Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   










érdekesség
2020. augusztus 7. - Regionális
Így viseld az év színét!
A Pantone minden évben kiválasztja az év színét, amire aztán szépen ráfűz a divatipar, a lakberendezés ipar stb. 2020-ban a klasszikus kékre esett a választás, ez lett az év színe. Így aki igazán követi a divatot, annak fel kell szállnia erre a vonatra is.

Miután egy meglehetősen határozott karakterű kék színről van szó, ezért érdemes átgondolni, hogy mivel lehet ezt kombinálni, milyen ruhadarabon mutat jól. Összeszedtünk néhány tippet, hogyan is érdemes viselni ezt a klasszikus kék színt.

Bátran a színekkel!

Ez a klasszikus kék szín azért remek alapanyag, mert többféleképpen is viselheted. Lehet ez az outfited egyetlen feltűnő szereplője. Ebben az esetben kombináld valamilyen semleges színnel. A fehér, a beige tökéletes választás lehet, ha szeretnéd kiemelni a kék színt, de azért szeretnél komfort zónán belül maradni.

A másik megoldás, hogy inkább a color-blocking irányzatot követve, egy hasonlóan erős, de merőben eltérő színt választasz. Valamilyen sárga ruhadarabbal kombinálva például egy sokkal merészebb outfitet kapsz.

De ha nem szeretnél ennyire vakmerő lenni, akkor inkább a piros lesz a te színed. A piros-kék párosítás egy kis fehérrel kombinálva rögtön megidézi a hullámzó tengert, a ma oly népszerű vitorlázást. A szetthez választhatsz akár egy manapság szintén nagyon trendi horgonyos kiegészítőt, legyen az valamilyen ékszer, kendő, táska stb.

A kényelem szerelmeseinek: sportcipő

A New Balance sportcipők híresek arról, hogy igazán impozáns a felhozataluk a cipők színeit tekintve. Az év színének választott klasszikus kék szín esetében sem okoznak csalódást. Az ecipo.hu kínálatában több sneaker közül is válogathatunk, amik mind ezt a klasszikus kék színt keltik életre.
Nem kell feláldoznod a kényelmet a divat oltárán. A New Balance sneakerek nem csak divatosak, de rendkívül kényelmesek is. Két legyet üthetsz egy csapásra, kell ennél több?! Ugye, hogy nem!

A magasság szerelmeseinek: magassarkú

Ha az elegánsabb, nőiesebb stílust képviseled, akkor a magassarkú lesz a megfelelő választás számodra. Ebben a kék Tamaris cipellőben biztos lehetsz benne, hogy megragadod az emberek figyelmét az utcán.

Business casual jegyében

A klasszikus kék nagyon jól illeszkedik a business casual dress kódhoz, így nyugodtan viselheted például egy selyemblúzként, de akár blézerként is. Férfiaknál pedig akár az öltöny színében, akár csak az öltönynadrág színében is megjelenhet a klasszikus kék. Nyugodtan kombinálható fehér, fekete, szürke színekkel. Ezek a színkombinációk mind beleférnek a business casual dresszkódba.

Mivel a kék szín nyugalmat áraszt, ezért egy stresszes munkahelyi környezetben kimondottan jó választás. Ráadásul a színpszichológia alapelvei szerint a kék növeli a hatékonyságot és elősegíti az intuíciót.

Akár állásinterjúra is bátran viselheted ezt a klasszikus kék színt, mert intelligenciát, megbízhatóságot és elkötelezettséget sugároz.

Kék kiegészítők

A kiegészítőkkel még a ruhatáradat sem kell nagyon felturbózni. Elég egy kék napszemüveg és máris egy lépést tettél afelé, hogy kövesd az aktuális divatot.

Sőt! Még csak napszemüveg se kell, akár az is megoldás lehet, ha a körmödet fested be. A lényeg: mindent lehet, a határ a csillagos ég. Nyugodtan engedd szabadjára a fantáziád.


Forrás (fotó1): ecipo.hu
Forrás (fotó2): ecipo.hu
Forrás (fotó3): Getty Images

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Kerek- vagy Szent Anna templom
Esztergom
túra
Csobánka-Pilisszentkereszt túra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kellemes családi kirándulás egy gyönyörű útvonalon. Csobánkát elhagyva egészen a pilisszentkereszti parkolóig, enyhén emelkedő erdei úton ...
apróhirdetés
Termelési kapacitás bővítés miatt, fémiparban ...
Sziasztok! Sofőr kollégát keresünk 3,5-t ponyvás Renault master tgk-ra raklapos ...
TARGONCÁS-RAKODÓ (KOMISSIÓZÓ) (TELJES MUNKAIDŐ), MUNKANAPOKON ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó: Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
- ELADÓ ÉPÍTÉSI TELEK 420 m2 tehermentes építési telek tulajdonostól Vácon, Deákvár ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU