érdekesség
2021. november 24. - Regionális
Tündöklő megjelenés - szeretettel tálalva
Az ünnepek közeledtével több fronton is ideje van megkezdeni a felkészülést - egyfelől nem árt átgondolni, hogy kinek milyen ajándékkal kedveskedünk, másfelől az ünnepi menü megtervezésére is érdemes időt szánnunk. A Tchibo ezúttal két új varázslatos ajánlatot kínál: az egyikben szikrázóan szép ékszerek közül válogathatunk, a másikban pedig hasznos konyhai segédeszközöket találunk, amelyekkel élmény lesz az ünnepi menüt elkészíteni – és természetesen a tálaláshoz is számtalan stílusos megoldás közül választhatunk!


Apró, mégis stílusos, és bármilyen szettet könnyedén varázsol elegánsabbá: a ródiummal bevont 925-ös ezüstből készült beszúrós tenyésztett gyöngy fülbevaló selymes felülete magára vonzza majd a tekinteteket. Visszafogott méretének köszönhetően éppen megfelelő arra, hogy bármilyen helyzetben tökéletes kiegészítő legyen.


17-től 21-es méretig érhető el a kínálatban a cirkóniával díszített női ezüst gyűrű, amelynek alapja szintén ródiummal bevont 925-ös ezüst, a rajta található díszítés pedig egy nagyobb, valamint sok apróbb, sziporkázó cirkónia kőből áll. A gyűrű akár magában viselve is képes arra, hogy átalakítsa a teljes megjelenés összképét, de a kínálatban számtalan lehetőséget találunk arra is, hogy nyaklánccal, fülbevalóval, vagy akár további gyűrűkkel kiegészítve összeillő szetteket alkossunk!


Igazán különleges darab a 23 karátos arannyal futtatott, gingko levél formájú női bross is, amelyen az aranyréteg sárgaréz alapra került. Az 58 mm-es tűvel rögzíthető bross lágyan ívelt, igazán elegáns darab, ami különböző felsők mellett blézerek hajtókáján is kifejezetten jól mutat, ráadásul a hozzá külön beszerezhető fülbevalókkal és nyaklánccal együtt egy igazán harmonikus megjelenésű, és semmiképp sem mindennapi szettet szerezhetünk be!

A csodálatosan szép ékszerek mellett praktikus konyhai megoldásokat is találhatunk: az összehajtható szilikon sütőlap perforált felülete lehetővé teszi, hogy a szokásosnál ropogósabbra süssük az ételeket, hiszen azok egyfelől nem olajban állva készülnek el, másfelől a légáramlás is optimálisabb, mint ha klasszikusan, tepsiben sütnénk az ételeket. Szélén fémgyűrű fut körbe, ami biztosítja, hogy az eszköz sokáig megtartsa a formáját, ráadásul összehajthatóságának köszönhetően az elkészült étel is pontosabban önthető ki belőle.

Az elektromos só- és borsőrlő segítségével bármikor tökéletesen őrölt fűszerrel díszíthetjük, ízesíthetjük ételeinket. Ez a konyhai eszköz fokozatmentesen állítható, rozsdamentes, és kerámia őrlőszerkezettel rendelkezik. Az őrlőn két külön tartályba helyezhetjük a sót és a borsot vagy bármilyen más, gyakran használt fűszert, amihez jól jöhet az őrlőkészülék. Mindkét fél tetején külön nyomógomb található, így akár egy kézzel is könnyedén használhatjuk, akár úgy is, hogy csak az egyik fűszert őröljük vele!

A terített asztal fényét emelheti a kék alapon nyomott arany mintával díszített asztali futó is, amely ünnepi hangulatot varázsol minden étkezéshez! A GOTS szabványnak megfelelő, terítővel, vagy akár anélkül is használható futó 40x180 cm-es, így nagyobb asztalok esetén is bevethetjük. A mosása egyszerű, hiszen kímélő mosási programot használva legfeljebb 40°C-on gépben is mosható.

A tálalást természetesen mindig lehet tovább fokozni, például az arany mintával díszített porcelán tálalótál használatával, amelynek 28 cm átmérőjű felületén remekül mutat majd bármi - akár egy tortát helyeznénk rá, akár kisebb süteményeket, vagy apró falatkákat, biztos, hogy azok méltó helyre kerülnek - ráadásul a tál 11 cm-es magasságának köszönhetően könnyebb is lesz róla elvenni a finomságokat.
Természetesen mindkét ajánlat rengeteg további terméket tartalmaz - akár az ékszerek világában merülnénk el jobban, akár a gasztronómiában, biztosan találunk még gyönyörű, hasznos, vagy épp olyan dolgokat, amik egymagukban egyesítik ezt a két tulajdonságot!