Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   
érdekesség
2021. május 28. - Regionális
Miért válasszuk a NO.1 Property Zrt. ingatlanjait?
Manapság az emberek inkább bérelnek, mint vásárolnak ingatlant. Ennek a magas ingatlanárak az okozói. A hitelfelvétel ugyan nem annyira nehézkes, mint az elmúlt években, hiszen számos pénzintézet közül válogathatunk, ám az önerő megteremtése már jóval nehezebb. Régen úgy is fel lehetett venni az ingatlan árának teljes összegét, hogy több ingatlanfedezetet vontunk be, ma azonban erre már nem minden esetben van lehetőségünk. A 30% állami támogatás megszüntetése csak súlyosbította a helyzetet, így sokan inkább bérlésben gondolkodnak.

Az ingatlanbérlési kultúra átalakulóban van hazánkban. Az elmúlt években egyre több olyan lehetőség kínálkozik, ahol cégektől bérelhetünk ingatlant. Itt most nem az ingatlanközvetítőről van szó, hanem céges tulajdonú lakásokról, melyeket a cégek adnak ki, tartanak rendben. Ez a nyugati országokban egy nagyon elfogadott lehetőség, sőt, van olyan ország, ahol magántulajdonú kiadás nagyon minimális van. Hazánkban azonban még meglehetősen kevésnek mondható az ilyen lehetőség, ám egyre inkább terjed ez a megoldás.

Mit várhatunk egy céges tulajdonú bérléstől?

A céges tulajdonú bérlés egyik nagy előnye, hogy biztonságos. Nem kell tartanunk attól, hogy a főbérlő átver minket, vagy valamilyen mondvacsinált, esetleg valós indokkal kirak minket a lakásból. A céges bérlésnél a szerződés tiszta és egyértelmű. Attól sem kell tartanunk, hogy a hirdetés nem fedi a valóságot. Számos rémtörténet kering a neten, hogyan jártak pórul az albérlők. A céges tulajdonú lakásoknál ettől egyáltalán nem kell tartanunk. A NO.1 Property Zrt. ingatlanjai esetében például a no1propertyzrt.com-on tájékozódhatunk, és pontos képet kaphatunk arról, mit is kapunk majd a pénzünkért.

Az árak sem drágábbak, mint a magánkiadású lakások esetében. Sokan gondolják azt, hogy a céges lakásoknak jóval magasabb a bérleti díja. Egyrészt az árak hasonlóak, mint a magántulajdonú lakások estében. Másrészt érdemes összehasonlítani az ingatlanok állapotát, és máris megérthetjük az árok között felmerülő esetleges különbségeket. A NO.1 Property Zrt. ingatlanjai például egytől egyig új építésűek vagy felújítottak, olyanok, ahol hosszú távra tervezhetünk. A rezsi is fix összeg, tehát nem lesznek rejtett költségek, vagy meglepetések a téli szezonban.

Ügykezelés online

A másik nagy előnye a céges ingatlanok bérlésének, hogy sok esetben már online is lehet intézkedni. A NO.1 Property Zrt. estében például csak fel kell keresni a cég honlapját, és no1propertyzrt.com oldalon keresztül máris leadhatjuk a hibabejelentést, vagy bármi egyéb panaszunkat. Ha a szerződés felmondásáról van szó, azt is intézhetjük már online. Az online ügykezelés egyrészt meggyorsíthatja a folyamatot, másrészt a koronavírus miatt sokan kerülik a személyes találkozást, ami az online lehetőségeknek köszönhetően el is kerülhető.

Nem szükséges személyesen befáradnunk a céghez, elég a honlapon leadni a hibabejelentést, és várni, hogy intézkedjenek. Erre magántulajdonú lakás esetén nincs lehetőség, nekünk kell intézkedni mindenről, hiszen a főbérlőnek nem mindig érdeke, hogy azonnal segítsen nekünk.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Silverstar Művészképző Iskola

Vác
silverstar társulat, balett, versenytánc, modern tánc, tánctanfolyamok, tánc oktatás, tánc, hip hop, tánciskola vác, jazz, talentum, versenyeztetés, óvodai táncelőkészítő, bordás péterné, silverstar, néptánc
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Baptista imaház
Püspökszilágy
túra
Dél-Börzsöny, zöld turistajelzés
típus: gyalog
Kismarosról induló és Zebegénybe érkező mindenki számára ajánlott kellemes gyalogos útvonal a Gál-hegy, Török-mező és a Malom- völgy érintésével.
apróhirdetés
Váci autókereskedés gépjármű értékesítőt keres. elvárások ...
FODRÁSZ munkakörbe keresünk munkájára igényes ...
Gondozónőt keresek magam helyett Budapestre 24 órás szolgálatra és teljes ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Az ingatlan környezete csendes, természetközeli, jó levegőjű. A telken gyümölcsfák ...
- Elegáns otthon Vác-Deákvár legkedveltebb részén! Ha fontos Önnek a rendezett környezet, ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Dunakeszi,Barátság úti lakótelepen eladó egy 35 m2-es, másfél szobás, felújítandó panel ...
- Eladóvá vált Dunakeszin egy 248 négyzetméteres 8 szobás dupla összkomfortos családi ház, ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladó Romhányban egy 85 m2-ű, önálló családi ház! Az 1137 m2 alapterületű ingatlanhoz ...
- Megvételre kínálok Patakon egy tégla építésű, 96m2-es családi házat! Kialakításra ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU