Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu




társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   




érdekesség
2020. február 6. - Regionális
Ilyen egy okos lakópark Budapesten
A modern lakóparkok az évezredünk optimális lakhatási megoldását kínálják a múlt századi, jelentős kompromisszummal élhető lakótelepek helyett. Egyre több szép megjelenésű, vonzó, magas műszaki minőségű modern lakópark nő ki az addig üresen álló telkekből Budapesten. Némelyek olyan extra szolgáltatásokat is kínálnak, amivel jobbá teszik a lakók életét. Az igény már régóta fennállt a lakosság részéről, hogy a lakóközösségben élő emberek hétköznapjait bevezesse a jövőbe. Ilyen szolgáltatásokat kínálnak Livinghomes lakóparkjai is.

Sokan talán kétkedve gondolnak az ilyen futurisztikusnak kikiáltott épületekre és csak legyintenek egyet, amikor a lakásárakról van szó – célozva rá, hogy ennyiért Budapesten biztosan nem lehet új építésű, modern társasházi lakást vásárolni. Pedig a még 2020-ban is 5% ÁFÁ-val megvásárolható lakások egy tökéletes tervezés eredményei. Az ott élők pedig harmonikusan, barátságban élhetnek egymás mellett, köszönhetően azoknak a közösségi tereknek is, amelyek alternatív megoldást jelentenek a saját lakás használata helyetti programokhoz és a közösségi eseményekhez. Megjegyzendő azonban, hogy ez tényleg olyan jövőbemutató irány, ami csak kevés lakóparkban elérhető és ezek közül is elsőként a LIVING házak biztosítják.

Ezen túl, az országban egyedülálló módon olyan közösségi szolgáltatások is elérhetőek itt, amelyek segítenek a jó lakóközösség összekovácsolásában. Így például különböző közösségi terek várják a pihenni, dolgozni vagy kikapcsolódni vágyókat. Közös nappali, iroda, fészer és könyvtár is a lakók rendelkezésére állnak a lakóparkban. Az autó szerelmesei pedig akár az autómegosztó szolgáltatást is igénybe vehetik. Érdemes megnézni mindazt, amit e lakópark kínál, hiszen ez a lista koránt sem teljes.


Költözzünk a jövőbe, költözzünk a Kassák Residence lakóparkba!

Az okos technológia ma már az alapfelszereltség részét képezi az olyan épületeknek, mint amilyenek a XIII. kerületben, a Kassák Residence lakóparkban találhatóak.

A smart technológiát kihasználó lakóparkban okosdugaljt, távirányítós fűtést, miniszámítógép vezérlőt, elektromos redőnyöket, klímát és riasztót is találunk. A zöldebb és élhetőbb környezetért pedig akár saját elektromos autótöltőt is igényelhetünk a parkolónkba. A jövő filmjeiben látott technológiák ma már bárki számára elérhetőek, így a képzeletünknek mindössze a pénztárcánk szabhat határokat.

Az országban egyedülálló módon olyan közösségi szolgáltatások is elérhetőek itt, amelyek segítenek a jó lakóközösség összekovácsolásában. Így például különböző közösségi terek várják a pihenni, dolgozni vagy kikapcsolódni vágyókat. Közös nappali, iroda, fészer és könyvtár is a lakók rendelkezésére állnak a lakóparkban. Az autó szerelmesei pedig akár az autómegosztó szolgáltatást is igénybe vehetik. Érdemes megnézni mindazt, amit e lakópark kínál, hiszen ez a lista koránt sem teljes.

Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Duna-Dráva Cement Kft.

Vác
kavicsüzletág, cementgyártás, transzportbeton gyártás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Fellegvár
Visegrád
túra
Diósjenő-Kámor-Pénzásás-Diósjenő
típus: gyalog
Látnivalókban gazdag területen, jelzésekkel jól ellátott útvonalon halad a közepes nehézségű túra. Ennek során megismerkedhetünk Diósjenő három jelentős hegyével (Kőszirt 589m; Kámor 661m; ...
apróhirdetés
Termelési kapacitás bővítés miatt, fémiparban ...
Sziasztok! Sofőr kollégát keresünk 3,5-t ponyvás Renault master tgk-ra raklapos ...
TARGONCÁS-RAKODÓ (KOMISSIÓZÓ) (TELJES MUNKAIDŐ), MUNKANAPOKON ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- Eladó: Vác, Szent-Györgyi Albert utca 1 ...
- Vennék 500-1000 nm-es nem beépíthető, csak kertészkedésre alkalmas ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU