Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   







közlemények
2020. március 25. - Vác
DDC: munkatársainak biztonsága az elsődleges
A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) a régió meghatározó gazdasági szereplőjeként a kialakult rendkívüli körülmények ellenére is fenntartja a termelést és továbbra is folytatja ügyfelei kiszolgálását. Az eddig is magas munkabiztonsági követelmények mellett fokozottan ügyelve munkatársai és családjaik egészségének megóvására.

Az egész országot, világot érintő járványügyi helyzetre reagálva a Duna-Dráva Cement Kft.-nél is rendkívüli intézkedési terv lépett életbe hetekkel ezelőtt. A Társaság számára az első és legfontosabb az emberi élet védelme, a biztonság, valamint a kockázatok minimalizálása. A vevők kiszolgálásával továbbra is törekszik arra, hogy a gazdaság e szektorának működését fenntartsa.

A Váci és a Beremendi Cementgyár a megfelelő egészségvédelmi intézkedések mellett változatlan módon üzemel, termékeik szállítása belföldön zavartalanul folytatódik. Beton- és kavicsbányáik a követelményeknek megfelelően, megváltozott nyitva tartással várják kizárólagosan a leszerződött partnereket, vevőket, tekintettel arra, hogy építőanyagokra jelenleg is szükség van.

Az országos járványügyi előírásoknak megfelelően a DDC minden szükséges lépést megtett és meg is fog tenni a jövőben is. Minimalizálta a dolgozók közötti kapcsolatteremtést, így akinek munkaköre lehetővé teszi, már otthonról dolgozik. Azonban vannak, akik munkájára jelenleg is a gyárak, bányák területén van szükség. A Váci és a Beremendi Gyárban folyamatos a belépők testhőmérséklet mérése, rendszeresek a fertőtlenítések, és még sűrűbben tisztítják a legforgalmasabb területeket. A munkatársak megfelelő védőfelszerelésekkel ellátottak.

A DDC-nél az elkötelezett munkatársaknak köszönhetően jelenleg is zavartalanul folyik a termelés. Abban az esetben, ha a helyzet súlyosbodna, a cégvezetés természetesen készen áll további intézkedések meghozatalára a munkavállalóik védelmében. A vállalatnál felállított operatív törzs naponta ülésezik, folyamatosan értékelve a helyzetet és meghatározva a szükséges teendőket.

Ahogy sok más vállalkozás, úgy a Duna-Dráva Cement Kft. is tudja, hogy nem lesz egyszerű a folytatás. De célja, hogy a jövőben is fenn tudja tartani az ország számára is komoly jelentőséggel bíró működését.
Duna-Dráva Cement Kft.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Baptista imaház
Szokolya
túra
Nagybörzsöny - Királyrét
típus: gyalog
A Börzsöny Akciócsoport 2002-es Vándortúrájának útvonala.
apróhirdetés
ABC Árufeltöltői állást keresek. Vác és környékén.
Szakácsot és konyhai kisegítőt keresünk. Barátságos légkör és versenyképes ...
Az Eco Smart Group Kft. gödi telephelyére keres műszaki feladatokra, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladásra kínálom Vác, Deákvár, Kárász utcai téglaépítésű társasházban ...
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU