közélet
2013. március 6. - Vác
Megújult kínálattal, új internetes oldallal vár a Pingvin Cukrászda
Közel tíz év bizonytalanság után, megoldódni látszanak az alagút tervezett átépítésével kapcsolatos kérdések. Ennek köszönhetően, a vevők igényei alapján újult meg, a város legrégebben működő cukrászdája a Pingvin Cukrászda, mely már 22 éve várja vendégeit. A belsőépítész által megálmodott, hangulatos vendégtérrel összhangban, a külső homlokzat is hamarosan megszépül.



A vendégek visszajelzései alapján, elérték céljukat, a Dunakanyar egyik leghangulatosabb cukrászdáját sikerült kialakítani.


Apró dolgokra is figyelmet fordítottak, hogy a vendégtér komfortosságát növeljék, Például a a látványos hűtőpultok gépészetét kihelyezték az üzlettérből, hogy a folyamatos mormolás ne zavarja a betérő vendégeket. A pultban szinte kínálják magukat a csábító kinézetű és ízletes sütemények, melyek láttán a legszívesebben mindegyiket megkóstolná az ember. Kérdésünkre, hogy mi a Pingvin Cukrászda népszerűségén titka, Králik Károly üzemeltető-tulajdonos válaszolt. „Folyamatosan frissítjük kínálatunkat, több lett a joghurtos, gyümölcsös sütemény és torta, melyek helyben készülnek saját cukrász műhelyünkben. Különösen figyelünk arra, hogy minden torta és sütemény más különböző ízű, nagyrészt főzött krémből készüljön. Nálunk nem fordulhat elő az, hogy minden sütemény ugyan olyan ízű. Az elmúlt 20 év, több mint 50 000 elkészített torta, valamint az országunkban első közt munkába állított csúcs technológiás kemence és munkatársaink szaktudása, garancia a minőségre.



Akik még nem kóstolták a Pingvin Cukrászda somlói tortáját, van még mit pótolniuk az életben.


Próbálunk segíteni a vevőinknek eligazodni az egyre nagyobb kínálatban. Új honlapunkon és facebook oldalunkon a közkedvelt tortáink mellet minden újdonságot, süteményt megismerhetnek, sőt akár a web oldalunkon is kényelmesen megrendelhetik a kiválasztott finomságokat" - fejtette ki Králik Károly.
A Pingvin Cukrászda alapelve szerint, lehetőleg természetes alapanyagokat felhasználva készíti süteményeit, tortáit, fagylaltjait.

"A természetes alapanyagokból készült sütemények, torták és fagylaltok íze és élménye összehasonlíthatatlan a laboratóriumokban kikísérletezett, mesterséges alapanyagok és adalékokkal készült édességekkel. Óriási a különbség, hogy egy torta valódi tejszínből, vagy csak a növényi habból készül, ízben és árban is jelentős az eltérés. A vásárlók becsapásának tartom, amikor a gyors meggazdagodás reményében, vízből, tejporból, aromával és színezékkel készült, túlhabosított óriás gombócokat árulnak fagylalt gyanánt.



Nem engedünk a minőségből, akinek óriásgombócként árult, színezett, aromás, habosított vízre van szüksége, azt ne nálunk keresse!


A valódi fagylalt előállításához minőségi alapanyagokra, technológiára és szakértelemre van szükség. A Pingvin és Főtéri Cukrászdánkban tejből, tejszínből díjnyertes magyar és olasz alapanyagokból készült fagylaltokat kínálunk. Minőség nálunk alapelv" - hangsúlyozta Králik Károly, akit tavaly Magyarországon a Magyar Tehetség Nagykövetének választottak.



Magyarországon működő, több mint 900 ezer vállalkozás közül, a Pingvin Cukrászdát is üzemeltető cég tulajdonosát, az innovációban elért eredményei alapján, a Magyar Tehetség Nagykövetének kérték fel.


Az üzemeltető így komoly és elismert szakmai háttérrel, kellő gyakorlattal rendelkező, stabil munkatársi körrel - melyben akadnak, akik már 18-20 éve dolgoznak az üzletben - illetve a legmodernebb technikai felszereléssel áll a vevők rendelkezésére. A Pingvin Cukrászda a legújabb termékeivel, online rendelési lehetőséggel, tapasztalt kiszolgálókkal és szakemberekkel, a Dunakanyar egyik legszebb belső üzletterével, valamint ingyenes wifi használattal várja vendégeit.



Esküvőkre, rendezvényekre készült torták és sütemények, biztos sikert aratnak.


Az új kollekcióban természetesen továbbra is megtalálhatók a tradicionális és modern, könnyűkrémes sütemények és fagylaltok. A felhasznált minőségi alapanyagoknak, korszerű gépeknek és udvarias kiszolgálásnak köszönhetően pedig Vác és vonzáskörzetének meghatározó cukrászdája a Pingvin Cukrászda.

Mindenkinek ajánljuk Pingvin Cukrászda finomságait, aki kipróbálja biztos nem fog csalódni.
Elérhetőség: Vác Naszály út 2. a busz pályaudvarnál 27-300-529
Újdonság: a megrendelt torták a cég Főtéri Cukrászdájában is átvehetők Vác Március 15. tér
Weboldal: www.pingvincukraszda.hu
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pingvin-Cukr%C3%A1szda-V%C3%A1c/467868209908744?ref=ts&fref=ts