Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   










közélet
2017. június 22. - Vác
Küzdelem és győzelem a nyári, váci futófesztiválon
Ismét több mint 700 futó állt rajthoz a vasárnap délelőtt a 27. alkalommal rendezett Fut a Vácon. Az idén a verseny átcsúszott a június közepére, így a diákok már a vakáció keretében teljesíthették a legnépszerűbb, ingyenes buli futás 2,8km-es távját. A "Bulifutás" leggyorsabb versenyzői Juhász Janka és Bácskai Máté voltak, akik 10 percen belül átsuhantak a pályán.

A 6,4 km-es Jakus László Emlékverseny az önkormányzat képviselői közül többen is, Kászonyi Károly, Kiss Zsolt, és Váci Károly is teljesítették. A Jakus László tanár és futótárs emlékének megőrzésére alapított kupát az idén a Fut a Vác eddigi abszolút győztese Sági József (nemzetközi tűzoltó futóbajnok) vehette át.

A 10,5km-es táv keretében a versenyzők a ligetig futottak, és a kerékpárút árnyas fái közt térhettek vissza a célba. A versenyt Balogh Zsolt, műszaki igazgató és a DMRV lelkes futócsapata is teljesítette, akik a verseny frissítéséhez lajt kocsikban biztosították a vizet. Ezen a távon Staicu Simona és Bognár Bucsu voltak a leggyorsabbak, akik közel 40 perc alatt teljesítették a távot.

Az elmúlt években bevezetett 21km-es félmaratoni táv egyre népszerűbb. Az idén több mint 80-an indultak a hosszú távon, köztük Pető Tibor Alpolgármester is, aki a köszöntő elmondása után állt a rajtszalaghoz. A versenynek egyik színfoltja volt Rottenhoffer Attila, (Személyi edző A Fitness) aki az előző napi spártai futóverseny megtétele után teljesítette a félmaratoni távot. Ezt a távot váltókkal is meg lehetett tenni, ami 4 fős csapatmunkát igényelt. A leggyorsabb félmaratoni váltó csapat a „Váci Futóbolondok” voltak. Cseke Lilla és Schwartz-Nagy Attila voltak a leggyorsabbak, akiknek kevesebb, mint másfél óra alatt sikerült a távot teljesíteniük.

A 80 óvodás, akik héliumos lufival a rajthoz álltak, 100, 200, vagy 300 métert kellett futniuk az ovis futás keretei között szüleikkel együtt, akiket szemmel láthatóan jobban meggyötört a kihívás, mint a kis, középsős és nagycsoportosokat. Csoportonként a leggyorsabbak Újhelyi Lilla (kis), Kucsera Kornél (középső) és Papp Móric (nagy Csoport) voltak.

Az iskolák közötti versenyt hosszú évek után először a Juhász Gyula általános iskola csapata, a sportegyesületek versenyét az Árpád DSE nyerte. Végre elindult a Fut a Cég verseny Imidzse is. Az idén sok váci cég dolgozói fogtak össze, hogy a céget reklámozva együtt fussanak. A legtöbb dolgozóval résztvevő csapatok a D és TSA Bt, valamint a Váci Városfejlesztő Kft. voltak. Őket nem csak azért kell kiemelni, mert színpompás formaruhában futottak, hanem mert velük tartott kerekesszékkel Kanyó Zsolt (a cég szóvivője) paraolimpikon is, akit közrefogva, a cég igazgatójával, Benyó Balázzsal együtt tették meg a távot.

A versenyt teljesítőkre az idén is több száz Fut a Vác póló és megannyi ajándék várt, mely közül is a legrangosabb a Crazy Biker’s kerékpár bolt által felajánlott bringa volt, amit a 2207 rajtszámú Németh Renáta nyert el.

A verseny eredményei, fotói megtekinthetőek, a www.futavac.hu honlapon és a facebookon.

A versenyt rendező Bíró György és BARÁTAI és a VISE köszönetet mond a verseny támogatóinak és gratulál azoknak, akik megküzdöttek az úttal, az idővel és önmagukkal ezen a forró nyári napon.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Magyar Néprajzi Gyűjtemény
Pomáz
túra
Dömös - Prédikálószék - Pilisszentlászló - Visegrád
típus: gyalog
apróhirdetés
ABC Árufeltöltői állást keresek. Vác és környékén.
Szakácsot és konyhai kisegítőt keresünk. Barátságos légkör és versenyképes ...
Az Eco Smart Group Kft. gödi telephelyére keres műszaki feladatokra, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
- Eladó: Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU