Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   közélet
2021. december 14. - Vác
A jövő generációjának támogatása! - Egykori ösztöndíjasból ma már DDC-s munkavállaló
A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) minden helyzetben fontosnak tartja a tehetségek támogatását, ezért idén is meghirdette nagysikerű "Duna-Dráva a Tehetségekért" ösztöndíjprogramját. A hagyomány- és értékteremtő program keretében 89 diák részesül támogatásban a baranyai és a váci régióban. A programot, és annak sikerességét a vállalat HR Igazgatója, Kaposvári Anna mutatja be.

A "DDC a Tehetségekért" ösztöndíjprogram idei fordulójában a kuratórium Beremenden 42 ösztöndíjat ítélt oda 33 általános iskolás és 9 középiskolás diák részére, míg Vácott 47 diákot, 28 általános iskolás és 19 középiskolás tanulót jutalmazott ösztöndíjjal.

A jövő generációjának támogatása

"Fontosnak tartjuk, hogy a jövő generációját sokszínű projektek segítségével támogassuk. Vállalati filozófiánk központi eleme a társadalmi felelősségvállalás, hiszen tudjuk, hogy a jövőnket együtt építjük. A DDC szlogenje is erre utal: „Építsük együtt jövőnket!”. Az ösztöndíjprogram a diákok karrierépítéséhez is hozzájárul, emellett pedig azokkal az intézményekkel is ápoljuk és erősítjük a partnerkapcsolatot, ahol az ösztöndíjasok tanulnak. Fontos, hogy a hátrányos helyzetben élő, de kiemelkedő tehetségeknek is támogatást nyújthatunk." - mondta Kaposvári Anna.

Hazai és nemzetközi sikerek

A program az elmúlt évtizedek alatt folyamatosan fejlődött, a vállalat a lehetőségeihez mérten növelte a támogatás mértékét és kiterjesztette mindkét régióban a pályázók körét.

"Büszkék vagyunk arra, hogy több ösztöndíjas diákról elmondhatjuk, hazai- és nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket értek el, legyen szó művészetekről, sportról vagy éppen tudományokról. Sőt, több olyan diák van, akik már 7. osztálytól kezdve támogatásban részesülnek. Külön öröm számomra, hogy van olyan korábbi díjazott, akik jelenleg is vállalatunknál dolgozik." - nyilatkozta Kaposvári Anna.

A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítvány munkájának fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vácon a 2005/2006-os, Beremenden pedig a 2010/2011-es tanévtől kezdődően a vállalat már összesen több mint 105 millió forinttal támogatott 1200 tehetséges tanulót.

Adventi meglepetés

Az ösztöndíjprogram mellett a DDC évek óta elkötelezett támogatója a Pécsi Rotary Club adventi meglepetés sorozatának, amely Pécs városának egyik legnagyobb jótékonysági eseménye. A jótékonysági rendezvény keretében a DDC idén is egy tehetséges, de anyagilag rászoruló fiatalt és családját támogatta 100.000 forinttal.


2021-ben Turonyi Tamást, egy kimagasló teljesítményű, érdeklődő és inspiráló fiatalt támogat a vállalat, aki a Baranya Megyei Szakképzési Centrum Angster József Szakképző Iskola és Szakiskola 10. osztályos tanulója.

Az intézményi köszönő videó az alábbi linken tekinthető meg: www.youtube.com/watch?v=ck1pdAIWqUA&t=407s
www.duna-drava.hu

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Halló Mintabolt

Vác
háztartás eszközök értékesítése, számítógép értékesítés, javítás, telefonközpont telepítése, telefon,fax, nyomtató, telefonközpont, kaputelefon javítása - szerelése, faxok feladása - fogadása, iratok bekötése – fűzése, iratmásolás, mobil telefonkártyák elektronikus feltöltése, iroda bútorok értékesítése, távbeszélő és irodatechnikai eszközök értékesítése, számítástechnikai eszközök értékesítése, nyomtató kellékanyag értékesítés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Pollack Mihály síremléke
Tahitótfalu
túra
Csobánka-Pilisszentkereszt túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kellemes családi kirándulás egy gyönyörű útvonalon. Csobánkát elhagyva egészen a pilisszentkereszti parkolóig, enyhén emelkedő erdei úton ...
apróhirdetés
Kiadó egy 2021-ben épült igényes kialakítású ikerház önálló telken, dupla garázzsal. A ...
VÁC VILLANYSZERELÉS VÁC VILLANYBOJLER JAVÍTÁS VÁC SZŐDLIGET VILLANYSZERELÉS SZŐDLIGET ...
Musical Nanny Vác és környéke Kedves Szülők! Vácon és környékén, hétköznapokon ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Megvételre kínálok Romhányban két családi házat! Az 58m2-es vályog falazatú ...
- Vác kertváros zöldövezeti részén eladó egy földszintes családi ház 600 m2-es ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Különleges lehetőség lovasoknak vagy szép kilátásért rajongóknak! 22.000 m2 ...
- Különleges lehetőség lovasoknak vagy szép kilátásért rajongóknak! 11.000 m2 ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU