Dunakanyar.hu
Dunakanyar.hu FŐOLDAL  :  HÍREK  :  PROGRAMOK  :  APRÓHIRDETÉS  :  INGATLANOK  :  FÓRUM  :  TÚRAAJÁNLATOK
 

dunakanyar információ

katalógus

Fórum és hírlevél bejelentkezés
  TÁMOGATÓINK
időjárás
 
16°C
  Nappali: Éjszakai:
  17°C 8°C
részletes időjárás
frissítve: 2016-04-18 22:10.
  Partnerek

PEST MEGYE TURISZTIKAI HONLAPJA

  KAPCSOLAT
DunaWeb Szolgáltató Kft.
2600 Vác, Szüret u. 14.
Tel.: 06-27-999-090
mobil: 20-5262-634
info@dunakanyar.hu
társasjátékok
HÍREK

  dátum típus település kulcsszó  
   
érdekesség
2019. november 27. - Regionális
Keresztény társkeresés- fókuszban az emberi értékek
Az emberi kapcsolatok talán soha nem voltak olyan bonyolultak, mint napjainkban. Míg nagyszüleink egy életet leéltek az első párjukkal, addig napjainkban sokan akár évente váltogatják partnerüket. Az egyéjszakás kalandok és a házasságon kívül fenntartott viszonyok is minden korábbinál gyakoribbak.

Felmerülhet a kérdés, hogy hol marad mindebben az emberi érzelem? Milyen jövőkép rajzolódik ki azok előtt, akik kötődésre és mély emberi kapcsolatok kialakítására képtelennek érzik magukat? A generációs különbségek ebben is megmutatkoznak, hiszen a fiatal korosztály sokkal lazábban kezeli ezeket a dolgokat, mint szüleink vagy nagyszüleink.

Tény ugyanakkor, hogy korhoz kötni ostobaság lenne a szeretet, a szerelem és a kötődés kialakulását. Mindebben az érzelmi intelligencia is kiemelt szereppel bír. Az érzelmileg intelligens emberek nem engedik meg maguknak azt, hogy fájdalmat okozzanak a másiknak akár egy félresikerült randevú, akár egy félresiklott párkapcsolat végén. A cupydo.hu információi szerint minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek az online társkereső oldalak, holott magukban rejtik azt a kockázatot is, hogy nem az első alkalommal köszönt be a nagy szerelem.

A nagy számok törvénye

Az ismerkedés sokat változott az elmúlt évtizedben. Ma már társkereső portálok és applikációk sokasága közül választhatunk, és a rövidke kalandokat éppen olyan sokan keresik, mint a tartós párkapcsolatot. Ez utóbbiak között természetesen sokan azt szeretnék, ha egy életre társat találnának maguk számára. A dolog nem lehetetlen, hiszen gyakran hallani arról, hogy az online ismerkedésnek köszönhetően család és gyerekek lettek az egészből.

A tapasztalatok szerint sokan rendszeresen ugyanazokkal az emberekkel találkozunk. Így igen nehéz lehet új ismeretségekre szert tenni. Az internetes ismerkedés éppen ennek köszönheti nagy népszerűségét. Könnyen lehet, hogy a szomszéd utcában vagy városban él az a személy, akivel végül családot alapítasz majd. Miért ne adnál esélyt a dolognak? Mivel sokan mások is így gondolják, így nagy számban vannak jelen saját lakóhelyeden is az ismerkedni vágyók az online felületeken. A nagy számok törvénye itt is működik, így idővel biztosan rábukkanhatsz arra a személyre, akivel kölcsönös a szimpátia, és az a bizonyos kémia is működik.

Érdemes esélyt adni magadnak

Nem csak a nők vágya az, hogy valakihez tartozzanak, hanem a férfiak is lényegesnek tartják azt, hogy végül révbe érjen életük e téren is. Az ember társas lény, s bár hajlamosak vagyunk korábbi csalódásainkból fakadóan reményt veszíteni, mégis érdemes esélyt adni a boldogságnak. Vannak, akik bezárkóznak, és szentül hiszik, nem érdemes bízni senkiben, hiszen a vége úgyis csalódás.

Ez természetes emberi reakció egy zátonyra futott kapcsolat, esetleg megcsalás után. A baj csak az a dologgal, hogy az ember így saját magától veszi el az esélyt a boldogságra. Valahol fejben is érdemes rendezni az egészet, hiszen ha nem úgy megyünk bele minden ismerkedésbe, hogy ez lesz a megfelelő, hanem egyszerűen lazán vesszük, akkor kevésbé görcsölünk rá, és akár jól is alakulhat az egész.

A keresztény társkeresés sem lehetetlen az online megoldást kihasználva. A család, mint érték, napjainkban is jelen van a köztudatban, és bár sokat változtak szokásaink, felfogásunk, de a közösen kialakított élet, és az egymás iránti szeretet gyümölcseként született gyermekek a folytonosság és egyúttal az állandóság jelzéseként is szolgálnak. Adj esélyt annak, hogy a következő karácsonyt akár már új pároddal tölthesd!


Nyomtatható verzió
Küldje el ezt a hírt barátjának, ismerosének!

program - mai napra: 0
Cégajánló
Szivárvány Panzió és Söröző

Vác
biliárd, szállás, kiadó szobák, szállás a dunakanyarban, kerthasználat, panzió, turistaszállás, szabadtéri főzési lehetőség, szállás, söröző, parkolás, kávézó, idegenforgalom, bár, szállás vác
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nevezetesség
Katolikus templom
Püspökszilágy
túra
Nagybörzsönyi körtúra
típus: gyalog
A Fitt-Fut Alapítvány túraajánlata:
Kellemes túra, ami a Börzsöny szélén elterülő faluból, Nagybörzsönyből (Szobról busszal közelíthető meg) indul és oda is érkezik ...
apróhirdetés
Gödön működő élelmiszer üzletbe 8 órás eladó pénztárost keresek. Érdeklődni a ...
Matematikából indul egyéni érettségi felkészítés külön óra keretében.
MATEMATIKA KÜLÖNÓRA! Felkészítést vállalok matematikából ...
Ingatlanok Dunakanyarban
Ingatlanok Vácon
- BERUHÁZÓK, ÉPÍTTETŐK FIGYELEM! Eladó LN-1 besorolású 1779 nm-es építési ...
- Vác külterületén 733 m2-es örök-panorámás körbekerített telken állandó ...
Ingatlanok Dunakeszin
- Dunakeszi közkedvelt lakóparkjában az Alagliget lakóparkban eladó egy 2007-ben ...
- Dunakeszin kertvárosi részen, kiváló infrastruktúra mellett, eladásra kínálunk egy ...
Ingatlanok Kismaroson
- Eladó Kismaros és Szokolya között, a népszerű Törökpatak Üdülőövezetben egy 500 nm-es ...
- Eladó Kismaroson egy 713 nm- es telken álló 2 szintes, emelet nettó 32 nm- es, 3 fél ...
Ingatlanok Dunakanyarban
- Nagycsaládosok figyelem! Eladó Vácdukán csendes utcában 1079 m2-es telken egy kb. ...
- Kiváló elhelyezkedésű, 6,3 Ha (63500 nm) nagyságú külterületi telek, közel a közművekhez, ...
© 2002-2006 DunaWeb Szolgáltató Kft. Szerkesztőség: info@dunakanyar.hu  ·  Impresszum  ·  Médiaajánlat  ·  Adatkezelési tájékoztató  ·  Panasz, észrevétel

INGATLAN.DUNAKANYAR.HU     APRO.DUNAKANYAR.HU     INGATLAN.DUNAKESZI.HU     APRO.DUNAKESZI.HU     APRO.VAC.HU     INGATLAN.VAC.HU    
INGATLAN.RAD.HU     APRO.RAD.HU     INGATLAN.KISMAROS.HU     APRO.KISMAROS.HU     INGATLAN.PUSPOKSZILAGY.HU     APRO.PUSPOKSZILAGY.HU