Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   
érdekesség
2019. november 27. - Regionális
Keresztény társkeresés- fókuszban az emberi értékek
Az emberi kapcsolatok talán soha nem voltak olyan bonyolultak, mint napjainkban. Míg nagyszüleink egy életet leéltek az első párjukkal, addig napjainkban sokan akár évente váltogatják partnerüket. Az egyéjszakás kalandok és a házasságon kívül fenntartott viszonyok is minden korábbinál gyakoribbak.

Felmerülhet a kérdés, hogy hol marad mindebben az emberi érzelem? Milyen jövőkép rajzolódik ki azok előtt, akik kötődésre és mély emberi kapcsolatok kialakítására képtelennek érzik magukat? A generációs különbségek ebben is megmutatkoznak, hiszen a fiatal korosztály sokkal lazábban kezeli ezeket a dolgokat, mint szüleink vagy nagyszüleink.

Tény ugyanakkor, hogy korhoz kötni ostobaság lenne a szeretet, a szerelem és a kötődés kialakulását. Mindebben az érzelmi intelligencia is kiemelt szereppel bír. Az érzelmileg intelligens emberek nem engedik meg maguknak azt, hogy fájdalmat okozzanak a másiknak akár egy félresikerült randevú, akár egy félresiklott párkapcsolat végén. A cupydo.hu információi szerint minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek az online társkereső oldalak, holott magukban rejtik azt a kockázatot is, hogy nem az első alkalommal köszönt be a nagy szerelem.

A nagy számok törvénye

Az ismerkedés sokat változott az elmúlt évtizedben. Ma már társkereső portálok és applikációk sokasága közül választhatunk, és a rövidke kalandokat éppen olyan sokan keresik, mint a tartós párkapcsolatot. Ez utóbbiak között természetesen sokan azt szeretnék, ha egy életre társat találnának maguk számára. A dolog nem lehetetlen, hiszen gyakran hallani arról, hogy az online ismerkedésnek köszönhetően család és gyerekek lettek az egészből.

A tapasztalatok szerint sokan rendszeresen ugyanazokkal az emberekkel találkozunk. Így igen nehéz lehet új ismeretségekre szert tenni. Az internetes ismerkedés éppen ennek köszönheti nagy népszerűségét. Könnyen lehet, hogy a szomszéd utcában vagy városban él az a személy, akivel végül családot alapítasz majd. Miért ne adnál esélyt a dolognak? Mivel sokan mások is így gondolják, így nagy számban vannak jelen saját lakóhelyeden is az ismerkedni vágyók az online felületeken. A nagy számok törvénye itt is működik, így idővel biztosan rábukkanhatsz arra a személyre, akivel kölcsönös a szimpátia, és az a bizonyos kémia is működik.

Érdemes esélyt adni magadnak

Nem csak a nők vágya az, hogy valakihez tartozzanak, hanem a férfiak is lényegesnek tartják azt, hogy végül révbe érjen életük e téren is. Az ember társas lény, s bár hajlamosak vagyunk korábbi csalódásainkból fakadóan reményt veszíteni, mégis érdemes esélyt adni a boldogságnak. Vannak, akik bezárkóznak, és szentül hiszik, nem érdemes bízni senkiben, hiszen a vége úgyis csalódás.

Ez természetes emberi reakció egy zátonyra futott kapcsolat, esetleg megcsalás után. A baj csak az a dologgal, hogy az ember így saját magától veszi el az esélyt a boldogságra. Valahol fejben is érdemes rendezni az egészet, hiszen ha nem úgy megyünk bele minden ismerkedésbe, hogy ez lesz a megfelelő, hanem egyszerűen lazán vesszük, akkor kevésbé görcsölünk rá, és akár jól is alakulhat az egész.

A keresztény társkeresés sem lehetetlen az online megoldást kihasználva. A család, mint érték, napjainkban is jelen van a köztudatban, és bár sokat változtak szokásaink, felfogásunk, de a közösen kialakított élet, és az egymás iránti szeretet gyümölcseként született gyermekek a folytonosság és egyúttal az állandóság jelzéseként is szolgálnak. Adj esélyt annak, hogy a következő karácsonyt akár már új pároddal tölthesd!


Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Bakó Kert Kert(sz)építő Bt.

Göd
ipari kaszálás kézi és gépi kaszákkal, parlagfű mentesítés, füvesítés, gyepszőnyeg terítés, gépi földmunka, termőföld terítés, öntözőrendszerek telepítése, kerttervezés, tavak, vízfalak, csobogók, kertfenntartások: tavaszi, őszi és rendszeres fenntartás, kertépítés, sziklakert és támfalak építése
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Római katolikus templom
Nagymaros
túra
Visegrád - Bertényi Miklós füvészkert
típus: gyalog
A megszokott túráktól kissé eltérő
módon a természet által kialakított
geológiai és botanikai érdekességek
nyújtanak különös esztétikai élményt
ezen a túrán.
apróhirdetés
Vállaljuk céges weboldalak készítését rövid határidőre Vác és térségében. ...
Az AM Közép-Magyarországi Agrár-szakképző Központ, Táncsics Mihály ...
ELEKTROMOS GÉPEK SZERVIZE. Csernus Ker. és Szolg. Bt 2600. Vác. Petőfi S. U. 6. ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- PANORÁMÁS TELEK VÁC EGYIK KEDVELT RÉSZÉN!! Deákváron kínálom eladásra ezt az 1000 nm-es, ...
- Vác közkedvelt részén Deákváron eladó egy teljesen felújított, a legmodernebb ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Dunakeszin eladó egy 63 m2-es, két és félszobás, 7. emeleti erkélyes, per- és ...
- Dunakeszin (Duna túloldalán elhelyezkedő Budakalász várossal megosztva ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaroson egy 713 nm- es telken álló 2 szintes, emelet nettó 32 nm- es, 3 fél ...
- KIVÁLÓ ÉPÍTÉSI TELEK. Kismaroson a központtól 500 méterre eladó 1013 nm-es téglalap ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Eladó Váctól 13 km-re Csörög belterületén, családi házas környezetben 1000 nm-es építési ...
- ELADÓ CSALÁDI HÁZ MŰKÖDŐ KIS BOLTTAL ÉS MŰHELLYEL Váctól 7.5 km-re, Csörögön eladó egy ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU