirdetésfelvétel, telefon előfizetések, weblap készítés, okmányiroda, szállás, kiadó házak, kulcsos házak, kirándulás, kerékpár bérlés, vendéglátás, élelmiszerüzlet, hústermék, tejtermék, polgármesteri hivatal, egyesület, vasanyag kereskedés, heggesztéstechnikai anyagok, szállanyagok, kerítés anyagok, bölcsöde, óvoda, építőipari munkák, takarítás, generál kivitelezés, épületek felújítása, átalakítása, étkezde, közúti áruszállítás, fuvarozás, zuzottkövek forgalmazása, útépítési zúzottkövek, vízépítési zúzottkövek, építőipari törmelékek szállítása, zeneiskola, munkaerő kölcsönzés, horgásztó, horgászat, éjszakai horgászat, üvegezés, katedrál üvegek és drótüvegek, tükrök, katedrál üvegek és drótüvegek, tükrök, lakossági üvegezés, hőszigetelt üveg, képkeretezés, autóriasztó, futóműbeállítás, generátor javítás, műszaki vizsgáztatás, autóvillamosság, általános iskola, művelődési ház, művelődési ház, óvoda, polgármesteri hivatal, számítástechnika, óvoda, könyvtár, egyesület, egyesület, kávézó, élményfürdő, hitelügyintézés, büfé, szauna, squash club, hitelügyintézés, bérlet közvetítés, szálloda, wellness, gyógyászat, fittness és aerobic, kül-és beltéri medencék, bankautomata, bankfiók, orvosi rendelő, fogorvosi rendelő, orvosi rendelő, könyvtár, egyesület, egyesület, étterem, söröző, cukrászda, étel kiszállítás, menü étkezés, házhozszállítás, futárszolgálat, csomagküldés, hirdetésfelvétel, webáruház, üzletviteli tanácsadás, élelmiszerüzlet, hústermék, zöldség - gyümölcs, péksütemény - kenyér, vegyiáru, mirelite áru, tervezés, művelődési ház, autóalkatrészek, autóbérlés, autógáz töltőállomás, autószalon, autószerviz, szerszám, csapágy, ékszíj, simmering, barkácsbolt, házhozszállítás, bútorbolt, víz- gáz- fűtés szerelvények árusítása, lakásvilágítás, idegenforgalom, kávéház, rendezvények, vendéglátás, accesss-point, art-café, rendezvények, garázskapu, automata kapunyitok, sorompó, automatizálás, üvegajtó, automata üvegajtó, kertkapu automatizálás, billenő garázskapuk, szekcionált garázskapuk, kertkapu, ipari kapuk, beléptetők, sommer kaputechnika, autóalkatrész kis- és nagykereskedelem, fuvarozás, költöztetés, fakivágás, ingatlan iroda, hitelügyintézés, hitelközvetítés, vállalkozói hitelek, , szolárium, kozmetika, kiállítások, koncertek, szállítás, egyesület, csaptelepek, szaniterek, burkoláshoz szükséges segédanyagok, burkolóanyag, fürdőszoba kiegészítők, térkövek árusítása, lakatosmunkák, garázsajtó készítése és szerelése, kovácsoltvas, kapunyitó motorok, lakatos munkák, kapu, kerítés, zárak, reklámiroda, szállás, apartman, parkolás, kerti grill, kerthasználat, szállítás, borkiegészítők, ajándékcsomagok alkalmakra, borkereskedés, nyílászárók szigetelése, festés, mázolás, tapétázás, hideg-meleg burkolás, asztalos ipari munkák, épületek felújítása, ács munkák, általános iskola, kegyeleti szolgáltatás, kő- és térburkolat, ablakpárkány, homlokzat, burkolás, márvány, mészkő, gránit faragás, egyház, thai herbál massage, thai herbál szuna sátor, thai lábmassage, thai olaj massage, tradicionális thai massage, marcipán múzeum és cukrászda, bankfiók, vagyonvédelem, bútor árúsítás, tüzelőanyag árúsítás, padlólap, bútor árúsítás, szoftver, karbantartás, rendszer követés, szoftverfejlesztés, adatfeldolgozás, stihl viking, sövény nyírók, fűrészláncok, permetezőgépek, fűkasza, szívó-fúvó gépek, fűnyírók, viking, komposztáló gépek, munkavédelmi eszközök, pszichoterapeuta szakorvos, pszichoterapeuta szakorvos, bőrgyógyász, kozmetológus, bőrgyógyász, kozmetológus, orvosi rendelő, üvegfólia, árnyékolástechnika, szalagfüggöny, roló, óvoda, autójavítás, karosszéria javítás, fényezés, autó állagmegőrzés, vizsgáztatás, nyomda, könyvkötészet, étterem, bár, szauna, szolárium, étterem, falusi turizmus, kerthasználat, parkolás, szállás, asztalitenisz, tenisz, strand, falusi turizmus, magánszállás, kulcsos házak, szállás, üdülő, vendéglátás, barkácskönyvek, túravezetés- természetjárás, asztalitenisz, fogadó, falusi turizmus, grill terasz, kerthasználat, magánszállás, turistaszállás, parkolás, ingatlan értékbecslés, hitelügyintézés, szerződéskötés jogi háttérrel, földhivatali ügyintézés, magyar bazár, épmp – hirdetés felvétel, kertápolás, taxi, falusi turizmus, turistaszállás, vendéglátás, szállás, redőny, nyelvoktatás, nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok, nyelvoktatás angol, német, francia, spanyol nyelveken, márvány, mészkő, gránit faragás, kő- és térburkolat, konyhai munka és pultlapok gyártása és beépítése, ablakkönyöklők, lépcsők, mediterrán és diszitőkő forgalmazása, sírkövek, urnák, gránit asztalok, faragás,, betűvésés, váza, mécses, bronz kellékek, emlék faragás, kandallók, sziklakövek, falburkolás, ablakpárkány, betörésvédelem, egzotikus utak, utazási iroda, last minute utak, nyaralások, wellness hétvégék, körutazások, városlátogatás, egyéni szállásfoglalás, síutak, hajóutak, céges (incentive) utaztatás, iskolai táborok, repülőjegyek és autóbuszjegyek értékesítése, külföldi nyelvtanfolyamok, utazásközvetítés, ajándék utazási utalvány, utasbiztosítás, kiskereskedelem, italfutár, sör, bor, szesz, üditő, víz, édesség, kávé, vegyiárú, tisztítószerek, műanyag, üvegárú,, papírárú nagykeráron, jövedéki ital - nagykereskedelem., ingyenes házhozszállítás, rendezvényszervezés és lebonyolítás, napközbeni ellátás, napközi, home service szolgáltatás, felzárkóztatás, fejlesztés, alapfokú oktatás, angol korrepetálás, baby hotel, gyermekmegőrzés, bölcsöde ellátás, úszás (vízhez szoktatás), kirándulás, természet megismerés, zenés torna, játékos angol foglalkozás, baba masszázs, utasbiztosítás, utasközvetítés, autóbérlés, autóbuszbérlés, egyéni és csoportos utazások, egyéni szállásfoglalás, repülőjegy értékesítés, színház és koncertjegy étékesítés /hazai/, utazási utalvány, utasbiztosítás, utazási iroda, utazásközvetítés, repülőjegy értékesítés, céges (incentive) utaztatás, síutak, rendészet, szállás, vendéglátás, vendéglátás, idegenforgalom, kerthasználat, falusi turizmus, idegenforgalom, sátorhely, turistaszállás, kemping, idegenforgalom, sátorhely, szabadtéri főzési lehetőség, turistaszállás, kirándulás, túravezetés- természetjárás, bob, tenisz, kajak-kenu, biztosítás, hitelközvetítés, pénzügyi-számviteli szaktanácsadás, biztosításközvetítés, víz-gáz-fűtés, napkollektoros rendszerek forgalmazása, mérnöki tevékenység, tanácsadás, műszaki vizsgálat, elemzés, apartman, accesss-point, falusi turizmus, idegenforgalom, kerthasználat, magánszállás, szállás, csocsó, kávézó, egyesület, gipszkarton, bambusz padló és falburkolatok készítése, kazettás álmennyezet szerelés, számítástechnika, képzés, egyesület, alapítvány, csatornázás, villanyszerelés, napkollektorok, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés, múzeum, könyvtár, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, katonai ruházat, munkaruházat, military, rock bolt, katonai ruházat, munkaruházat, military, rock bolt, autójavítás, kegyeleti szolgáltatás, általános iskola, egyesület, egyesület, orvosi rendelő, egyház, egyesület, könyvtár, egyesület, rendezvény kitelepítés, rendezvényszervezés, étterem, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, vendéglátás, rendezvényhajó, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvény kitelepítés, rendezvényszervezés, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, étterem, rendezvényszervezés, rendezvény kitelepítés, esküvők szervezése és lebonyolítása, rendezvényhajó, vendéglátás, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, állateledel, horgászbolt, akvarisztika, díszhalak, éves horgászengedélyek kiállítása, napi horgászjegyek kiállítása, kutyaházak, orvosi rendelő, orvosi rendelő, orvosi rendelő, egyesület, polgármesteri hivatal
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A művelődési ház
Püspökszilágy
túra
Verőce - Nógrádi-vár
típus: gyalog
A Verőcéről induló útvonal érinti a
Nagy-Kő-hegy kilátóját és a
Nógrádi várnál ér véget.
apróhirdetés
Pénzügyi segítséget keres ésszeru feltételekkel, és 24 órán belül pénzre van szüksége ...
Darázsirtás Önöknek, hogy nyugalmuk legyen a darazsaktól.telefon 06202374592 ...
Helló, Nemzetközi kölcsönöket kínáló magánszemély vagyok. Tokével amely ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU