Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   







közlemények
2019. december 10. - Vác
'Zöld' közösségben az erő
Környezettudatos terek valósulnak meg Vácott és környékén
A Duna-Dráva Cement Kft. Zöld Megoldás-pályázatának keretén belül idén is összesen 7,5 millió forintra lehetett pályázni környezettudatosságot elősegítő projektelképzelésekkel. A program évről évre egyre népszerűbb, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a rekordszámú, összesen 39 beérkező pályamunka.


A Váci Cementgyár térségéből beérkezett nyertes pályázatok megvalósulásához 3 millió forinttal járul hozzá az építőanyag-ipari vállalat. A Beremendi Cementgyár környezetében élő közösségek zöld kezdeményezéseit ebben az évben közel 3 millió forinttal, a Pécs és környéke régió pályázóit pedig 1,5 millió forinttal támogatja a DDC.

A Bírálóbizottság a 2019-ben beérkezett színvonalas pályaművek közül Vác térségéből A Verőcei Gyermekekért Alapítvány projektelképzelését, a Nógrádi Napraforgó Hagyományőrző és Szociális Egyesület pályázatát és a Váci Gazdászok és Kertészek Alapítvány által beadott tervet támogatja.

A verőcei óvodakertben a jövő évben olyan tanösvényt valósítanak meg, amellyel a már meglévő állomásokat, kertet újragondolják, illetve teljesen új állomásokat is kialakítanak a fenntarthatóság és a környezettudatosság jegyében.

A Nógrádi Együtt Veled TaPArk pályázat célja egy mezítlábas park létrehozása Nógrád településen, amelynek segítségével a gyerekek már egészen kicsi korban közel kerülhetnek a természethez, megismerhetik az általa nyújtott szépségeket, kincseket. Az Országos Kék Kör a településen halad át, így a természetjárók széles csoportja előtt is nyitva lesz a közösségi tér.

A váci alapítvány által megálmodott Közösen-Ökosan projekttel olyan külső és belső közösségi tér létrehozását célozták meg, amely összhangban van az ENSZ által elfogadott 17 fenntartható fejlődési céllal, és segíti a célok jelentőségének megértését, gyakorlati megvalósíthatóságának bemutatását az intézmény diákjai számára.

A DDC mindhárom projekt megvalósulását 1-1 millió forinttal támogatja.

A baranyai pályázók - Vác és környékéhez hasonlóan - a közösségépítésre, a kültéri kikapcsolódási lehetőségek létrehozására helyezték a hangsúlyt. A térségekben három projekt megvalósulását támogatja a DDC, összesen közel 4,5 millió forinttal.

A DDC Zöld Megoldás-pályázat keretében az elmúlt évek során eddig összesen 41 projekt valósult meg mintegy 59 millió forintból. A jövőre megvalósuló 6 pályázattal pedig tovább növelik a támogatottak számát.
Duna-Dráva Cement Kft.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
A feszület
Püspökszilágy
túra
Teleki 50 teljesítménytúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Termelési kapacitás bővítés miatt, fémiparban ...
Sziasztok! Sofőr kollégát keresünk 3,5-t ponyvás Renault master tgk-ra raklapos ...
TARGONCÁS-RAKODÓ (KOMISSIÓZÓ) (TELJES MUNKAIDŐ), MUNKANAPOKON ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU