sport
2021. augusztus 13. - Vác
Hét dobogós hellyel zártak a Váci Vízmű Sportegyesület sportolói
Hét dobogós hellyel zártak a Váci Vízmű Sportegyesület sportolói a Pécsett megrendezésre kerülő triatlon utánpótlás országos bajnokságon és váltó OB-n.

Újonc1 leány kategóriában Balogh Abigél I., Szabó Zsófia IV.,
újonc2 fiú kategóriában Balogh Bertalan I.,
gyermek leány kategóriában Balogh Antónia II.,
gyermek fiú kategóriában Hertel Máté X.,
serdülő fiúknál Makrai Bálint VII., Monostori Botond IX. helyezést ért el.

Az újonc1 leány csapat Balogh Abigél, Szabó Zsófia, Pilling Katerina összetételben a III., a gyermek leány csapat Balogh Antónia, Horváth-Lengyel Júlia, Kocsis Emma összetételben szintén III., a serdülő fiú csapat Makrai Bálint, Monostori Botond, Nádasi Marcell összetételben a II. helyezést szerezte meg.

A fiú gyermek csapatok versenyében Hertel Máté, Kocsis Tamás, Pindes Bence összetételű csapat V. helyezést ért el.

Vasárnap rendezték a váltók versenyét, ahol a serdülő fiú csapat változatlan összetételben bronz érmet, a gyermek fiú csapat szinté változatlan összetételben a VI. helyet szerezte meg, az újonc leány váltó Márkus Lelle, Szabó Zsófia, Pilling Katerina összetételben a X. helyen ért célba
Egy héttel korábban Fadd-Domobirban országos utánpótlás ranglista versenyen a csapat "padavanja" Szabó Péter (Pedro) szerzett egy fantasztikus, oklevelet érő IV. helyet.

A további versenyszámokban a szervezők ezúttal is gondoskodtak az izgalmakról, hiszem idén sem maradt el a felnőttek én úszom-te kerékpározol-ő fut buli versenye, ahol a 100-149 év kategóriában, a felnőtt csapatoknál Csomó Kata, Farkas Richárd, Kohári Ferenc III., Szabó Gábor, Pindes Attila, Balogh Anikó V. helyezést szereztek.

Várjuk mindazon gyermek és felnőttek jelentkezését is, akik szeretnének egy "nagy családhoz" tartozni...
Váci Vízmű Sportegyesület