Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   
közlemények
2020. november 16. - Vác
A Mikulásfutás ELMARAD!
Az idén már elkezdtük egyszer megszervezni a 30. Fut a Vácot, és kétszer belekezdtünk a Fut a Keszi szervezésébe is. Sajnos a vírus közbeszólt. „Otthon maradtunk”, és vártuk az újabb lehetőséget.

A Mikulásfutást szeptemberben kezdtük el szervezi, mivel akkor még a szabályozók adtak lehetőséget a közös versenyzésre. Sikerült az új Covid 19 kihívásainak megfelelő versenyt előkészítenünk, és a nevezést is elindítanunk. Már az ajándék maszkokra rendeltük a kiírást, „Mi akkor is FUTINK!”, amikor életbelépett az új szabályozás arról, hogy ki, mikor, hol nem lehet, és mit nem tehet az egészségünk megőrzésének érdekében.

Az új szabályozás, nem teszi lehetővé a Mikulásfutás megtartását. (A hosszabb fizetős távokra átutalt díjakat visszautaljuk, vagy felhasználhatjátok a következő versenyre döntéseitek alapján, részletek a honlapon, www.futavac.hu.) Igaz, hogy a jelenlegi szabályozók egy hónapig élnek, de ha utána mégis lehetőséget kapnánk, akkor már az ünnepek miatt nem férne bele az évbe a verseny megtartása.

Az eddigi munkánk és a ti edzéseitek sem vésznek kárba, mert reméljük, nem sokára feloldják a szigorítást (sikerül úrrá lennünk a Covidon) és lehetőséget kapunk, folytatjuk a szervezést. Mikulásfutásként már nem, de akár a Valentin nap, vagy a forradalom ünnepe, vagy csak egy álmos vasárnap délelőtt újra lehetőséget fog adni a közös versenyzéshez.
A nevezés, még csak egy szűk hétig tartott, de pillanatok alatt a jelen körülmények között is több mint százan jelentkeztetek, jeleztétek, hogy számítotok a versenyre, a közös megmérettetésre.

KÖSZÖNJÜK!
Ez nekünk sokat segített, megerősítettetek bennünket abban, hogy amit csinálunk, azt nem csak jól csináljuk, hanem szükségetek van ránk, szükségetek van a futásra.

Arra kérünk, ne hagyjátok abba, ezekben a magányos, ködös hideg napokban sem. Most kell erősnek lenni, jól beöltözni és elindulni azon az útvonalon, ami a célhoz vezet. Tudom, ilyenkor még a vadkacsák is elbújnak a parton és a ködben nem láthatod még a túlsó partot sem.

De tudnod kell, hogy egyszer, az út végén, az utolsó 100 méteren meglátod majd a várva várt célkaput, meghallod a zenét és lányokat is látni fogod, ahogy a színpadon neked táncolnak. Én is ott várlak majd a célban és belecsapunk egymás tenyerébe, azt mondjuk, majd, látod, milyen jó, hogy nem adtuk fel!
FUSS, hát, és NE ADD FEL!

Bírógyuri

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
MEDIPARK BT.

Dunakeszi
fogászat, digitális panoráma röntgen (rtg), fájdalommentes kezelések, láthatatlan fogszabályozás, fémmentes fogpótlások, szájsebészet, implantáció /fogbeültetés/, fogorvos, fogpótlás, fogászat, fogorvos, fogszabályozás, fogpótlás, gyermekfogászat, esztétikus tömések, fogkőlevétel, fájdalommentes fogfehérítés, lézeres terápiák
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A Március 15. tér és környéke
Vác
túra
Verőce - Nógrádi-vár
típus: gyalog
A Verőcéről induló útvonal érinti a
Nagy-Kő-hegy kilátóját és a
Nógrádi várnál ér véget.
apróhirdetés
Pest megyében: lépcső burkolást, felújítást vállalunk. Laminált padló, vinyl padló, ...
SZIGETELES----utolag 3o ev GARANCIA v --- NEDVES DOHOS PENESZES ...
Korlátozott darabszámban még rendelhető PlayStation 5 konzol, lemezes ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Kiadó lakást keresek Vácon egyedülálló, biztos munkahellyel rendelkező ...
- Vác, Belváros déli peremén, csendes, kertvárosi részen kínálom eladásra ezt a 220 m2-es, ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Eladó Dunakeszi központjában egy azonnal költözhető, tehermentes, 58 nm-es ikerház. Az ...
- Eladó Dunakeszi csendes részén, egy különleges igénnyel épített családi ház. A ház ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaros Börzsönyliget Ciklámen utcában 991 m2 építési telek erdei környezetben. ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Alsógöd csöndes kertvárosában kínálunk eladásra egy minden igényt kielégítő ...
- Gödön, a festői Duna parton kínálunk eladásra egy örök panorámás luxus ingatlant.A ház ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU