közélet
2011. március 10. - Vác
Nyomjuk le a multikat - megalakult a Dunakanyar Vásárlói Klub
A Dunakanyar Vásárlói Klub arra hívja fel a figyelmet, hogy ha nem helybéli magyar tulajdonú üzletekben, áruházakban vásárolunk, illetve nem helyi vállalkozások szolgáltatásait vesszük igénybe, azzal saját és honfitársaink munkahelyének elvesztését okozhatjuk, tudtuk meg a váci városházán tartott sajtótájékoztatón.

Galántainé Baracsi Gyöngyi, a vásárlói klub megalapításával egy olyan érdekvédelmi szervezetet hozott létre, amely a dunakanyarbeli vállalkozókat, üzlettulajdonosokat tömöríti egy gazdasági érdekvédelmi-vásárlói közösségbe. Mi sem jelzi jobban a létjogosultságát egy ilyen szervezetnek, mint a vállalkozók részéről mutatott érdeklődés: a januári alapítás óta hamar 40 főre bővült a tagok száma.

A Klub működése egyszerű: tag lehet minden a régióban bejelentett, magyar tulajdonú kisvállalkozás, aki vállalja, hogy kedvezményeket nyújt más klubtagok és vevőik, illetve saját vevői részére. A működést az etikai kódex szabályozza, az esetleges problémákat a havi egyszeri gyűlésen vetik fel és hoznak egyúttal határozatot is.
A csatlakozott vállalkozókat pályázatfigyeléssel, tanácsadással és pályázatírással is kívánják segíteni, reklám- és marketingtevékenységhez is segítséget nyújtanak. A Dunakanyar Vásárlói Klubba a térségben működő üzletek, vállalkozások csatlakozását várják.

További információ a www.dunakanyarvk.hu weboldalon található, illetve a Klub alapítójától a galantaigyongyi1@gmail.com e-mailcímen, vagy telefonon a 06/30-2315-677 mobilszámon kapható.
A Dunakanyar Vásárlói Klub tagjai:

2M Design KFT
AGIP töltőállomás
Angelato fagyizó és kávézó
Apróka Gyerekruha Üzlet
Bakó Kert Kert(sz)építő Bt
Barangoló Tea és Kávéház
Bio-Bo-Na KKT
Blue Trans Bt
Bonbon
Csilla és Misi Fehérnemű üzlet
Doktormadarak
Dunaweb Szolgáltató kft.
Édességtár
Építész, Tervező
Fónagy és Walter Borház
Forrásingatlan és Hiteliroda
Giuseppe Pizzéria
Halászkert és koktélhajó
Hevesi István
Holz-Color Vác 2010 KFT
Ismene virág- ajándék
Katlan 2001 KFT
Kisváci Szent Gellért Gyógyszertár
Lady Gold
Lyra Könyvesház
MA Grafika
Némethné Hering Ildikó
Ottocar
Papp Műszaki Kereskedés
Patika Deákvár, Penc, Kosd
Penomit , Transzker
Pingvin, Főtéri cukrászda
Remete Pince
Silvo-Trade KFT
Sópince -Kindricz és Tsa KFT
Szabó Tibor
Váci Kézműves Lekvár
Váczi Bútormester KFT
Váczi Portéka KFT