Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   
érdekesség
2020. október 27. - Regionális
Bútorkereső ahogyan mindig is szerettük volna
A technológia személyre szabott ajánlásokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teheti az online vásárlást a lakás berendezésére.

Képkeresés a Google-on túl

A lakberendezésre szakosodott magyarországi online áruházak túlmutatnak már a szöveges keresésen, és mesterséges intelligencián alapuló képkeresést és navigációt kínálhatnak vásárlóiknak.

Sokan le tudják írni, hogy mit szeretnének, de az eddig rendelkezésre álló eszközökkel csak pontos megnevezés vagy termékkód szerint lehetett keresni. Ráadásul a háztartási és lakberendezési cikkeknél bármilyen formai eltérés nagy árkülönbséget is okozhat. Szerencsére a keresett bútorok, a lakás dekorációs tárgyak online felületen való megtalálása már nem korlátozódik csupán a leírások, kért kritériumok keresősávba való beírására vagy a Google-re.

A képszerinti keresés lehetőséget nyújt a felhasználónak, hogy akár számítógépről, akár okostelefonról feltöltse a keresett termék fotóját az oldalra, és pillanatokon belül a funkció megkeresi azt a terméket, vagy ahhoz hasonlót, és a keresőlistán láthatja a magyarországi home&deco üzletek ajánlatait.

A képszerinti kereséssel harmonikusan kiegészül a kényelmes online vásárlás a hagyományossal. Az online vásárlók most a kívánt, elképzelt és óhajtott lakberendezési tárgyakat, cikkeket nem szavak, hanem képek segítségével könnyen megkereshetik.

A képkereső funkció pár másodperc alatt több mint ezer ajánlatot is képes adni.

Mindmáig az online felületen történő vásárlás két képkeresési eszközt tartalmazott: az online kereskedők által biztosított termékfotókat és az általános képkeresést, mint pld. Az Amazon, Alibaba program kínálata. De ezek csak nagyvonalakban tükrözték csak a kívánt terméket. A részletek elvesztek az általánosságokban, s így az eredmény sem volt mindig tökéletes. A www.biano.hu oldalon kínált vizuális lehetőség fő célja, hogy kombinálja az eddigi lehetőségeket, hogy minél pontosabb, tágabb kínálatot kapjon a felhasználó.

Neuronhálózat a bútor vásárlásban?

Az online világban manapság a legfontosabb az egyszerű kezelhetőség és átláthatóság. A BIANO ezek elvek alapján dolgozta ki a mesterséges intelligencián alapuló képkeresési technológiát, amelyet 100%-an a magáénak mondhat. Ez az egyedi, eredeti megoldás képes a fotók egyenkénti elemzésére. Külön érdekesség, hogy a BIANO egy több funkció végrehajtására képes neuronhálózatot tervezett. Minden hálózatnak megvan a maga szerepe - pl. az egyik hálózat megtalálja az objektumot a képen, egy másik azonosítja annak leírását, egy másik ellenőrzi a végeredményt stb.


A BIANO képkereső egyszerre több webshop kínálatából kutat, összehasonlítja az árakat, megkeresi a legmegfelelőbb ajánlatot, így a felhasználó kényelmesen kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb kínálatot, így tételesen megkönnyítve a felhasználó dolgát. A fotókeresés tehát ideális eszköze lehet a home&deco online szolgáltatóknak, hisz ezzel a lehetőséggel még inkább vonzani tudják ügyfeleiket.

Ezzel a lehetőséggel a kiskereskedők is előnyt élvezhetnek, különösen a nemzetközi kereskedelemmel foglalkozó webshopoknak nagy segítség ez, ugyanis a BIANO adta kínálat a termékeket fotók szerint osztályozza, és így megszűnnek a nyelvi nehézségek is.

Online inspiráció otthonához – hatalmas kínálattal

A magyar vásárlók most kényelmesen, egyszerű módon vásárolhatják meg az interneten kívánt bútoraikat, újíthatják fel otthonaikat. A kényelmes, otthonról végezhető shoppingolás iránt egyre inkább növekvő igényt számos piaci szereplő próbálja kihasználni és sorra nyílnak a webshopok a lakberendezés területén is. Ez a hatalmas választék megnehezíti a döntést. Ebben segít a BIANO.hu home & deco inspirációs platform, hisz egy letisztult felületen összesíti a hazai és nemzetközi lakberendezési kiskereskedők ajánlatait.

A 2020 augusztus elején indult keresőplatform olyan nemzetközi szaküzletek ajánlatait gyűjtötte össze, mint pld. a Vida XL, Expedo, Bonami, 4home, Butlers, Market Market, AliFurniture, Beans, Wine Rack Shop, Brimo – és a lista folyamatosan nő. A BIANO.hu már 500.000 lakberendezési, kertészeti, udvari, irodai terméket jelenít már meg.


Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Nagypréposti palota
Vác
túra
Dömös - Rám-szakadék -Dömös
típus: gyalog
Látnivalók: falumúzeum, Rám- szakadék, Prépostsági romok
apróhirdetés
Pest megyében: lépcső burkolást, felújítást vállalunk. Laminált padló, vinyl padló, ...
SZIGETELES----utolag 3o ev GARANCIA v --- NEDVES DOHOS PENESZES ...
Korlátozott darabszámban még rendelhető PlayStation 5 konzol, lemezes ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Deákvár igen kedvelt részén eladó egy 32,87 m2-es tetőtéri lakás! Kislakás, de nagyon ...
- KERESEK eladó panel és tégla lakást, házat Vác és vonzáskörzetében. (Kosd, Rád, Penc ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Eladó Dunakeszi csendes részén, egy különleges igénnyel épített családi ház. A ház ...
- Eladó Dunakeszi közkedvelt részén, Duna-part közelében kétgenerációs családi ház! A ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaros Börzsönyliget Ciklámen utcában 991 m2 építési telek erdei környezetben. ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Vállalkozni vágyók figyelem! Nógrád megye egy dinamikusan fejlődő falujában eladó ...
- Ritka lehetőség! Eladó sorba került Rétság legnagyobb lakása, teljesen felújítva, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU