Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   közélet
2021. december 14. - Vác
A jövő generációjának támogatása! - Egykori ösztöndíjasból ma már DDC-s munkavállaló
A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) minden helyzetben fontosnak tartja a tehetségek támogatását, ezért idén is meghirdette nagysikerű "Duna-Dráva a Tehetségekért" ösztöndíjprogramját. A hagyomány- és értékteremtő program keretében 89 diák részesül támogatásban a baranyai és a váci régióban. A programot, és annak sikerességét a vállalat HR Igazgatója, Kaposvári Anna mutatja be.

A "DDC a Tehetségekért" ösztöndíjprogram idei fordulójában a kuratórium Beremenden 42 ösztöndíjat ítélt oda 33 általános iskolás és 9 középiskolás diák részére, míg Vácott 47 diákot, 28 általános iskolás és 19 középiskolás tanulót jutalmazott ösztöndíjjal.

A jövő generációjának támogatása

"Fontosnak tartjuk, hogy a jövő generációját sokszínű projektek segítségével támogassuk. Vállalati filozófiánk központi eleme a társadalmi felelősségvállalás, hiszen tudjuk, hogy a jövőnket együtt építjük. A DDC szlogenje is erre utal: „Építsük együtt jövőnket!”. Az ösztöndíjprogram a diákok karrierépítéséhez is hozzájárul, emellett pedig azokkal az intézményekkel is ápoljuk és erősítjük a partnerkapcsolatot, ahol az ösztöndíjasok tanulnak. Fontos, hogy a hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedő tehetségeknek is támogatást nyújthatunk." - mondta Kaposvári Anna.

Hazai és nemzetközi sikerek

A program az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan fejlődött, a vállalat a lehetőségeihez mérten növelte a támogatás mértékét és kiterjesztette mindkét régióban a pályázók körét.

"Büszkék vagyunk arra, hogy több ösztöndíjas diákról elmondhatjuk, hazai- és nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket értek el, legyen szó művészetekről, sportról vagy éppen tudományokról. Sőt, több olyan diák van, akik már 7. osztálytól kezdve támogatásban részesülnek. Külön öröm számomra, hogy van olyan korábbi díjazott, akik jelenleg is vállalatunknál dolgozik." - nyilatkozta Kaposvári Anna.

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítvány munkájának fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vácon a 2005/2006-os, Beremenden pedig a 2010/2011-es tanévtől kezdődően a vállalat már összesen több mint 105 millió forinttal támogatott 1200 tehetséges tanulót.

Adventi meglepetés

Az ösztöndíjprogram mellett a DDC évek óta elkötelezett támogatója a Pécsi Rotary Club adventi meglepetés sorozatának, amely Pécs városának egyik legnagyobb jótékonysági eseménye. A jótékonysági rendezvény keretében a DDC idén is egy tehetséges, de anyagilag rászoruló fiatalt és családját támogatta 100.000 forinttal.


2021-ben Turonyi Tamást, egy kimagasló teljesítményű, érdeklődő és inspiráló fiatalt támogat a vállalat, aki a Baranya Megyei Szakképzési Centrum Angster József Szakképző Iskola és Szakiskola 10. osztályos tanulója.

Az intézményi köszönő videó az alábbi linken tekinthető meg: www.youtube.com/watch?v=ck1pdAIWqUA&t=407s
www.duna-drava.hu

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Visegtórádi Bob Pálya Bt.

Visegrád
gyermekjátszótér, kirándulás, bob, nyári bob, alpesi bob, bobpálya
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Memento Mori - Ars Memorandi Állandó kiállítás
Vác
túra
Teleki 50 teljesítménytúra
típus: gyalog
apróhirdetés
Négy lakásos társasházban, 125 m2 belső kétszintes, 2 fürdőszobás, +2 ...
Családi házam villanyszereléséhez keresek szakembert. Egyszerű, egyszintes, ...
Takarítást vállalok Kosd,Vác és ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó Deákváron, gyönyörű környezetben és kilátással egy 4. emeleti, 43 nm-es felújított ...
- Vác, Belváros déli peremén, csendes, kertvárosi részen kínálom eladásra ezt a 220 m2-es, ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Eladóvá vált Dunakeszin egy 248 négyzetméteres 8 szobás dupla összkomfortos családi ház, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladásra kínálom Bánk üdülőövezeti részén, csendes utcában ezt a 420 nm-es ...
- Nógrád megye legkedveltebb üdülőfalujában Bánkon eladó csended utcában lévő ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU