Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
FÓRUM

  fórum · adatkezelési szabályzat
     

DUNAKANYAR FÓRUM - Verőce Fórum - Katasztrófa elhárítás

Manoanya
| 2009.08.25 08:43:29
Kedves funerator!

Én budapesti óvónő vagyok, és engem is nagyon érdekelne, hol lehet vesszőkosarakat, tárolólat vásárolni, az óvodában nagy szükségünk lenne rá!
Várom az e-mailjét!
Köszönöm előre is!
M.
funerator
| 2007.04.24 07:51:46
Kedves Ildi!

Kosárfonással kapcsolatban, mail ment.
funerator
| 2007.04.23 11:00:04
Egyébként örülök, hogy jól érzik magukat Verőcén. Azt hiszem jót tesz a falunak - bár ezzel néhányan biztos nem értenek egyet - az a tipusú "betelepülő" aki kifejezetten Verőcét szemelte ki magának. Ha valaki Budapest környéki települések között éppen Verőcét találja a legszebbnek és legalkalmasabbnak arra, hogy itt élje le az életét és nevelje fel a gyerekeit akkor eleve nagyobb az esély, hogy az illetőből jó verőcei polgár legyen. Már pedig sok ilyenre van szükség, mert a helyi problémákat nem fogják megoldani a fásult, érdektelen emberek. (Hozzá kell tennem, hogy én sem született verőcei vagyok.)

bt
funerator
| 2007.04.23 10:13:47
Kedves Ildi!
Sajnos csak drága vagy rossz kályhást tudnék ajánlani :-(. Majd utánakérdezek mert van néhány elégedett ismerősöm.
Ha nem sikerül vesszőkosarat találni akkor javaslom a hétvégén látogasson ki Szokolyára, a Szent György napi rendezvényre ott elképzelhető, hogy lehet kapni. Ha nem árulnak akkor ott biztosan tudnak mondani helyet ahol lehet kapni - vagy pedig megtanulhatja, hogy hogyan kell készíteni :-)
Egyébként hogy került ez a hozzászólás a 'katasztrófa elhárítás' topic-ba? ;-)
bt
Málna
| 2007.04.19 21:36:50
Kedves Fórumlakók!

Viszonylag újak vagyunk Verőcén, 4 és fél hónapja lakunk itt. Nagyon tetszik a falu és a környék(különben nem költöztünk volna éppen ide :-)), nálunk viszont jelenleg sajnos katasztrófahelyzet van (kupi, gaz, és felfedezetlen területek a kertben).
Néhány dologban tanácsot kérünk:
1. Ki rak jól cserépkályhát? És ki rosszat?...(nem árt tudni ezt sem...)
2. Hol lehetne csicsamentes durva vesszőkosarat venni, háztól esetleg és olcsón mindenképpen, fahordási és egyéb, pakolási célokra?

Mivel a fórum célja nem a reklámozás és nem is a fikázás, a javaslatokat emilben várom, előre is köszönettel. Mindenért hálásan: Forgács Ildi, pruetty@freemail.hu
Andrews
| 2007.01.25 12:40:09
Tisztelt Jegyző Kisasszony! Tisztelt Alpolgármester! (ha lesz egyszer egyáltalán...) Tisztelt VALAKI aki ÉRÍNTET!

A globális felmelegedés és az éghajlat változás miatt, hazánkat is elérte a nagy erejű szélviharok ideje. Mint Önök is láthatják ezek a nem ritkán 100 km/h felett dühöngő szélviharok tövestül csavarják ki a fákat és nemkimélik a tetöket és egyéb gyenge lábakon álló dolgokat sem!

Ezért szeretném felhívni a figyelmüket, hogy tízéve, hogy gyalogosan vagy valamilyen járművel, de járom a környéket és azt kell látnom, hogy nálunk semmit sem tesz az Önkormányzati vezetés a katasztrófa elhárításban. Miről is van szó!?

1. A Gimpl patak mentén minden második fa életveszélyes!
2. A Magyarkúti út Honvédségéhez vezető utjára már most is négy nagy fa hajlik rá, de ide irhatjuk a Szendehelyi bekötő utat is.

Tisztelt hölgyek, úrak! Ha idő hiányban szenvednek, kérjék és én segítek, lefényképezem, bejelölöm, még a pontos helyszínre is kikisérem a brigádot.., de KÉREM kezdjenek hozzá, mert három veszélyes fát nap mint nap látok,ezek közül kettő lakóházakra is veszélyes, hát még az ott élő emberekre, és mível megállapítást nyert, hogy mindegyik túl van már a kiszáradásának az ötven százalékán (állatismerők mondták, hogy akkor van ez, ha a mókus már nem ugrik rá az ágra, hanem lemászik és kikerüki a fát!!!), minnél elöbb ki kénne vágni!


Mielött legyintennének! KÉREM! Gondolják át az ott élők helyzetét! Minden vihar elött.. ott motoszkál a fejekben, hogy ezt még kibirja-e? Vagy ... a rokonság küldheti a gyászjelentéseket!?

Elöre is KÖSZÖNÖM!

Maradok Tisztelettel: egy magyarkúti lakos
[ 1-10 ]

A fórumhoz csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá.
BELÉPÉS
E-mail cím:
Jelszó:

regisztráció a program-, hírlevél és fórum szolgáltatásokra
adatkezelési szabályzat

program - mai napra: 0
Cégajánló
Daidalos B&M Kft.

Vác
ablak dunakeszi, műanyag nyílászáró, műanyag nyílászárók, műanyag ajtó, bejárati ajtó, redőny, reluxa, ablakpárkány, ablak vác, ablakcsere dunakeszi, nyílászárók, nyílászáró, ablakok, ablakcsere vác, ablakbeépítés, ablak árak, műanyag ablak vác, műanyag ablakok, műanyag ablak árak, műanyag ablak beépítés, műanyag ablak profilok, műanyag ablak dunakeszi
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Gyártelepi Jézus Szíve Templom
Dunakeszi
túra
Diósjenő - Csehvár - Verebes-kaszáló - Foltán-kereszt - Hárs-rét - Spartacus kulcsosház - Királyrét
típus: gyalog
A túra során megismerkedhetünk Diósjenő nevezetességeivel és történtével, ha a vasúttól a főúton indulva rövid időre megállunk a főtér milleneum alkalmából kihelyezett ...
apróhirdetés
Szakképzett értékesítőt keresünk Naszály ...
Vác-Alsón működő műanyaggyártó üzemünkbe ...
Jó nap, Pénzügyi válságban van? Megtagadta a kölcsönt a bank? Hitelre van ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vác kertváros zöldövezeti részén eladó egy földszintes családi ház 600 m2-es ...
- Eladó a Pest megyében, Vác Máriaudvaron egy 3120 nm zártkerti telek, szántó besorolású, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Megvételre kínálok Romhányban egy felújítandó, közös udvaros családi házat! A 77m2-es ...
- Megvételre kínálok Magyarnándorban egy 90m2-es családi házat! Az ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU