Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   




közélet
2017. szeptember 15. - Regionális
A modern technológia korában is lehet állást találni!
Napjainkban a kommunikációs technológia óriási fejlődésen megy keresztül. Azonban az innováció korántsem ért véget. Mondhatni, hogy az igazi fejlődés még csak ezután következik majd. Az elterjedést leginkább az okos telefonok, és a tabletek jelentik. A célcsoport, aki rajong ezért a technológiáért, az a fiatal korosztály, ezen belül is legjobban a gyerekek.

Napjainkban megfigyelhető, hogy már egy alsó tagozatos kisiskolás kezében is ott figyel valamelyik okos kütyü. Ezeket a készülékeket a lurkók előszeretettel használják otthon is, akár több órán át. Érthető, hiszen megannyi filmet lehet rajtuk nézni, továbbá az internetet is lehet rajtuk használni. Nem mellesleg játszásra, kikapcsolódásra is alkalmas a tablet, vagy az okos telefon. Mivel a gyerekek szabadidejük legtöbb részét e készülékek használatával töltik, a sportolás teljes mértékben háttérbe szorul.

Tavasszal, illetve nyáron főként, amikor vakáció van, és a szülők nem tudják hová tenni gyermeküket. A mai gyermekek mondhatni teljesen beleszületnek ebbe a technológiába. A közösségi oldalak használata igencsak elterjedt, azonban kijelenthető hogy ez a jövő. A közösségi oldalakat ésszerűen is lehet használni, hiszen számos hasznos információhoz is juthatunk általuk. Azonban az információáradat napjainkban hatalmas, így igencsak meg kell szűrnünk, hogy melyik hírportálnak hihetünk például.

Napjainkban a vállalatok is előszeretettel használják a közösségi médiát hirdetés szempontjából. Céljuk az, hogy termékeikkel, vagy szolgáltatásaikkal elérjék az adott célcsoportot tatabányai álláshirdetések igen kedvező. A cégek számára a közösségi média hatékonyság mérésre is egyaránt alkalmas.

Azon túl rengeteg munkakört már ezeken a médiumokon keresztül az egyik leghatékonyabb elérni. Végül is ilyen gyűjtőhellyé vált a Linkedin az informatikusok számára. Ezért fontos, hogy online is keressük a jövőbeli munkavállalóinkat. Mert ma már a fiatalság, ha munkakeresésről esik szó, akkor nem vesznek újságot a kezükbe. Egyszerűen csak fölmennek az internetre és ott fognak szétnézni. Ez ugyan úgy igaz azokra is, akik diplomás állást próbálnak maguknak találni, például a mérnökökre.

Ez a réteg pedig főleg online szokott magának állások után nézni. Ezért elsődleges, hogy amikor mérnökállásokat hirdetünk, akkor tudjuk, hogy hol érdemes a hirdetéseket feladni. Mert bizony, ha nem vagyunk képesek kapcsolatot teremteni a munkakeresőkkel, akkor esélyünk sincs, hogy a szabad pozícióinkra jelentkezzenek.

Rendkívül fontos, tehát, hogy a megfelelő munkaerőt a megfelelő helyen keressük. Mert ha nem tudunk feltölteni egy pozíciót túl sokáig, akkor az igen komolyan a termelékenység rovására mehet. Az pedig végül bevételkieséshez vezet. Márpedig egy ilyen komoly versenyben, amely ma a piacot jellemzi, az ember nem engedheti meg magának, hogy szükséges forrásoktól essen el!

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Gorka Múzeum
Verőce
túra
Nagybörzsönyi körtúra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kellemes túra, ami a Börzsöny szélén elterülő faluból, Nagybörzsönyből (Szobról busszal közelíthető meg) indul és oda is érkezik ...
apróhirdetés
Termelési kapacitás bővítés miatt, fémiparban ...
Sziasztok! Sofőr kollégát keresünk 3,5-t ponyvás Renault master tgk-ra raklapos ...
TARGONCÁS-RAKODÓ (KOMISSIÓZÓ) (TELJES MUNKAIDŐ), MUNKANAPOKON ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
- Eladó: Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU